2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gunaydin kizlar..Civilde baya indirim var bilginize..Bi de migros da depend lerde indirim var.
Emzirme sutyeni ve atleti konusunda ne dusunuyorsunuz ?Ilkinde pek ihtiyacım olmadı ama zorlanmistim baya.Kactane ve hangisinden almalı???
5-6 tane sutyen, 3-4 tane de atletten aldım. sutyen takmadığım zaman atletle idare ederim dedim çünkü kışın daha çok üşürüm atletsiz yapamıyorum. Bugün civile gidip bakıcam ben de

5-6 tane sutyen, 3-4 tane de atletten aldım. sutyen takmadığım zaman atletle idare ederim dedim çünkü kışın daha çok üşürüm atletsiz yapamıyorum. Bugün civile gidip bakıcam ben de
yaa bedeninden 2 büyük mü aldın nasıl aldın
şimdi mesela 52 kiloyum ama göğüs büyük 85 sıkıyor biraz doğuma 90 mı olur yoksa fışkırıp 95 mi olur
bedenleri nasıl aldın

yaa bedeninden 2 büyük mü aldın nasıl aldın
şimdi mesela 52 kiloyum ama göğüs büyük 85 sıkıyor biraz doğuma 90 mı olur yoksa fışkırıp 95 mi olur
bedenleri nasıl aldın
90dan başladım mesela 90a, 90b, 90c diye şuan 90b oluyor bana. Buyudukçe 95leri kullanırım çünkü onlar kafam kadar şuan onu taksam içinde kaybolurlar normalde de 85b takıyordum. Bide bunlar kapsız telsiz olduğu için acayip rahatlar.

Z zahrada şunların bedenlerinden aldım çok rahatlar.

öff pahalıymış yaa civilde şu an 20 tl sütyenler atlerler 32 ajksdhajk
bunlarıalayım son zamanlara doğru da 1 tane penti alırım gönlüm olur kendime jest yaparım

bende şu an oraya bakıyodum emzirme sütyen ve atleti için ne kadar büyüyor beden ya son ay mı almak lazım1 beden ekleyip mi almak lazım kafam karışık benimde
1beden büyük almak gerek.Sutyen de atlette.Ben civilde kaplı gördüm sutyen indiirm varmış.Fena değildi.Ama atlet için son 1ay mi alsam diyorum.Ne kadar genişlerim bilmiyorum ki.

P Panikli anne canım hareketsizlik oluyor daha dün 2 gündür hissetmedim diye eşimin başını yedim o da ilerde uyutmicak hareket etmekten endişelenme daha küçük dedi henüz yerleri çok dar değil ondan fazla hissetmiyoruz sanırım 28 haftadan sonra daha sık oluyormuş diye yazıyor genelde ben yediğimde hareket ettiği her şeyi yedim içtim tık yoktu uyumadan önce vurdu içim rahatladı ertesi gün gene durdu

trendyol flash indirimde lansinoh göğüs ucu kremi80e düşmüş 40ml son 45 dk diyo
ne öneriliyo göğüs ucu çatlak kremi için uygun mu alayım mı

Atlet çok sıkı geldi bana ama aslında iyi bu sarkma olmaz.Ben bi de sutyenli gibi olan atletlerden düşünüyorum.Aslında evde atlet rahat olur.Hem usutmez de.Gogus pedi ile kullanılır.Dışarda zaten sutyen kullanılır.Ben kapsız sutyenle rahat edemem gibi geldi Bez gibi.

Kuzum ben joie serina 2in1 aldım. Hem öne arkaya hem de sağa sola sallanıyor. Hem titreşimi de var. Bir de ana kucağını çıkartıp yere koyabiliyorsun manuel de oluyor. Hepsi var içinde yani

Baby björnden manuel de aldık biz kaynanama koyduk gidince koyarız bebişi diye de öyle aman aman bir özelliği yok çok yerde duruyor bebek istemez diye düşünüyorum öyle yerden bakmayı joie serinayı daha çok sevdim ben daha kullanışlı duruyor hem yüksek

Eklentiler

• 187D45EC-D25C-404E-B96E-39AF31D45B30.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 99
Soramadım ptesi günü normal randevum var o zaman söyler belki tekrar . Ama çok korktum hala daha da o baskı var. Umarım yatıp dinlenince yarına geçer
Yat dinlen bakalim , yer degistirir heralde bu sabah benimde cok tuvaletimi tutmus gibi bir sanci girdi kasiklarima yattim bayagi uzun süre gecmedi . Simdi iyi cok sukur . Ortanca kizimda hasta krese gitmedi. Yatirmiyorlar

Hiç öyle düşünme o kaplı sütyenler canını bi zaman sonra öyle yakıyor ki atıp kurtulmak istiyosun cunku nefes darlığı çektikçe göğsüne baskı yapan herşey sana rahatsızlık vermeye başlıyor. Ben o yüzden kapsızlarla aşırı mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…