2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok teşekkür ederim canım, hayırlı olsun inşallah

Bazı doktorlar böyle maalesef ki. Halbuki biz doktor randevumuz gelse de bebeği görsek diye gün sayıyoruz evde.
Aynen öyle baya canım sıkıldı.
Hem de yani bir iki açıklama yap demi.
Bu doktoru araştırdım bağdat caddesinde kendi muayenehanesi varmış oraya giden herkes aşırı memnun ama Anadolu Sağlık Merkezindeki iki muayenemizden de biz asla memnun kalmadık, üstelik başka bir arkadaşım daha benimle aynı şeyi yaşamış. Demek ki özelin de özeli varmış.
Kendi doktorumla randevum 8 Aralıkta 24.hafta raporumu da yazacağı için o tarihte randevu verdi. Bekleyeceğim mecburen. Kendi doktorum o kadar tatlı bir kadın ki anlatamam yani o olmasa hastaneyi değiştirmiştim. Zeynep Yılmaz'ı tavsiye ederim herkese hem de gönül rahatlığıyla ama perinatolog için aynı şeyi söyleyemeeceğim. Bir de beynini görmek için karnıma öyle bir bastırdı ki dünden beri çok canım acıyor.

Doktorunu ara sor bir istersen. Hocam böyle böyle oldu napabilirim de. Belki gel der. Para için ne yapacaklarını şaşırıyor bazıları maalesef...

Canım ne zaman hangi siteden almıştınız? Ben de düşünüyorum da arabaya falan sığıyor muu? Hayırlı olsun bu arada
Trendyol ilke bebe den aldık canım şuan onda stok yok diye biliyorum. Katlandığında çok yer kaplamıyor bizim arabamız yok ama Kesinlikle sığar. Hantal bir araba değil. Teşekkür ederim canım

Kızlar şimdi doktordan çıktım doktor covid testi yaptır dedi covid testim pozitif çıksa ne olcak acaba sonuçta gebeyim ya ilaç mi vercek ne yapcak

Kızlar şimdi doktordan çıktım doktor covid testi yaptır dedi covid testim pozitif çıksa ne olcak acaba sonuçta gebeyim ya ilaç mi vercek ne yapcak
Geçmiş olsun öncelikle,hamilelikte ilaç verilmiyor arkadaşım olmuştu vitamin takviyesi bol sıvı alımı ile atlatiliyor inşallah çıkmaz ama çıkarsa da endişelenmeyin

Ne güzel yazmışsınız.. %50si doğumda yok oluyormuş benim durumumdakilerin de. Inşallah böyle olsun, böyle olacak
Dogumabl kadar yok oluyormuş çoğu olmadığında da kucuk bir mudahele ile halloluyor.erkek bebeklerde olurmuş genelde up darliksa bahsettigin bendede var doğuştan 6ayda bir takip ettitiyorum o kadar bı zararı yok ama gebelikte malesef zorlayacak beni.

Yok parol dışında hiç birşey vermezler.rahatsizmisiniz neden istedi

kıvanç napıyo sen onu anlat bizi seni boşver miniş nasılll
İyi bildiğim kadarıyla hareketli felan karnimda club havası oluyor bazen Uraz kankim nasıl bu arada kayınvalide ismimizi değiştirmenizi istiyor begenmemismis

İyi bildiğim kadarıyla hareketli felan karnimda club havası oluyor bazen Uraz kankim nasıl bu arada kayınvalide ismimizi değiştirmenizi istiyor begenmemismis
ay ona noluyomuşşşş anne babanın içine siniyosa onun ne haddineymişş
benimki de kankisine karşılık evriyor şu an bi takla savurdu heralde

ay ona noluyomuşşşş anne babanın içine siniyosa onun ne haddineymişş
benimki de kankisine karşılık evriyor şu an bi takla savurdu heralde
Oğluna demiş de beni ikna etsin diye nesi varmis ayol kivancin belki bir Tatlıtuğ olur
Maşallah Uraz beycigime

Oy sizin yavrunuza da çok geçmiş olsun, moral buldum tüm söylenenlere, takibi için elimden geleni yapıp olumsuz durumu yok sayıcam inşallahh
Tamam ben de sessiz moda alır gibi kapatıyorum olumsuz defterini inşallah :))
Yaaa maşallah ne güzel ben de sonraki usgye odaklandım biraz küçüldü deseler dünya benim olacak ama doğumla da büyük mucizeler geliyor sanırım düzelmesi konusunda. İnşallah senin kızçen de en acilinden tamamen şifasını bulsun

Henüz darlık vs diye tanı koyulmuyor, sanırım sende darlık olmasına rağmen günlük hayatta bir sorun yaşamıyorsun bu bile moral verici. İnşallah gebeliğini de en az sorunla atlatırsınnn

Henüz darlık vs diye tanı koyulmuyor, sanırım sende darlık olmasına rağmen günlük hayatta bir sorun yaşamıyorsun bu bile moral verici. İnşallah gebeliğini de en az sorunla atlatırsınnn
Amin canım.kalbini ferah tut birşey olmaz merak etme takibin yapılıyor zaten önemli birşey değildir olsaydı söylenirdi.dedigim gibi öyle olsa bile günlük hayatta bana hiç sorun çıkartmıyor.

Sırt ve göğüs ve de geçmeyen gece gündüz bir öksürük var dedim bir hafta oldu geçmedi dedim o da ondan istedi
Sen yinede güzel beslen koronaysafa zaten birşey yapmiyorlar,kan sulandırıcı verir belki istediğine göre yaptırdı aklından ciksin

Amin canım.kalbini ferah tut birşey olmaz merak etme takibin yapılıyor zaten önemli birşey değildir olsaydı söylenirdi.dedigim gibi öyle olsa bile günlük hayatta bana hiç sorun çıkartmıyor.
Çok sevindim bunu duyduğuma, teşekkür ederim inşallah sorunsuz unutacağız bunu inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…