2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa bana bugün güncelleme geldi yine. Ben ne desem nazar degiyo. Bayadır sadece cikolata yiyorum tatlı yemiyorum bak kilo almadım diyodum anneme dün, şimdi kocama mesaj attim gelirken nolur tatlı al diye allahim hicbirimizde şeker cikmasin aminn

Selam kizlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Ay şeker yuklemesinde susuzluğa nasıl dayanicam ben? Haftaya doktora sorayım, kontrol Perşembe, yükleme cuma.
Ben de Matrix i bekliyorum da, eşim götürmem Corona var istediğin kadar tepin dedi evde izlicez mecburen.

Ben 7 sene önce konak hastanesinde doğum yapmıştım, erkan bey de , herşey yolunda, güzel bir sezaryen olmuştu.

Susuzlukla imtihanım bu gece 12’de başlıyor. Sabah size güncellemelerimi yazarım 09.00 da randevum. İlk kanı aldıktan sonra su içebilecek miyiz acaba

Susuzlukla imtihanım bu gece 12’de başlıyor. Sabah size güncellemelerimi yazarım 09.00 da randevum. İlk kanı aldıktan sonra su içebilecek miyiz acaba
Ay inşallah içeriz. Ben bugün 1.5lt bitirdim. 5 günde heralde bir 9litre icmisimdir.

Medicalden kesinlikle uzak dur. Adamların en sevdiği hasta, doğuma gelenle kalp krizi geçirenler. Paragozler. Bizim kan testi sonuçlarını bekletip, yollamışlar bebek de down sendromu riski çıktı güya. Nifty testi yaptırtmak, kotalarını doldurmak için insanların duygularını somuruyorlar.

Açık gri olan Montessori yatak güzel ama ben büyüyen beşik kullanımından yanayım
Hepimiz 6nın içindeyiz canım

Her yerde böyle gösteriyor bilemedim ki

5 ay 5 günlük falan ama artık 6. Ayın içine girdik sayılıyoruz galiba Biri kaç aylık diye sorduğunda 5-5,5-6 herkese farklı bir şey söylüyorum
Valla bende haftayı söylerdim hep ama bu tarz ayı bildirince paylaşayım dedim
Benimde canim tatlı istiyor az yiyorum bazen çok durduramiyorum kendimi bazen hepimiz illa ki aldık ben 6 kilo almışım bundan sonra da almaya devam ederiz esas bebeğin kilo alma zamanı geliyor bence şuan 500 ve birşey

Yinede doktora gidince bunu sor şekerine bakarlar kilo alimin normal mi yoksa ne yapmak lazım söyler şimdi kafaya takma sağlıklı beslen yinede

Heryerde korona olan çoğaldı duyuyorum sürekli aralikta tetonoz ikincisini olucam.. ocakta ancak sinovac olucam Allah korusun benim gibi olmayan var mı hala.. aslında ben ilk korona aşısı dedim de doktor tetanoz ol sonra korona dedi işte

Ben 7 sene önce konak hastanesinde doğum yapmıştım, erkan bey de , herşey yolunda, güzel bir sezaryen olmuştu.
Ben de ilk erkan beye gidiyodum hamilelik oncesi süreçte ama konak fazla kalabalik olmaya başladı, devlet hastanesinden beter oluyodu, pandemide korkmaya başladım bide surekli randevular aksıyodu bekliyodum falan. Oyle olunca muayenehanesi olan doktor arayışına girmiştim ama erkan bey de iyi bi doktormus, hep ovguyle bahsediyolar

Aa oyle mi. Zaten yogun bakim prosedurunden dolayi elemistim isabetli olmus..

Yaa evet maalesef çok beklerdik biz de ama , mesela randevuya 2 saat sonra gidiyoduk ayarlıyoduk sonradan öyleYoğundu evet şimdi pandemiden dolayı farklı düşünürdüm ben de herhalde, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Ben ilk biontech oldum, 2 hafta sonra tetanoz oldum. Aşıların arasında 2hafta olsa yeter dedi doktorum. Geçen cuma biontech 2 oldum. 29unda da tetanoz 2 olucam.

Bende bugün tetonoz aşısını vurundum. Tek doz vuruncam. geçen senekinde çok çekmiştim inşallah bu sefer kolaycacık geçer

Bende bugün tetonoz aşısını vurundum. Tek doz vuruncam. geçen senekinde çok çekmiştim inşallah bu sefer kolaycacık geçer
Bol bol masaj yap asi olan yere. Kolunu da sürekli indir kaldır hafif hafif. 3 4 gün sürüyor. İçinde difteri de var ya.
Ben doğumdan sonra 5 dozu da tamamlamayı düşünüyorum. Böylece ömür boyu yaptırmaya gerek kalmıyormus.

Aynı dertten muzdaripim 65 ile hamile kaldım şuan 70,5 olmuşum abur cubur aşırı yiyorum gırtlağım durmuyor yemekte yiyorum saydıklarınızın hepsini bende tüketiyorum onlaro kesersem ne yicem diye düşünüyorum olduğum yerde yürüyüş yapacak yerde yok oğlumda var hava soğuk kafaa göre dışarı çıkamam öyle kaldım yani benimde öyle abur cuburu kesmem lazım daha 24.haftadayım doğuma kadar kaç kilo alırım Allah bilir normal istiyorum bende kilomun doğuma engel olmasını istemem

Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyup, okuyup yazamiyordum.Hasta olan arkadaşlar ve çocuklarına acil şifalar diliyorum. Okullu çocuk olunca evde işimiz daha zor oğlumdan dolayı bir haftadır bende hastayım grip oldum,kanda crp yuksek olunca antibiotik kullanmak zorunda da kaldım.iki kez PCR yaptırdım korkudan koku gidincedecok şükür negatifim iyice toparladim. Ben sizlere bişey sormak istiyorum göbek deliğinin etrafında sizlama hissseden varmı, ben aşırı kafama takıyorum aciyinca bir hafta sonra kontrolüm,umarım altında enfeksiyon ya da başka bi neden yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…