Arkadaşlar ben çok AÇIMMMMM
Yaa bana bugün güncelleme geldi yine. Ben ne desem nazar degiyo. Bayadır sadece cikolata yiyorum tatlı yemiyorum bak kilo almadım diyodum anneme dün, şimdi kocama mesaj attim gelirken nolur tatlı al diyeŞimdi bir havuç ve bir küçük activia yemiş biri olarak hiç yemeseydim de ekmek arası yeseydim pişmanlığıekmek dediğim de glutensiz kendi yaptığım ama yarın kontrolüm var onu bile yiyemiyorum ahahaha
Ben 7 sene önce konak hastanesinde doğum yapmıştım, erkan bey de , herşey yolunda, güzel bir sezaryen olmuştu.anlaşmalı hastaneleri konuştuk doktorumla. acıbadem, john hopkins. medicalpark, akademi ve medar hastanesi ile çalışıyomuş. john hopkins bize çok uzak diye direkt eledim.
medicalpark için şöyle bir şey söyledi pek hoşuma gitmedi bütün şubelerde öyle değildir belki de bilmiyorum kocaeli için konuşuyoruz biz. doğumdan sonra herhangi bir problem olmasa bile bebeği 4 saat kadar yoğun bakım ünitesinde tutup kontrolleri o şekilde yapıyolarmış. haftası eğer erkense bu süre yine hiç gerek olmasa bile 4 5 güne kadar çıkıyomuş. saçma bi prosedür gibi geldiği için orayı da eledim.
akademi hastanesinde doğumhaneye farklı bi kattaymış, koridor geçip, asansöre binmek falan gerekiyomuş. bunu da bu yüzden eledim.
yine bütün acıbademlerde öyle değildir muhtemelen ama acıbademde de sadece 1.derece yoğun bakım ünitesi varmış ve eğer 36. haftadan önce doğum gerçekleşirse 2.derece yoğun bakım ünitesine ihtiyaç duyulabiliyomuş. o yüzden 30. hafta muayenesinde erken doğum riski olup olmamasına bağlı olarak hastaneye karar vermeyi önerdi. gidip görüşücem ama erken doğum riski yoksa acıbadem, varsa medar hastanesi gibi oturttum kafamda.
detaylı yazdım ki siz de belki görüşürken bunları sorarsınız.
Susuzlukla imtihanım bu gece 12’de başlıyor. Sabah size güncellemelerimi yazarımSelam kizlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Ay şeker yuklemesinde susuzluğa nasıl dayanicam ben? Haftaya doktora sorayım, kontrol Perşembe, yükleme cuma.
Ben de Matrix i bekliyorum da, eşim götürmem Corona var istediğin kadar tepin dedievde izlicez mecburen.
Ay inşallah içeriz. Ben bugün 1.5lt bitirdim.Susuzlukla imtihanım bu gece 12’de başlıyor. Sabah size güncellemelerimi yazarım09.00 da randevum. İlk kanı aldıktan sonra su içebilecek miyiz acaba
Medicalden kesinlikle uzak dur. Adamların en sevdiği hasta, doğuma gelenle kalp krizi geçirenler. Paragozler. Bizim kan testi sonuçlarını bekletip, yollamışlar bebek de down sendromu riski çıktı güya. Nifty testi yaptırtmak, kotalarını doldurmak için insanların duygularını somuruyorlar.anlaşmalı hastaneleri konuştuk doktorumla. acıbadem, john hopkins. medicalpark, akademi ve medar hastanesi ile çalışıyomuş. john hopkins bize çok uzak diye direkt eledim.
medicalpark için şöyle bir şey söyledi pek hoşuma gitmedi bütün şubelerde öyle değildir belki de bilmiyorum kocaeli için konuşuyoruz biz. doğumdan sonra herhangi bir problem olmasa bile bebeği 4 saat kadar yoğun bakım ünitesinde tutup kontrolleri o şekilde yapıyolarmış. haftası eğer erkense bu süre yine hiç gerek olmasa bile 4 5 güne kadar çıkıyomuş. saçma bi prosedür gibi geldiği için orayı da eledim.
akademi hastanesinde doğumhaneye farklı bi kattaymış, koridor geçip, asansöre binmek falan gerekiyomuş. bunu da bu yüzden eledim.
yine bütün acıbademlerde öyle değildir muhtemelen ama acıbademde de sadece 1.derece yoğun bakım ünitesi varmış ve eğer 36. haftadan önce doğum gerçekleşirse 2.derece yoğun bakım ünitesine ihtiyaç duyulabiliyomuş. o yüzden 30. hafta muayenesinde erken doğum riski olup olmamasına bağlı olarak hastaneye karar vermeyi önerdi. gidip görüşücem ama erken doğum riski yoksa acıbadem, varsa medar hastanesi gibi oturttum kafamda.
detaylı yazdım ki siz de belki görüşürken bunları sorarsınız.
Bildigim kadariyla icemiyoruzSusuzlukla imtihanım bu gece 12’de başlıyor. Sabah size güncellemelerimi yazarım09.00 da randevum. İlk kanı aldıktan sonra su içebilecek miyiz acaba
Açık gri olan Montessori yatak güzel ama ben büyüyen beşik kullanımından yanayımGünaydın kızlar biz artık haftasonu mobilyaya karar vericezama ben tabi yine kararsız kaldım bide sizlere resim paylaşayım hangisinde yana olucak tercihiniz Duvar kağıdı olarakta zürafa koala tarzı bişey düşündüm ben 2 model arasında çok kararsız kaldım ilk gri olanı çok beğenmiştik çok pahalı demişlerdi sonra birini buldum aynı şekilde yaparım dedi o yarı fiyat çıkardı ikisi zaten nerdeyse aynı fiyata denk geliyo
Hepimiz 6nın içindeyiz canım
Her yerde böyle gösteriyor bilemedim kiBu şekilde pek doğru olmuyor canım sen şuan daha 6 değilsin meselaben netten baktım mesela 24 haftalık olucam pazar günü 5 ay 18 günlük diyor daha 6 bile olmuyoruz yani o yüzden aylık değilde haftalık olarak söylemek daha mantıklı geliyor :)
Valla bende haftayı söylerdim hep ama bu tarz ayı bildirince paylaşayım dedim5 ay 5 günlük falan ama artık 6. Ayın içine girdik sayılıyoruz galibaBiri kaç aylık diye sorduğunda 5-5,5-6 herkese farklı bir şey söylüyorum
Benimde canim tatlı istiyor az yiyorum bazen çok durduramiyorum kendimi bazen hepimiz illa ki aldık ben 6 kilo almışım bundan sonra da almaya devam ederiz esas bebeğin kilo alma zamanı geliyor bence şuan 500 ve birşeyKilolar konuşulmuş... Ben 66 ile başladım geçen hafta 73,5 gördüm üstelik en son kontrole gittiğim de 69 kiloydum 2 haftada 4,5 kilo aldım ama çok fazla abur cubur yedim 2 ana öğün yiyorum normalde ama akşama kadar ağzım boş durmuyordu yürüyüşü falan da bırakmıştım. 73,5 kiloyu görünce durmam gerektiğini fark ettim abur cubur kestim makarna pilav ekmek kestim günde 1 saat yürüyüş bol bol meyve şuan 71 e kadar indim bel fıtığım olduğu için ve normal doğum düşündüğüm için fazla kilo almamaya dikkat etmem gerekiyor
Ben de ilk erkan beye gidiyodum hamilelik oncesi süreçte ama konak fazla kalabalik olmaya başladı, devlet hastanesinden beter oluyodu, pandemide korkmaya başladım bide surekli randevular aksıyodu bekliyodum falan. Oyle olunca muayenehanesi olan doktor arayışına girmiştim ama erkan bey de iyi bi doktormus, hep ovguyle bahsediyolarBen 7 sene önce konak hastanesinde doğum yapmıştım, erkan bey de , herşey yolunda, güzel bir sezaryen olmuştu.
Aa oyle mi. Zaten yogun bakim prosedurunden dolayi elemistim isabetli olmus..Medicalden kesinlikle uzak dur. Adamların en sevdiği hasta, doğuma gelenle kalp krizi geçirenler. Paragozler. Bizim kan testi sonuçlarını bekletip, yollamışlar bebek de down sendromu riski çıktı güya. Nifty testi yaptırtmak, kotalarını doldurmak için insanların duygularını somuruyorlar.
Yaa evet maalesef çok beklerdik biz de ama , mesela randevuya 2 saat sonra gidiyoduk ayarlıyoduk sonradan öyleBen de ilk erkan beye gidiyodum hamilelik oncesi süreçte ama konak fazla kalabalik olmaya başladı, devlet hastanesinden beter oluyodu, pandemide korkmaya başladım bide surekli randevular aksıyodu bekliyodum falan. Oyle olunca muayenehanesi olan doktor arayışına girmiştim ama erkan bey de iyi bi doktormus, hep ovguyle bahsediyolar
Ben ilk biontech oldum, 2 hafta sonra tetanoz oldum. Aşıların arasında 2hafta olsa yeter dedi doktorum. Geçen cuma biontech 2 oldum. 29unda da tetanoz 2 olucam.Heryerde korona olan çoğaldı duyuyorum sürekli aralikta tetonoz ikincisini olucam.. ocakta ancak sinovac olucam Allah korusun benim gibi olmayan var mı hala.. aslında ben ilk korona aşısı dedim de doktor tetanoz ol sonra korona dedi işte
Yok bişey demedi ama persentillere göre normal görünüyor boyu kilosu ben öyle gördüm :)Aasenin doktor de kiloya yorum yapmadi dimi?
Bol bol masaj yap asi olan yere. Kolunu da sürekli indir kaldır hafif hafif. 3 4 gün sürüyor. İçinde difteri de var ya.Bende bugün tetonoz aşısını vurundum. Tek doz vuruncam. geçen senekinde çok çekmiştim inşallah bu sefer kolaycacık geçer
Aynı dertten muzdaripim 65 ile hamile kaldım şuan 70,5 olmuşum abur cubur aşırı yiyorum gırtlağım durmuyor yemekte yiyorum saydıklarınızın hepsini bende tüketiyorum onlaro kesersem ne yicem diye düşünüyorum olduğum yerde yürüyüş yapacak yerde yok oğlumda var hava soğuk kafaa göre dışarı çıkamam öyle kaldım yani benimde öyle abur cuburu kesmem lazımKilolar konuşulmuş... Ben 66 ile başladım geçen hafta 73,5 gördüm üstelik en son kontrole gittiğim de 69 kiloydum 2 haftada 4,5 kilo aldım ama çok fazla abur cubur yedim 2 ana öğün yiyorum normalde ama akşama kadar ağzım boş durmuyordu yürüyüşü falan da bırakmıştım. 73,5 kiloyu görünce durmam gerektiğini fark ettim abur cubur kestim makarna pilav ekmek kestim günde 1 saat yürüyüş bol bol meyve şuan 71 e kadar indim bel fıtığım olduğu için ve normal doğum düşündüğüm için fazla kilo almamaya dikkat etmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?