Çok teşekkür ederim canım, hayırlı olsun inşallahLima ve timex arasında çok kalıp time x aldık şu an fiyat farkı artmış aradaki burdan nursel bi de bir arkadaşım lima aldı gayet güzelll ben tek elle kqpatıp kaldırabiliyorum arabaya sığıyor çok yer kaplamıyor diğerleri kadar tabi kabin boyları hariç tutuyorum traveller arasında karşılaştırıyorum puseti falan da çok güzell ben öneririm. Ben time xi 2 ya önce 3300e aldım geçen hafta nursel 2700 lima arkadaşım da ek indirimle 2400e aldıı yanlış hatırlamıyorsam böyleydi şu an nasıl oldulsr bilmiyorum da
Aynen öyle baya canım sıkıldı.Bazı doktorlar böyle maalesef ki. Halbuki biz doktor randevumuz gelse de bebeği görsek diye gün sayıyoruz evde.
Hem de yani bir iki açıklama yap demi.Neden böyle ki bazı doktorlar ya biz her gün ultrasona girmiyoruz ayda 1 giriyoruz merak ediyoruz görmek için doğru düzgün göstermeyenlere sinir oluyorum. Açıkcası ben hissetsem bile görmediğimde özlüyorum ya acaba ne kadar büyüdü ne durumda yüzünü görür müyüm elini görür müyüm diye heyecanla bekliyorum ultrason günlerini tüm anneler öyle bunu doktorun bilmemesine imkan yok bence
Bu doktoru araştırdım bağdat caddesinde kendi muayenehanesi varmış oraya giden herkes aşırı memnun ama Anadolu Sağlık Merkezindeki iki muayenemizden de biz asla memnun kalmadık, üstelik başka bir arkadaşım daha benimle aynı şeyi yaşamış. Demek ki özelin de özeli varmış.Ne biçim bi insan ya hadi kontrol esnasında dikkatli olması lazım konuşmasın etmesin ama sonrasında o nasıl tavır ben dayanmaazdım valla foto verin derdim çıkmazdım şok olmuşsundur tabi kendi doktoruna da gitmek ister misin bu ara bebişini güzelce görürsün belki hasret giderirsin
Heralde en önem verdiğimiz şeylerden biri bu detaylıydı yüksek ücretler ödüyoruz deneyimlerine doktorların hadi bizi pohpohlamasın ama bu ilgisizlik nedir yani çok üzüldüm senin için hayal kırıklığını düşünemiyorum
Kendi doktorumla randevum 8 Aralıkta 24.hafta raporumu da yazacağı için o tarihte randevu verdi. Bekleyeceğim mecburen. Kendi doktorum o kadar tatlı bir kadın ki anlatamam yani o olmasa hastaneyi değiştirmiştim. Zeynep Yılmaz'ı tavsiye ederim herkese hem de gönül rahatlığıyla ama perinatolog için aynı şeyi söyleyemeeceğim. Bir de beynini görmek için karnıma öyle bir bastırdı ki dünden beri çok canım acıyor.Benim perinatalogta bana bilgi vermedi sadece herşey yolunda gözüküyor dedi sonunda , bakarken kendi kendine konusarak ölçümleri hesapladı çok yaşlı bir doktordu. Fotografıda eşimi sokmadılar içeri eşim o yüzden asistana görebilcek miyim dedi fotografını çektiler benimkini ama mesela benden öncekini çekmemişti doktor. Perinatologlar genel olarak böyle sanırım sonucu zaten kendi doktorumuza göstermemiz gerekiyor sanırım ondan çok yorum yapmıyorlar
Doktorunu ara sor bir istersen. Hocam böyle böyle oldu napabilirim de. Belki gel der. Para için ne yapacaklarını şaşırıyor bazıları maalesef...Aynen öyle baya canım sıkıldı.
Hem de yani bir iki açıklama yap demi.
Bu doktoru araştırdım bağdat caddesinde kendi muayenehanesi varmış oraya giden herkes aşırı memnun ama Anadolu Sağlık Merkezindeki iki muayenemizden de biz asla memnun kalmadık, üstelik başka bir arkadaşım daha benimle aynı şeyi yaşamış. Demek ki özelin de özeli varmış.
Kendi doktorumla randevum 8 Aralıkta 24.hafta raporumu da yazacağı için o tarihte randevu verdi. Bekleyeceğim mecburen. Kendi doktorum o kadar tatlı bir kadın ki anlatamam yani o olmasa hastaneyi değiştirmiştim. Zeynep Yılmaz'ı tavsiye ederim herkese hem de gönül rahatlığıyla ama perinatolog için aynı şeyi söyleyemeeceğim. Bir de beynini görmek için karnıma öyle bir bastırdı ki dünden beri çok canım acıyor.
Trendyol ilke bebe den aldık canım şuan onda stok yok diye biliyorum. Katlandığında çok yer kaplamıyor bizim arabamız yok ama Kesinlikle sığar. Hantal bir araba değil. Teşekkür ederim canımCanım ne zaman hangi siteden almıştınız? Ben de düşünüyorum da arabaya falan sığıyor muu? Hayırlı olsun bu arada
Geçmiş olsun öncelikle,hamilelikte ilaç verilmiyor arkadaşım olmuştu vitamin takviyesi bol sıvı alımı ile atlatiliyor inşallah çıkmaz ama çıkarsa da endişelenmeyinKızlar şimdi doktordan çıktım doktor covid testi yaptır dedi covid testim pozitif çıksa ne olcak acaba sonuçta gebeyim ya ilaç mi vercek ne yapcak
Dogumabl kadar yok oluyormuş çoğu olmadığında da kucuk bir mudahele ile halloluyor.erkek bebeklerde olurmuş genelde up darliksa bahsettigin bendede var doğuştan 6ayda bir takip ettitiyorum o kadar bı zararı yok ama gebelikte malesef zorlayacak beni.Ne güzel yazmışsınız.. %50si doğumda yok oluyormuş benim durumumdakilerin de. Inşallah böyle olsun, böyle olacak
Yok parol dışında hiç birşey vermezler.rahatsizmisiniz neden istediKızlar şimdi doktordan çıktım doktor covid testi yaptır dedi covid testim pozitif çıksa ne olcak acaba sonuçta gebeyim ya ilaç mi vercek ne yapcak
bana oksapar iğne vermişti ve parolKızlar şimdi doktordan çıktım doktor covid testi yaptır dedi covid testim pozitif çıksa ne olcak acaba sonuçta gebeyim ya ilaç mi vercek ne yapcak
kıvanç napıyo sen onu anlat bizi seni boşverTunaydinlar hanımlar nasilsiniz
İyi bildiğim kadarıyla hareketli felan karnimda club havası oluyor bazenkıvanç napıyo sen onu anlat bizi seni boşverminiş nasılll
ay ona noluyomuşşşş anne babanın içine siniyosa onun ne haddineymişşİyi bildiğim kadarıyla hareketli felan karnimda club havası oluyor bazenUraz kankim nasıl bu arada kayınvalide ismimizi değiştirmenizi istiyor begenmemismis
Oğluna demiş de beni ikna etsin diye nesi varmis ayol kivancin belki bir Tatlıtuğ oluray ona noluyomuşşşş anne babanın içine siniyosa onun ne haddineymişş
benimki de kankisine karşılık evriyor şu an bi takla savurdu heralde
Oy sizin yavrunuza da çok geçmiş olsun, moral buldum tüm söylenenlere, takibi için elimden geleni yapıp olumsuz durumu yok sayıcam inşallahhÇok doğru söylemiş sıvı geçirmeyen lastikli alezler var. En iyi bezi de kullansan o bez ille taşacakyatak silmek istemiyorsanız alez alın rahat edin
İnsan vücudu başlı başına bir mucize zaten bekleyelim bakalım belki de çok kısa sürede yok olacak bu durumdur ki 3 doktorla görüştüm diyorsun. Hamilelik başlı başına zor bir süreç, hormonlar da değişince insanın kaygıları çok artıyor. Benim oğlum yeni doğduğunda göbek bağında ufak bi kanama oluyordu Türkiye nin en iyi çocuk hematoloğuna götürdük ben 20 yıldır böyle kan değeri görmemiştim yanlış bunlar dedi kendi hastanesinde tahlilleri yeniletti ki yine aynı. Kanı değişmesi gerekebilir dedi neyse uzatmayayım daha bir sürü şey söyledi. 2. Kontrole gittiğimizde tek dediği kelime geçicek oldu ve gerçekten de geçti. Yani demem o ki doktorlar bazen çok ümitsiz de konuşsalar işler değişebiliyor. Sen duanı et, içini ferah tutmaya çalış. Rabbim tüm evlatları sağlıkla anne babalarına bağışlasın inşallah.
Tamam ben de sessiz moda alır gibi kapatıyorum olumsuz defterini inşallah :))Benimkinde de kalpte parlaklık olduğuna dair bir açıklama yazıyor doktor aynı şekilde birşey demedi, bende o yüzden sıkıntı etmediimDaha anne karnındalar, tamamen bir mucizenin içindeler. BizniAllah sağlıklı doğarlar, içime ne zaman birşeyi sıkıntı yapsam karşıma çıkıyor. Velhasıl demem o ki kötüyü çağırmayalımm
Yaaa maşallah ne güzel ben de sonraki usgye odaklandım biraz küçüldü deseler dünya benim olacak ama doğumla da büyük mucizeler geliyor sanırım düzelmesi konusunda. İnşallah senin kızçen de en acilinden tamamen şifasını bulsunCanım öncelikle sakin ol korkulacak bi
Büyüklük değil şu anİlk kızımda detaylıda çıktı bizim de her 2 böbrekte. Yıkıldım ağladım hep neden diye sorguladım.ama sadece kendime ve bebeğime zarar vermişim böyle yaparak. Her kontrolde bi büyüdü bi küçüldü doktorum doğumla beraber gözlemliycez dedi.hep olumlu konuştu. Panik olma bence geçecek dedi. Doğduktan sonra 15. Gün ultrasonunda değerleri normal ölçüldü çok şükür doktorumuz bir daha bakmaya bile gerek yok doğumla beraber bunu bekleriz zaten dedi Genelde erkek bebeklerde görülürmüş ama böyle nadiren kızlarda da olurmuş. Ailemde kimsede böbrek rahatsızlığı da yok mesela. Hiç genlerine , akrabalara yorma. Şu an idrarını düzenli yapamıyor , düzelecek inşallah Sana pozitif bi örnek olarak yazmak istedim hemen.
Henüz darlık vs diye tanı koyulmuyor, sanırım sende darlık olmasına rağmen günlük hayatta bir sorun yaşamıyorsun bu bile moral verici. İnşallah gebeliğini de en az sorunla atlatırsınnnDogumabl kadar yok oluyormuş çoğu olmadığında da kucuk bir mudahele ile halloluyor.erkek bebeklerde olurmuş genelde up darliksa bahsettigin bendede var doğuştan 6ayda bir takip ettitiyorum o kadar bı zararı yok ama gebelikte malesef zorlayacak beni.
Sırt ve göğüs ve de geçmeyen gece gündüz bir öksürük var dedim bir hafta oldu geçmedi dedim o da ondan istediYok parol dışında hiç birşey vermezler.rahatsizmisiniz neden istedi
Amin canım.kalbini ferah tut birşey olmaz merak etme takibin yapılıyor zaten önemli birşey değildir olsaydı söylenirdi.dedigim gibi öyle olsa bile günlük hayatta bana hiç sorun çıkartmıyor.Henüz darlık vs diye tanı koyulmuyor, sanırım sende darlık olmasına rağmen günlük hayatta bir sorun yaşamıyorsun bu bile moral verici. İnşallah gebeliğini de en az sorunla atlatırsınnn
Sen yinede güzel beslen koronaysafa zaten birşey yapmiyorlar,kan sulandırıcı verir belki istediğine göre yaptırdı aklından ciksinSırt ve göğüs ve de geçmeyen gece gündüz bir öksürük var dedim bir hafta oldu geçmedi dedim o da ondan istedi
Çok sevindim bunu duyduğuma, teşekkür ederim inşallah sorunsuz unutacağız bunu inanıyorumAmin canım.kalbini ferah tut birşey olmaz merak etme takibin yapılıyor zaten önemli birşey değildir olsaydı söylenirdi.dedigim gibi öyle olsa bile günlük hayatta bana hiç sorun çıkartmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?