2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok hoş!

Güle güle kullanın saglıkla büyüsün minik.
Caploonba ürünlerini cok seviyorum, köşesiz daha yumuşak hatlılar ya, gözüme daha kibar geliyor böyle
Sağol canım ben de çok beğendim bir de köşelilerin kaza riski her zaman daha yüksek. Böyle bir seçenek varken daha iyi olur dedim.

Benimki piyano sesini seviyo ya bizde org var eşim çalınca hareketleniyo
Anacım seninki seviyo demek ki bizden klasik müzik seven bi çocuk cikmicak demek ki
Ayy canikooom bayıldım gördüğüm en güzel bebiş odası. Tam nerden aldığınızı soracaktım ki yazmişsin. Güzel günlerde, sağlıkla kullanın.

Sağol teyzesi aldık mı bi kere uzun yıllar kullansın dedik. Yoksa sürekli oda değiştirmek daha masraflı olcaktı.

bende dolabını yerleştirdim dedim madem açtım yıkayıp koyayım yaklaşınca bir daha yıkarım Allahim yeni doğmuş bebek kokusu resmen gidip gidip koklayıp geliyorum böyle birsey yok

bende dolabını yerleştirdim dedim madem açtım yıkayıp koyayım yaklaşınca bir daha yıkarım Allahim yeni doğmuş bebek kokusu resmen gidip gidip koklayıp geliyorum böyle birsey yok
Ben de bayılıyorum bebiş kokusuna mağazalarına bile girince buram buram kokuyor. Yine dolaba koysaydın vakti yaklaşınca yıkayıp ütülersin. Ben de öyle yapıcam oda gelince olduğu gibi yerleştiririm doğuma yakın yıkayıp koyarım diyorum.

Normalde bende severim klasik müzik etkisi var mı acaba

canım bende epidural normal doğum istiyorum nasıl geçti senin doğumun ben korkuyorum biraz her doğum hikayesi farklıdır biliyorum ama epiduralin bi katkısı oldumu onu merak ediyorum aslında :)
Epidurali aldıktan sonra çiçek gbiydim 4 cm açılma isteniyor epidural için . O aşamaya çok hızlı geldim ben .epidurali ilk dozunu aldıktan 3 saat sonra doğum oldu . Hiç sancı hissetmedim . Sadece karın sertlesmesini hissediyorsun . Kimisi doğum esnasında ikinamadim yazıyordu ama bnde bı sıkıntı olmadı .gayet net ıkınma hissi geliyordu

Epidural normal doğumu iyi ki de seçtim mi diyorsunuz

Evet canım bende senin gibi düşünüyorum 7 aylık olunca kıpır kıpır olacaklar orda yatmayı severlermi bilmem
O yüzden çok para vermeyin kızlar derim
Ama tabiki sen bilirsin

Ay kızlar 780e aldım şundan sağa sola sallanma var öne arkaya sallanma var titreşim var manuel de oluyor alttaki aparattan ayrılıp
Tüm sorularımı birleştirip bu ürünü yapmışlar
Joie sansaymış, serinayla ne farkı var bilmiyorum da bunu aldım araştırmaktan başım döndü

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-18-16-28-18-444_com.dolap.android.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…