2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba hanımlar, bugün kanguru ve sling aldım. Kanguruda ergobaby slingde didymos marka seçtim. Arkadaşımın bebişiyle denedim oldukça rahat eğer düşünen olursa.

Eklentiler

• 65AB682B-F496-495B-93DF-F31648C3A76F.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 019ECD92-686C-47A9-8837-C473670EBC9B.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 78
Haftası boyu kilosu bizimkinin ölçümüyle birebir aynı canım

Kızlar sizde de yaşlı gibi çiş kaçırma var mı ya, altımı bezlicem sonunda bu ne zaman gecer acaba, bi hafif öksürsem haydaa yine mi oluyorum. Bu hafta tuvalet haftası resmen
Kaçırma olmadi ama bi yudum su içsem geliyor.Disarda çok zorlaniyorum özellikle.Zaten bizimki acayip baskı yapıyor.

Kaçırma olmadi ama bi yudum su içsem geliyor.Disarda çok zorlaniyorum özellikle.Zaten bizimki acayip baskı yapıyor.
Bende de öyle ya 17 aralık da spider man vizyona giriyo gitmek istiyorum ama tuvalet işini napacam bilmiyorum

Ben de HM den hamile kiyafeti ve sutyenleri aldim. Asiri memnunum. Sutyen bu:
Bu sütyen sanırım polyesterdi, o yüzden tereddüt edip almamıştım. Toparlayıcılığı var mı? Sıcakta nasıl olur sizce?
Kendim kullanmak için hamileliğin başlarında en hassas-kokusuz olanlarından vücut yağı ve yüz nemlendirici almıştım Babydream’den. İkisinden de memnun kalmadım çok az kullandım atıldı kenara. Vücut yağını banyodan sonra yarı ıslakken sürüp sonra kalan suyu havluyla siliyordum. Havlu öyle bir berbat kimyasal koktu ki iki üç kere yıkandı geçmedi. Yüz kremi de yağlı ve biraz yoğundu kesin gözenek tıkıyordur. Bebeğim için Prema’nın önerdiği Weleda’yı deneyeceğim ben de. Onun yağına da bir yerde kötü yorum yapılmış ama bakalım. Kendimde artık argan yağı kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok kimyasal yok içim rahat.

Hmmm anladim eliyorum o zaman. Evet yağ ben de organik soğuk sıkım zeytinyağı falan kullanirim gerekirse demiştim. Şampuan ve pişik kremi arayisindayim. Weleda'yı aynen ben de Prema önerilerinden keşfettim.

Siz kaçıncı aydasiniz benim 6 başladı
Bu şekilde pek doğru olmuyor canım sen şuan daha 6 değilsin mesela ben netten baktım mesela 24 haftalık olucam pazar günü 5 ay 18 günlük diyor daha 6 bile olmuyoruz yani o yüzden aylık değilde haftalık olarak söylemek daha mantıklı geliyor :)

Ayy kızlar şöyle anlık eğilip bişey almak istediğimde yada uzanarak bişey aldığımda bildiğiniz yüzüme ve beynime kan gitmiyor sanki morarır gibi oluyor yüzüm niye öyle oluyor anlamadım hemen geri kalkıyorum nefes alamıyorum resmen şişiyor sanki suratım baş aşağı durmuşum gibi

kapi süsü,oda süsü gibi şeyler yaptirmayacagım o yuzden hiç bakmadım
kız ben doktora giderken en ince kıyafeti giyip en hafif ayakkabıyla gidiyorum nolur nolmazz
bi de diyorum ki çişim var azıcıkta öyle düşelim
Başından beri evdeki tartimdaki kilomu yazdırıyorum hemşireye
Ben e bebekte aldim pamuklar babyme marka

Ben de kapi süsü oda süsü falan düşünmüyorum. Gereksiz masraf sonra toz kapliyor. Sonra nereye kaldır derdi.
Bebek eve gelince balon süsleme yapin isterseniz.
Magnet falan o Tür süsleri de sevmiyorum. Bana biri verince valla ne yalan söyleyeyim atiyorum eve gelince. Sakla kaldır nereye kadar.
Isimli çikolatalar güzel en azından mide ye gidiyor israf olmuyor.
Benim doktor aradi bugun kan tahlilleri vermistim.
Takviye demir kullan dedi hemen.
Ben de iki gündür kendimi acaip yorgun his ediyorum.
Antikor testi yaptirmistim değerim 0 çıkmış. Bir taraftan sevindim diğer taraftan keşke haberimiz olmadan olup gecseydi dedim.
Almanya da durumlar cok vahim. Sayılar 60000 dayanmis. Eyalat sistemi olduğu için politikacilar birtürlü ne yapacaklarina karar veremiyorlar.
Olan hasta insanlara oluyor.
Allah sonumuzu hayir etsin inşallah.

kamera ve ates olcer almaya karar verdigim için bayadir arastirma yapıyordum. Kamera icin motorola ve ates olcer icin braun kulak ölçere karar verdik

Eklentiler

• Screenshot_20211119-192805_Hepsiburada.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20211118-WA0007.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
kapi süsü,oda süsü gibi şeyler yaptirmayacagım o yuzden hiç bakmadım

Başından beri evdeki tartimdaki kilomu yazdırıyorum hemşireye

Ben e bebekte aldim pamuklar babyme marka
Bende doktor da tartınmıyorum sabah doktora giderken tartınıp söylüyorum bende kapı süsü falan yaptırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…