2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa canım benim ne kadar sürede bir takip olacakmış kendi doktoruna raporu gönderdin mi o ne diyor ona ne zaman gideceksin takip demiş bu düzelebilecek bir ölçüdür belki de ve umarım da öyle olur belli değil tabi de annelik her şeyi düşünür insan doğal olarak
Hareketleri nasıldı annesi poz verdi mi size vir gülücükle belki moral de vermiştirr ben iyiyim merak etme dercesine

Ben de cok düşündüm aşı yi.
Kendimi değil bebeği düşündüğüm için doğum sonrasını beklemeye karar verdim.
Ve son derece kendimi karantinaya aldim. Ailemle bile görüşmüyoruz. Çarşı pazara çıkmıyorum. Zaten öyle yürüyecek gezecek pek gücüm yok.
Almanyada sayilar patladı günlük vakalar 50000 çıktı. Yoğun bakımında ki yüzde 30 aşılıymis.
Millet aşılandandik diye sokağa döküldü.
500 kişilik düğünler yapıldı. Karnaval lar kutlandı.
Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah.
Aşı da olsanız arkadaşlar lütfen çok dikkatli olun.
Bu mikrobun şakası yok.

Hareketleri kilo vs herşey yerinde şükür, doğuma kadar takip edilecek rutin kontrol olarak, dua edin bize inşallah yükselmez olmaz. Yarısından fazlasında doğuma kadar kayboluyormuş bu büyüme. Büyük çoğunluğunda zararsız oluyormuş. Kötü tablolar da var malesef ama benim değerim kötü seyretmeyen bi sınırda şu an. Haberdar ederim yine burdan

İnsallah birsey olmaz. Kalbinizi ferah tutun.

Canım ne zaman hangi siteden almıştınız? Ben de düşünüyorum da arabaya falan sığıyor muu? Hayırlı olsun bu arada

Canimm hiç üzme bence kendini büyük ihtimalle sıkıntı olmayacak düzelecek birsey bak doktorlarda olumsuz konusmamis ahh annelik böyle birşey işte ya

Bütün malzemeleri var evde benim

Tmm canim cok sagol

Hiç sıkma canını Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın hepimize her zaman dua ediyorum ben bekleyen isteyen herkes için Allah en iyisini en hayırlısını nasip etsin diye.
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz tüm bekleyenler
Canimm hiç üzme bence kendini büyük ihtimalle sıkıntı olmayacak düzelecek birsey bak doktorlarda olumsuz konusmamis ahh annelik böyle birşey işte ya
İlk kez yaşıyorum bu hissi öncesinde resmen anlamamışım içim gidiyor şu an.. İnşallah ferahlarım sonraki kontrolde güzel şeyler duyunca

Hiç sıkma canını. Bende de amniyotik bant vardı başta. Kendi doktorum görmedi bile 3 ay. Detaylida radyoloji doktoru gördü. Ama kaybolur korkma dedi. İnternete girdim. Neler yazıyor? Doktor uyardı zaten nete bakma. Neler yazıyor diye. Eli bacağı kopan bebekler bilmem neler
Doktoru değiştirince o akşam o da gördü. Bir dahaki gelişine kaybolur bebekle alakası yok dedi. Ve kayboldu gerçekten. Hiç korkma Allah'ın izniyle bir şey olmayacak

Ben bi ara setlere baktım tuzlu geldi vazgeçmiştim şimdi daha da artmıştır kesin bende bi büyük top var bide lastik var o kadar bakıyorum onlar başka başka şeyler daha kullanıyolar
Ben 3 4 sene önce almıştım 13lu setini 50liraya duruyordu çantada. Şimdiye kısmetmiş. Anneme diyorum niye yapacaksın ne gerek var diyor? Arkadaş kimseye söylemeden yapacaksın artık bir şeyleri. Vallahi yoruyorlar..

Anne karnı bana gizemli bir kutu gibi geliyor bazı kötü bilinenler doğumda yok oluyor. O yüzden zor ama hiç kalbini karartma ben herşeyi güzel olacağına inanıyorum sen ve bebeğin adına

Folik asit in artık bir etkisi yok. Hatta fazlası bir süre sonra vücuda zarar veriyormuş. İlk 3 ay çok önemli folik asit. Aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…