2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
maşallah sizinki uysal bir bebekmis benimki de maşallahı vardi ama çok şükür elhamdülillah geçti gitti

Kızlar çok alakasız bişey sorcam. Şu göbekte kahverengi bi çizgi oluşuyor ya o kaçıncı ayda oluyor biliyor musunuz? Buna takıldım şimdi de
Benim h çıkmış kahverengi çizgi görünce şasırdım birde ben pko’luydum o yüzden göbeğim biraz tüylü ( umarım karnım büyüdükçe onlarda dökülür

Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı tanıyı ben koydum bacağım çok huzursuz sürekli hareket ettirme rahatlatma isteği varr... bir ara geçmişti yine başladı

Kızlar çok alakasız bişey sorcam. Şu göbekte kahverengi bi çizgi oluşuyor ya o kaçıncı ayda oluyor biliyor musunuz? Buna takıldım şimdi de
O bende hamileliğin başından beridir var karın gerildikçe daha da koyulaştı

Benim h çıkmış kahverengi çizgi görünce şasırdım birde ben pko’luydum o yüzden göbeğim biraz tüylü ( umarım karnım büyüdükçe onlarda dökülür
Ay benimde ya şeftali gibi göbek bi de hormonlardan uzadı ağdalıyorum karnı sonra alerji oluyoo
Z zahrada Uraz paşanin kıyafeti paylaşmış sayfa Eki Görüntüle 2955924
Adamın beynini yiyorum yolla yolla diye en son artık profesyonelliği bıraktı abla yastık dolduruyoruz valla yollıcaz demiş ahahahahahahahaha

Günaydın kızlarrr uraz sıpası uyandırdı asla durmuyo dünden beri çok kuduruk. dün çikolata yemedim bence ondan onu istiyo
Çocuk normal yemek yemeyecek senin abur cubur aşkından
Sebze falan ye arada

Öff sorma kız işten 7ye doğru geliyorum açlıktan ölüyo halde pişirecek halim kalmıyo hiçç ya da bahane yapan da yapıyo
En güzeli haftasonu hazır et, hasla sebzeleri, buzluğa at. Akşam gelince de pişir hemencik. Bazen benim de hiçbir şey yapasim gelmiyor evde olmama rağmen. Allah'tan benimki dışardan söyle ya da basit bir şey yap diyor

11de kuzuu ayy inş düzgündür ultrasonu ya bulanık bulanık gösterirse valla çok üzülürüm ama 5 dk falan 2 hafta sonra başka doktora giderim
İnşallah güzel çıkacak bu sefer inanıyorum ben

Pazar günü yemek yaparsam o haftam %50 sağlıklı geçiyo yoksa cortttt
Annem vermişti yemek buzlukta depolu da buzluk kokusu tiksintisi oldu bende hamilelikte kusuyorum hala ona içeceğe buz atcam ona bile koşa koşa tuvalettt rezil bi hamilelikkkkk

Seninkine soyle o çıkarsın hayat müşterek. Yapsın azıcık

Seninkine soyle o çıkarsın hayat müşterek. Yapsın azıcık
Aman o et diye kafayı yemiş tavuk suyu çorbayla kafayı bozmuş sağlıklı yemek yapıyo sevmiyoruz kız işime gelmiyo resmenn her şeye bahanem var görüyosun ahahahah

Bu arada sen nasıl oldun aşkımcım buhar makinesi artısı oldu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…