2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kardeş kıskançlığı değil de kuzen kıskançlığından korkuyorum bende nasıl davranırım ne yaparım bilemiyorum

Tetanoz aşısı vuruldum kızlar umarım kol ağrısı yaşamam Mart sonunda parmağımı kesip vurulmuştum bu sene bu 2. Doz sayılıyormuş sanırım görümcem vurdu doktoruna sor 3. Doza gerek olmayabilir dedi var mı aranızda böyle bir şey yaşayan

Ya ben bu ara çok düşünüyorum acaba nasıl bi anne olucam diye bebeğim mutlu olacak mı ben mutlu olucam mı kafam bunla meşgul
Ben de öyle ama bu tarz şeyler karşıma çıktıkça ss alıp saklıyorum çok işimize yarıcak ilerde. Bu tarz kitaplar da var. Çocuk eğitimiyle alakalı, bi şekilde büyütücez artık Şımarık olmasın da gerisi kolay.

Ya ben bu ara çok düşünüyorum acaba nasıl bi anne olucam diye bebeğim mutlu olacak mı ben mutlu olucam mı kafam bunla meşgul
Az önce yine kız çocuk isteğim kudurdu oturdum ağladım yavrum da içeride tekmeliyo garibim
kendimden aşırı şüpheliyim ya şimdiden üzüyorum çocuğu neler aklıma getirip

Kizlar benim biraz akintim artti bu donem. Enfeksiyon oldugunu sanmiyorum daha 3 hafta once baktilar cunku. Acaba bebek buyumeye basladigindan olabilir mi?

Kizlar benim biraz akintim artti bu donem. Enfeksiyon oldugunu sanmiyorum daha 3 hafta once baktilar cunku. Acaba bebek buyumeye basladigindan olabilir mi?
Benim de öyleydi bir dönem arttı ama enfeksiyonluk bir şey değildi. Hatta aklımda kalmasın diye idrar tahlili de yaptırdım bir şey çıkmadı. Bu aralar yine azaldı

Amin amin olmasın şımarık gerçekten çok zor şımarık bebek çocuk ile uğraşması
Az önce yine kız çocuk isteğim kudurdu oturdum ağladım yavrum da içeride tekmeliyo garibim
kendimden aşırı şüpheliyim ya şimdiden üzüyorum çocuğu neler aklıma getirip
Uraz bey bi doğsunda bence o isteğin gidicek

kendimden aşırı şüpheliyim ya şimdiden üzüyorum çocuğu neler aklıma getiririz
Kiz sen de ne alemsin. Kızın oluncaya kadar dogurusun. Belki kız olsaydı bu seferde erkek olsun isterdin .
İnsan oğlu işte garip varlıklariz

Kiz sen de ne alemsin. Kızın oluncaya kadar dogurusun. Belki kız olsaydı bu seferde erkek olsun isterdin .
İnsan oğlu işte garip varlıklariz
Tek çocuk olcak fındık ya kardeş istemiyoruz hele şimdi 2. çocukta erkek olursa o riske asla girmeyiz diyoruz bizim aile oğlan çocuklarından çok çekiyor da ... urişimiz sağlıklı ya ona şükrediciiiz
Amin amin olmasın şımarık gerçekten çok zor şımarık bebek çocuk ile uğraşması

Uraz bey bi doğsunda bence o isteğin gidicek
Ay kesin kesin aşkından ölcem onun ama çevremde kız bebişleri duydukça içim burkuluyo valla çarpılcam

Benim içimden hep erkek olsun geçerdi oldu da ama kız çocuk görsem ayyy diyorum hep Bizde tek düşünüyoruz imkanlarımızı ona veririz tek olsun yapabileceğimizin en iyisini yapalım diyoruz Gerçi kv kp daha doğmadan kardeşsiz olmaz demeye başladı

Aynı aynı varı yoğu veririz dedik hep bende 2.yi doğurcak sağlık yok zaten kalp malum cort
kv tüm masraflara sponsor olacaksa neden olmasın deseydin bu minişte yağdırdılar mı ona göre bi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…