Odanın resmini koymamışım bizi en çok köşesiz olması cezbetti
Odayı komple aldım içindeki aksesuarlarla beraber ne zaman istersek o zaman getircekler. Montessoriden vazgeçtm büyüyünce yine genç odası almak ayrı külfet olcak.
Odanın resmini koymamışım bizi en çok köşesiz olması cezbetti
Odayı komple aldım içindeki aksesuarlarla beraber ne zaman istersek o zaman getircekler. Montessoriden vazgeçtm büyüyünce yine genç odası almak ayrı külfet olcak.
ya aslında değişiyor bu durumlar benim kızım 5 yıl önce doğdu gerekde görmediler aslında ama Dr zararı da yok yinede olalım dedi olmasam da olurdu yani
Sonunda odamızı da aldık onu da çıkardık aradan çok şükür bişeyimiz kalmadı. Civile gittim bugün bi kaç bişey kıyafet aldım. Artık kıyafetleri 9-12 ay ve 12-24 ay almaya başladım. Yenidoğanlar zaten çok giyilmicek daha da bişey almaya gerek kalmadı Son dakika bişey çıkmadığı sürece artık alışveriş maceramızı bitirdik
bende dolabını yerleştirdim dedim madem açtım yıkayıp koyayım yaklaşınca bir daha yıkarım Allahim yeni doğmuş bebek kokusu resmen gidip gidip koklayıp geliyorum böyle birsey yok
bende dolabını yerleştirdim dedim madem açtım yıkayıp koyayım yaklaşınca bir daha yıkarım Allahim yeni doğmuş bebek kokusu resmen gidip gidip koklayıp geliyorum böyle birsey yok
Ben de bayılıyorum bebiş kokusuna mağazalarına bile girince buram buram kokuyor. Yine dolaba koysaydın vakti yaklaşınca yıkayıp ütülersin. Ben de öyle yapıcam oda gelince olduğu gibi yerleştiririm doğuma yakın yıkayıp koyarım diyorum.
Kızlar yakın bir arkadaşım bu iki kitabi verdi. Cok memnun kalmis. Bir de sinem gerger akınal ın bebeğiniz uykuyu cok sevecek kitabini alacağım. Ondan uyku egitimi almışlardı cok memnun kalmışlardı.
canım bende epidural normal doğum istiyorum nasıl geçti senin doğumun ben korkuyorum biraz her doğum hikayesi farklıdır biliyorum ama epiduralin bi katkısı oldumu onu merak ediyorum aslında :)
Epidurali aldıktan sonra çiçek gbiydim 4 cm açılma isteniyor epidural için . O aşamaya çok hızlı geldim ben .epidurali ilk dozunu aldıktan 3 saat sonra doğum oldu . Hiç sancı hissetmedim . Sadece karın sertlesmesini hissediyorsun . Kimisi doğum esnasında ikinamadim yazıyordu ama bnde bı sıkıntı olmadı .gayet net ıkınma hissi geliyordu
Epidurali aldıktan sonra çiçek gbiydim 4 cm açılma isteniyor epidural için . O aşamaya çok hızlı geldim ben .epidurali ilk dozunu aldıktan 3 saat sonra doğum oldu . Hiç sancı hissetmedim . Sadece karın sertlesmesini hissediyorsun . Kimisi doğum esnasında ikinamadim yazıyordu ama bnde bı sıkıntı olmadı .gayet net ıkınma hissi geliyordu
Bence gerek yok ya çok pahalı en fazla 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ben pusette tutacağım genel olarak zaten yenidoğan olduklarında çok fazla uyuyorlar 6 ay kullanacağı bir şey için o kadar para vermem şahsen Sevip sevmeyeceği de belli değil bir de çocuğun sürekli sallanması iyi değil diye okumuştum kendi kendine uykuya dalmayı unutuyormuş sallamayınca uykuya dalmakta zorlanıyormuş. Ama tabi yine sen bilirsin kuşum benim kendi fikrim alırsan senin için rahat olabilir
Evet canım bende senin gibi düşünüyorum 7 aylık olunca kıpır kıpır olacaklar orda yatmayı severlermi bilmem
O yüzden çok para vermeyin kızlar derim
Ama tabiki sen bilirsin
Ay kızlar 780e aldım şundan sağa sola sallanma var öne arkaya sallanma var titreşim var manuel de oluyor alttaki aparattan ayrılıp
Tüm sorularımı birleştirip bu ürünü yapmışlar
Joie sansaymış, serinayla ne farkı var bilmiyorum da bunu aldım araştırmaktan başım döndü