- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Kuzum bende de yok işe güce hepimiz bakacağız ben slinge almayı düşünüyorum onunla olduğu kadar yapacağım genelde çok rahat olduğunu söylüyorlar. Biliyorum çılgınlar gibi sallamadığını akrabam kullanmıştıkolik çocuklarda titreşimin faydalı olduğunu okudum ben bi de sallama özelliği de kademeli oluyor öyle çılgınlar gibi ayakta sallama gibi sallamıyor yani videolardan izlediğim kadarıylaaa
ben hiç uyumamışım bebekken valla
benim öyle yakınımda yardım edecek falan kimse yok mecbur bişeyle oyalayıp işe güce yemeğe de bakmam lazım ondan istiyoruuum mutlaka kuşuum sevmezse bende satarım yapacak bir şey yok
deneyimli kullanan veya araştıran anneler bize bir baksın akıl versin ya :d genelde bagi dasdana gördüm veya joie serena gördüm alanlardaa
sling düşündüm ama mesela düşünsene bebiş slingte kucağında o sıra soğan doğruyosun ajksdhajkhda bak aklıma neler geliyo yaKuzum bende de yok işe güce hepimiz bakacağız ben slinge almayı düşünüyorum onunla olduğu kadar yapacağım genelde çok rahat olduğunu söylüyorlar. Biliyorum çılgınlar gibi sallamadığını akrabam kullanmıştıKolik çocuklar da işe yarayabilir ama kolik olup olmayacağını da bilmiyoruz Sen her ihtimale karşı al eğer Uraz paşa sevmezse satarsın
Canım ben oğlumda fisher price ın titreşimli ana kucağını almıştım kendi kendine hareket ettikçe öne arkaya sallanıyordu.önünde oyuncakları vardı. Sadece uyanıkken oyalanmak için kullanabildik.ciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bu ana kucağını titreşimli mi almak lazım sallanan mı almak lazım
sallanan ise sağa sola sallanan mı daha iyi öne arkaya sallanan mı
öne arkaya sallanansa da manuel mi elektronik mi
ne alacağıma şaşırdım aval aval bakıp duruyorum
ben uyanıkken oyalansın diye istiyorum yavru günde totalde 1-2 saat onla vakit geçirse ben işimi gücümü yaparım o sıraCanım ben oğlumda fisher price ın titreşimli ana kucağını almıştım kendi kendine hareket ettikçe öne arkaya sallanıyordu.önünde oyuncakları vardı. Sadece uyanıkken oyalanmak için kullanabildik.
Önemli olan sen uyutmak için mi yoksa hareketlensin, uyanıkken oyalansın diye mi ana kucağı istiyorsun
Ben bagi dastana aldım elektrikli, sağa sola sallanıyor,müzikleri falan var içinde bi de usb bağlantısıyla istediğin müziği açabiliyorsun. Benim amacım sakinleşmesini sağlamak umarım işe yarar4moms var elektrikli onu alacaktım ama son zamlarla 5bine yaklaşınca vazgeçtim. Baby björn de çok güzel ama onu da uykudan ziyade uyanıkken kullanmak mantıklı geliyor bana. Normal pusete gelince biz hiç rahat edememiştik evde kullanılacak bişey değil bence. İki büklüm kalıyo çocuk içinde.
Hahaha kanki sen çok mu takıntı yapıyorsun acaba ben mama vermicem emecek diye düşünüp biberon sadece 1 tane cam aldım o kadar, kolik olacağını hiç düşünmüyorum karnımı severken benim kızım annesini üzmeyecek uslu bir bebek olacak diye seviyorum manyağım galibasling düşündüm ama mesela düşünsene bebiş slingte kucağında o sıra soğan doğruyosun ajksdhajkhda bak aklıma neler geliyo yaay yavrum benim hamileliğim yorgunlukla çilelikle geçiyo kolik olur diye düşünüyorum inş olmaz da tüm hazırlığım ona göre bbieronu bile antikolik alcam diye kuduuruyodum ya
Ben biliyorum malımıİşte geliyooor özel harekatttt
Akşama eşimin beynini yemece odayı kur kur kur diyeee çok heyecanlıııkesin ctesiye sallayacak ama olsun isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
öyle kuzu cidden takıntı her duruma hazırlıklı yakalanayım böyle daha huzurlu oluyorum yoksa bebişler sürpriz yumurta resmennHahaha kanki sen çok mu takıntı yapıyorsun acaba ben mama vermicem emecek diye düşünüp biberon sadece 1 tane cam aldım o kadar, kolik olacağını hiç düşünmüyorum karnımı severken benim kızım annesini üzmeyecek uslu bir bebek olacak diye seviyorum manyağım galibaBenim bebekliğmde annem benden çok şikayetçiymiş beni uyuttuğunda yanımdan kalkıyormuş ben hemen hissedip uyanıp ağlıyormuşum kızım bana çekerse sürekli yanımda olmak ister ahhaaha slinge de soğan olayını bende düşündüm kanki ama soğan doğrarken pusete sonrasında slinge
Ana kucağı işi tamamen şans belki de hiçbirini istemeyecek. Oğlum öz anasını tercih etmişti ana kucağı mevzusundaben uyanıkken oyalansın diye istiyorum yavru günde totalde 1-2 saat onla vakit geçirse ben işimi gücümü yaparım o sıra
baby björnde manuelmiş şok oldum o fiyatlara elektronik sanıyodum onu alcağıma 200 liralık manuelleri alırım dedim
bagi dastana aşırı duydm ya favorilerimde iyice yoğunlaşayım millete teklif göndereyim belki az inerler800den aşağı ilan koymamışlar hainlerr
1400 olmuş tövbest ocaktan sonrası fiyatlarını düşünemiyorum aldı başını gitti her şeyyAna kucağı işi tamamen şans belki de hiçbirini istemeyecek. Oğlum öz anasını tercih etmişti ana kucağı mevzusunda7 ay boyunca inmedi kucağımdan ebebekten hediye çeki zamanı almıştım ben bagi yi 1280 tl di çek de verdiği için iyi oldu. Oyalansın istiyorsan oyuncaklılara bak bence, titreşimli olması da şart değil. Fisher price dı galiba elektrikli salıncak modeli vardı bi de . Hem ana kucağı hem salıncak baya da uzun süre kullanılıyormuş 18 kg ya kadar bi de ona bak istersen ama o da 1000 civarı bişeydi.
5 gündür mü28-29 dan sonra düzenli hareket etmezse normal değil kuzu tembellik yapıyodurr şimdii dinleniyodur annesi
Haklısın valla geçen cuma günü çok hareketliydi videoya almıştım attım annemlere arkadaşlara falan ondan sonra kesti böyle hareketleri nazar mı değdi gerçektenÇok hareket ediyo falan diye dillendirdiysen sonra etmemeye başlıyolar bence kendi kendimize nazar değdiriyoruzbi de kabızlıkta etkiliyo çocuğun alanı daralıyor heralde biz şisince. Canını sıkma
Çikolata ye endişe etme yaslan arkana yada uzan dene bakalım güzel haberler verirsin..burda bana kim demişti nicki yazamıyorum ama bak baby sana cevap vericek diye ki öyle olmuştu yüreğime su serpilmisti o an5 gündür mü
Bende ekstra almadim puset yeter diye düşündüm ama nasil sallayacagimi bulamadimBen pusette sallamayı planliyorum
Kabızlık sorunu bende bitti. Ne zaman demir ilacına başladım o zaman bi daha da kabız olmadım. Zeytinyağını sofradan eksik etmiyordum ben. Kahvaltıda yediğin sövüşe bile zeytin yağı dökersen çok işe yarıyor. Düzensiz hareketlilik bende de oluyor, bu aralar çok yüksek sesle konuştuğum için gün içinde hiç uyumuyor. Yürürken bile kıpraştığını hissediyorumHaklısın valla geçen cuma günü çok hareketliydi videoya almıştım attım annemlere arkadaşlara falan ondan sonra kesti böyle hareketleri nazar mı değdi gerçektenkabızlık için elimden geleni yapıyorum ama etkili bir çözüm bulamadım yoğurt süt vs tüketiyorum kuru kayısı,incir yiyorum su içiyorum demir hapını da kestim daha tam olarak kabızlık ve şişkinlik geçmesi
bende şu an oraya bakıyodum emzirme sütyen ve atleti için ne kadar büyüyor beden ya son ay mı almak lazım1 beden ekleyip mi almak lazım kafam karışık benimdeGunaydin kizlar..Civilde baya indirim var bilginize..Bi de migros da depend lerde indirim var.
Emzirme sutyeni ve atleti konusunda ne dusunuyorsunuz ?Ilkinde pek ihtiyacım olmadı ama zorlanmistim baya.Kactane ve hangisinden almalı???
Teşekkür ederizzz insan kendinden geçiyormuş gerçekten hep ona alsak derdindeyizÇok güzellleeer hayırlı olsun yakısıklıyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?