2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet evet oluyormuş hamilelerde böyle kramp girse daha iyi tam kramp gibide değil ama düşünmemeye çalıştığın vakitler biraz daha rahatlıyorsun

Daha geçen gün roborock s5 baktım 4,5 arası oynayıp duruyor. Özellikleri çok güzel ama elim gitmiyo almaya
Grundig vcr 2131 modeline baktım beğendim Fiyatı da uygun. Silme özelliği de var. Bakalım inşallah düşer de. Geçen hafta teknosada 1.5du almadım Çok pişmanım.

Kızlar ben yavaştan yavaştan kıyafet alayım diyorum artık kızıma ama ne alcam al üst mü dahq uygun zıbın mı bide 0 3 aylık cok sey almamak mı lazım 3 6 aylık falan mı baksam bilemedim ikinci gebeliği olanlar tecrübelerinden faydalansak

Ama ben çocuga zararlı olduğunu düşünüyorum teleleskop gibi birşey mi cihaz mı çünkü benim düşük tehlikem olduğu için 13. Haftamda kalp sesini dinletmişti doktor Ondan önce hiç dinlemedi cocuk rahatsız oluyor bu cihazdan demişti

Ayy kızlar çıktım ultrason leşti benim şişkom 615 gram 31 cm miş hemen hemen
23+6 dedik işte uyumlu dedi sapmalar olması normal dedi
Göbek çevresi acısını sordum rahim büyüdüğü için normal dedi
Tahlilleri istedim demir d vitamini fln verdi regenesis devamm prilam devamm magnezyum kramp oldukça al dedi
Sonuçlar çıkınca ek bişey çıkarsa yazarmış
Amaaa ultrason kötü olmasına rağmen kadını sevdim içim ısındı doğururum burada eve de yakın dedim arada urazı görmek için iyi ultrasona giderim artık napıyım
Çok utangaç oğlun diyo

Eklentiler

• 16373991014633018841153891768988.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 122
  • 16373991235709200088048275023156.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 115
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı tanıyı ben koydum bacağım çok huzursuz sürekli hareket ettirme rahatlatma isteği varr... bir ara geçmişti yine başladı
bennn bennn kıpırdamam gerekıyor sureklı dizlerimin arkasında rahatsız birşey oluyor. Eskiden yılda bir iki defa olurken şimdi hamilelikte sürekli bu durumdayım. Çok ilginç kollarımda bile oluyor çok kalın giyindiysem. İnce giyinmeye çalışıyorum soğuk suya tutuyorum bu sefer de üşüyorum çok sinir bi güncellemeee

Oyyss tombis surat tam ısırmalıkOyle bir hastanede ultrason nie kötü ya Allahim yarebbim... Bu tarafi eksi eda hanimi sevmene sevindim ama... Doğum icin odalara baktinmi ziyaretci felan yasak mi olacak acaba bende onları sorayim diyorum gidince

Yeni bir sorun ile karşınızdayım Sabah eşimle konuştuk kv evinde kedi var heryer tüy dolu eşimde kedi köpek tuyunden asiri tiksinir gittigimizde koltuga oturmadan örtü serdirir o derece yani.. biliyorsunuz ben kv eve gelsin istemiodum kontroller için zaten götüreceğim oradan ugrar gösteririm diyordum ama esimde diyorki ben çocuğumu o eve sokmam ben taa bekarken söylüyordum tuylerin arasinda 3/5 günlük bebegin ne isi var ağzına falan kacar olmaz diyor. E bizim mesafede otobüsle bir saat falan bu kadin bu çocuğu nerede görecek eve gelse yatiya istemiyorum, onun evinede götüremiyoruz . Öyle günü birlik gelipte sonmez üşenir gelmeye kafamda deli sorular

Z zahrada masallah kuzuya sağlıkla gelsin insallah

Ben de çıktım muayeneden kızlarr. Benim bebito 504 gram olmuş. Herşey yolundaymış. Kıpır kıpırdı esnedi daha açar açmaz kuzummm

Eklentiler

• 8FCC5049-540E-4B81-9548-BB602AAAEA41.webp
    19 KB · Görüntüleme: 101
  • B62DF14B-4EA5-4B45-B351-EF2177FA05A6.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 108
  • B846D08E-664D-49BD-B70B-B21E5EC668C7.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 112
Eğer kedinin aşıları tamsa hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Bizim de var kedimiz. Hiçbir aşısını ihmal etmem ben.

Canın sıkıldıkça doktor doktor gez
Ben de çıktım muayeneden kızlarr. Benim bebito 504 gram olmuş. Herşey yolundaymış. Kıpır kıpırdı esnedi daha açar açmaz kuzummm
Maasallah tosunlara

N nursel2608 Canım bende şu suruntum geldi ya ikinci kez doktora öyle sık gidiyorum ki her gittiğimde ücret doktor bebekte birşey yok dedi hatta bir hafta önde dedi plesenta aşağıda imiş biraz ondan suruntu oluyor korkulacak birşey yok ama yinede igne yapalım progestan a devam et dedi içim rahat olsun diye işte
dogum şekli plesenta aşağıda olduğu için sezeryan dedi.
Seker yüklemesi hemen yapmaya gerek yok açlık tokluk şekerine baktir sorun çıkarsa yaparız dedi öyle işte..bende bir açlık tokluk baktircam bakalım nasıl çıkacak

Canim bende bir kedi var tüy tabiki oluyor ama uslu bir kedim var birde alırsan fazlaysa kedi zor bir taneden birşey olmaz.. parazit hapını agizdan düzenli veriyoruz dışarı hiç çıkmadı bu sekilde sorun olmaz..hatta bir test yapıyorlar ya toplazsazma bende temiz çıktı örneğin..

sormadım 2 hafta sonra şeker yüklemesine gitcem o zaman hem anlaşmalı fotocuyu hem odaları sorcamm
ultrason kesinlikle eksi ya bi ekranı ikiye bölüyo zaten hiç diğer hastanelerdeki gibi değildi eşimde önemli olan doktorun uyumlu görmesi ölçmesi bizim yüz görmemiz değil dedi ama yine de benim için çok önemli
doktor komikti daha doğrusu ben hiç susmadım o da ayak uydurdu yediğim tatlıları anlatıyodum nolur sus diyetteyim diyo kasjdakjd ben sessiz kalsam memnun çıkar mıydım bilmiyorum ama saygılı kibar güvenilirdi öncekiler gibi domuz değildi ilk doktorum kadar da konuşkan değildi.
yine de artıya eksiye bakınca hem evime yakın hem ortalamanın üstünde doktor burada fırtlatıcamm edoşla devammm

sen ne zaman gitmeyi düşünüyosuunn haber et mutlaka ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…