Yaa canım benim ne kadar sürede bir takip olacakmış kendi doktoruna raporu gönderdin mi o ne diyor ona ne zaman gideceksin takip demiş bu düzelebilecek bir ölçüdür belki de ve umarım da öyle olur belli değil tabi de annelik her şeyi düşünür insan doğal olarakBenim çok iyi geçmedi o yüzden yazmadım. Şöyle bir not düşüldü rapora 'sağ renal pelvis AP çapı 4,9 mm olarak ölçüldü, takip önerildi' diye. Doktor çok açıklama yapmadı ben zaten baya yıkıldım gibi bişey oldum sormadan çıkıp gitmişim. Görümcemde böbrek hastalığı vardı nakil oldu direk buna bağladım durumu. Sabahtan beri onlarca makale okudum kötü bi tablo çizilmiyor 3 nefrolog dr ile görüştüm hiç biri kötü konuşmadı. daha hiç bişey belli değil gibi ama
Ben de cok düşündüm aşı yi.aşı konusunda ben çok yorum yapmıyorum aslında yaptırana da yaptırmayana da saygım var. Fakat kendim yaptırmadım ve yaptırmayı da düşünmüyorum hamileliğim süresince. İçim rahat etmiyor o konuda.
Hareketleri kilo vs herşey yerinde şükür, doğuma kadar takip edilecek rutin kontrol olarak, dua edin bize inşallah yükselmez olmaz. Yarısından fazlasında doğuma kadar kayboluyormuş bu büyüme. Büyük çoğunluğunda zararsız oluyormuş. Kötü tablolar da var malesef ama benim değerim kötü seyretmeyen bi sınırda şu an. Haberdar ederim yine burdanYaa canım benim ne kadar sürede bir takip olacakmış kendi doktoruna raporu gönderdin mi o ne diyor ona ne zaman gideceksin takip demiş bu düzelebilecek bir ölçüdür belki de ve umarım da öyle olur belli değil tabi de annelik her şeyi düşünür insan doğal olarak
Hareketleri nasıldı annesi poz verdi mi size vir gülücükle belki moral de vermiştirr ben iyiyim merak etme dercesine
İnsallah birsey olmaz. Kalbinizi ferah tutun.Hareketleri kilo vs herşey yerinde şükür, doğuma kadar takip edilecek rutin kontrol olarak, dua edin bize inşallah yükselmez olmaz. Yarısından fazlasında doğuma kadar kayboluyormuş bu büyüme. Büyük çoğunluğunda zararsız oluyormuş. Kötü tablolar da var malesef ama benim değerim kötü seyretmeyen bi sınırda şu an. Haberdar ederim yine burdan
İnşallah dua edin lütfenİnsallah birsey olmaz. Kalbinizi ferah tutun.
Canım ne zaman hangi siteden almıştınız? Ben de düşünüyorum da arabaya falan sığıyor muu? Hayırlı olsun bu aradaKızlar biri sormuştu fotoğraf atar mısın gelince diye de kimdi hatırlayamadım ondan etiket yapamadım. Bebek arabasına bayıldım aşırı kullanışlı, bana göre hafif bütün parçalarını tek başıma takıp söktüm hatta o kadar çok video izledim ki sanki daha önce kullanmış gibi hiç yabancılık çekmedimSürüşü gayet iyi, bana göre hafif, benim boyum 170 tutma kolu uzunluğu gayet iyi, pusetine bayıldım, gözetleme penceresi olması benim için çok iyi ilk büyük eşyamızı almış bulunduk 2612₺ almıştım
Hiç sıkma canını Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsınİnşallah dua edin lütfen
Bir önceki kontrolde pozisyonu tersti hiç görememisti zaten ayyy şoku daha atamadım üstümdenneeeeeeeeeeeeeee bayılcaaaaaaaaaaaammm pipişi nasıl görememişler kııııız bunca zamannn o boşluk nasıl dolmuuş tövbelerrr
Canimm hiç üzme bence kendini büyük ihtimalle sıkıntı olmayacak düzelecek birsey bak doktorlarda olumsuz konusmamis ahh annelik böyle birşey işte yaHareketleri kilo vs herşey yerinde şükür, doğuma kadar takip edilecek rutin kontrol olarak, dua edin bize inşallah yükselmez olmaz. Yarısından fazlasında doğuma kadar kayboluyormuş bu büyüme. Büyük çoğunluğunda zararsız oluyormuş. Kötü tablolar da var malesef ama benim değerim kötü seyretmeyen bi sınırda şu an. Haberdar ederim yine burdan
Gördüm kizçemi butun gun sevgi pitircigi olarak dolandim ortalarda
Bütün malzemeleri var evde benimPilates yapmıştım bi ara zayıflarken de bazı hareketleri malzeme istiyor diye leslie ye dönmüştüm ama hamilelikte leslie yapmayın diyolar gerçi bu yoga bacak kaslarını baya çalıştırıyomuş hamlamışım baya
Tmm canim cok sagolBen bu doktorları hiç anlamıyorum. Kimisi cok umursamaz kimisi felaket tellallığı yapıyor.
Vitamine mutlaka ihtiyacımız oluyor arkadaşım.
Kış ayındayız d vitamini folk asit kullanın.
Ben femibion kullanıyorum.
Magnezyumu da mutlaka öneririm. Karın ağrısı kasilama erken doğum riskine karşı hatta kabızlığı bile engelliyor.
Ben Magnezyum Verla kullanıyorum günde 1200 grama kadar alabilirsiniz. Ben şuan 800 alıyorum.
İlaçlarımı genelde online apotheke den alıyorum daha uygun oluyor.
Ben bi ara setlere baktım tuzlu geldi vazgeçmiştim şimdi daha da artmıştır kesinBütün malzemeleri var evde benim
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz tüm bekleyenlerHiç sıkma canını Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsınhepimize her zaman dua ediyorum ben bekleyen isteyen herkes için Allah en iyisini en hayırlısını nasip etsin diye.
İlk kez yaşıyorum bu hissi öncesinde resmen anlamamışım içim gidiyor şu an.. İnşallah ferahlarım sonraki kontrolde güzel şeyler duyuncaCanimm hiç üzme bence kendini büyük ihtimalle sıkıntı olmayacak düzelecek birsey bak doktorlarda olumsuz konusmamis ahh annelik böyle birşey işte ya
Biz düşünüyoruz ama aşırı pahalı yaSelam kızlarAranızda Kraft Lima bebek arabası alan ya da düşünen var mı??
Hiç sıkma canını. Bende de amniyotik bant vardı başta. Kendi doktorum görmedi bile 3 ay. Detaylida radyoloji doktoru gördü. Ama kaybolur korkma dedi. İnternete girdim. Neler yazıyor? Doktor uyardı zaten nete bakma. Neler yazıyor diye. Eli bacağı kopan bebekler bilmem nelerHareketleri kilo vs herşey yerinde şükür, doğuma kadar takip edilecek rutin kontrol olarak, dua edin bize inşallah yükselmez olmaz. Yarısından fazlasında doğuma kadar kayboluyormuş bu büyüme. Büyük çoğunluğunda zararsız oluyormuş. Kötü tablolar da var malesef ama benim değerim kötü seyretmeyen bi sınırda şu an. Haberdar ederim yine burdan
Ben 3 4 sene önce almıştım 13lu setini 50lirayaBen bi ara setlere baktım tuzlu geldi vazgeçmiştim şimdi daha da artmıştır kesinbende bi büyük top var bide lastik var o kadar bakıyorum onlar başka başka şeyler daha kullanıyolar
Anne karnı bana gizemli bir kutu gibi geliyor bazı kötü bilinenler doğumda yok oluyor. O yüzden zor ama hiç kalbini karartma ben herşeyi güzel olacağına inanıyorum sen ve bebeğin adınaBenim çok iyi geçmedi o yüzden yazmadım. Şöyle bir not düşüldü rapora 'sağ renal pelvis AP çapı 4,9 mm olarak ölçüldü, takip önerildi' diye. Doktor çok açıklama yapmadı ben zaten baya yıkıldım gibi bişey oldum sormadan çıkıp gitmişim. Görümcemde böbrek hastalığı vardı nakil oldu direk buna bağladım durumu. Sabahtan beri onlarca makale okudum kötü bi tablo çizilmiyor 3 nefrolog dr ile görüştüm hiç biri kötü konuşmadı. daha hiç bişey belli değil gibi ama
Folik asit in artık bir etkisi yok. Hatta fazlası bir süre sonra vücuda zarar veriyormuş. İlk 3 ay çok önemli folik asit. Aklınızda olsun.Ben bu doktorları hiç anlamıyorum. Kimisi cok umursamaz kimisi felaket tellallığı yapıyor.
Vitamine mutlaka ihtiyacımız oluyor arkadaşım.
Kış ayındayız d vitamini folk asit kullanın.
Ben femibion kullanıyorum.
Magnezyumu da mutlaka öneririm. Karın ağrısı kasilama erken doğum riskine karşı hatta kabızlığı bile engelliyor.
Ben Magnezyum Verla kullanıyorum günde 1200 grama kadar alabilirsiniz. Ben şuan 800 alıyorum.
İlaçlarımı genelde online apotheke den alıyorum daha uygun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?