2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ne kilolular var normal doğum yapıyor bisey olmaz düşünme ben ilk cocukda zayıftım çok zayıf olunca çok kilo alınıyor 20 kilo almıştım. şimdi de kendim kiloluyum 89 kiloyum şuan buraya kadar daha 2 yada 3 kilo aldım koruyucu yağ tabakalarim kilo almaya en gel oluyor galiba

göbek deliğinde bende acı hissediyorum ama kötü Bi sebebi yoktur cocuk çekiyor olabilir

Bende öyle düşündüm canım doğumdan sonra nasip olursa tamamlayıp bitirmek istiyorum tetonoz aşı işini şimdilik yok ama yarın başlar büyük ihtimal acısı dediklerini yapayım teşekkür ederim

Bende sinemaya gitmek istiyorum ama wc olayı kafamı karistiriyor
Ben su içmicem o gün bide idrar kaçırmaya karşı önlem alıcam öyle gidicem ama gene gidicem marvel için değer
Ayy az su içerim gerekirse yine de giderim ahahah
Bende öyle düşünüyorum diğer saatlerde açığı kapatırım sinemaya gidim gelim içerim fazla fazla
Bende doktor da tartınmıyorum sabah doktora giderken tartınıp söylüyorum bende kapı süsü falan yaptırmıcam
Benim doktor kendi tartıyo ya kaçışım yok pazartesi azarı yicem bakalım
Benim eşim fabrikada çalışıyo o kadar insanla görüşüyorum ediyorum olacağı varsa olur biz dikkat edelim gerisi kısmet diyor haklı da yani

Uçak seyehatinde sorun var mı acaba ya çok sıkıldım Samsun a gitmek istiyorum

Bugün gun icinde aralıklı olarak uc kez yasadim ben. Gobegimin etrafinda inceden bir sızı... Daha önce hic olmamıştı. Uzun surmedigi için simdilik önemsemiyorum bebis de hareketli masallah bir sıkıntı yok gibi...

Genelde doktordan seyahat edebilir raporu istiyorlar ama zaten bildiğim kadarıyla 36 haftadan sonrası için riskli görüyorlar.
Bugün kuzeminde 32. haftadan sonra izin isteniyo dedi gerçi sorucam doktora ama en son 2 uçuşta fena sarsıntılı olmuştu hem izmir de hem samsun da. Hatırlarsın belki geçen kış baya bi fırtına olmuştu o sıra ben uçaktaydım sonra samsun a gittim kurbanda o zaman da fena rüzgar vardı sarsıntı fazlaydı

32de olabilir sen gittiğinde mutlaka doktora sor tribülansa giriyo uçaklar malesef bir de iniş yaparken tekerlerden dolayı epey sarsıyor bi tık riskli geliyor benim gözüme Havadaki basıncın da mutlaka etkisi oluyodur bebeğe. Az dişini sıkmaya çalış oyalancak bişeyler bul 4 aycık dayanıver. Sonra sıkılmaya fırsatın kalmıcak

Ben rica ettim kendisine evde eşimin önünde tartınıyorum o söylüyor ben herkesin önünde tartınamadığımı takıntılı olduğumu söyledim anlayışla karşıladı canım

Ah ah ben de diyorum da, Matrix i IMAX de izlemek lazım. Onun içinde Ankara'ya gitmem lazım. Ona da yok diyor

Canım almaya devam edeceğiz zaten ama yediğim karbonhidrat hep boş yani bebeğe bir faydası yok gebelik şekerim çıkacağını sanmıyorum aletle ölüyorum bazen düşük çıkıyor hiç sınırda çıkmadı mesela benim ki pis boğazlılık kendimi biliyorum Sağlıklı besleniyorum artık yürüyüşümü yapıyorum squat yapmaya da başlayacağım dengeli beslendikten sonra aşırı kilo alacağımı düşünmüyorum
Ben abur cubur yerine meyve yiyorum mesela her gün birer tane nar, muz, yeşil elma, mandalina, portakal yiyorum benim avantajım ilk çocuk rahatça yürüyüşe çıkabiliyorum bugün mesela dinlene dinlene 2 saate yakın yürüdüm kendimi çok iyi hissediyordum. Ben sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, salatalık, peynir, zeytin, domates yiyorum evi toparlayıp yürüyüşe çıkıyorum geldiğim de meyve tabağı hazırlıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum işlerim varsa onları hallediyorum akşam yemeğinde sadece sebze, et veya balık yiyorum yanına salata yapıyorum makarna pilav ekmek tamamen kestim yemiyorum yemekten sonra acıktığım sıra yine meyve yiyorum yatmadan önce de ballı süt içiyorum inan ki hiç açlık çekmiyorum kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum bence sizde abur cuburu kesmeye çalışın çünkü bebeğe hiç bir faydası yok boşa kilo alıyoruz normal doğumu zorlaştırır Allah korusun riske bile atabilir

Yarın sorcam doktoraa göbek delik çevresinde dikey dikey acılar oluyor etim acıyor gibi ama yazarım burayaa mutlakaa

Yarın sorcam doktoraa göbek delik çevresinde dikey dikey acılar oluyor etim acıyor gibi ama yazarım burayaa mutlakaa
Göbek büyüyüp, genişlemeye başladığı için mi acaba Bu hafta tam dedigin sekilde bende de başladı. Et acısı gibi sanki, içten gelmiyor yani. Çatlama karşıtı kremler, jeller, yağlar, ne varsa yardırmamız lazım sanırım artık

Ne güzel canım iradelisin bendeki abur cubur sevgisi sigarayı bırakamayanlar gibi aynı kesemiyprum bir türlü kahretsin akşam yemeği olarak mesela ne yiyorsunuz neler hazırlıyosunuz banada fikir olurdu

Canim ben 150 boyundayım .kızımda tam 22 kilo aldım .hatta sağlık ocağında bı hemşire 8 aylıkken falan bna aaa ne çok kilo almışsın boyun da kısa normal doğum yapamazsın sen dedi . Bende e içinde durmicak ya normal olmazsa sezeryanolur dedim .sonuç olarak 3400 Gr kızımı normal doğumla kucağıma aldım . Doğum anında da sonrasında da çok zorlanmadım .bu işler biraz şans işi galiba . Mesela Bnm eltim de 170 boyunda 11 kilo falan aldı sanırım .3700 Gr normal doğum yaptı .ama kız mahvolmuştu. Fena yipratmislar kızı doğumda . Sonrası da da uzun süre toparlanamadi. Bu hamileliği de dikkat edicem dedim ama yok yani ilk aylar mide bulantısı ve şişkinlik ten hiç yemk yemiyodum ama yine de kilo aldım .49 la hamile kalmıştım 56 tüm şuan. Ben mesela çok ödem tutuyorum ilk hamileligimden biliyorum . O zamn aldığım 22 kiloyu çok hızlı şekilde vermiştim . Kimi bu ye ne yapsa da kilo alıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…