2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cnm çok güzel olmuş peki bebek doğduğunda ilk hangilerini veriyoruz kızımda hazırlamıştım ama unuttum
galiba ilk kan olursa üzülmeyecek şeyler veriliyo odaya geçince de bunlar giydirilip foto moto çektiriliyo ama ben sıfır deneyimliyim uydurmuşta olabilirim

Doktorla anlasman çok önemli. Hem siyah hem renkli bakıyordur ikiye bölüyorsa. Kız 3 ay sonra senin görmenin hiç önemi kalmayacak. Oranlarına bakıyorsa, ölçümü iyiyse bununla devam et.

Son düzenleme:
Doktorla anlasman çok önemli. Hem siyah hem renkli bakıyordum ikiye bölüyorsa. Kız 3 ay sonra senin görmenin hiç önemi kalmayacak. Oranlarına bakıyorsa, ölçümü iyiyse bununla devam et.
hee aynen yarısı renkli yarısı siyahtı doğru diyosun az kaldı zaten ya bi gözgöze gelince sibel ve hüsoda olmayan güven oldu ne yalan söyliyim kendimi yakın hissettim en azından cevap verdi ilaç verdi iletişim kurdu güldü domuz gibi suratıma bakmadı hemen göndermeye çalışmadı

Hah ne güzel işte. İlaçlarına da kavuştun tahlillerini de yapmış. Eda ile devam et. Şimdiye kadar anlastigin en iyi doktor oldu

Hah ne güzel işte. İlaçlarına da kavuştun tahlillerini de yapmış. Eda ile devam et. Şimdiye kadar anlastigin en iyi doktor oldu
Evet bak bebeklerim
Yok lale vardı ilk doktorum hastane değiştiren onun yerini kimse tutamadı da bağcılara gitti tee uzak bize baya

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-20-14-58-16-207_com.miui.gallery.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 72
tsh 0.84 lere inen ilaç kullanan var mı şekerler bu 1 lerde takılıyodu düşmüş bıraz da alt sınır 0.3 daha

Eğer kedinin aşıları tamsa hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Bizim de var kedimiz. Hiçbir aşısını ihmal etmem ben.

İşte problem burada başlıyor bu kedi camdan çıkıp geri giriyor yarı evde yarı sokakta yaşıyor sadece acıkınca ve uyuyacaksa camdan giriyor

İşte problem burada başlıyor bu kedi camdan çıkıp geri giriyor yarı evde yarı sokakta yaşıyor sadece acıkınca ve uyuyacaksa camdan giriyor
Ooo sıkıntı o zaman o. Konuşun bir, dışarı salmasin hayvanı. Paraziti var falan desin eşin. Öyle olursa bebeğe bulaşır desin. Bakalım ne diyecek?

Öhh sonunda kargo da geldi teyzesii
Yaa ben çok beğeniyorum böyle şeyleri eşim ne gerek var diyo çekmeceye organizer alıcam diyorum ne gerek var diyo ay benim kocam her şeye ne gerek var diyo yaa ben nasıl bişey alacam bu çocuğa
tsh 0.84 lere inen ilaç kullanan var mı şekerler bu 1 lerde takılıyodu düşmüş bıraz da alt sınır 0.3 daha
Tsh normal canım ilaç kullanıyorum ben 0.9 a düşünce iyi demişti doktor şimdi gene 2.6 çıktı

Ooo sıkıntı o zaman o. Konuşun bir, dışarı salmasin hayvanı. Paraziti var falan desin eşin. Öyle olursa bebeğe bulaşır desin. Bakalım ne diyecek?

Eşim söylüyor çok soyledi ama dinlemiyor ki biseycik olmaz diyor. Eşimde o zaman çocuğu bu eve getirmem diyor bu sefer ne alakasi var diye kızıyor bakalım ne yaşayacağız

aynııı öyleydi bi gün çıldırdım ağlama krizine girdim sen benim heveslerimi nasıl kırarsın yazıklar olsun diye
o günden beri ne göstersem yüzüne yalandan gülümseme yerleştirip çok güzelmiş diyo

ay bi arkadaşım da şimdi doktor 100e çıkarmış dozunu ilaç kullandıkça düşeceğine yükseliyor seninkinin dozu kaçç

Eşim söylüyor çok soyledi ama dinlemiyor ki biseycik olmaz diyor. Eşimde o zaman çocuğu bu eve getirmem diyor bu sefer ne alakasi var diye kızıyor bakalım ne yaşayacağız
Senin hamile iken bile yaklasman sıkıntı. Kimbilir nerelere girip çıkıyor. Aşılı da olsa dışarı salinmamasi lazım kedinin. Ben kassandrayi bir kere dışarı çıkarmadım, veterinere gitmelerimiz hariç.
Bakalım götürmediginizi görünce ne tepki verecek? Allah yardımcınız olsun zor bir durum.

Allah'ım ya bu erkeklerin de ona ne gerek var buna ne gerek var demesi? Demeden al boşver. Görünce de lazımdı ondan aldım de
Bizim evde de robot süpürge krizi çıkacak ben alınca kesin

Son düzenleme:
Allah'ım ya bu erkeklerin de ona ne gerek var buna ne gerek var demesi? Demeden al boşver. Görünce de lazımdı ondan aldım de
Bizimki robot süpürgeyi kendi aldı geçen indirimde. İsyan ediyodu artık her pazar ev supuruyo diye

Ben önceden de kullanıyordum hamilelikten önce 150 alıyordum şimdi 175 ama sanırım bu 200 e çıkar yükselme var gibime geliyor senelerdir kullanınca uzmanı oldum artık
Bende kart yok canım ya eşimin kartıyla alınca da hemen bildirim gidiyo banka sağolsun gizli iş yapamıyorum
Bizimki robot süpürgeyi kendi aldı geçen indirimde. İsyan ediyodu artık her pazar ev supuruyo diye
Zaten bizim için değil kendileri için alıyolar bence ben samsun a gidince ev çok pis kalıyo dedim diye almıştı benimki de

Ahhaha o kötüymus.

Az evvel söyledim alicam diye, bir ton laf saydı
Dedim sus sonra iş yapıyorsun diye kızıyorsun, evi silme, supurme derdinden kurtulucaz daha ne istiyorsun dedim

resmen bebek ya maşallah subhanallah

Canım ben ikinci oğlana hamileyim. Bizim bebekler mart ayında doğacağı için ilk üç ay giyeceği kıyafetler uzun kollu olur, sonrasında yazlık modumuza yavaş yavaş geçeriz muhtemelen. Ben birkaç takım 0-3/1-3 ay kıyafetin lazım olacağını düşünüyorum ama onun dışında 3-6 aylık kıyafetler yeterli olur. Benim oğlumdan kalan 4-5 takım yenidoğan, 10-12 takım da 3-6 ay var. Çıtçıtlı zıbınlar çok gerekli olacak bana göre, biraz büyükçe onlardan kullanırım. Yazın genellikle bir çıtçıtlıyla durur diye düşünüyorum.

Heves ettikçe belki bir iki takım daha alırım ama 3-6 ay alacağım ve belki de o kıyafetler küçülmeden yaz geleceği için ince şeyler giyiyor olacak. Tabi bebeğin yapısına bağlı. 3-6 ay arası yaza geliyor ama benim oğlum biraz iriydi o yüzden 4 aydan sonra her zaman ayından büyük giydirirdim.

Bendeki kıyafetler yarı yarıya alt üst takım ve tek parça uzun zıbınlardan oluşuyor. İçine çıtçıtlı zıbın giydirdikten sonra çok farklı olmayacaklarını düşünüyorum. Beli falan açıkta olmuyor ve giydirmede ekstradan bir zorluk yaşamamıştım. En azından benim deneyimim bu yöndeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…