2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Salı günü kontrol var canım gidip bakıcam bakalım hissediyorum kasıklardan doğru vuruyor ama eskisi gibi dalga dalga yapmıyor karnımı üzüldüm

Ozaman bi de kapsız bakıyorum.Renk olarak beyaz ve siyah alıyım diyorum.Ama beden konusu kafamı karıştırıyor.

Gunaydin kizlar..Civilde baya indirim var bilginize..Bi de migros da depend lerde indirim var.
Emzirme sutyeni ve atleti konusunda ne dusunuyorsunuz ?Ilkinde pek ihtiyacım olmadı ama zorlanmistim baya.Kactane ve hangisinden almalı???
Ben emzirme sudyenlerini hic kullanamadim ya , ince kapli sudyenler daha rahat , o ustteki emzirme yerini hic acip emzirmedim sadece atlet giyemiyordum. Biraz cikarsam südyeni hemen sut birikmesi oluyordu. Ama en sevdigim emzirme bluzlari oldu. Hayatimda bu kadar rahat etmemistim . Hem emzirirken kimse gormuyor hemde gercekten cok rahatti . ben 35 tl ye almistim simdi 75 olmus

Dogum yapinca bir bak nasil rahat edersen ondan alirsin bence , simdi bosuna para vermemis olursun. Bir tane al baktin cok kullanisli yine alirsin. Sutyenli atlet cok severek aldim , onda bile sut birikmesi olmustu. Lanet birsey , insallah kimse yaşamaz

Kızlar geçen gün trenyoldan sipariş vermiştim geldi kargom sizede göstermek istedim ben çok beğendim görseldekiyle aynı kız bebeklere çiçekli şeyleri çok yakıştırıyorum zıbınlarda aldık dün aradan çıksın biraz

Eklentiler

• IMG20211118115549.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG20211118131825.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG20211118115727.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG20211118115715.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG20211118115710.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG20211118115655.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG20211118115641.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20211118115612.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 105
Ozaman bi de kapsız bakıyorum.Renk olarak beyaz ve siyah alıyım diyorum.Ama beden konusu kafamı karıştırıyor.
Mutlaka 1 beden büyük al ama atıyorum ondan 1 tane al şimdi giymek için 1-2 beden büyüğü de ilerde giyebilmen için

Buyuyenlerdenmi canım resmini atarmisin zahmet olmazsa

Ne için gitmistiniz Dr?

Evett küçük alışverişlere biraz ara verip.ilk büyük alisverisimizin siparişini vermiş bulunmaktayız.arastirmalarim sonucu beşiğin sallanır olması önemliymiş gai bebek sallanilmali dedi çilek mobilya satış danışmanı.sallanmayan alanlar sonra gelip sallanır alıyor dedi.onun için Montessoriden falan vazgeçip sallanır beşik ve dolap siparişi verdik 1ay içinde gelirmiş.

1400 olmuş tövbest ocaktan sonrası fiyatlarını düşünemiyorum aldı başını gitti her şeyy
Canım ben baby björn aldım. Manuel ama çocugun motor becerilerinin gelişimi için daha faydalı diyor kimi uzmanlar, kendi hareketiyle oynaması koordinasyon algısını geliştiriyomuş. Ama çocuk sevmeyebilir tabii, dolaptan kıyafetlerimi satmıştım. O parayla 2.el aldım. Sevmezse sıfıra pişman olursun
Bir arkadadım 4moms almıştı, çocuk hiç sevmedi ebebekteki 250 tl gibi ücrete olan bi anakucagı var onu sevmiş. 4moms evde yatıyor hiç belli olmuyomuş

yok yok normal beşik sallanıyor da sabitte kalıyor sağlam bisey Bi dk çekip koyayım:)
Ebati nedir bizde sipariş verdiktr kaç yaşına kadar kullanılıyor bu fikrim yok sende 5 yaşına kadar deyince merak ettim güzel günlerde gitsin miniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…