Vardi canim ama benim ultrasyonum yoktu malesef. 5 hafta sonra yeni randevum. 20 aralik
Ahhahah normalde Ankara'da falan olsam, dünyalar gelirdi de, çoğu akraba bilmiyor hamile olduğumualtın hesabı açtık çocuğa öyle diyim ahahahha
ayy ben ondan böyle delirdim ya kimse bir şey almayıp gelmeyince her şeyini yapıcam diye hırs yaptım ondan mantıksız hareket ediyorum akjs bence de nimettt kanki böyle şeyler çocuğun giyeceğinden nolcak sankiii
Ayy ben de pilatese baslicam da hastalanınca kaldı bugün...Ay hamile yogası yapim dedim yürümekten daha yorucu geldiAma oğlan sevdi galiba hareketlenmeye başladı yogadan sonra
Gittim canim.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim zahradaa
Pilates yapmıştım bi ara zayıflarken de bazı hareketleri malzeme istiyor diye leslie ye dönmüştüm ama hamilelikte leslie yapmayın diyolar gerçi bu yoga bacak kaslarını baya çalıştırıyomuş hamlamışım bayaAyy ben de pilatese baslicam da hastalanınca kaldı bugün...
Çok şükür herşey normal şimdilik bebeğim 540 gr 27 cm olmuş
Ben Sümeyra Tatara gidiyorum memnunum canım alsancakta kliniğiİzmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz ? Benim doktor sanırım gidici yeni doktor bakmaya başlamam lazım
E bebekten mı almıştım canım nevresim takımını kalitesi nasıl? Kuponu kullanmamıştım onunla alayım diyorumBizim bitmeyen cicilerimiiiz
Muayene ücreti ne kadar? Benim doktor Özel Çınarlı Hastanesine gitmiş bakalım haftaya pazartesi randevum var hastane nasıl görücemBen Sümeyra Tatara gidiyorum memnunum canım alsancakta kliniği
neeeeeeeeeeeeeee bayılcaaaaaaaaaaaammm pipişi nasıl görememişler kııııız bunca zamannn o boşluk nasıl dolmuuş tövbelerrrNe sen sor ne ben söyleyeyim zahradaabizim cinsiyet kızken erkek oldu
evet evet canım ben çok beğendim ya böyle canlı canlı hiç beklemezdim renkleri tüh düne kadar indirim vardı 2. ürün indirimliydi 1 takım 37ye genk geldii bir indirim daha bekle istersennSelam kızlar nasılsınız? Bayadır giremedim. Umarım herkesin hamileliği süper geçiyordur.
Hepsi burada da sleepy bezlerde ikincisi 1 tl kampanyası var yine
Çok şükür herşey normal şimdilik bebeğim 540 gr 27 cm olmuş
Ben Sümeyra Tatara gidiyorum memnunum canım alsancakta kliniği
E bebekten mı almıştım canım nevresim takımını kalitesi nasıl? Kuponu kullanmamıştım onunla alayım diyorum
Doktor bana da yoga veya pilates yap dedi kimin videolarını izliyorsun ben de bakayımPilates yapmıştım bi ara zayıflarken de bazı hareketleri malzeme istiyor diye leslie ye dönmüştüm ama hamilelikte leslie yapmayın diyolar gerçi bu yoga bacak kaslarını baya çalıştırıyomuş hamlamışım baya
250 tl çınarlı hastanesinin anestezi ekibi iyiymiş sezeryan olursa doğumu orda yapabiliriz demişti ayrıca kuzenimin eşi orda doğum yaptı memnundu hastaneden ama 3 sene oldu yeri ters biraz amaMuayene ücreti ne kadar? Benim doktor Özel Çınarlı Hastanesine gitmiş bakalım haftaya pazartesi randevum var hastane nasıl görücem
E bebekte de mi vardı trendyol da indirim gördümde kuponu kullanırım diye almamıştımneeeeeeeeeeeeeee bayılcaaaaaaaaaaaammm pipişi nasıl görememişler kııııız bunca zamannn o boşluk nasıl dolmuuş tövbelerrr
evet evet canım ben çok beğendim ya böyle canlı canlı hiç beklemezdim renkleri tüh düne kadar indirim vardı 2. ürün indirimliydi 1 takım 37ye genk geldii bir indirim daha bekle istersenn
Şimdi kafaya takma geriye donulmuyor ama tansiyonunu kontrol et stres olman tabiki faydalı değil ama içine arkanda iyi değil ağla rahatla..ama özel hayatında neye üzüldün bilmiyorum artık buna izin verme ve rahatlamak için yürü dua et yoga meditasyon artık sağlık durumun neye uygunsa kendi bedenini ruhunu rahatlat..bu sırada da bebeginle konuş güzel şeyler söyle ona güzel bir müzik aç çikolata ye süt içSinir krizi geçiren oldumu aranızda hiç? Bebeği etkiler mi? Az önce gözüm döndü çığlıklar kapı duvar yumruklamalar kendimden geçtim şuan inanılmaz pişmanım ağlamaktan helak oldum resmen. Bebeğe bir zararı oldumu diye kurup kendimi yiyorum
ben trendyoldaki e bebek mağazasından aldım doğruuE bebekte de mi vardı trendyol da indirim gördümde kuponu kullanırım diye almamıştım
Benim çok iyi geçmedi o yüzden yazmadım. Şöyle bir not düşüldü rapora 'sağ renal pelvis AP çapı 4,9 mm olarak ölçüldü, takip önerildi' diye. Doktor çok açıklama yapmadı ben zaten baya yıkıldım gibi bişey oldum sormadan çıkıp gitmişim. Görümcemde böbrek hastalığı vardı nakil oldu direk buna bağladım durumu. Sabahtan beri onlarca makale okudum kötü bi tablo çizilmiyor 3 nefrolog dr ile görüştüm hiç biri kötü konuşmadı. daha hiç bişey belli değil gibi amakızlar kızlar bugün bebik görmeleriniz yok muyduuuuuuu nasılmış aşklarınıız
LCW lastikli çarşaf kirli koymaya sepet aldım ordada güzel şeyler var bak istersenben trendyoldaki e bebek mağazasından aldım doğruu
e bebekten süt saklama poşedi göğüs pedi falan indirimdeydii onları aldım kuponla
nevresimi arkadaş almıştı bende ondan gördüm hemen aldımm çarşaflarından daha güzel müslin çarşaflar pek kaliteli değildi de nevresim hoş
Valla youtube a hamile yogası yazdım ilk çıkana baktım önerilere açığımDoktor bana da yoga veya pilates yap dedi kimin videolarını izliyorsun ben de bakayım
250 tl çınarlı hastanesinin anestezi ekibi iyiymiş sezeryan olursa doğumu orda yapabiliriz demişti ayrıca kuzenimin eşi orda doğum yaptı memnundu hastaneden ama 3 sene oldu yeri ters biraz ama
Bizim doktorda nakit alıyor 150 tl uygunmuş baya bende 1 ay da iki kere gidiyordum tek ücret ödüyordum iyidi ama artık ayda 1 gel dedi 1 ayda geçmek bilmez şimdiValla youtube a hamile yogası yazdım ilk çıkana baktım önerilere açığımBugün başladım zaten linkini koydum buraya 50dk lık video ben yarım saat yaptım oyun indiriyoruz internet donuyo sinir oldum Benim doktorun muayene ücreti 150 tl ama sadece nakit geçerli dediler bana hastaneyle ilgili çok olumlu yorumlar var ama kötü yorum da okudum bakalım gidince görücem
Bana da ayda 1 gel diyo ya beklemek çok zorBizim doktorda nakit alıyor 150 tl uygunmuş baya bende 1 ay da iki kere gidiyordum tek ücret ödüyordum iyidi ama artık ayda 1 gel dedi 1 ayda geçmek bilmez şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?