2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bebeğimin ayrıntılı ultrasonda 670 gr olduğu öğrendik sizce nasıl?
Canım bir tablo bulmuştum netten, ona göre bir baksana ekliyorum eke, benim 21+4 de 403 gramdı. Her bebeğin gelişimi farklı, bebek çok ileri çıkarsa sadece annede şekerden şüphelenebiliyorlar. Onu bir doktoruna danışırsın, haftası kiloya göre ileri derse. Benim de aklımda bir daha gittiğimde danışıcam.
Gece yiyor musun cabım, akşam yemeğinden sonra yersem ben de aynı durumdayım hemen o bogaz reflüsü yapışıyor. Dikkat edersem iyiyim. Çikolata, kahve çok dokunuyor biliyorsundur. Mide kapakçığını açıp geri kaçmaya neden oluyor. Ben de bu ara bi çikolata ve kahveye düştüm yine off ki off
Canım seninle kiloda bire bir aynı gidiyoruz. 50 basladım 60 oldum. Yalnız organlarım falan çok sıkışmaya başladı. Nefes darlığı hissettim dün, kendimi yürümeye zorluyorum. Bileklerim ağrıyor. Aslında yemekleri evde yiyorum hazır yemiyorum ama tatlıya düştüm o beni yakıyor. Üşenmeyip evde biraz daha saglıklı tatlı yapsam bu kadar almam
Ah o çikolatalar ve sonrasında gelen pişmanlık. Evdeki tüm kaynak bitmeden birakamıyorum. İyi sana kilo yapmıyor
Ben de dün fiyat aldım sadece kapı süsü ahsap 275 ten baslıyor, yalnız çok yapan var pes etmeyip bakalım. Mutlaka biri daha ucuz yapıyodur

Eklentiler

• Screenshot_20211119-100723.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 90
Bende geçtiğimiz cumartesi doktora gittim kilom montla bot vs ile 59 evdeyken 58 oldu başlangıç 52 idi.bebek 482 Gr boyda ayniydi sizinkiyle bu cumartesi tekrar kontrol olucam tekrar yazarım
kız ben doktora giderken en ince kıyafeti giyip en hafif ayakkabıyla gidiyorum nolur nolmazz
bi de diyorum ki çişim var azıcıkta öyle düşelim

Bende 2 akşamdır çok kötüyüm bi huzursuzluk yanma Allahım her gün böyle olursam yandım ben dedim

Oo yarın baya bir kişinin kontrolu var, buraları çoşacak
Sen simdi yarın hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun? Bu doktor denemesi içine siner umarım

Bende 2 akşamdır çok kötüyüm bi huzursuzluk yanma Allahım her gün böyle olursam yandım ben dedim
Yanma işi bende de fena Genelde aksamları oluyor, talcid rennie tabletle hallediyordum da masallah bu sabah uyandıgım andan itibaren var. Sinirim bozuldu iyice

kız ben doktora giderken en ince kıyafeti giyip en hafif ayakkabıyla gidiyorum nolur nolmazz
bi de diyorum ki çişim var azıcıkta öyle düşelim
Bende bendee.Ama kış geliyor naparsak artik.Hep kalın olacak kıyafetler.Botlar giyilecek bi de.

Oo yarın baya bir kişinin kontrolu var, buraları çoşacak
Sen simdi yarın hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun? Bu doktor denemesi içine siner umarım
Şişli kolan eda şahiin bebikkk valla artık hayat ışığım söndü çok umutlu gitmiyorum da az güler yüz görsem yeter sorularıma cevap versin yeter

Şişli kolan eda şahiin bebikkk valla artık hayat ışığım söndü çok umutlu gitmiyorum da az güler yüz görsem yeter sorularıma cevap versin yeter
Bence bu sefer olacak bu iş, baktım doktora, çok da pozitif, güleryüzlü gözüküyor kaçta randevun? Senden heyecanlı haberler bekliyoruz artık yarın

Bence bu sefer olacak bu iş, baktım doktora, çok da pozitif, güleryüzlü gözüküyor kaçta randevun? Senden heyecanlı haberler bekliyoruz artık yarın
11de şekerrr tiktokçu kadın yapacak bir şey yok her şeyini likelıyoruz maksat adımızı hatırlasın
zorla tahlilde yaptırayım demir memir bişeyler versinler artık belki ondan bu çocuk geriye gidiyo

Yani ben sanmıyorum aslında kurt olduğuna annem soktu aklıma . Okula gitmiyor kızım ordan bı bulaş olamaz .çiğ et zaten olmaz köfteyi bile yakicak kadar kızartın ben . Kakasında görmedim hiç bişey

Baktım iç çamaşırına gce dediğin gbi. Bı de kadınsa kasiniyor der kızım . Yaniyor diyor .hiç kasimiyor. Galiba antibiyotik ten oldu ya

Evet ben de oyle nefes darligim oluyo. Aslinda cok bi kilo degil ama hem vucut aliskin degil hem de bir anda olunca boyle oldu diye düşündüm. Ben de aslinda kahvalti ve aksam yemeklerinde saglikli besleniyorum. Her gun yuruyuse de cikiyorum ama yemekler disinda bogazim hic durmuyo 2 ana öğünüm varsa 12 ara öğünüm var saçma sapan. Gecen ikidir dayanamadim yuruyus yaparken markete ugradim elimde cikolatamla yurudum evet en azindan daha saglikli tatlilar yapmali

Kilolar konuşulmuş... Ben 66 ile başladım geçen hafta 73,5 gördüm üstelik en son kontrole gittiğim de 69 kiloydum 2 haftada 4,5 kilo aldım ama çok fazla abur cubur yedim 2 ana öğün yiyorum normalde ama akşama kadar ağzım boş durmuyordu yürüyüşü falan da bırakmıştım. 73,5 kiloyu görünce durmam gerektiğini fark ettim abur cubur kestim makarna pilav ekmek kestim günde 1 saat yürüyüş bol bol meyve şuan 71 e kadar indim bel fıtığım olduğu için ve normal doğum düşündüğüm için fazla kilo almamaya dikkat etmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…