2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet canım bende senin gibi düşünüyorum 7 aylık olunca kıpır kıpır olacaklar orda yatmayı severlermi bilmem
O yüzden çok para vermeyin kızlar derim
Ama tabiki sen bilirsin
Aynen canım valla dolar almış başını gidiyor nerden kâr etsem diye düşünüyorum Kolik bebekler için rahat olabilir belki ama kolik olursa düşünürüm onu da bakılır bir çaresine kv bende kalır bir süre ama rahatsız biraz çok yardımcı olabileceğini sanmıyorum benim gönlüm razı gelmez zaten alırım bir sling idare edebildiğim kadar ederim ama tabii yine herkesin kendi fikri ilk bebiş olduğu için herşeyi sıfırdan yapıyoruz haliyle çok masraf oluyor nerden ne kadar kâr etsem o kadar iyi

Kızlar bir şey sorucam deterjan olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz ? Benim aklımda green clean vardı ama indirimi kaçırdım stok bitmişti şimdi çok pahalı fiyatı

Evet ilk bebişlerde öyle oluyor.Peki kullanmayınca satabilecek siteler var mı?

Var var dolaptan aldım mesela şu an yine oradan satarımm
Kızlar bir şey sorucam deterjan olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz ? Benim aklımda green clean vardı ama indirimi kaçırdım stok bitmişti şimdi çok pahalı fiyatı
Bebik 23ü yine indirim başlayacakmış bi onu kovala istersen greenclean almıştım 97ye seti yine kesin düşürürlerr kesinnn

Şampuan için bende kararsızım ama minies ve baby turko sleppy bunlar temiz icerik
Şampuan siveno köpük ondan alırım
Aslında hepsini johnson baby dalin yada Nivea diyordum

Var canım dolap, gardrops, letgo, sahibinden 2. El ilan çok fazla var hem alabiliyorsun hem satabiliyorsun
Var var dolaptan aldım mesela şu an yine oradan satarımm

Bebik 23ü yine indirim başlayacakmış bi onu kovala istersen greenclean almıştım 97ye seti yine kesin düşürürlerr kesinnn
Kankii ben biberon vermeyi şuan için düşünmediğim için 2,5 lt deterjan, yumuşatıcı, leke çıkarıcı setini görmüştüm 192 ye düştü tam alcakken stok bitti şuan 250 civarı bir fiyatı var 23-26 umudum var bakalım Leke çıkarıcısı iyi değil diye yorumlar var o yüzden alternatif marka da bakıyorum
Ben minoris aldım, yorumları güzel ve kokusuz
Canım leke çıkartıcısı da var mı ya da deterjan yeterli oluyor mu leke çıkartmaya acaba bir fikrin var mı Gidip azıcık yorum okuyayım bari

Kızlar bebeğimin ayrıntılı ultrasonda 670 gr olduğu öğrendik sizce nasıl?
Masallah kuzucuguma saglikla gelsin İnsallah.Geçen hafta 22+4 te bizimde 527 gr dedi doktor az mimidir cokmidir bilemedim,ben markette calistigim icin gunun abartisiz 7,8saatini surekli ayakta geciriyorum cok farktmiyorum kendi hareketimden hareketini,bazen masallah kipir kipir bazende uyuyo sanirim hissetmiyom bu sefer kafami karnima yagunlastirip kendi kendimi bunaltiyorum,sizdede oyle his yada dusunce oluyomu

Kizlar ya bişey sorucam. Kızım üç gün önce ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş .antibiyotiğe başladık . Bugün 3. Gün .başladığımızda beri popom yanıyor diyor kakasıni tutuyor . Akşamları dayanamayip yapıyor kakasıni . Kabız değil . Ama durup dururken de ağlıyor popom yanıyor diye . Az önce uykusundan uyandı ağladı . Ben antibiyotiğin yan etkisi diye düşündüm ama kıl kurdu falan da olabilir mi ki ya annemdedi olabur diye. Başı a böyle bişey gelen var mı . Antibiyotiği yarın vermicem bkalim onun mu yan etkisi . Daha iyileşmesi de . İşin kötü tarafi bana da geçti . Boğaz ağrısı ve yanması var akşam bı saat uyuyayım dedim ateşim çıktı uyurken

Gecmis olsun canim , Rabbim sifa versin. Kil kurdu olsa kakasini yapinca orda cikmaz mi ? Ben hic gormedim ama kuzenimin kizida ayni sekilde agliyormus , oda ışık tuttum baktim gozukuyorlardi demisti. Orda duydum sadece , bir ilac ile oda geciyormus hemen. Bir işikla bak bakalim sende ?

Kızlar dünyanın en kötü güncellemesi geldi, mide yanmasıı.. ama öyle böyle bir yanma değil hep midem sorunluydu önceden de gastrit reflü ama bu yanma diğerlerine hiç benzemiyor midemden boğazıma kadaar ağlıcam uyutmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…