26 kasımı bekleBiz düşünüyoruz ama aşırı pahalı ya
Ben desem aman dikkat et yorma kendini zorlama kendini bebeğe bişey olur yürüyüş yap ne gerek var ona vs vs vsBen 3 4 sene önce almıştım 13lu setini 50lirayaduruyordu çantada. Şimdiye kısmetmiş. Anneme diyorum niye yapacaksın ne gerek var diyor? Arkadaş kimseye söylemeden yapacaksın artık bir şeyleri. Vallahi yoruyorlar..
Aynen aynen. Bizimki otur kalkma. İş yapma. Kadın tut. Başkası yapsın. Ya diyorum hamilelik hastalık değil. Millet tarlalarda doguruyormus. Yok diyor uzanma, esneme. Ayyy diyorum yeter hadi görüşürüz deyip kapatiyorumBen desem aman dikkat et yorma kendini zorlama kendini bebeğe bişey olur yürüyüş yap ne gerek var ona vs vs vs
Canim sen üzülme , bence icine atip baska yerden patlak vermesi daha kotu. Arada boyle ataklar olabilir. Hamilelikte bunu etkiler. Bir yerleri yumruklamadim ama kafama cok seyi takip saatlerce agladim. Hormonlar cok fena dengemi bozdu. Sana kriz yasatan neyse bence onu cöz bebis dogana kadar. Dogdugunda duydugu hersey etkiler. Simdi cok takilma olmus gecmis. Birde onun icin stres yapma hem kendine hem bebise.Sinir krizi geçiren oldumu aranızda hiç? Bebeği etkiler mi? Az önce gözüm döndü çığlıklar kapı duvar yumruklamalar kendimden geçtim şuan inanılmaz pişmanım ağlamaktan helak oldum resmen. Bebeğe bir zararı oldumu diye kurup kendimi yiyorum
Vallahi ben de yiyorum geceleri. Hatta tost yapıyorum genellikleArkadaşlar ben ilk 4.5 ay kilo alma kotomu hızlı doldurduğum(5kilo) için bu ay bi tık dikkat ettim 900 gram almışım.ama geceleri aşırı acıkıyorum uyumakta zorlanıyorum bazen akşam acıktığınız da neler yapıyorsunuz?Benim kilom gerçekten çok zburda söylemeye utandığım derece çok zayıf olsam 10 15 kilonun lafını etmezdim ama benim için çok kötü olur.ama akşam yemeklerine engel olmam lazım
Beklicez bakalım canım bi ön tespit yapıp mağazaları gezip modele karar vericez26 kasımı bekle
Bakalım canım beklicez artık üzülüyor insan bebek arabasın 2.5 3 vermeye sevip sevmiceği ne malumCicekciteyze katılıyorum black friday 26 kasım indirim olur o dönemde
Ahh keşke o kilolarda olsam ve ilk aylar almasaydım neyse bu saatten sonra dikkat etmekten başka çarem yokVallahi ben de yiyorum geceleri. Hatta tost yapıyorum genelliklebu ara ben de aldım sanırım ama ben 5 ay hiç kilo almadım. 73.30la kalmıştım şu an 75 falanim. Evde yürüyüş yap bol bol.
Ben artık tamam annecim diyorum hem o üzülmüyo hem konu uzamıyo ama bildiğimi okuyorum geneAynen aynen. Bizimki otur kalkma. İş yapma. Kadın tut. Başkası yapsın. Ya diyorum hamilelik hastalık değil. Millet tarlalarda doguruyormus. Yok diyor uzanma, esneme. Ayyy diyorum yeter hadi görüşürüz deyip kapatiyorum
Aynen içine sineni al mutlaka. Özellikle puset taşıma kısmına dikkat et. O konuda prego baya sağlam. Onlara da bakabilirsin.Beklicez bakalım canım bi ön tespit yapıp mağazaları gezip modele karar vericez
Ben artık tamam annecim diyorum hem o üzülmüyo hem konu uzamıyo ama bildiğimi okuyorum gene
Ahh keşke o kilolarda olsam ve ilk aylar almasaydım neyse bu saatten sonra dikkat etmekten başka çarem yokişe gidiyordum normal de hareketim vardı ama artık idari izne ayrıldım yürüyüşle hareketlenicem
Ay sizin adınıza çok sevindim, darısı başıma ve tüm şifa bekleyenlere inşallahHiç sıkma canını. Bende de amniyotik bant vardı başta. Kendi doktorum görmedi bile 3 ay. Detaylida radyoloji doktoru gördü. Ama kaybolur korkma dedi. İnternete girdim. Neler yazıyor? Doktor uyardı zaten nete bakma. Neler yazıyor diye. Eli bacağı kopan bebekler bilmem neler
Doktoru değiştirince o akşam o da gördü. Bir dahaki gelişine kaybolur bebekle alakası yok dedi. Ve kayboldu gerçekten. Hiç korkma Allah'ın izniyle bir şey olmayacak
Benim geçen gece supangle çekti canım yememek için inat ettim en son oturdum ağlıyordum eşim sipariş vermiş dayanamamış yiyince dünyalar benim oldu sanki pazartesi doktor kızıcak kilomu görünce stres yaptım şimdidenArkadaşlar ben ilk 4.5 ay kilo alma kotomu hızlı doldurduğum(5kilo) için bu ay bi tık dikkat ettim 900 gram almışım.ama geceleri aşırı acıkıyorum uyumakta zorlanıyorum bazen akşam acıktığınız da neler yapıyorsunuz?Benim kilom gerçekten çok zburda söylemeye utandığım derece çok zayıf olsam 10 15 kilonun lafını etmezdim ama benim için çok kötü olur.ama akşam yemeklerine engel olmam lazım
Bizim ailede akıl veren çok olunca alışıyo insan bazen dinlemeden tamam diyorum otomatiğe almışım ne önerdi ne tavsiye verdi hatırlamıyorumAy hiç mizacim değil biliyor musun? Tamam demek
Amiiin inşallah. Hiç sıkma canını. Üzme de. Bebek de etkileniyor.Ay sizin adınıza çok sevindim, darısı başıma ve tüm şifa bekleyenlere inşallah
Benim perinatalogta bana bilgi vermedi sadece herşey yolunda gözüküyor dedi sonunda , bakarken kendi kendine konusarak ölçümleri hesapladı çok yaşlı bir doktordu. Fotografıda eşimi sokmadılar içeri eşim o yüzden asistana görebilcek miyim dedi fotografını çektiler benimkini ama mesela benden öncekini çekmemişti doktor. Perinatologlar genel olarak böyle sanırım sonucu zaten kendi doktorumuza göstermemiz gerekiyor sanırım ondan çok yorum yapmıyorlarSelam bugün canımı çok sıkan bir muayene gerçekleştirdik. Resmen perinatlog 10 dakikada kendi kendine bir muayene gerçekleştirdi. Bana zerre bilgi vermeden. Bebeğin bırak yüzünü grmeyi kovid geçirdiğimi söylediğimde de bana doğru düzgün bilgi vermedi. Bebekle ilgili ben soru sormasam 10 dakika boyunca karanlık bir odada öylece sus pus ekranlarına baktı. Ben bunun için mi muayene oluyorum?
Bebekte sorun yokmuş çok şükür tabi ki. Ama bu mudur yani? Bebekle ilgili tek satır konuşulmaz mı ya?
Neye baktığını bile bilmediğim bir sürü şeye baktı bir tek beynini görebilmek için karnıma sıkıca bastırdı karnım çok acıdı o zaman da bana sıkıyorsunuz karnınızı göremiyorum diye bir de azar çekti.
Hayatımda böyle bir hizmet almadım. Sigortamız var diye Anadolu Sağlık Merkezinden perinatoloğa gittik. Kendi doktorumdan ne kadar memnunsam bu adamdan o kadar memnun değilim.
Arayıp müşteri hizmetlerine falan şikayette bulunacağım.
O kadar moralim bozuldu ki ne bir görüntü ne bir cümle tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Üstelik kovidden sonraki ilk muayenemdi endişeliyim haliyle.
Doktorun adı Zeki Şahinoğlu. Mesleğinde iyi olabilir ama İstanbulda yaşayanlara asla tavsiye etmiyorum.
Benim geçen gece supangle çekti canım yememek için inat ettim en son oturdum ağlıyordum eşim sipariş vermiş dayanamamış yiyince dünyalar benim oldu sanki pazartesi doktor kızıcak kilomu görünce stres yaptım şimdiden
Bizim ailede akıl veren çok olunca alışıyo insan bazen dinlemeden tamam diyorum otomatiğe almışım ne önerdi ne tavsiye verdi hatırlamıyorum
Üzüldüm ama o kıpır kıpırdı bana moral verdiAmiiin inşallah. Hiç sıkma canını. Üzme de. Bebek de etkileniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?