Bu cok iyi. Anında iyileştiririyor.Aldım gitti
Salı günü kontrol var canım gidip bakıcam bakalım hissediyorum kasıklardan doğru vuruyor ama eskisi gibi dalga dalga yapmıyor karnımı üzüldümKabızlık sorunu bende bitti. Ne zaman demir ilacına başladım o zaman bi daha da kabız olmadım. Zeytinyağını sofradan eksik etmiyordum ben. Kahvaltıda yediğin sövüşe bile zeytin yağı dökersen çok işe yarıyor. Düzensiz hareketlilik bende de oluyor, bu aralar çok yüksek sesle konuştuğum için gün içinde hiç uyumuyor. Yürürken bile kıpraştığını hissediyorumne zaman konuşmaya başlasam ninni gibi geliyor herhalde anında uyumaya başlıyor. bebişlerin büyüdükçe yerleri daralıyor herhalde eskisi kadar çok hareket alanı kalmayınca da olabilir. Bir sorun olacağını sanmam canım
Ozaman bi de kapsız bakıyorum.Renk olarak beyaz ve siyah alıyım diyorum.Ama beden konusu kafamı karıştırıyor.Hiç öyle düşünme o kaplı sütyenler canını bi zaman sonra öyle yakıyor ki atıp kurtulmak istiyosun cunku nefes darlığı çektikçe göğsüne baskı yapan herşey sana rahatsızlık vermeye başlıyor.Ben o yüzden kapsızlarla aşırı mutluyum
bu hiç ise yaramıyor desem .kızımda kullanmıştım hiç bir faydasını görmedim içme maden suyu ile göğsünü temizle daha çok faydasi varAldım gitti
Ben emzirme sudyenlerini hic kullanamadim ya , ince kapli sudyenler daha rahat , o ustteki emzirme yerini hic acip emzirmedimGunaydin kizlar..Civilde baya indirim var bilginize..Bi de migros da depend lerde indirim var.
Emzirme sutyeni ve atleti konusunda ne dusunuyorsunuz ?Ilkinde pek ihtiyacım olmadı ama zorlanmistim baya.Kactane ve hangisinden almalı???
Dogum yapinca bir bak nasil rahat edersen ondan alirsin bence , simdi bosuna para vermemis olursun. Bir tane al baktin cok kullanisli yine alirsin. Sutyenli atlet cok severek aldim , onda bile sut birikmesi olmustu. Lanet birsey , insallah kimse yaşamazAtlet çok sıkı geldi bana ama aslında iyi bu sarkma olmaz.Ben bi de sutyenli gibi olan atletlerden düşünüyorum.Aslında evde atlet rahat olur.Hem usutmez de.Gogus pedi ile kullanılır.Dışarda zaten sutyen kullanılır.Ben kapsız sutyenle rahat edemem gibi geldiBez gibi.
Mutlaka 1 beden büyük al ama atıyorum ondan 1 tane al şimdi giymek için 1-2 beden büyüğü de ilerde giyebilmen içinOzaman bi de kapsız bakıyorum.Renk olarak beyaz ve siyah alıyım diyorum.Ama beden konusu kafamı karıştırıyor.
Ben varım :)Aranızda kan uyuşmazlığı durumu olan var mı kızlar??
Buyuyenlerdenmi canım resmini atarmisin zahmet olmazsaeveeet besigimizde geldi. coook şükür ahşap beşik aldım 5 yaşına kadar kullanabilecek inşallah. ama tabi ablamız kıskançlık krizine girdi kendisinin odasi olmasına rağmen beşikte yatacam diyorortalık fena karışacak gibi
Ne için gitmistiniz Dr?Kızlar doktora gittim içim rahat etmedi. Rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu normal.
Minik popo üstü oturmuş ve idrar torbasını tepikliyo sadeceben daha sakin kızım uslu kızım diye seveyim içerde bana bez bağlatmaya yemin etmiş bi yaramaz var bugün kaç defa lavaboya gittim belli değil. Olsun buna şükür Çok huzursuzdum biraz rahatladım. Ama doktorum yine de istirahat önerdi ve ilişkiyi yasakladı. Tam da bugun bu konu konuşulmuştu. Doğuma kadar kankayız bu gidişle
Tüh ürün kargoya verilmiş bile 3 4 sat önce gelseydin keşkeDoğallıktan yana olanlara göğüs ucu kremi niyetiyle ayva çekirdeği kullanılıyormuş bir arkadaş çok memnundu banada boşa para verme ayva çekirdeği kullan dedi bilin istedim
Olsun kız buda alternatif olsun dedim,nede olsa çok ihtiyaç olacak lansinoh ve ayva olarak ilerleriz bu süreçte.si.fode ayva siparişimi verecenTüh ürün kargoya verilmiş bile 3 4 sat önce gelseydin keşke
Canım ben baby björn aldım. Manuel ama çocugun motor becerilerinin gelişimi için daha faydalı diyor kimi uzmanlar, kendi hareketiyle oynaması koordinasyon algısını geliştiriyomuş. Ama çocuk sevmeyebilir tabii, dolaptan kıyafetlerimi satmıştım. O parayla 2.el aldım. Sevmezse sıfıra pişman olursun1400 olmuş tövbest ocaktan sonrası fiyatlarını düşünemiyorum aldı başını gitti her şeyy
yok yok normal beşik sallanıyor da sabitte kalıyor sağlam bisey Bi dk çekip koyayım:)Buyuyenlerdenmi canım resmini atarmisin zahmet olmazsa
Ebati nedir bizde sipariş verdiktr kaç yaşına kadar kullanılıyor bu fikrim yok sende 5 yaşına kadar deyince merak ettim güzel günlerde gitsin minişyok yok normal beşik sallanıyor da sabitte kalıyor sağlam bisey Bi dk çekip koyayım:)
Buyuyenlerdenmi canım resmini atarmisin zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?