Tetanoz aşısı vuruldum kızlar umarım kol ağrısı yaşamam Mart sonunda parmağımı kesip vurulmuştum bu sene bu 2. Doz sayılıyormuş sanırım görümcem vurdu doktoruna sor 3. Doza gerek olmayabilir dedi var mı aranızda böyle bir şey yaşayan
Tetanoz aşısı vuruldum kızlar umarım kol ağrısı yaşamam Mart sonunda parmağımı kesip vurulmuştum bu sene bu 2. Doz sayılıyormuş sanırım görümcem vurdu doktoruna sor 3. Doza gerek olmayabilir dedi var mı aranızda böyle bir şey yaşayan
bebişlerin doğum tarihini kaçıncı haftada verirler ki acaba benim sezeryanım olduğu için zorunlu sezeryan olucak herşey yolunda giderse kaçıncı haftaya veriyorlar doğumu tecrübeli anneler? 38 dolunca mı girince mi 39a kalıyor muyuzz nasıl oluyorrr
ciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bu ana kucağını titreşimli mi almak lazım sallanan mı almak lazım
sallanan ise sağa sola sallanan mı daha iyi öne arkaya sallanan mı
öne arkaya sallanansa da manuel mi elektronik mi
Bu konu benim de kafamı karıştırıyor ama en ucuz neyse onu alcam galiba. Dogunca baktik beğenmedi paşam ya da kolik oldu allah korusun ona gore bakariz die düşündüm
Benim bebişkom hiç klasik müziklere tepki vermiyor ayyy. Bende dinleyemiyorum çok uykun geliyor. Hemen açıyorum sevdigim romantik slow bişey tekmeliyorr
Benim bebişkom hiç klasik müziklere tepki vermiyor ayyy. Bende dinleyemiyorum çok uykun geliyor. Hemen açıyorum sevdigim romantik slow bişey tekmeliyorr
benim çocuğum kız sesi duyunca bi kuduruyo ama bana tahammülü yokmuş gibi vurduğunu düşürdürtüyo nedense ya çapkın olacak ya da cırtlak mı geliyo acaba nedir anlamadım komşularla oturuyoruz bazen 3-4 kadın hararetli konuşuluyo benimki başlıyo kudurmaya çözemedim iyi tepinme mi kötü tepinme mi diye
Sonunda odamızı da aldık onu da çıkardık aradan çok şükür bişeyimiz kalmadı. Civile gittim bugün bi kaç bişey kıyafet aldım. Artık kıyafetleri 9-12 ay ve 12-24 ay almaya başladım. Yenidoğanlar zaten çok giyilmicek daha da bişey almaya gerek kalmadı Son dakika bişey çıkmadığı sürece artık alışveriş maceramızı bitirdik
Sonunda odamızı da aldık onu da çıkardık aradan çok şükür bişeyimiz kalmadı. Civile gittim bugün bi kaç bişey kıyafet aldım. Artık kıyafetleri 9-12 ay ve 12-24 ay almaya başladım. Yenidoğanlar zaten çok giyilmicek daha da bişey almaya gerek kalmadı Son dakika bişey çıkmadığı sürece artık alışveriş maceramızı bitirdik
Sağol yavruş darısı başına dicem de sende alışveriş bitmez İyi yapmışınız onlar önemli zaten mutlaka olması lazım. Ana kucağını da uyguna bulursan hemen kap valla.
Odanın resmini koymamışım bizi en çok köşesiz olması cezbetti
Odayı komple aldım içindeki aksesuarlarla beraber ne zaman istersek o zaman getircekler. Montessoriden vazgeçtm büyüyünce yine genç odası almak ayrı külfet olcak.
Kizlar benim biraz akintim artti bu donem. Enfeksiyon oldugunu sanmiyorum daha 3 hafta once baktilar cunku. Acaba bebek buyumeye basladigindan olabilir mi?
Benimde var sarı beyaz bazen su gibi iç çamaşırı defistirmekten bıktım.ama idrar da birşey çıkmadı..tetanoz oldum ertesi gün ishal ve yine kan şeklinde suruntum geldi doktora gittim bebek gayet iyi ama vajinit olabilir dedi idrarda birşey çıkmadı.. cumartesi kendi doktorum çağırıyor birde ben göreyim dedi..devam etmiyorsa korkma progestan koy dedi.. öyle işte durumlar
Odanın resmini koymamışım bizi en çok köşesiz olması cezbetti
Odayı komple aldım içindeki aksesuarlarla beraber ne zaman istersek o zaman getircekler. Montessoriden vazgeçtm büyüyünce yine genç odası almak ayrı külfet olcak.