2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aşı konusunda ben çok yorum yapmıyorum aslında yaptırana da yaptırmayana da saygım var. Fakat kendim yaptırmadım ve yaptırmayı da düşünmüyorum hamileliğim süresince. İçim rahat etmiyor o konuda.

Bugün oğlumuzu görmeye gittik 700 gram olmuş 28 cm tahmini dedi yanılmalar olabilir diye yüzü daha net belli olmaya başlamış ama yüzünü bel kemiğime öyle bi dayamış ki zorla azıcık gördük. Doktorum tetonoz işini zorlamadı bi tane de yeterli dedi sadece önerisi bol bol su senden özellikle istediğim bu dedi. Arkadaşlar su içmeyi unutmayalım

İlk trimester ben ne ağlardım bir bilsen çığlık çığlığa hemde. Hormonlar gelince geliyor insana. Bir şey olmamıştır kuzum daha da negatif düşünüp bebişi etkileme. Tatlı bir şeyler ye ikinizinde keyfi yerine gelsin.

Bende aynı durumdayım canım doktorum bir iki kere dedi ol diye benden ses çıkmayınca bidaha da bişey demedi eşim bende cesaret edemedik Allahın izni ile bişey olmıcak inşallah iyi düşüncem hiç kendimi korkutmıcam

Cinsi nedir? Benim köpeğim 9 aylık inanılmaz hiperaktif. Günde en az 3 kere yürüyüşüne çıkarırız enerjisini atsın diye 1 kova çiğneme oyuncağı aldık tüm gün onlarla meşgul mesela. Haftada 1 kemiğini veririm saatlerce onunla oynar. Uğraşacak bir şeyleri olmayınca maalesef böyle davranışlar sergileyebiliyorlar fakat fevri hareketler, yüksek ses çok tetikliyor onları. Olabildiğince sakin kalıp sert bir ses tonuyla(yüksek değil) uyarmak gerek. İyi bir şey yaptığında da küçük ödül bisküvileri. Ergenlik zamanlarını atlatınca çok rahatlayacaksınız, biraz sabır. İnanın hiçbir şeyi kötü niyetle yapmıyorlar.

Yeter yeter alma daha 2 kere giyecek sonra kalacak hepsi.
Bu son kıyafet kargomdu o yüzden içim biraz buruk
Bitti aşkım bittii artık sizin bebişlerinkini izlicemmm heveslee şimdi kargoda oyun halısı emzik zinciri hastane çıkışı var gelsin atarım onları da sonrası biliyosunuz inziva çok acı

Ben gecırdım panık atak yasadım ve cep telefonumu kırdım halada alamadım kırık camla takılıyorum hıc korkma o gece cok oynamadıda stesteskopla kalp atısını dınledık esımle butun gece ama bırsey olmadı çok sukur ınsanın elınden gelen bır durum degıl ama bebekler ıcerde gercekten cok ızole yınede dıkkatlı olmalıyız ama bırkaç kereden bıse olmaz için rahat olsun

Canım sana alacak buldum. Mama sandalyesi almış mıydın

Yok canım kullanmıyorum.Kan değerimde bi eksiklik görmedi herhalde doktorda bişey demedi
Ben bu doktorları hiç anlamıyorum. Kimisi cok umursamaz kimisi felaket tellallığı yapıyor.
Vitamine mutlaka ihtiyacımız oluyor arkadaşım.
Kış ayındayız d vitamini folk asit kullanın.
Ben femibion kullanıyorum.
Magnezyumu da mutlaka öneririm. Karın ağrısı kasilama erken doğum riskine karşı hatta kabızlığı bile engelliyor.
Ben Magnezyum Verla kullanıyorum günde 1200 grama kadar alabilirsiniz. Ben şuan 800 alıyorum.
İlaçlarımı genelde online apotheke den alıyorum daha uygun oluyor.

Kıyafet konusunda ilk kez şanslı olduğumu düşündüm dün. Kv ile konuşurken, eşimin kuzeninin 2.5yasinda oğlu var, doğru dürüst kullanmadığı bir sürü marka, kaliteli kıyafet var, cekinmezsen getireyim dedi. Kadın artık benden ne kadar tirstiysa çekinerek söyledi
Dedim getir getir. Mavi de olsa farketmez. Kıyafetler ateş pahası. 2 kere giyecek bir daha gitmeyecek zaten.

Aynen şu çok çok onemli. Ben AOÇ nin .15ltlik 24 tane suyunu aldım. 8 tane kaldı 1 haftada manyak gibi içiyorum.
Uyluk kemiği kaç cm? Onu 7 ile çarp.

Selam aleyküm güzel anneler hanımlar desteğinize ihtiyacım var anne değilim ama anne yarısıyım ciğerimiz hastanede ve dualara ihtiyacımız var

Aleyküm selam Allah şifasını versin inşallah

O yakında geline bilezik almaya başlayacak
altın hesabı açtık çocuğa öyle diyim ahahahha
ayy ben ondan böyle delirdim ya kimse bir şey almayıp gelmeyince her şeyini yapıcam diye hırs yaptım ondan mantıksız hareket ediyorum akjs bence de nimettt kanki böyle şeyler çocuğun giyeceğinden nolcak sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…