Yarın direk doktoruna gaviscon yazdır. Başka türlü geçmiyor o lanet. Ben en son gittiğimde yazdirdim. Sağolsun 3 tane vermişKızlar dünyanın en kötü güncellemesi geldi, mide yanmasıı.. ama öyle böyle bir yanma değil hep midem sorunluydu önceden de gastrit reflü ama bu yanma diğerlerine hiç benzemiyor midemden boğazıma kadaar ağlıcam uyutmuyor ..
Kizlar ya bişey sorucam. Kızım üç gün önce ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş .antibiyotiğe başladık . Bugün 3. Gün .başladığımızda beri popom yanıyor diyor kakasıni tutuyor . Akşamları dayanamayip yapıyor kakasıni . Kabız değil . Ama durup dururken de ağlıyor popom yanıyor diye . Az önce uykusundan uyandı ağladı . Ben antibiyotiğin yan etkisi diye düşündüm ama kıl kurdu falan da olabilir mi ki yaannemdedi olabur diye. Başı a böyle bişey gelen var mı . Antibiyotiği yarın vermicem bkalim onun mu yan etkisi . Daha iyileşmesi de . İşin kötü tarafi bana da geçti . Boğaz ağrısı ve yanması var akşam bı saat uyuyayım dedim ateşim çıktı uyurken
Çok geçmiş olsun. Kıl kırdunu biz yaşamadık ama duyduğum kadarıyla gece iç çamaşırını açıp bakarsan görürmüşsün. Acıdan çok kaşınma yapar benim bildiğim. Gece bi takip et bence.Kizlar ya bişey sorucam. Kızım üç gün önce ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş .antibiyotiğe başladık . Bugün 3. Gün .başladığımızda beri popom yanıyor diyor kakasıni tutuyor . Akşamları dayanamayip yapıyor kakasıni . Kabız değil . Ama durup dururken de ağlıyor popom yanıyor diye . Az önce uykusundan uyandı ağladı . Ben antibiyotiğin yan etkisi diye düşündüm ama kıl kurdu falan da olabilir mi ki yaannemdedi olabur diye. Başı a böyle bişey gelen var mı . Antibiyotiği yarın vermicem bkalim onun mu yan etkisi . Daha iyileşmesi de . İşin kötü tarafi bana da geçti . Boğaz ağrısı ve yanması var akşam bı saat uyuyayım dedim ateşim çıktı uyurken
Bana da 21 haftadayız 396 gr dedi. Normali nedir hiç bilmiyorum ama iyi dediği için sorun etmedim. Bu arada toplamda 8 kilo almışım ben de. 21 haftada.22. Hafta damısınız maşaAllahı varfazla kilolu sanki haftasına göre benim 21w5d deyken 423 gram çıktı
21+1de benim bebik 413 gramdı kuzuu normal dedi seninkide normal duruyooBen de dün tetanoz aşımı oldum asmde. Aşıyı yapan ebeydi, tek doz yeterli daha ileri haftalarda önermiyorum, cocukken olmuşsun zaten dedi. Haftaya da şeker yuklemesi yaptiricam ama baya kafama takıldı. Tatlıya aburcubura fena düştüm ve tam 10 kilo aldim simdiye kadar 50den 60abebek de 23+3de 28cme 580gramdi. Doktor bisey demedi ama kilo acaba biraz fazla mi diye taktim.
Araba geldi parçalarını yıkadım pusetli biraz ağır ama puset gidip baston olarak devam edince iyi olacak..memnun kaldım teşekkürler bilgi verdiniz Chicco liteway plusAynen . Hatta mümkünse bu da da istiyorum .
Bende geçtiğimiz cumartesi doktora gittim kilom montla bot vs ile 59 evdeyken 58 oldu başlangıç 52 idi.bebek 482 Gr boyda ayniydi sizinkiyle bu cumartesi tekrar kontrol olucam tekrar yazarımBen de dün tetanoz aşımı oldum asmde. Aşıyı yapan ebeydi, tek doz yeterli daha ileri haftalarda önermiyorum, cocukken olmuşsun zaten dedi. Haftaya da şeker yuklemesi yaptiricam ama baya kafama takıldı. Tatlıya aburcubura fena düştüm ve tam 10 kilo aldim simdiye kadar 50den 60abebek de 23+3de 28cme 580gramdi. Doktor bisey demedi ama kilo acaba biraz fazla mi diye taktim.
Aa cidden sorsaydim keske neden onermiyosunuz sonraki haftalarda diye. Evet kisisel kararlarini uyguluyolar belli ki21+1de benim bebik 413 gramdı kuzuu normal dedi seninkide normal duruyoo
yarın gidicem bakalım kaç olmuşş 23+6 olcakk tabi haftasında çıkarsa
senin kiloya gelince oh yarasın afiyet bal şeker olsunnn
öf benim tetanozcu 3 doz yapcam diyo bunların tek kanunu falan yok mu insiyatiflerine göre kobay gibi aşı oluyoruz veya olmuyoruz
Biz şimdi rakamlara takiliyoruz ama doktorlar normal dediklerine göre normal kabul edilen aralıklar geniş oluyodur baya heralde. Küçücük şeyde 50 gram 100 gram 3 5 cm dev farklar gibi geldiği için insan ister istemez takılıyoBende geçtiğimiz cumartesi doktora gittim kilom montla bot vs ile 59 evdeyken 58 oldu başlangıç 52 idi.bebek 482 Gr boyda ayniydi sizinkiyle bu cumartesi tekrar kontrol olucam tekrar yazarım
yeni doktor yeni hastane inş ultrasonu cort değildir 13 cm ci hüso gibi ahahha çocuk yine çekecek diye korkmuyo değilimAa cidden sorsaydim keske neden onermiyosunuz sonraki haftalarda diye. Evet kisisel kararlarini uyguluyolar belli kitetanozu cok onemsemedigim icin ustunde durmadim ben pek. Ama bi zarari olsa bilirdik duyardik mutlaka.
Ay hadi bakalim uraz beyin de yeni vesikaligini bekliyoruz heyecanla
Bende ikinciyi oldum ama asm deki bebiş dogduktan sonra asiya getirirken hatirlat tamamlayalim birdaha uğrasmazsin dediTetanoz aşısı vuruldum kızlar umarım kol ağrısı yaşamam Mart sonunda parmağımı kesip vurulmuştum bu sene bu 2. Doz sayılıyormuş sanırım görümcem vurdu doktoruna sor 3. Doza gerek olmayabilir dedi var mı aranızda böyle bir şey yaşayan
60×120 benimki çok ideal geldi boyu saglamligida iyi e bebekte 1400 olan beşik trentyoldan 1000 aldık 400 kâr
Ben de öyleyim yaa millet yok rafine şekeri kestim, paketli gıdayı, fastfoodu kestim, karbonhidrati sinirladim falan derken ben cikolatalar, cipsler, pastalar, börekler modundayimyeni doktor yeni hastane inş ultrasonu cort değildir 13 cm ci hüso gibi ahahha çocuk yien çekecek diye korkmuyo değilim
dün 2 çiko yedim sonra oturdum yine ağladım ben bu çocuğu şeker komasına sokcam diye eşim de gelmiş diyo ki fıstıklı cheetos açayım mı moral olur ahahahhahahah dedim bebeğim iyi ki sen çabuk getir
evet evet aynısını düşündüm şeker yüklemesinde komaya yakın çıkarsak zaten katı bi diyet olcakmış uyarız napalım o zamana kadar neden daralalım ki resmen can istiyo ya ağız suları akıyoBen de öyleyim yaa millet yok rafine şekeri kestim, paketli gıdayı, fastfoodu kestim, karbonhidrati sinirladim falan derken ben cikolatalar, cipsler, pastalar, börekler modundayimyuklemede kotu sonuc çıkarsa artik mecbur o tayfaya katilirim alistirdik bide oyle seyler yedikce icerdr enerji patlaması oluyo partiler veriliyo
Biberon ve emzik temizleme için de bu markayı mı düşünüyosun canım?
Canım leke çıkartıcısı da var mı ya da deterjan yeterli oluyor mu leke çıkartmaya acaba bir fikrin var mıGidip azıcık yorum okuyayım bari
ledli bulutlu kapı süsüüü herkeste var cidden ama hala hevesim geçmiş değillllBugün biraz isyan etmek istiyorum, zarif çiçekli bir kapı süsü ve uyumlu anne-bebek tacı yaptırmak istiyordum. Vazgeçtim! Resmen terör olmuş bu sektör. Saydığım üç ürün için 400-500 lira fiyat çekiliyor instagram sayfalarındaKendimi keriz gibi hissetmektense evde yapmayı deneyeceğim. Sadece kapı süsü olarak bakınca da bulutlu olanlar 150 liradan başlıyor, aynısının boş bulut şekilli ahşabı 30-40 tl Onu yaptırsak herkeste aynısı olacak hem de beğenmedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Onu görümcem de söyledi 6 ay sonra vururuz dedi :) benim 1. Aşımla 2. Aşımın arasında 8 ay var bakalım doktorum ne diyecekBende ikinciyi oldum ama asm deki bebiş dogduktan sonra asiya getirirken hatirlat tamamlayalim birdaha uğrasmazsin dedi
Bende e bebekten aldim benziyor venus model diye geçiyordu ekimde falan aldim cok heyecanla 1500 e almistim
Teşekkür ederim mantıklı aslında ama kusan, bol kaka yapan bir bebiş olursa beyaz sabunla çitileyip makineye atacak enerjim olur mu bilmiyorumEvete bebekte indirimde düşünürsen ben daha almadım ama alacağım. Genelde köpürmüyor temizlendiğini hissetmiyorum yorumları var ama zaten köpük iyi birşey değil ki.
Ben kendi kıyafetlerime önceden kullanmıştım bu markayı. Tabi diğer bebek deterjanlarına göre(omo baby vs) daha az leke çıkarma özelliği ama bu da kimyasalının daha az olduğu anlamına geliyorben sevmiştim. Kokusuz olması da çok iyi bence bebek deterjanları neden kokar bilmem. Leke için sadece beyaz sabun kullanırım. Çitileyip öyle makineye atarım diyorum
canım sen 2 haftada 1 gidiyor musun21+1de benim bebik 413 gramdı kuzuu normal dedi seninkide normal duruyoo
yarın gidicem bakalım kaç olmuşş 23+6 olcakk tabi haftasında çıkarsa
senin kiloya gelince oh yarasın afiyet bal şeker olsunnn
öf benim tetanozcu 3 doz yapcam diyo bunların tek kanunu falan yok mu insiyatiflerine göre kobay gibi aşı oluyoruz veya olmuyoruz
internetten daha uyguna geldi bana eşimin kurması yarım saati bulmadı hayırlısı olsun ikimiz içinde. sağlıkla yatsınlar:)Bende ikinciyi oldum ama asm deki bebiş dogduktan sonra asiya getirirken hatirlat tamamlayalim birdaha uğrasmazsin dedi
Bende e bebekten aldim benziyor venus model diye geçiyordu ekimde falan aldim cok heyecanla 1500 e almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?