Ayrıntılı ultrasonu mu diyorsun yoksa başka bişey mi oRenkli doppler yaptırdınız mı acaba yapmazsam ne oşur yardımcı olurmusunuz
Haftası boyu kilosu bizimkinin ölçümüyle birebir aynı canımBen de dün tetanoz aşımı oldum asmde. Aşıyı yapan ebeydi, tek doz yeterli daha ileri haftalarda önermiyorum, cocukken olmuşsun zaten dedi. Haftaya da şeker yuklemesi yaptiricam ama baya kafama takıldı. Tatlıya aburcubura fena düştüm ve tam 10 kilo aldim simdiye kadar 50den 60abebek de 23+3de 28cme 580gramdi. Doktor bisey demedi ama kilo acaba biraz fazla mi diye taktim.
AaHaftası boyu kilosu bizimkinin ölçümüyle birebir aynı canım
Kaçırma olmadi ama bi yudum su içsem geliyor.Disarda çok zorlaniyorum özellikle.Zaten bizimki acayip baskı yapıyor.Kızlar sizde de yaşlı gibi çiş kaçırma var mı ya, altımı bezlicem sonundabu ne zaman gecer acaba, bi hafif öksürsem haydaa yine mi oluyorum. Bu hafta tuvalet haftası resmen
Bende de öyle ya 17 aralık da spider man vizyona giriyo gitmek istiyorum ama tuvalet işini napacam bilmiyorumKaçırma olmadi ama bi yudum su içsem geliyor.Disarda çok zorlaniyorum özellikle.Zaten bizimki acayip baskı yapıyor.
Bu sütyen sanırım polyesterdi, o yüzden tereddüt edip almamıştım. Toparlayıcılığı var mı? Sıcakta nasıl olur sizce?Ben de HM den hamile kiyafeti ve sutyenleri aldim. Asiri memnunum. Sutyen bu:
Kendim kullanmak için hamileliğin başlarında en hassas-kokusuz olanlarından vücut yağı ve yüz nemlendirici almıştım Babydream’den. İkisinden de memnun kalmadım çok az kullandım atıldı kenara. Vücut yağını banyodan sonra yarı ıslakken sürüp sonra kalan suyu havluyla siliyordum. Havlu öyle bir berbat kimyasal koktu ki iki üç kere yıkandı geçmedi. Yüz kremi de yağlı ve biraz yoğundu kesin gözenek tıkıyordur. Bebeğim için Prema’nın önerdiği Weleda’yı deneyeceğim ben de. Onun yağına da bir yerde kötü yorum yapılmış ama bakalım. Kendimde artık argan yağı kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok kimyasal yok içim rahat.Rossmanndaki babydream markasını inceleyen ya da kullanan oldu mu? Şampuanda, kremde falan weleda almaya karar vermistim ama yorumlarda hep icerikler cok iyi falan demisler diye uygun fiyatlari bi aklimi çeldi. Firsat bulunca gidip bi incelicem. Bezleri de varmis ayni markanin.
Hmmm anladim eliyorum o zaman. Evet yağ ben de organik soğuk sıkım zeytinyağı falan kullanirim gerekirse demiştim. Şampuan ve pişik kremi arayisindayim. Weleda'yı aynen ben de Prema önerilerinden keşfettim.Bu sütyen sanırım polyesterdi, o yüzden tereddüt edip almamıştım. Toparlayıcılığı var mı? Sıcakta nasıl olur sizce?
Kendim kullanmak için hamileliğin başlarında en hassas-kokusuz olanlarından vücut yağı ve yüz nemlendirici almıştım Babydream’den. İkisinden de memnun kalmadım çok az kullandım atıldı kenara. Vücut yağını banyodan sonra yarı ıslakken sürüp sonra kalan suyu havluyla siliyordum. Havlu öyle bir berbat kimyasal koktu ki iki üç kere yıkandı geçmedi. Yüz kremi de yağlı ve biraz yoğundu kesin gözenek tıkıyordur. Bebeğim için Prema’nın önerdiği Weleda’yı deneyeceğim ben de. Onun yağına da bir yerde kötü yorum yapılmış ama bakalım. Kendimde artık argan yağı kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok kimyasal yok içim rahat.
Bu şekilde pek doğru olmuyor canım sen şuan daha 6 değilsin meselaSiz kaçıncı aydasinizbenim 6 başladı
kapi süsü,oda süsü gibi şeyler yaptirmayacagım o yuzden hiç bakmadımBugün biraz isyan etmek istiyorum, zarif çiçekli bir kapı süsü ve uyumlu anne-bebek tacı yaptırmak istiyordum. Vazgeçtim! Resmen terör olmuş bu sektör. Saydığım üç ürün için 400-500 lira fiyat çekiliyor instagram sayfalarındaKendimi keriz gibi hissetmektense evde yapmayı deneyeceğim. Sadece kapı süsü olarak bakınca da bulutlu olanlar 150 liradan başlıyor, aynısının boş bulut şekilli ahşabı 30-40 tl Onu yaptırsak herkeste aynısı olacak hem de beğenmedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Başından beri evdeki tartimdaki kilomu yazdırıyorum hemşireyekız ben doktora giderken en ince kıyafeti giyip en hafif ayakkabıyla gidiyorum nolur nolmazz
bi de diyorum ki çişim var azıcıkta öyle düşelim
Ben e bebekte aldim pamuklar babyme markaKızlar bir şey sorucamben en az 6 ay altını pamuk + su ile temizlemeyi düşünüyorum şimdi normal bildiğimiz pamuk mu kullanmalıyım yoksa internette satılan bebek temizleme pamuklarından mı almalıyım ?
ahahahhaah ya çok tatlısın gerçi ilk çocukta bende giderdimYa doktor 5 haftada bir gel diyo da ben sürekli başka hastanede ara kontrol uyduruyorum kendime seyyar hamileyim 2 haftada 3 haftada bir gidiyorum
Bende sinemaya gitmek istiyorum ama wc olayı kafamı karistiriyorBende de öyle ya 17 aralık da spider man vizyona giriyo gitmek istiyorum ama tuvalet işini napacam bilmiyorum
Bende doktor da tartınmıyorum sabah doktora giderken tartınıp söylüyorumkapi süsü,oda süsü gibi şeyler yaptirmayacagım o yuzden hiç bakmadım
Başından beri evdeki tartimdaki kilomu yazdırıyorum hemşireye
Ben e bebekte aldim pamuklar babyme marka
Bende de öyle ya 17 aralık da spider man vizyona giriyo gitmek istiyorum ama tuvalet işini napacam bilmiyorum
kamera ve ates olcer almaya karar verdigim için bayadir arastirma yapıyordum. Kamera icin motorola ve ates olcer icin braun kulak ölçere karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?