- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Teşekkür teyzesi sen aklımıza sokuyorsun alışverişiAyy ne kadar güzelleerr güle güle kullansın minikkkk
5-6 tane sutyen, 3-4 tane de atletten aldım. sutyen takmadığım zaman atletle idare ederim dedim çünkü kışın daha çok üşürüm atletsiz yapamıyorum. Bugün civile gidip bakıcam ben deGunaydin kizlar..Civilde baya indirim var bilginize..Bi de migros da depend lerde indirim var.
Emzirme sutyeni ve atleti konusunda ne dusunuyorsunuz ?Ilkinde pek ihtiyacım olmadı ama zorlanmistim baya.Kactane ve hangisinden almalı???
yaa bedeninden 2 büyük mü aldın nasıl aldın5-6 tane sutyen, 3-4 tane de atletten aldım. sutyen takmadığım zaman atletle idare ederim dedim çünkü kışın daha çok üşürüm atletsiz yapamıyorum. Bugün civile gidip bakıcam ben de
90dan başladım mesela 90a, 90b, 90c diye şuan 90b oluyor bana. Buyudukçe 95leri kullanırım çünkü onlar kafam kadaryaa bedeninden 2 büyük mü aldın nasıl aldın
şimdi mesela 52 kiloyum ama göğüs büyük 85 sıkıyor biraz doğuma 90 mı olur yoksa fışkırıp 95 mi olur
bedenleri nasıl aldın
öff pahalıymış yaa civilde şu an 20 tl sütyenler atlerler 32 ajksdhajkZ zahrada şunların bedenlerinden aldım çok rahatlar.
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLIRJX8N21SK-RE8 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Pamuklu Mama Seamless Cotton Sütyen PLRN63X521IY-BK3 - Siyah - Penti
Pamuklu Mama Seamless Cotton Sütyen PLRN63X521IY-BK3 - Siyah ürünü Penti`de. Pamuklu Mama Seamless Cotton Sütyen PLRN63X521IY-BK3 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
1beden büyük almak gerek.Sutyen de atlette.Ben civilde kaplı gördüm sutyen indiirm varmış.Fena değildi.Ama atlet için son 1ay mi alsam diyorum.Ne kadar genişlerim bilmiyorum ki.bende şu an oraya bakıyodum emzirme sütyen ve atleti için ne kadar büyüyor beden ya son ay mı almak lazım1 beden ekleyip mi almak lazım kafam karışık benimde
aldım ya 2 sütyen 2 atlet 90 bakalım nasıl gelcek çok uygun oldu 4ü 113tl1beden büyük almak gerek.Sutyen de atlette.Ben civilde kaplı gördüm sutyen indiirm varmış.Fena değildi.Ama atlet için son 1ay mi alsam diyorum.Ne kadar genişlerim bilmiyorum ki.
Atlet çok sıkı geldi bana ama aslında iyi bu sarkma olmaz.Ben bi de sutyenli gibi olan atletlerden düşünüyorum.Aslında evde atlet rahat olur.Hem usutmez de.Gogus pedi ile kullanılır.Dışarda zaten sutyen kullanılır.Ben kapsız sutyenle rahat edemem gibi geldi5-6 tane sutyen, 3-4 tane de atletten aldım. sutyen takmadığım zaman atletle idare ederim dedim çünkü kışın daha çok üşürüm atletsiz yapamıyorum. Bugün civile gidip bakıcam ben de
Bende de aynı birkaç gündür. Yatarken korkudan sıçradığım oluyor bir anda. Bir de güçlü vuruyor ki.Benim bebiste oturuyor ve ayaklarıyla sürekli idrar kesemi tepikliyor. Bazen acıtıyor resmen çığlık atıyorum.
Kuzum ben joie serina 2in1 aldım. Hem öne arkaya hem de sağa sola sallanıyor. Hem titreşimi de var. Bir de ana kucağını çıkartıp yere koyabiliyorsun manuel de oluyor. Hepsi var içinde yaniciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bu ana kucağını titreşimli mi almak lazım sallanan mı almak lazım
sallanan ise sağa sola sallanan mı daha iyi öne arkaya sallanan mı
öne arkaya sallanansa da manuel mi elektronik mi
ne alacağıma şaşırdım aval aval bakıp duruyorum
Aldım gittitrendyol flash indirimde lansinoh göğüs ucu kremi80e düşmüş 40ml son 45 dk diyo
ne öneriliyo göğüs ucu çatlak kremi için uygun mu alayım mı
Baby björnden manuel de aldık biz kaynanama koyduk gidince koyarız bebişi diye de öyle aman aman bir özelliği yok çok yerde duruyor bebek istemez diye düşünüyorum öyle yerden bakmayı joie serinayı daha çok sevdim ben daha kullanışlı duruyor hem yüksekben uyanıkken oyalansın diye istiyorum yavru günde totalde 1-2 saat onla vakit geçirse ben işimi gücümü yaparım o sıra
baby björnde manuelmiş şok oldum o fiyatlara elektronik sanıyodum onu alcağıma 200 liralık manuelleri alırım dedim
bagi dastana aşırı duydm ya favorilerimde iyice yoğunlaşayım millete teklif göndereyim belki az inerler800den aşağı ilan koymamışlar hainlerr
Ay evet ona birşeyler alınca o kadar mutlu oluyorum ki, kendime birşey alsam vicdan azabı çekiyordum ne gerek vardı falan diyeTeşekkür ederizzz insan kendinden geçiyormuş gerçekten hep ona alsak derdindeyiz
Yat dinlen bakalim , yer degistirir heraldeSoramadımptesi günü normal randevum var o zaman söyler belki tekrar . Ama çok korktum hala daha da o baskı var. Umarım yatıp dinlenince yarına geçer
Bi tık pahallı ama çok rahat yok gibiöff pahalıymış yaa civilde şu an 20 tl sütyenler atlerler 32 ajksdhajk
bunlarıalayım son zamanlara doğru da 1 tane penti alırım gönlüm olur kendime jest yaparım
Hiç öyle düşünme o kaplı sütyenler canını bi zaman sonra öyle yakıyor ki atıp kurtulmak istiyosun cunku nefes darlığı çektikçe göğsüne baskı yapan herşey sana rahatsızlık vermeye başlıyor.Atlet çok sıkı geldi bana ama aslında iyi bu sarkma olmaz.Ben bi de sutyenli gibi olan atletlerden düşünüyorum.Aslında evde atlet rahat olur.Hem usutmez de.Gogus pedi ile kullanılır.Dışarda zaten sutyen kullanılır.Ben kapsız sutyenle rahat edemem gibi geldiBez gibi.
Bi tık pahallı ama çok rahat yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?