2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bebek diyaframımın oraya vuruyor oraya kadar çıktı anlamadım vurdukçada çarpıntı yapıyor felaket tansiyonum oynadı resmen sizin bebişlerde bu kadar yukarıdan vuruypmu pozisyon değiştirmiş heralde

Çok şükür,maşallah.bakalim kontrolü bekliyorum sormak için

Bende bugün bi yandan sıkıldım diyorum bi yandan ilerde sıkılmaya fırsat kalmicak diyorum bugün çok dengesiz bi ruh halim var ya
Kızlar çok alakasız bişey sorcam. Şu göbekte kahverengi bi çizgi oluşuyor ya o kaçıncı ayda oluyor biliyor musunuz? Buna takıldım şimdi de
Gebelik uygulamasında oluşması lazım diyo ama bende yok bişey henüz
Ben rica ettim kendisine evde eşimin önünde tartınıyorum o söylüyor ben herkesin önünde tartınamadığımı takıntılı olduğumu söyledim anlayışla karşıladı canım
Ben hiç sormadım onu şimdiden sonra da sorulur mu bilemedim

Canım benim bazen tam göğüs altından bi iki parmak aşağısına vuruyo bazende göbek deliğinin oralara vuruyo

Ben ank ist edinburgh uçtum ve 1 hafta sonra geri döndüm:) 28 e kadar serbest. Kisa ucus sizinki zaten. Ben bol su içip yürüyüş yaptım uçakta ayrica da oturduğum yerde baldırlarimı sıkıp bıraktım. Dönüşte turbulans vardi biraz ama olur o kadar

Ne güzel canım iradelisin bendeki abur cubur sevgisi sigarayı bırakamayanlar gibi aynı kesemiyprum bir türlü kahretsin akşam yemeği olarak mesela ne yiyorsunuz neler hazırlıyosunuz banada fikir olurdu
Bende öyleyim de işte sağlık için mecburum ıspanak, pırasa, karnabahar, patates, dolma biber, balık (fırında) az yağlı, malum kış ayında olduğumuz için sebzeler kısıtlı bir de ben çok sebze seven bir insan değilim normal de zorlayarak yiyiyorum yeni başladım dikkat etmeye zaten
Canım benim boyum 170 66 ile hamile kaldım şuan 70-71 arası gidip geliyorum 4-5 kilo aldım yani ama bende şöyle bir şey var fıtık maalesef, son ayımda beyin sinir den normal doğum yapabilir raporu almam gerekiyormuş doktorum da kiloma dikkat etmemi ima etmişti karnım büyüdükçe belime baskı yapıyor haliyle bir akrabam belinde ki fıtık yüzünden sezeryan oldu mesela kiloyu da fazla almıştı yani benim korkum belimde ki fıtıktan dolayı fazla kilo alırsam doğumu riske atmak fıtık olmasa inan hiç dikkat etmezdim

Son düzenleme:
Benim de bel fitigim var ayni sekilde doktorum normal dogum acisindan norolog degerlendirsin dedi. Ama hamilelikte mr a giremiyoruz sanirim. Benim mesela en son 2 yil onceki mr sonucum var o mu degerlendirilecek

Ayyy fena oldum yaa anksiyetem tutuyor benim napıcam ben böyle bide güçlü vuruyor sanki kalbim çift atıyor gibi oluyor
Vurduğu yerle alakalıdır muhtemelen bende yukarılara vurunca bi tuhaf hissediyorum
Senin uçuş daha uzunmuş ya benim 1 1.5 saat felan bugün eşime takılıyorum hamile giderim doğunca gelirim diye de kızıyo

Benim de bel fitigim var ayni sekilde doktorum normal dogum acisindan norolog degerlendirsin dedi. Ama hamilelikte mr a giremiyoruz sanirim. Benim mesela en son 2 yil onceki mr sonucum var o mu degerlendirilecek
Hamilelikte giriliyor diye biliyorum ben internetten öyle okumuştum benim de en son 2018 de olan mr sonucu var ama sadece e nabız da ne CD var ne rapor var bende. Ona göre değerlendirmeleri saçma olur bence sonuçta kilo alımına bağlı veya herhangi bir şeyin tetiklemesi ile hafif sinire baskı olan sonuç değişip daha fazla baskı yapıyor olabilir ya da fıtık boyutu büyük olabilir. Gebelikten önce gitmediğime çok pişmanım

Evet benim de hic aklima gelmemisti geçenlerde burda gördüm de uyandim sordum doktoruma. İş çıktı şimdi

Ben ilk oglumda ilk 3,4 ay normal pamuk+su kullanmistim,bundada ayni sekilde normal buyuk boy pamuk kullanmayi dusunuyom sadece bimde calistigim için gecenlerde bebek temizleme pamugu gelmisti denemek için 1tane aldim ama nasil kullanislimidir bilmiyom.

GurbekkusuEsra kalp atisini dinleme cihazi nasil bisey nerden temin ettiniz

Kizlar park yatagimiz var onu sabit yatak odasinda yada cocuk odasinda kullanmak istiyorum,portatif olarak mutfaga tasiyayim oturma odasinda tasiyayim olârak su sekilde besik almak istiyorum,varmi boyle bi besik kullanan,kullanisli olurmu ilk 3,4ay için

Eklentiler

• Screenshot_20211120-004041.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20211120-003955.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 56
ben ilk cocukda kullanmıştım hatta sonra yeğenime vermiştim benim cocuk ama hiç bir beşikte yapmamıştı 4 çeşit beşik almıştık şaka gibi ya

O zamn evet dikkat edebirsin ama sezeryan da olursan moralini bozma .bak benim kardeşim daha 1.5 ay oldu sezeryan olalı,narkozu atana kadar açıyor diyirdu . Narkozu attı bı kalkış o klkis . Onu girdukten sonra Bn de sezeryana karşı korkumu yenmiş oldum .izi bile nerdeyse belli değil .sanki bı yere surtmus gbi duruyor . Kedi tirmalasa daha çok belli olur

Oy maşallah :) Önceliğim normal doğum ama herşeyden önemlisi bebeğin sağlıkla gelmesi doğum yönteminin bir önemi yok. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Benim canım biraz tatlıdır acı eşiğim de bazen yüksek bazen düşük ruh halime göre değişiyor Bir kez o acıyı çekeyim sonra ayaklanayım istiyorum

ben ilk cocukda kullanmıştım hatta sonra yeğenime vermiştim benim cocuk ama hiç bir beşikte yapmamıştı 4 çeşit beşik almıştık şaka gibi ya
Oo ozaman sen baya zorlanmissindir ben ilk cocugumda nasil cocuk buyuttugumu anlamamistim masallah kendi yatagina yatirir cikardim odadan kendi kendine uyurdu,benim tek sıkıntım misafirlikte uykusu gelsede uyuyamazdi illa kendi yataginda yatcakti hayatta ayakta sallatmadi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…