Super canım bende bakıyorum bitane buldumVar var dolaptan aldım mesela şu an yine oradan satarımm
Bebik 23ü yine indirim başlayacakmış bi onu kovala istersen greenclean almıştım 97ye seti yine kesin düşürürlerr kesinnn
Şeker kontrolü yapılacak inşallah canım bi dahakine inşallah o zaman belli olurCanım bir tablo bulmuştum netten, ona göre bir baksana ekliyorum eke, benim 21+4 de 403 gramdı. Her bebeğin gelişimi farklı, bebek çok ileri çıkarsa sadece annede şekerden şüphelenebiliyorlar. Onu bir doktoruna danışırsın, haftası kiloya göre ileri derse. Benim de aklımda bir daha gittiğimde danışıcam.
Gece yiyor musun cabım, akşam yemeğinden sonra yersem ben de aynı durumdayım hemen o bogaz reflüsü yapışıyor. Dikkat edersem iyiyim. Çikolata, kahve çok dokunuyor biliyorsundur. Mide kapakçığını açıp geri kaçmaya neden oluyor. Ben de bu ara bi çikolata ve kahveye düştüm yine off ki off
Canım seninle kiloda bire bir aynı gidiyoruz. 50 basladım 60 oldum. Yalnız organlarım falan çok sıkışmaya başladı. Nefes darlığı hissettim dün, kendimi yürümeye zorluyorum. Bileklerim ağrıyor. Aslında yemekleri evde yiyorum hazır yemiyorum ama tatlıya düştüm o beni yakıyor. Üşenmeyip evde biraz daha saglıklı tatlı yapsam bu kadar almam
Ah o çikolatalar ve sonrasında gelen pişmanlık. Evdeki tüm kaynak bitmeden birakamıyorum. İyi sana kilo yapmıyor
Ben de dün fiyat aldım sadece kapı süsü ahsap 275 ten baslıyor, yalnız çok yapan var pes etmeyip bakalım. Mutlaka biri daha ucuz yapıyodur
Kızımlarımda yaklaşık 4 kilo doğmuştu canım kendim 3 kg aldım daha22. Hafta damısınız maşaAllahı varfazla kilolu sanki haftasına göre benim 21w5d deyken 423 gram çıktı
Evet bende günü kılı kılı yetiştirenlerdenim kendim hareketliyken hiç hissetmiyorum hareketleriniMasallah kuzucuguma saglikla gelsin İnsallah.Geçen hafta 22+4 te bizimde 527 gr dedi doktor az mimidir cokmidir bilemedim,ben markette calistigim icin gunun abartisiz 7,8saatini surekli ayakta geciriyorum cok farktmiyorum kendi hareketimden hareketini,bazen masallah kipir kipir bazende uyuyo sanirim hissetmiyom bu sefer kafami karnima yagunlastirip kendi kendimi bunaltiyorum,sizdede oyle his yada dusunce oluyomu
bugün bi makarna üstü pilav ye senKızlar burda 3.maddede ne demek istemişler? Her zamanki gibi yiyip içip gelin demek istemişler, dimiben gayet karbondihratı da yiyorum, şeker yükleme olacak diye özel bir şey yapmadım, dikkat etmedim.
Yanlış bişi yok değil mi ya, kafam karıştı
Ay gebeliğimin başında yazdırdım ben kaçırırmıyımm, ilk defa geç saatte yemek yedim çok acıksamda tutuyorum kendimi bu sefer tutamadım.. ah oğlumYarın direk doktoruna gaviscon yazdır. Başka türlü geçmiyor o lanet. Ben en son gittiğimde yazdirdim. Sağolsun 3 tane vermişyakın olsak verirdim 1ini.
İnternetten baktım normali buymuşBana da 21 haftadayız 396 gr dedi. Normali nedir hiç bilmiyorum ama iyi dediği için sorun etmedim. Bu arada toplamda 8 kilo almışım ben de. 21 haftada.
Canım ben de iki gün önce 75lik şeker yükleme testi yaptırdım bu üçüncü maddedeki gibi bi duruma dikkat etmedimKızlar burda 3.maddede ne demek istemişler? Her zamanki gibi yiyip içip gelin demek istemişler, dimiben gayet karbondihratı da yiyorum, şeker yükleme olacak diye özel bir şey yapmadım, dikkat etmedim.
o da eksik kalmasın diye bebek temizleme pamuğu aldım kuzu benKızlar bir şey sorucamben en az 6 ay altını pamuk + su ile temizlemeyi düşünüyorum şimdi normal bildiğimiz pamuk mu kullanmalıyım yoksa internette satılan bebek temizleme pamuklarından mı almalıyım ?
Bizim çocuk odası şuan okadar eşya doluki onları nereye sığdırıcaz hiç bilmiyorumAynı duvar kağıtları benim de favorimdebu hafta odayı boşaltıp hallederiz diyorum.
Gri bana güzel geldi ama çok büyük değil mi? Odaya sığarsa o olabilir yalnız bebişe oyun alanı da kalsın biraz.
Bana doktorum gece 9 a kadar bişey ye 12 den sonrada su içme dediKızlar burda 3.maddede ne demek istemişler? Her zamanki gibi yiyip içip gelin demek istemişler, dimiben gayet karbondihratı da yiyorum, şeker yükleme olacak diye özel bir şey yapmadım, dikkat etmedim.
Canım ben de iki gün önce 75lik şeker yükleme testi yaptırdım bu üçüncü maddedeki gibi bi duruma dikkat etmedimnormal ne yiyip içiyosam aynen devam ettim sadece test gününün gecesi 12den sonra hiçbir şey yiyip içmedim su da dahil
Oyy su da mı yokBana doktorum gece 9 a kadar bişey ye 12 den sonrada su içme dediki ben başucunda su ile uyuyan biriyim susuz sabah 9 da hasteneye gidip nasıl durucam bilmiyorum hiç
Normalde az karbonhidrat alıyorsan o gün yüklenen şekere vucüt hemen adapte olamaz ve şeker sonucun yanlış çıkar normalde olan şeker sonucundan daha yüksek çıkabilir sanırım onu demek istemişKızlar burda 3.maddede ne demek istemişler? Her zamanki gibi yiyip içip gelin demek istemişler, dimiben gayet karbondihratı da yiyorum, şeker yükleme olacak diye özel bir şey yapmadım, dikkat etmedim.
Ayy bende gece kalkip su icenlerdenim susuzluğa nasıl dayancam bilmiyorum valahi. Şeker seyini ictikten sonrada su icemiyomusuz sanırımBana doktorum gece 9 a kadar bişey ye 12 den sonrada su içme dediki ben başucunda su ile uyuyan biriyim susuz sabah 9 da hasteneye gidip nasıl durucam bilmiyorum hiç
ayyy aynı bizim durumda böyle o odayı daha boşaltamadık ki çocuk odasına geçelimBizim çocuk odası şuan okadar eşya doluki onları nereye sığdırıcaz hiç bilmiyorumyazlık kıyafetlerimiz mutfak eşyaları fazla olanlar kışlıkların bir kısmı nevresim takımlarım çamaşırlık bebek için aldıklarımız resmen eve sığamadık bebek olduktan sonra evet yatak bildiğin büyük insan girip yanına yatsın bebeğin okadar büyük boyu oyun alanıda çok az kalır bunu seçersek eşim daha dolabı 6 kapak yapsakta senin eşyaları benim dolabımdan çeksen kıyafetlerim valizde duruyo diyo
Bebek temizleme pamuklari kullanisli oluyor canimKızlar bir şey sorucamben en az 6 ay altını pamuk + su ile temizlemeyi düşünüyorum şimdi normal bildiğimiz pamuk mu kullanmalıyım yoksa internette satılan bebek temizleme pamuklarından mı almalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?