Benim perinatalogta bana bilgi vermedi sadece herşey yolunda gözüküyor dedi sonunda , bakarken kendi kendine konusarak ölçümleri hesapladı çok yaşlı bir doktordu. Fotografıda eşimi sokmadılar içeri eşim o yüzden asistana görebilcek miyim dedi fotografını çektiler benimkini ama mesela benden öncekini çekmemişti doktor. Perinatologlar genel olarak böyle sanırım sonucu zaten kendi doktorumuza göstermemiz gerekiyor sanırım ondan çok yorum yapmıyorlar
Üzüldüm ama o kıpır kıpırdı bana moral verdigeçecek inşallah daha iyi olucam çok sağolun desteğiniz için
Bende öyle olabilsem keşke bazen damarıma basarlarsa patlıyorum o kadar onun dışında çok karışmam yaşlanınca tutmam içimde diyorum hayırlısıAy bizde de var o. Ama bana karisamiyorlar. Ben tersim baya, pat pat yapıştırırim lafımı. Ondan bana laf edemezler
Anne ben iyiyim demiş sana kuzucuk moralini bozma onlar daha gelişim aşamasındalar doğana kadar daha zaman var dualarımız seninle ❤Üzüldüm ama o kıpır kıpırdı bana moral verdigeçecek inşallah daha iyi olucam çok sağolun desteğiniz için
Kendini kötüye hiç hazırlama canım, 3 doktor ile görüşmüşsün hala sıkmaya devam etme canını aşırı derece önemli görülseydi perinatolog mutlaka açıklama yapardı ve özellikle doktoruna hemen göstermen konusunda da uyarırdı. Kafana takman bebeği etkilerBenim çok iyi geçmedi o yüzden yazmadım. Şöyle bir not düşüldü rapora 'sağ renal pelvis AP çapı 4,9 mm olarak ölçüldü, takip önerildi' diye. Doktor çok açıklama yapmadı ben zaten baya yıkıldım gibi bişey oldum sormadan çıkıp gitmişim. Görümcemde böbrek hastalığı vardı nakil oldu direk buna bağladım durumu. Sabahtan beri onlarca makale okudum kötü bi tablo çizilmiyor 3 nefrolog dr ile görüştüm hiç biri kötü konuşmadı. daha hiç bişey belli değil gibi ama
Hahahahah vallahi ben hep boyleydim. Koç burcu olmanın avantajı mıdır, dezavantajı mıdır bilmiyorumBende öyle olabilsem keşke bazen damarıma basarlarsa patlıyorum o kadar onun dışında çok karışmam yaşlanınca tutmam içimde diyorum hayırlısı
Aynen öyle, bak Zeynep'e katılıyorum. Bir şey olsa mutlaka söylerdi doktorlar.Kendini kötüye hiç hazırlama canım, 3 doktor ile görüşmüşsün hala sıkmaya devam etme canını aşırı derece önemli görülseydi perinatolog mutlaka açıklama yapardı ve özellikle doktoruna hemen göstermen konusunda da uyarırdı. Kafana takman bebeği etkiler
Ben tam bi yengeç burcuyumHahahahah vallahi ben hep boyleydim. Koç burcu olmanın avantajı mıdır, dezavantajı mıdır bilmiyorumbir de erken iş hayatına atılınca, her haltı gördüm yaşadım. Onun da etkisi var sanırım.
Çoğumuz detaylıda yüzünün fotoğrafınıda istiyoruz ondan memnun kalamıyoruzAynen öyle. Gerçi benim doktorumun perinatolog lisansı da var. Ben o yüzden rahatım. Her gittiğimde detaylı inceliyor sağolsun 30 40 dk. Biraz tuzlu ama şanslıyım o konuda sanırım.
Bizimki de maaşallah ya, hiç kapatmıyor bir tarafını. Ne zaman gitsek, hemen bakıyor ekranaÇoğumuz detaylıda yüzünün fotoğrafınıda istiyoruz ondan memnun kalamıyoruzoysa alakası yok yüzüyle detaylının benim doktorum yüzü dönük olduğunda çekiyor renkli fotografını hemen sağolsun detaylıda çekmeselerde kendi doktorumdan isterdiim
AynenBizimki de maaşallah ya, hiç kapatmıyor bir tarafını. Ne zaman gitsek, hemen bakıyor ekrana
Ahhahah aman kapatmasin inşallah. Bizim fotolar hep renkli. Doktorumun cihazı piyasadaki en iyilerden biriymiş. Detaylidaki siyah beyaz eski usulduAynenşimdi böyle dedim ya kesin kapatır bir dahakinde
Oynuyor bugün extra kıpırtı var annesine moral veriyor galiba :))Bebek oynuyorsa çok güzel. Benimki de hapsiriyorum ya vurup duruyor uyandırma beni der gibi
Allah razı olsun, iyi ki varsınızAnne ben iyiyim demiş sana kuzucuk moralini bozma onlar daha gelişim aşamasındalar doğana kadar daha zaman var dualarımız seninle ❤
İlk şoku atlattım şükür:)) doktorumla da görüşünce daha iyi olucaz inşallah, zaten beni asıl yıpratan kendim uğraşarak öğrenmem oldu açıklama yapan olmadı malesef. çok teşekkürler desteğiniz içinKendini kötüye hiç hazırlama canım, 3 doktor ile görüşmüşsün hala sıkmaya devam etme canını aşırı derece önemli görülseydi perinatolog mutlaka açıklama yapardı ve özellikle doktoruna hemen göstermen konusunda da uyarırdı. Kafana takman bebeği etkiler
Ne güzel yazmışsınız.. %50si doğumda yok oluyormuş benim durumumdakilerin de. Inşallah böyle olsun, böyle olacakAnne karnı bana gizemli bir kutu gibi geliyor bazı kötü bilinenler doğumda yok oluyor. O yüzden zor ama hiç kalbini karartma ben herşeyi güzel olacağına inanıyorum sen ve bebeğin adına
Çok doğru söylemiş sıvı geçirmeyen lastikli alezler var. En iyi bezi de kullansan o bez ille taşacakKızlar alez almayı unutmayın annem lastikli çarşaf gibi olan alezler var ondan al diyo bana daha rahat oluyormuş kreşte çalışıyor annem
İnsan vücudu başlı başına bir mucize zaten bekleyelim bakalım belki de çok kısa sürede yok olacak bu durumdur ki 3 doktorla görüştüm diyorsun. Hamilelik başlı başına zor bir süreç, hormonlar da değişince insanın kaygıları çok artıyor. Benim oğlum yeni doğduğunda göbek bağında ufak bi kanama oluyordu Türkiye nin en iyi çocuk hematoloğuna götürdük ben 20 yıldır böyle kan değeri görmemiştim yanlış bunlar dedi kendi hastanesinde tahlilleri yeniletti ki yine aynı. Kanı değişmesi gerekebilir dedi neyse uzatmayayım daha bir sürü şey söyledi. 2. Kontrole gittiğimizde tek dediği kelime geçicek oldu ve gerçekten de geçti. Yani demem o ki doktorlar bazen çok ümitsiz de konuşsalar işler değişebiliyor. Sen duanı et, içini ferah tutmaya çalış. Rabbim tüm evlatları sağlıkla anne babalarına bağışlasın inşallah.Hareketleri kilo vs herşey yerinde şükür, doğuma kadar takip edilecek rutin kontrol olarak, dua edin bize inşallah yükselmez olmaz. Yarısından fazlasında doğuma kadar kayboluyormuş bu büyüme. Büyük çoğunluğunda zararsız oluyormuş. Kötü tablolar da var malesef ama benim değerim kötü seyretmeyen bi sınırda şu an. Haberdar ederim yine burdan
Benimkinde de kalpte parlaklık olduğuna dair bir açıklama yazıyor doktor aynı şekilde birşey demedi, bende o yüzden sıkıntı etmediimOynuyor bugün extra kıpırtı var annesine moral veriyor galiba :))
Allah razı olsun, iyi ki varsınız
İlk şoku atlattım şükür:)) doktorumla da görüşünce daha iyi olucaz inşallah, zaten beni asıl yıpratan kendim uğraşarak öğrenmem oldu açıklama yapan olmadı malesef. çok teşekkürler desteğiniz için
Lima ve timex arasında çok kalıp time x aldık şu an fiyat farkı artmış aradaki burdan nursel bi de bir arkadaşım lima aldı gayet güzelll ben tek elle kqpatıp kaldırabiliyorum arabaya sığıyor çok yer kaplamıyor diğerleri kadar tabi kabin boyları hariç tutuyorum traveller arasında karşılaştırıyorum puseti falan da çok güzell ben öneririm. Ben time xi 2 ya önce 3300e aldım geçen hafta nursel 2700 lima arkadaşım da ek indirimle 2400e aldıı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi şu an nasıl oldulsr bilmiyorum daSelam kızlarAranızda Kraft Lima bebek arabası alan ya da düşünen var mı??
Canım öncelikle sakin ol korkulacak biBenim çok iyi geçmedi o yüzden yazmadım. Şöyle bir not düşüldü rapora 'sağ renal pelvis AP çapı 4,9 mm olarak ölçüldü, takip önerildi' diye. Doktor çok açıklama yapmadı ben zaten baya yıkıldım gibi bişey oldum sormadan çıkıp gitmişim. Görümcemde böbrek hastalığı vardı nakil oldu direk buna bağladım durumu. Sabahtan beri onlarca makale okudum kötü bi tablo çizilmiyor 3 nefrolog dr ile görüştüm hiç biri kötü konuşmadı. daha hiç bişey belli değil gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?