2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
o da eksik kalmasın diye bebek temizleme pamuğu aldım kuzu ben sanki yapıcam da uğraşamam kesinnn
köşede bekliyim doğru mu almışım
Hahahah kanki 6 ay sık dişini bence sonra ıslak mendile geçersin doğrudur herhalde bende alıcam ondan
Bebek temizleme pamuklari kullanisli oluyor canim
Teşekkür ederim canım ondan alırım o zaman

Oyy su da mı yok Geceleri öyle susuyorum ki, sürekli başucu sürahisi lıkır lıkırım her uyandıgımda. Yandım bu akşam o zaman
Benimki öle demişti ben daha 2 aralıkta falan yaptıracam canım O şerbetli şeyi içince nasıl susamıcaz acaba bende onu düşünüyorum şimdiden

ayyy aynı bizim durumda böyle o odayı daha boşaltamadık ki çocuk odasına geçelim
bende şimdi mutfağa artı dolap yaptırdım terasa ayrı dolap yaptırdım yavaş yavaş toparlanıcaz inşallah
Kaynanamın evi oldu için biz daha ekleme yapamıyoruz zaten kadın 1 senedir küs eski dolaplarımı söktünüz yerine yaptırıyosunuz o benim evim yine ben oturucam siz çıkınca diyince biz artık eve para harcamama kararı aldık artık onada bi 10 sene küsmesin die kullanışlı bir dolap önemli bi evde kesinlikle

eski herzaman eskidir evde eski bulundurmayı hiç sevmem bence evi negatifleştiriyor kaynanan neden küsüyor
bu kaynanalar neden böyle ya bazen düşünüyorum bizde mi böyle olucaz

Çıkmicam kazık çaktım deseydin keşke kiracı olmaktan daha kötü bir durum olmuş

Çıkmicam kazık çaktım deseydin keşke kiracı olmaktan daha kötü bir durum olmuş
onuda desem 2 de yanına katar uydurur bişiler çocuğu duydu kadın ve kocası hala dolabı söktük diye benim özür dilememi bekliyomuş tebrik etmek için saldım onu artık kendine birde üstüne aynı binadayız .şimdi düşünsün torunu nasıl görmeye gelecek şuan sessizliğimi koruyorum ben o kudursun

eski herzaman eskidir evde eski bulundurmayı hiç sevmem bence evi negatifleştiriyor kaynanan neden küsüyor
bu kaynanalar neden böyle ya bazen düşünüyorum bizde mi böyle olucaz
Yok yok biz olmayız kesinlikle.benim annemde kaynana ama gelinininkızından ayırt etmez .gelin annemgile geldiğinde,ben kendi annemde rahat edemiyorum burası çok rahat diyo mesela .o birazda görgü meselesi .annem hep der ben çektiğimi gelinlerime çektirmicem herşeyin iyisi olsun karışmamda ne yardımlara ihtiyacı varsada yaparım oda benim evladım der . Ama benim kaynana tek çocuk yapmasına rağmen aşırı kıskanç ve bencil

Aynı bizi anlattın şuan bizim bebiş odasıda kiler gibi şuan hepsi boşalcak ama yatak odasındaki dolapta sadece benim eşyalar var eşiminki sığmadı o yüzden daha büyk bir dolap alıp odayı biraz daha hafifleticem. Evde ne kadar çok dolap olursa o kadar yayıntı kalkıyor

Ssığışıcazz inş sonundaaa

Evet bide o varmış normalde hiç kusmam umarım yine kusmam kusarsak test boşa gidiyormuş çünkü
Benim bulantılarım hala kesilmiş değil ona rağmen şekerli çözeltiyi severek içtim elmalı gazoz gibiydi aylardır tüketmediğim gazlı içecek ihtiyacımı giderdim sanki

Bende bunu anlamıyorum o benim çocuğum benle aranı iyi tut ki çocuğum seni sevsin Hep diyorum yanlış ata oynuyolar diye benim kv kp de öyle bekliyorum gününü pat pat pat sayacam sabır diyorum

Bende bunu anlamıyorum o benim çocuğum benle aranı iyi tut ki çocuğum seni sevsin Hep diyorum yanlış ata oynuyolar diye benim kv kp de öyle bekliyorum gününü pat pat pat sayacam sabır diyorum
Ay benimki de hala link at diyor nefret doluyorum ya nefrett dedim ds damatı aç al bi tane damatlık sen bir şey alana kadar çocuğu evlendiririm ben

o kadar iyi anlıyorum ki seni :))
Benim kayınvalidemin bir oğlu bir kızı var ama sanki sadece onun evladı var bu dünyada başka kimsenin yokmuş gibi davranır çok komik
neyse hamile hamile şimdi yorumda yapmak istemiyorum huyları benzicek tövbeler olsun

Ay benimki de hala link at diyor nefret doluyorum ya nefrett dedim ds damatı aç al bi tane damatlık sen bir şey alana kadar çocuğu evlendiririm ben
Benim hazmedemediğim bize gelince para yok diğer toruna gelince para oluyo Bebek arabasının yarı parasını vereceklerdi daha hala ses yok ben en son dedim bırak biz alalım arabayıda ama dedim bi daha bana gelip sizin arabanın anahtarı ver dediklerinde vermicem onu da bil dedim aşırı öfkeliyim aşırı anlatamam. Arabanın anahtarını aldılar bak 4 gün oldu geri vermiyorlar sinirim tepemde gerçekten patlicam ama ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…