Ya doktor 5 haftada bir gel diyo da ben sürekli başka hastanede ara kontrol uyduruyorum kendime seyyar hamileyim 2 haftada 3 haftada bir gidiyorumcanım sen 2 haftada 1 gidiyor musun
Canım bir tablo bulmuştum netten, ona göre bir baksana ekliyorum eke, benim 21+4 de 403 gramdı. Her bebeğin gelişimi farklı, bebek çok ileri çıkarsa sadece annede şekerden şüphelenebiliyorlar. Onu bir doktoruna danışırsın, haftası kiloya göre ileri derse. Benim de aklımda bir daha gittiğimde danışıcam.Kızlar bebeğimin ayrıntılı ultrasonda 670 gr olduğu öğrendik sizce nasıl?
Gece yiyor musun cabım, akşam yemeğinden sonra yersem ben de aynı durumdayım hemen o bogaz reflüsü yapışıyor. Dikkat edersem iyiyim. Çikolata, kahve çok dokunuyor biliyorsundur. Mide kapakçığını açıp geri kaçmaya neden oluyor. Ben de bu ara bi çikolata ve kahveye düştüm yine off ki offKızlar dünyanın en kötü güncellemesi geldi, mide yanmasıı.. ama öyle böyle bir yanma değil hep midem sorunluydu önceden de gastrit reflü ama bu yanma diğerlerine hiç benzemiyor midemden boğazıma kadaar ağlıcam uyutmuyor ..
Canım seninle kiloda bire bir aynı gidiyoruz. 50 basladım 60 oldum. Yalnız organlarım falan çok sıkışmaya başladı. Nefes darlığı hissettim dün, kendimi yürümeye zorluyorum. Bileklerim ağrıyor. Aslında yemekleri evde yiyorum hazır yemiyorum ama tatlıya düştüm o beni yakıyor. Üşenmeyip evde biraz daha saglıklı tatlı yapsam bu kadar almamBen de dün tetanoz aşımı oldum asmde. Aşıyı yapan ebeydi, tek doz yeterli daha ileri haftalarda önermiyorum, cocukken olmuşsun zaten dedi. Haftaya da şeker yuklemesi yaptiricam ama baya kafama takıldı. Tatlıya aburcubura fena düştüm ve tam 10 kilo aldim simdiye kadar 50den 60abebek de 23+3de 28cme 580gramdi. Doktor bisey demedi ama kilo acaba biraz fazla mi diye taktim.
Ah o çikolatalar ve sonrasında gelen pişmanlık. Evdeki tüm kaynak bitmeden birakamıyorum. İyi sana kilo yapmıyoryeni doktor yeni hastane inş ultrasonu cort değildir 13 cm ci hüso gibi ahahha çocuk yine çekecek diye korkmuyo değilim
dün 2 çiko yedim sonra oturdum yine ağladım ben bu çocuğu şeker komasına sokcam diye eşim de gelmiş diyo ki fıstıklı cheetos açayım mı moral olur ahahahhahahah dedim bebeğim iyi ki sen çabuk getir
Ben de dün fiyat aldım sadece kapı süsü ahsap 275 ten baslıyor, yalnız çok yapan var pes etmeyip bakalım. Mutlaka biri daha ucuz yapıyodurBugün biraz isyan etmek istiyorum, zarif çiçekli bir kapı süsü ve uyumlu anne-bebek tacı yaptırmak istiyordum. Vazgeçtim! Resmen terör olmuş bu sektör. Saydığım üç ürün için 400-500 lira fiyat çekiliyor instagram sayfalarındaKendimi keriz gibi hissetmektense evde yapmayı deneyeceğim. Sadece kapı süsü olarak bakınca da bulutlu olanlar 150 liradan başlıyor, aynısının boş bulut şekilli ahşabı 30-40 tl Onu yaptırsak herkeste aynısı olacak hem de beğenmedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
kız ben doktora giderken en ince kıyafeti giyip en hafif ayakkabıyla gidiyorum nolur nolmazzBende geçtiğimiz cumartesi doktora gittim kilom montla bot vs ile 59 evdeyken 58 oldu başlangıç 52 idi.bebek 482 Gr boyda ayniydi sizinkiyle bu cumartesi tekrar kontrol olucam tekrar yazarım
Bende 2 akşamdır çok kötüyüm bi huzursuzluk yanma Allahım her gün böyle olursam yandım ben dedimKızlar dünyanın en kötü güncellemesi geldi, mide yanmasıı.. ama öyle böyle bir yanma değil hep midem sorunluydu önceden de gastrit reflü ama bu yanma diğerlerine hiç benzemiyor midemden boğazıma kadaar ağlıcam uyutmuyor ..
Oo yarın baya bir kişinin kontrolu var, buraları çoşacakyeni doktor yeni hastane inş ultrasonu cort değildir 13 cm ci hüso gibi ahahha çocuk yine çekecek diye korkmuyo değilim
dün 2 çiko yedim sonra oturdum yine ağladım ben bu çocuğu şeker komasına sokcam diye eşim de gelmiş diyo ki fıstıklı cheetos açayım mı moral olur ahahahhahahah dedim bebeğim iyi ki sen çabuk getir
Yanma işi bende de fenaBende 2 akşamdır çok kötüyüm bi huzursuzluk yanma Allahım her gün böyle olursam yandım ben dedim
Bende bendee.Ama kış geliyor naparsak artik.Hep kalın olacak kıyafetler.Botlar giyilecek bi de.kız ben doktora giderken en ince kıyafeti giyip en hafif ayakkabıyla gidiyorum nolur nolmazz
bi de diyorum ki çişim var azıcıkta öyle düşelim
Şişli kolan eda şahiin bebikkk valla artık hayat ışığım söndü çok umutlu gitmiyorum da az güler yüz görsem yeter sorularıma cevap versin yeterOo yarın baya bir kişinin kontrolu var, buraları çoşacak
Sen simdi yarın hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun? Bu doktor denemesi içine siner umarım
Bence bu sefer olacak bu iş, baktım doktora, çok da pozitif, güleryüzlü gözüküyorŞişli kolan eda şahiin bebikkk valla artık hayat ışığım söndü çok umutlu gitmiyorum da az güler yüz görsem yeter sorularıma cevap versin yeter
11de şekerrr tiktokçu kadınBence bu sefer olacak bu iş, baktım doktora, çok da pozitif, güleryüzlü gözüküyorkaçta randevun? Senden heyecanlı haberler bekliyoruz artık yarın
Yani ben sanmıyorum aslında kurt olduğuna annem soktu aklıma . Okula gitmiyor kızım ordan bı bulaş olamaz .çiğ et zaten olmaz köfteyi bile yakicak kadar kızartın ben . Kakasında görmedim hiç bişeyGecmis olsun canim , Rabbim sifa versin. Kil kurdu olsa kakasini yapinca orda cikmaz mi ? Ben hic gormedim ama kuzenimin kizida ayni sekilde agliyormus , oda ışık tuttum baktim gozukuyorlardi demisti. Orda duydum sadece , bir ilac ile oda geciyormus hemen. Bir işikla bak bakalim sende ?
Baktım iç çamaşırına gce dediğin gbi. Bı de kadınsa kasiniyor der kızım . Yaniyor diyor .hiç kasimiyor. Galiba antibiyotik ten oldu yaÇok geçmiş olsun. Kıl kırdunu biz yaşamadık ama duyduğum kadarıyla gece iç çamaşırını açıp bakarsan görürmüşsün. Acıdan çok kaşınma yapar benim bildiğim. Gece bi takip et bence.
Acayip bi salgın var okullar tatile girer girmez hasta oldu oğlum ben böyle bi ateş görmedim bugün 6. Gün anca kendine geliyor. Sen de dikkat et kendine.
O enli değil canım ne demek tecrübemi paylaştım sadeceAraba geldi parçalarını yıkadım pusetli biraz ağır ama puset gidip baston olarak devam edince iyi olacak..memnun kaldım teşekkürler bilgi verdiniz Chicco liteway plus
Canım seninle kiloda bire bir aynı gidiyoruz. 50 basladım 60 oldum. Yalnız organlarım falan çok sıkışmaya başladı. Nefes darlığı hissettim dün, kendimi yürümeye zorluyorum. Bileklerim ağrıyor. Aslında yemekleri evde yiyorum hazır yemiyorum ama tatlıya düştüm o beni yakıyor. Üşenmeyip evde biraz daha saglıklı tatlı yapsam bu kadar almam
Bence de antibiyotikten olmuştur. Yanında probiyotik kullanırsan faydası olabilir doktorunuza bi danış istersen.Baktım iç çamaşırına gce dediğin gbi. Bı de kadınsa kasiniyor der kızım . Yaniyor diyor .hiç kasimiyor. Galiba antibiyotik ten oldu ya
5 ay 5 günlük falan ama artık 6. Ayın içine girdik sayılıyoruz galibaSiz kaçıncı aydasinizbenim 6 başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?