2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahhah kız daha ne istiyorsun işte sağlıklı yemek varken

Toparladım çok şükür bitanem. Dün ayaklandim sonunda. Aynen baya etkiledi o. Senin şu nem ölçerden alicam ben de. İndirime girsin. Ay dün makinenin fiyata bakiim dedim. İndirimi sifirlamislar, hb de 499 olmuş

Ben dün gördüm ve avucumu yaladım dur bakayım şu black friday yalanında kaça düşecek ay o nem ölçer o kadar minik kii baktıkça buna nasıl 65 lira verdim diyorum

Ben dün gördüm ve avucumu yaladım dur bakayım şu black friday yalanında kaça düşecek ay o nem ölçer o kadar minik kii baktıkça buna nasıl 65 lira verdim diyorum
Başka tarz varsa bakiim bu odanin derecesini gösteriyor. Ben oranını gösteriyorsa da bakmadım tam, kurcalamak lazım

Eşim kızıyo ama nem ölçer boyut beklentisi olur mu insanın diye normali oymuş heraldee
Hahaha başka modeller de varmış uyguna. Gerçi Xiaomi varken diğerleri pek mantıklı gelmedi de. Şu 21 Kasım bir gelsin bakalım neler düşecek? En çok beklediğim 3 şey var, yatak, burun aspiratörü, robot süpürge

Buhar makinesi ve mama ısıtıcı için tetikteyim favorilerim hazır
Robot süpürge xiaomi kullanıyorum he ne bakıyosun memnunum ama az daha verip roborock alsaydım demiyo değilim şimdi fark kaç oldu bilmiyorum da

Ben en son tencere seti almıştım daha yeni kutusundan çıkardım sen düşün evde ne zamandır yemek pişmiyo ev yemekleri yapan bi abla var temiz ve lezzetli baya da ucuz ordan söylüyorum akşam ısıtıp yiyoruz. Kendim yapsam 3 çeşit yemeği daha masraflı olur üstüne yorulduğumla kalırım

Daha geçen gün roborock s5 baktım 4,5 arası oynayıp duruyor. Özellikleri çok güzel ama elim gitmiyo almaya

Günaydın kızlar bebişim 750 gram olmuş, herşey yolunda
Şeker yüklemesinden bildiyorum, içirdikleri şey bu. Tadı kesinlikle kötü değil, elmalı gazoz gibi. Sadece bitirmek zor geldi, bayıyor biraz

Eklentiler

• 3B8D1C1A-D81F-4C43-B6F5-7FA872C62EC7.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 73
  • BDEB75CF-C1A2-4E8F-B98A-F28FB475AF15.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 75
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı tanıyı ben koydum bacağım çok huzursuz sürekli hareket ettirme rahatlatma isteği varr... bir ara geçmişti yine başladı
Beklediğim soru geldi sonunda benim de var eşime diyorum yoktur öyle bişey diyor. Ayaklarımı sürekli uzat çek hareket ettirme ihtiyacı hissediyorum. Bı başladı mı durmak bilmiyor. Hatta idrarim gelince daha çok rahatsız oluyorum hemen lavaboya gidiyorum.umarim uzun süren bı süreç olmaz

Şeker yüklemesi sürecim şöyle oluyor. Canlı canlı bildireyim Aç susuz geldim.
İlk başta parmaktan bi kan şekeri ölçtüler, sonra koldan normal kan aldılar, 1 saat aralıklarla 2 kere daha kan alacaklarmış. Bu bekleme zamanlarında cok efor harcamadan oturun, dinlenerek bekleyin diyorlar. Yeme-içme yasak.
Glikoz iceceginin tadı kötü değil

Beklerken de su icemiyoruz dimi

Canım bi internet sayfasından aldım Türkiye’de bulunuyor diye duymuştum bi akrabam almıştı ona sorup yazarım.
Çok güzel bişey ikinci cocuğumda almıştın 8 sene oldu bide hamile olan arkadaşlara bile ödünç verdim yani senelerce kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…