2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rossmanndaki babydream markasını inceleyen ya da kullanan oldu mu? Şampuanda, kremde falan weleda almaya karar vermistim ama yorumlarda hep icerikler cok iyi falan demisler diye uygun fiyatlari bi aklimi çeldi. Firsat bulunca gidip bi incelicem. Bezleri de varmis ayni markanin.

Kızlar burda 3.maddede ne demek istemişler? Her zamanki gibi yiyip içip gelin demek istemişler, dimi ben gayet karbondihratı da yiyorum, şeker yükleme olacak diye özel bir şey yapmadım, dikkat etmedim.
Yanlış bişi yok değil mi ya, kafam karıştı

Eklentiler

• A36864B5-E00D-41B7-A429-E4F546F71856.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 104
Var var dolaptan aldım mesela şu an yine oradan satarımm

Bebik 23ü yine indirim başlayacakmış bi onu kovala istersen greenclean almıştım 97ye seti yine kesin düşürürlerr kesinnn
Super canım bende bakıyorum bitane buldum
Şeker kontrolü yapılacak inşallah canım bi dahakine inşallah o zaman belli olur

Evet bende günü kılı kılı yetiştirenlerdenim kendim hareketliyken hiç hissetmiyorum hareketlerini
Ama bana çok iyi geliyor hareket etmek doğumlarda çok çekmiyorum
Kalp atışlarını dinleme cihazı ile dinliyorum bazen uzanınca duyunca çok rahatlıyorum

bugün bi makarna üstü pilav ye sen

Yarın direk doktoruna gaviscon yazdır. Başka türlü geçmiyor o lanet. Ben en son gittiğimde yazdirdim. Sağolsun 3 tane vermiş yakın olsak verirdim 1ini.
Ay gebeliğimin başında yazdırdım ben kaçırırmıyımm, ilk defa geç saatte yemek yedim çok acıksamda tutuyorum kendimi bu sefer tutamadım.. ah oğlum

Kızlar bir şey sorucam ben en az 6 ay altını pamuk + su ile temizlemeyi düşünüyorum şimdi normal bildiğimiz pamuk mu kullanmalıyım yoksa internette satılan bebek temizleme pamuklarından mı almalıyım ?

Canım ben de iki gün önce 75lik şeker yükleme testi yaptırdım bu üçüncü maddedeki gibi bi duruma dikkat etmedim normal ne yiyip içiyosam aynen devam ettim sadece test gününün gecesi 12den sonra hiçbir şey yiyip içmedim su da dahil

o da eksik kalmasın diye bebek temizleme pamuğu aldım kuzu ben sanki yapıcam da uğraşamam kesinnn
köşede bekliyim doğru mu almışım

Bizim çocuk odası şuan okadar eşya doluki onları nereye sığdırıcaz hiç bilmiyorum yazlık kıyafetlerimiz mutfak eşyaları fazla olanlar kışlıkların bir kısmı nevresim takımlarım çamaşırlık bebek için aldıklarımız resmen eve sığamadık bebek olduktan sonra evet yatak bildiğin büyük insan girip yanına yatsın bebeğin okadar büyük boyu oyun alanıda çok az kalır bunu seçersek eşim daha dolabı 6 kapak yapsakta senin eşyaları benim dolabımdan çeksen kıyafetlerim valizde duruyo diyo

Bana doktorum gece 9 a kadar bişey ye 12 den sonrada su içme dedi ki ben başucunda su ile uyuyan biriyim susuz sabah 9 da hasteneye gidip nasıl durucam bilmiyorum hiç

Bana doktorum gece 9 a kadar bişey ye 12 den sonrada su içme dedi ki ben başucunda su ile uyuyan biriyim susuz sabah 9 da hasteneye gidip nasıl durucam bilmiyorum hiç
Oyy su da mı yok Geceleri öyle susuyorum ki, sürekli başucu sürahisi lıkır lıkırım her uyandıgımda. Yandım bu akşam o zaman

Normalde az karbonhidrat alıyorsan o gün yüklenen şekere vucüt hemen adapte olamaz ve şeker sonucun yanlış çıkar normalde olan şeker sonucundan daha yüksek çıkabilir sanırım onu demek istemiş

Ayy bende gece kalkip su icenlerdenim susuzluğa nasıl dayancam bilmiyorum valahi. Şeker seyini ictikten sonrada su icemiyomusuz sanırım

ayyy aynı bizim durumda böyle o odayı daha boşaltamadık ki çocuk odasına geçelim
bende şimdi mutfağa artı dolap yaptırdım terasa ayrı dolap yaptırdım yavaş yavaş toparlanıcaz inşallah

Kagan Kocatepe videolarina bakiyodum. Ultrason kagidindaki degerler oluyo ya uyluk kemigi, karin cevresi, bas cevresi falan. 2 haftaya kadar bazisinin geri bazisinin ileri olmasi normal kabul edilirmis. 3 hafta oynama varsa normal olabilirmis de olmayabilirmis de, inceleme gerekirmis. 3 haftadan fazla sapmalar varsa sanirim önemli hale geliyo. Kilo fazla mi diye takildiktan sonra baska neye takilsam demistim de bide cok tatli bisey ogrendim FL yani uyluk kemiği x7 ile boy bulunuyo ya, ayak ölçüsü de hemen hemen FL ile ayni gidiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…