Oo ozaman sen baya zorlanmissindir ben ilk cocugumda nasil cocuk buyuttugumu anlamamistim masallah kendi yatagina yatirir cikardim odadan kendi kendine uyurdu,benim tek sıkıntım misafirlikte uykusu gelsede uyuyamazdi illa kendi yataginda yatcakti hayatta ayakta sallatmadi kendini
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı tanıyı ben koydum bacağım çok huzursuz sürekli hareket ettirme rahatlatma isteği varr... bir ara geçmişti yine başladı
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı tanıyı ben koydum bacağım çok huzursuz sürekli hareket ettirme rahatlatma isteği varr... bir ara geçmişti yine başladı
En güzeli haftasonu hazır et, hasla sebzeleri, buzluğa at. Akşam gelince de pişir hemencik. Bazen benim de hiçbir şey yapasim gelmiyor evde olmama rağmen. Allah'tan benimki dışardan söyle ya da basit bir şey yap diyor
En güzeli haftasonu hazır et, hasla sebzeleri, buzluğa at. Akşam gelince de pişir hemencik. Bazen benim de hiçbir şey yapasim gelmiyor evde olmama rağmen. Allah'tan benimki dışardan söyle ya da basit bir şey yap diyor
Pazar günü yemek yaparsam o haftam %50 sağlıklı geçiyo yoksa cortttt
Annem vermişti yemek buzlukta depolu da buzluk kokusu tiksintisi oldu bende hamilelikte kusuyorum hala ona içeceğe buz atcam ona bile koşa koşa tuvalettt rezil bi hamilelikkkkk
Pazar günü yemek yaparsam o haftam %50 sağlıklı geçiyo yoksa cortttt
Annem vermişti yemek buzlukta depolu da buzluk kokusu tiksintisi oldu bende hamilelikte kusuyorum hala ona içeceğe buz atcam ona bile koşa koşa tuvalettt rezil bi hamilelikkkkk
Aman o et diye kafayı yemiş tavuk suyu çorbayla kafayı bozmuş sağlıklı yemek yapıyo sevmiyoruz kız işime gelmiyo resmenn her şeye bahanem var görüyosun ahahahah
Bu arada sen nasıl oldun aşkımcım buhar makinesi artısı oldu muu