ne kilolular var normal doğum yapıyor bisey olmaz düşünme ben ilk cocukda zayıftım çok zayıf olunca çok kilo alınıyor 20 kilo almıştım. şimdi de kendim kiloluyum 89 kiloyum şuan buraya kadar daha 2 yada 3 kilo aldım koruyucu yağ tabakalarim kilo almaya en gel oluyor galibaAynı dertten muzdaripim 65 ile hamile kaldım şuan 70,5 olmuşum abur cubur aşırı yiyorum gırtlağım durmuyor yemekte yiyorum saydıklarınızın hepsini bende tüketiyorum onlaro kesersem ne yicem diye düşünüyorum olduğum yerde yürüyüş yapacak yerde yok oğlumda var hava soğuk kafaa göre dışarı çıkamam öyle kaldım yani benimde öyle abur cuburu kesmem lazımdaha 24.haftadayım doğuma kadar kaç kilo alırım Allah bilir normal istiyorum bende kilomun doğuma engel olmasını istemem
göbek deliğinde bende acı hissediyorum ama kötü Bi sebebi yoktur cocuk çekiyor olabilirHerkese iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyup, okuyup yazamiyordum.Hasta olan arkadaşlar ve çocuklarına acil şifalar diliyorum. Okullu çocuk olunca evde işimiz daha zor oğlumdan dolayı bir haftadır bende hastayım grip oldum,kanda crp yuksek olunca antibiotik kullanmak zorunda da kaldım.iki kez PCR yaptırdım korkudan koku gidincedecok şükür negatifim iyice toparladim. Ben sizlere bişey sormak istiyorum göbek deliğinin etrafında sizlama hissseden varmı, ben aşırı kafama takıyorum aciyinca bir hafta sonra kontrolüm,umarım altında enfeksiyon ya da başka bi neden yoktur
Bende öyle düşündüm canım doğumdan sonra nasip olursa tamamlayıp bitirmek istiyorum tetonoz aşı işini şimdilik yok ama yarın başlar büyük ihtimal acısı dediklerini yapayım teşekkür ederimBol bol masaj yap asi olan yere. Kolunu da sürekli indir kaldır hafif hafif. 3 4 gün sürüyor. İçinde difteri de var ya.
Ben doğumdan sonra 5 dozu da tamamlamayı düşünüyorum. Böylece ömür boyu yaptırmaya gerek kalmıyormus.
Özellikle yürürken ayakta iken fazlaca hissediyorum, önemli bişey olmasında razıyım acisınagöbek deliğinde bende acı hissediyorum ama kötü Bi sebebi yoktur cocuk çekiyor olabilir
Ben su içmicem o gün bide idrar kaçırmaya karşı önlem alıcam öyle gidicem ama gene gidicem marvel için değerBende sinemaya gitmek istiyorum ama wc olayı kafamı karistiriyor
Bende öyle düşünüyorum diğer saatlerde açığı kapatırım sinemaya gidim gelim içerim fazla fazlaAyy az su içerim gerekirse yine de giderim ahahah
Benim doktor kendi tartıyo ya kaçışım yok pazartesi azarı yicem bakalımBende doktor da tartınmıyorum sabah doktora giderken tartınıp söylüyorumbende kapı süsü falan yaptırmıcam
Benim eşim fabrikada çalışıyo o kadar insanla görüşüyorum ediyorum olacağı varsa olur biz dikkat edelim gerisi kısmet diyor haklı da yaniSelam kizlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Ay şeker yuklemesinde susuzluğa nasıl dayanicam ben? Haftaya doktora sorayım, kontrol Perşembe, yükleme cuma.
Ben de Matrix i bekliyorum da, eşim götürmem Corona var istediğin kadar tepin dedievde izlicez mecburen.
Genelde doktordan seyahat edebilir raporu istiyorlar ama zaten bildiğim kadarıyla 36 haftadan sonrası için riskli görüyorlar.Uçak seyehatinde sorun var mı acaba ya çok sıkıldım Samsun a gitmek istiyorum
Herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyup, okuyup yazamiyordum.Hasta olan arkadaşlar ve çocuklarına acil şifalar diliyorum. Okullu çocuk olunca evde işimiz daha zor oğlumdan dolayı bir haftadır bende hastayım grip oldum,kanda crp yuksek olunca antibiotik kullanmak zorunda da kaldım.iki kez PCR yaptırdım korkudan koku gidincedecok şükür negatifim iyice toparladim. Ben sizlere bişey sormak istiyorum göbek deliğinin etrafında sizlama hissseden varmı, ben aşırı kafama takıyorum aciyinca bir hafta sonra kontrolüm,umarım altında enfeksiyon ya da başka bi neden yoktur
Bugün kuzeminde 32. haftadan sonra izin isteniyo dedi gerçi sorucam doktora ama en son 2 uçuşta fena sarsıntılı olmuştu hem izmir de hem samsun da. Hatırlarsın belki geçen kış baya bi fırtına olmuştu o sıra ben uçaktaydımGenelde doktordan seyahat edebilir raporu istiyorlar ama zaten bildiğim kadarıyla 36 haftadan sonrası için riskli görüyorlar.
32de olabilir sen gittiğinde mutlaka doktora sorBugün kuzeminde 32. haftadan sonra izin isteniyo dedi gerçi sorucam doktora ama en son 2 uçuşta fena sarsıntılı olmuştu hem izmir de hem samsun da. Hatırlarsın belki geçen kış baya bi fırtına olmuştu o sıra ben uçaktaydımsonra samsun a gittim kurbanda o zaman da fena rüzgar vardı sarsıntı fazlaydı
Ben rica ettim kendisine evde eşimin önünde tartınıyorum o söylüyor ben herkesin önünde tartınamadığımı takıntılı olduğumu söyledim anlayışla karşıladı canımBen su içmicem o gün bide idrar kaçırmaya karşı önlem alıcam öyle gidicem ama gene gidicem marvel için değer
Bende öyle düşünüyorum diğer saatlerde açığı kapatırım sinemaya gidim gelim içerim fazla fazla
Benim doktor kendi tartıyo ya kaçışım yok pazartesi azarı yicem bakalım
Benim eşim fabrikada çalışıyo o kadar insanla görüşüyorum ediyorum olacağı varsa olur biz dikkat edelim gerisi kısmet diyor haklı da yani
bende de çok oluyor hatta Bi yazı okumustum bebek sevmediği bir tat alınca oluyor diye yazıyordu gerçeklik payını bilemiyorumÖzellikle yürürken ayakta iken fazlaca hissediyorum, önemli bişey olmasında razıyım acisına
Ah ah ben de diyorum da, Matrix i IMAX de izlemek lazım. Onun içinde Ankara'ya gitmem lazım. Ona da yok diyorBen su içmicem o gün bide idrar kaçırmaya karşı önlem alıcam öyle gidicem ama gene gidicem marvel için değer
Bende öyle düşünüyorum diğer saatlerde açığı kapatırım sinemaya gidim gelim içerim fazla fazla
Benim doktor kendi tartıyo ya kaçışım yok pazartesi azarı yicem bakalım
Benim eşim fabrikada çalışıyo o kadar insanla görüşüyorum ediyorum olacağı varsa olur biz dikkat edelim gerisi kısmet diyor haklı da yani
O aniden bi geliyor sonra doğumdan anca bir yıl sonra gidiyor. Benim ilk çocukta öyle oldu. Simdi de sanki cikti gibiKızlar çok alakasız bişey sorcam. Şu göbekte kahverengi bi çizgi oluşuyor ya o kaçıncı ayda oluyor biliyor musunuz? Buna takıldım şimdi de
Canım almaya devam edeceğiz zaten ama yediğim karbonhidrat hep boş yani bebeğe bir faydası yok gebelik şekerim çıkacağını sanmıyorum aletle ölüyorum bazen düşük çıkıyor hiç sınırda çıkmadı mesela benim ki pis boğazlılık kendimi biliyorumValla bende haftayı söylerdim hep ama bu tarz ayı bildirince paylaşayım dedim
Benimde canim tatlı istiyor az yiyorum bazen çok durduramiyorum kendimi bazen hepimiz illa ki aldık ben 6 kilo almışım bundan sonra da almaya devam ederiz esas bebeğin kilo alma zamanı geliyor bence şuan 500 ve birşey
Yinede doktora gidince bunu sor şekerine bakarlar kilo alimin normal mi yoksa ne yapmak lazım söyler şimdi kafaya takma sağlıklı beslen yinede
Ben abur cubur yerine meyve yiyorum mesela her gün birer tane nar, muz, yeşil elma, mandalina, portakal yiyorum benim avantajım ilk çocuk rahatça yürüyüşe çıkabiliyorum bugün mesela dinlene dinlene 2 saate yakın yürüdüm kendimi çok iyi hissediyordum. Ben sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, salatalık, peynir, zeytin, domates yiyorum evi toparlayıp yürüyüşe çıkıyorum geldiğim de meyve tabağı hazırlıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum işlerim varsa onları hallediyorum akşam yemeğinde sadece sebze, et veya balık yiyorum yanına salata yapıyorum makarna pilav ekmek tamamen kestim yemiyorum yemekten sonra acıktığım sıra yine meyve yiyorum yatmadan önce de ballı süt içiyorum inan ki hiç açlık çekmiyorum kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum bence sizde abur cuburu kesmeye çalışın çünkü bebeğe hiç bir faydası yok boşa kilo alıyoruz normal doğumu zorlaştırır Allah korusun riske bile atabilirAynı dertten muzdaripim 65 ile hamile kaldım şuan 70,5 olmuşum abur cubur aşırı yiyorum gırtlağım durmuyor yemekte yiyorum saydıklarınızın hepsini bende tüketiyorum onlaro kesersem ne yicem diye düşünüyorum olduğum yerde yürüyüş yapacak yerde yok oğlumda var hava soğuk kafaa göre dışarı çıkamam öyle kaldım yani benimde öyle abur cuburu kesmem lazımdaha 24.haftadayım doğuma kadar kaç kilo alırım Allah bilir normal istiyorum bende kilomun doğuma engel olmasını istemem
Yarın sorcam doktoraa göbek delik çevresinde dikey dikey acılar oluyor etim acıyor gibi ama yazarım burayaa mutlakaaHerkese iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyup, okuyup yazamiyordum.Hasta olan arkadaşlar ve çocuklarına acil şifalar diliyorum. Okullu çocuk olunca evde işimiz daha zor oğlumdan dolayı bir haftadır bende hastayım grip oldum,kanda crp yuksek olunca antibiotik kullanmak zorunda da kaldım.iki kez PCR yaptırdım korkudan koku gidincedecok şükür negatifim iyice toparladim. Ben sizlere bişey sormak istiyorum göbek deliğinin etrafında sizlama hissseden varmı, ben aşırı kafama takıyorum aciyinca bir hafta sonra kontrolüm,umarım altında enfeksiyon ya da başka bi neden yoktur
Göbek büyüyüp, genişlemeye başladığı için mi acabaYarın sorcam doktoraa göbek delik çevresinde dikey dikey acılar oluyor etim acıyor gibi ama yazarım burayaa mutlakaa
Ne güzel canım iradelisin bendeki abur cubur sevgisi sigarayı bırakamayanlar gibi aynı kesemiyprum bir türlü kahretsinCanım almaya devam edeceğiz zaten ama yediğim karbonhidrat hep boş yani bebeğe bir faydası yok gebelik şekerim çıkacağını sanmıyorum aletle ölüyorum bazen düşük çıkıyor hiç sınırda çıkmadı mesela benim ki pis boğazlılık kendimi biliyorumSağlıklı besleniyorum artık yürüyüşümü yapıyorum squat yapmaya da başlayacağım dengeli beslendikten sonra aşırı kilo alacağımı düşünmüyorum
Ben abur cubur yerine meyve yiyorum mesela her gün birer tane nar, muz, yeşil elma, mandalina, portakal yiyorum benim avantajım ilk çocuk rahatça yürüyüşe çıkabiliyorum bugün mesela dinlene dinlene 2 saate yakın yürüdüm kendimi çok iyi hissediyordum. Ben sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, salatalık, peynir, zeytin, domates yiyorum evi toparlayıp yürüyüşe çıkıyorum geldiğim de meyve tabağı hazırlıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum işlerim varsa onları hallediyorum akşam yemeğinde sadece sebze, et veya balık yiyorum yanına salata yapıyorum makarna pilav ekmek tamamen kestim yemiyorum yemekten sonra acıktığım sıra yine meyve yiyorum yatmadan önce de ballı süt içiyorum inan ki hiç açlık çekmiyorum kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum bence sizde abur cuburu kesmeye çalışın çünkü bebeğe hiç bir faydası yok boşa kilo alıyoruz normal doğumu zorlaştırır Allah korusun riske bile atabilir
Canim ben 150 boyundayım .kızımda tam 22 kilo aldım .hatta sağlık ocağında bı hemşire 8 aylıkken falan bna aaa ne çok kilo almışsın boyun da kısa normal doğum yapamazsın sen dedi . Bende e içinde durmicak ya normal olmazsa sezeryanolur dedim .sonuç olarak 3400 Gr kızımı normal doğumla kucağıma aldım . Doğum anında da sonrasında da çok zorlanmadım .bu işler biraz şans işi galiba . Mesela Bnm eltim de 170 boyunda 11 kilo falan aldı sanırım .3700 Gr normal doğum yaptı .ama kız mahvolmuştu. Fena yipratmislar kızı doğumda . Sonrası da da uzun süre toparlanamadi. Bu hamileliği de dikkat edicem dedim ama yok yani ilk aylar mide bulantısı ve şişkinlik ten hiç yemk yemiyodum ama yine de kilo aldım .49 la hamile kalmıştım 56 tüm şuan. Ben mesela çok ödem tutuyorum ilk hamileligimden biliyorum . O zamn aldığım 22 kiloyu çok hızlı şekilde vermiştim . Kimi bu ye ne yapsa da kilo alıyor galibaCanım almaya devam edeceğiz zaten ama yediğim karbonhidrat hep boş yani bebeğe bir faydası yok gebelik şekerim çıkacağını sanmıyorum aletle ölüyorum bazen düşük çıkıyor hiç sınırda çıkmadı mesela benim ki pis boğazlılık kendimi biliyorumSağlıklı besleniyorum artık yürüyüşümü yapıyorum squat yapmaya da başlayacağım dengeli beslendikten sonra aşırı kilo alacağımı düşünmüyorum
Ben abur cubur yerine meyve yiyorum mesela her gün birer tane nar, muz, yeşil elma, mandalina, portakal yiyorum benim avantajım ilk çocuk rahatça yürüyüşe çıkabiliyorum bugün mesela dinlene dinlene 2 saate yakın yürüdüm kendimi çok iyi hissediyordum. Ben sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, salatalık, peynir, zeytin, domates yiyorum evi toparlayıp yürüyüşe çıkıyorum geldiğim de meyve tabağı hazırlıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum işlerim varsa onları hallediyorum akşam yemeğinde sadece sebze, et veya balık yiyorum yanına salata yapıyorum makarna pilav ekmek tamamen kestim yemiyorum yemekten sonra acıktığım sıra yine meyve yiyorum yatmadan önce de ballı süt içiyorum inan ki hiç açlık çekmiyorum kendimi daha dinç, enerjik hissediyorum bence sizde abur cuburu kesmeye çalışın çünkü bebeğe hiç bir faydası yok boşa kilo alıyoruz normal doğumu zorlaştırır Allah korusun riske bile atabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?