5 ay 5 günlük falan ama artık 6. Ayın içine girdik sayılıyoruz galibaBiri kaç aylık diye sorduğunda 5-5,5-6 herkese farklı bir şey söylüyorum
Ahahaha kaç aylık olduğumu anlayabilsem bende az söyleyecem ama bir önceki sorana ne demiştim onu bile bilmiyorum ağzımdan çıkıyor boş bulunuyorum geneldeAman herkese en azını söyleyin5 se 4.5 6ysa 5 gibi sonra darlıyorlar ne zaman doğuracaksın diye ahaha
Günaydın kızlar biz artık haftasonu mobilyaya karar vericezama ben tabi yine kararsız kaldım bide sizlere resim paylaşayım hangisinde yana olucak tercihiniz Duvar kağıdı olarakta zürafa koala tarzı bişey düşündüm ben 2 model arasında çok kararsız kaldım ilk gri olanı çok beğenmiştik çok pahalı demişlerdi sonra birini buldum aynı şekilde yaparım dedi o yarı fiyat çıkardı ikisi zaten nerdeyse aynı fiyata denk geliyo
bence gri model :))) sağlıkla gelsin inşallah :)Günaydın kızlar biz artık haftasonu mobilyaya karar vericezama ben tabi yine kararsız kaldım bide sizlere resim paylaşayım hangisinde yana olucak tercihiniz Duvar kağıdı olarakta zürafa koala tarzı bişey düşündüm ben 2 model arasında çok kararsız kaldım ilk gri olanı çok beğenmiştik çok pahalı demişlerdi sonra birini buldum aynı şekilde yaparım dedi o yarı fiyat çıkardı ikisi zaten nerdeyse aynı fiyata denk geliyo
Ay ben griyi cok begendim ama ben de genel olarak koyu renkciyim duvarlarim bile koyu renk kucuk vampir yapcam cocuguGünaydın kızlar biz artık haftasonu mobilyaya karar vericezama ben tabi yine kararsız kaldım bide sizlere resim paylaşayım hangisinde yana olucak tercihiniz Duvar kağıdı olarakta zürafa koala tarzı bişey düşündüm ben 2 model arasında çok kararsız kaldım ilk gri olanı çok beğenmiştik çok pahalı demişlerdi sonra birini buldum aynı şekilde yaparım dedi o yarı fiyat çıkardı ikisi zaten nerdeyse aynı fiyata denk geliyo
Yok canım antibiyotigi verdiğimiz ilk gün başladı . Zaten hasta olduğu için istahsizdi . Bugün henüz popom yanıyor demedi . İnşallah geçmiştirC Chivas Regal acı birşey yada baharatlı yedirmis olma ihtimali var mı canım
Ahhh karar verebilsem ilk gri dedim sonra açık renk olanı annem kız kardeşimle gördük Buda güzel dediler onlarda açık renk sever çünkü .çocuk odası ferah olmalı taraftarları onlar sonra benim kafa karıştıBen her zaman açık renk taraftarıyımgri çok koyu geldi, oda çok büyük değilse boğucu olabilir tabi bu zevk işi, önemli olan sizin içinize sinmesi
Odası çok geniş olacaksa gri içine sindiyse bence olur ama çok koyuymuş kızz oda küçükse açık renk daha ferah görünür gibiii soft gri olsa neyse deeeGünaydın kızlar biz artık haftasonu mobilyaya karar vericezama ben tabi yine kararsız kaldım bide sizlere resim paylaşayım hangisinde yana olucak tercihiniz Duvar kağıdı olarakta zürafa koala tarzı bişey düşündüm ben 2 model arasında çok kararsız kaldım ilk gri olanı çok beğenmiştik çok pahalı demişlerdi sonra birini buldum aynı şekilde yaparım dedi o yarı fiyat çıkardı ikisi zaten nerdeyse aynı fiyata denk geliyo
Bende öyleyimdir kız çocuğumun pembe birşey almadım alacak olanlarda aldırmıyorumAy ben griyi cok begendim ama ben de genel olarak koyu renkciyim duvarlarim bile koyu renk kucuk vampir yapcam cocugu
Odam çok çok büyük değil grininde yatak baya gider diye düşündüm yavrumOdası çok geniş olacaksa gri içine sindiyse bence olur ama çok koyuymuş kızz oda küçükse açık renk daha ferah görünür gibiii soft gri olsa neyse deee
Teşekkür ederim canım fikrin için hepimizin inş sağlıkla gelsin bebişleriibence gri model :))) sağlıkla gelsin inşallah :)
Canım 23+0, 23+6 24.hafta olarak geçiyor. Hatta internette videoları o şekilde izliyorum haftamla ilgiliAy demişsiniz ben de hepten karmaşık hale getiriyim mesela 23+1de +2de falansiniz diyelim o durumda daha yeni tamamlanmis olan haftayi soyleyip 23 haftalik mi diyosunuz yoksa 24. haftanın icinde olduğunuz icin 24 haftalik mi
Nereden bakıyosun canım? Mobilyaların tarzı güzelmişOdam çok çok büyük değil grininde yatak baya gider diye düşündüm yavrumgrinin rengi değiştirip bak şöle dicem adama ben
Açık renk olan almila mobilya ,diğerini mağazadan baktım çok fazla fiyat söyleyince aynı şeyi başka bi mobilyacıya sorduk akcanmobilya izmitte sonra orası bize uzak olur dedik ,başka bi adamla görüştük oda özel yapım aynısını yaparım size demişti.Canım 23+0, 23+6 24.hafta olarak geçiyor. Hatta internette videoları o şekilde izliyorum haftamla ilgili
Nereden bakıyosun canım? Mobilyaların tarzı güzelmiş
24 haftalık sayılıyor diye biliyorum o kadar karışık kiiiAy demişsiniz ben de hepten karmaşık hale getiriyim mesela 23+1de +2de falansiniz diyelim o durumda daha yeni tamamlanmis olan haftayi soyleyip 23 haftalik mi diyosunuz yoksa 24. haftanın icinde olduğunuz icin 24 haftalik mi
Hepimiz 6nın içindeyiz canımSiz kaçıncı aydasinizbenim 6 başladı
Ben muhattap bile olmuyorumAman herkese en azını söyleyin5 se 4.5 6ysa 5 gibi sonra darlıyorlar ne zaman doğuracaksın diye ahaha
Aynı duvar kağıtları benim de favorimdeGünaydın kızlar biz artık haftasonu mobilyaya karar vericezama ben tabi yine kararsız kaldım bide sizlere resim paylaşayım hangisinde yana olucak tercihiniz Duvar kağıdı olarakta zürafa koala tarzı bişey düşündüm ben 2 model arasında çok kararsız kaldım ilk gri olanı çok beğenmiştik çok pahalı demişlerdi sonra birini buldum aynı şekilde yaparım dedi o yarı fiyat çıkardı ikisi zaten nerdeyse aynı fiyata denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?