galiba ilk kan olursa üzülmeyecek şeyler veriliyo odaya geçince de bunlar giydirilip foto moto çektiriliyo ama ben sıfır deneyimliyim uydurmuşta olabilirimCnm çok güzel olmuş peki bebek doğduğunda ilk hangilerini veriyoruz kızımda hazırlamıştım ama unuttum
Doktorla anlasman çok önemli. Hem siyah hem renkli bakıyordur ikiye bölüyorsa. Kız 3 ay sonra senin görmenin hiç önemi kalmayacak. Oranlarına bakıyorsa, ölçümü iyiyse bununla devam et.sormadım 2 hafta sonra şeker yüklemesine gitcem o zaman hem anlaşmalı fotocuyu hem odaları sorcamm
ultrason kesinlikle eksi ya bi ekranı ikiye bölüyo zaten hiç diğer hastanelerdeki gibi değildi eşimde önemli olan doktorun uyumlu görmesi ölçmesi bizim yüz görmemiz değil dedi ama yine de benim için çok önemli
doktor komikti daha doğrusu ben hiç susmadım o da ayak uydurdu yediğim tatlıları anlatıyodum nolur sus diyetteyim diyo kasjdakjd ben sessiz kalsam memnun çıkar mıydım bilmiyorum ama saygılı kibar güvenilirdi öncekiler gibi domuz değildi ilk doktorum kadar da konuşkan değildi.
yine de artıya eksiye bakınca hem evime yakın hem ortalamanın üstünde doktor burada fırtlatıcamm edoşla devammm
sen ne zaman gitmeyi düşünüyosuunn haber et mutlaka ya
hee aynen yarısı renkli yarısı siyahtı doğru diyosun az kaldı zaten ya bi gözgöze gelince sibel ve hüsoda olmayan güven oldu ne yalan söyliyim kendimi yakın hissettim en azından cevap verdi ilaç verdi iletişim kurdu güldü domuz gibi suratıma bakmadı hemen göndermeye çalışmadıDoktorla anlasman çok önemli. Hem siyah hem renkli bakıyordum ikiye bölüyorsa. Kız 3 ay sonra senin görmenin hiç önemi kalmayacak. Oranlarına bakıyorsa, ölçümü iyiyse bununla devam et.
Hah ne güzel işte. İlaçlarına da kavuştunhee aynen yarısı renkli yarısı siyahtı doğru diyosun az kaldı zaten ya bi gözgöze gelince sibel ve hüsoda olmayan güven oldu ne yalan söyliyim kendimi yakın hissettim en azından cevap verdi ilaç verdi iletişim kurdu güldü domuz gibi suratıma bakmadı hemen göndermeye çalışmadı
Evet bak bebeklerimHah ne güzel işte. İlaçlarına da kavuştuntahlillerini de yapmış. Eda ile devam et. Şimdiye kadar anlastigin en iyi doktor oldu
Eğer kedinin aşıları tamsa hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Bizim de var kedimiz. Hiçbir aşısını ihmal etmem ben.
Canim bende bir kedi var tüy tabiki oluyor ama uslu bir kedim var birde alırsan fazlaysa kedi zor bir taneden birşey olmaz.. parazit hapını agizdan düzenli veriyoruz dışarı hiç çıkmadı bu sekilde sorun olmaz..hatta bir test yapıyorlar ya toplazsazma bende temiz çıktı örneğin..
Gayet iyi tsh in. Tiroid hormonu o. Düşük olması daha iyi.tsh 0.84 lere inen ilaç kullanan var mı şekerler bu 1 lerde takılıyodu düşmüş bıraz da alt sınır 0.3 daha
Ooo sıkıntı o zaman o. Konuşun bir, dışarı salmasin hayvanı. Paraziti var falan desin eşin. Öyle olursa bebeğe bulaşır desin. Bakalım ne diyecek?İşte problem burada başlıyor bu kedi camdan çıkıp geri giriyor yarı evde yarı sokakta yaşıyor sadece acıkınca ve uyuyacaksa camdan giriyor
Yaa ben çok beğeniyorum böyle şeyleri eşim ne gerek var diyoÖhh sonunda kargo da geldi teyzesii
Tsh normal canım ilaç kullanıyorum ben 0.9 a düşünce iyi demişti doktor şimdi gene 2.6 çıktıtsh 0.84 lere inen ilaç kullanan var mı şekerler bu 1 lerde takılıyodu düşmüş bıraz da alt sınır 0.3 daha
Ooo sıkıntı o zaman o. Konuşun bir, dışarı salmasin hayvanı. Paraziti var falan desin eşin. Öyle olursa bebeğe bulaşır desin. Bakalım ne diyecek?
aynııı öyleydi bi gün çıldırdım ağlama krizine girdim sen benim heveslerimi nasıl kırarsın yazıklar olsun diyeYaa ben çok beğeniyorum böyle şeyleri eşim ne gerek var diyoçekmeceye organizer alıcam diyorum ne gerek var diyo ay benim kocam her şeye ne gerek var diyo yaa ben nasıl bişey alacam bu çocuğa
Tsh normal canım ilaç kullanıyorum ben 0.9 a düşünce iyi demişti doktor şimdi gene 2.6 çıktı
Senin hamile iken bile yaklasman sıkıntı. Kimbilir nerelere girip çıkıyor. Aşılı da olsa dışarı salinmamasi lazım kedinin. Ben kassandrayi bir kere dışarı çıkarmadım, veterinere gitmelerimiz hariç.Eşim söylüyor çok soyledi ama dinlemiyor ki biseycik olmaz diyor. Eşimde o zaman çocuğu bu eve getirmem diyor bu sefer ne alakasi var diye kızıyor bakalım ne yaşayacağız
Allah'ım ya bu erkeklerin de ona ne gerek var buna ne gerek var demesi? Demeden al boşver. Görünce de lazımdı ondan aldım deYaa ben çok beğeniyorum böyle şeyleri eşim ne gerek var diyoçekmeceye organizer alıcam diyorum ne gerek var diyo ay benim kocam her şeye ne gerek var diyo yaa ben nasıl bişey alacam bu çocuğa
Tsh normal canım ilaç kullanıyorum ben 0.9 a düşünce iyi demişti doktor şimdi gene 2.6 çıktı
Bizimki robot süpürgeyi kendi aldı geçen indirimde. İsyan ediyodu artık her pazar ev supuruyo diyeAllah'ım ya bu erkeklerin de ona ne gerek var buna ne gerek var demesi? Demeden al boşver. Görünce de lazımdı ondan aldım de
Bizim evde de robot süpürge krizi çıkacak ben alınca kesin
Ben önceden de kullanıyordum hamilelikten önce 150 alıyordum şimdi 175 ama sanırım bu 200 e çıkar yükselme var gibime geliyor senelerdir kullanınca uzmanı oldum artıkaynııı öyleydi bi gün çıldırdım ağlama krizine girdim sen benim heveslerimi nasıl kırarsın yazıklar olsun diye
o günden beri ne göstersem yüzüne yalandan gülümseme yerleştirip çok güzelmiş diyo
ay bi arkadaşım da şimdi doktor 100e çıkarmış dozunu ilaç kullandıkça düşeceğine yükseliyor seninkinin dozu kaçç
Bende kart yok canım ya eşimin kartıyla alınca da hemen bildirim gidiyo banka sağolsun gizli iş yapamıyorumAllah'ım ya bu erkeklerin de ona ne gerek var buna ne gerek var demesi? Demeden al boşver. Görünce de lazımdı ondan aldım de
Bizim evde de robot süpürge krizi çıkacak ben alınca kesin
Zaten bizim için değil kendileri için alıyolar bence ben samsun a gidince ev çok pis kalıyo dedim diye almıştı benimki deBizimki robot süpürgeyi kendi aldı geçen indirimde. İsyan ediyodu artık her pazar ev supuruyo diye
Ahhaha o kötüymus.Ben önceden de kullanıyordum hamilelikten önce 150 alıyordum şimdi 175 ama sanırım bu 200 e çıkar yükselme var gibime geliyor senelerdir kullanınca uzmanı oldum artık
Bende kart yok canım ya eşimin kartıyla alınca da hemen bildirim gidiyo banka sağolsun gizli iş yapamıyorum
Zaten bizim için değil kendileri için alıyolar bence ben samsun a gidince ev çok pis kalıyo dedim diye almıştı benimki de
resmen bebek ya maşallah subhanallahAyy kızlar çıktım ultrason leştibenim şişkom 615 gram 31 cm miş hemen hemen
23+6 dedik işte uyumlu dedi sapmalar olması normal dedi
Göbek çevresi acısını sordum rahim büyüdüğü için normal dedi
Tahlilleri istedim demir d vitamini fln verdi regenesis devamm prilam devamm magnezyum kramp oldukça al dedi
Sonuçlar çıkınca ek bişey çıkarsa yazarmış
Amaaa ultrason kötü olmasına rağmen kadını sevdim içim ısındı doğururum burada eve de yakın dedimarada urazı görmek için iyi ultrasona giderim artık napıyım
Çok utangaç oğlun diyo
Canım ben ikinci oğlana hamileyim. Bizim bebekler mart ayında doğacağı için ilk üç ay giyeceği kıyafetler uzun kollu olur, sonrasında yazlık modumuza yavaş yavaş geçeriz muhtemelen. Ben birkaç takım 0-3/1-3 ay kıyafetin lazım olacağını düşünüyorum ama onun dışında 3-6 aylık kıyafetler yeterli olur. Benim oğlumdan kalan 4-5 takım yenidoğan, 10-12 takım da 3-6 ay var. Çıtçıtlı zıbınlar çok gerekli olacak bana göre, biraz büyükçe onlardan kullanırım. Yazın genellikle bir çıtçıtlıyla durur diye düşünüyorum.Kızlar ben yavaştan yavaştan kıyafet alayım diyorum artık kızımaama ne alcam al üst mü dahq uygun zıbın mı bide 0 3 aylık cok sey almamak mı lazım 3 6 aylık falan mı baksam bilemedim ikinci gebeliği olanlar tecrübelerinden faydalansak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?