O zaman olmaz heryeri gezince patisi üstü başı batar kediler yikanmaz çok zararlıdır bilginiz olsun yalayarak kendini yıkamadan bile iyi temizler.. evde oyuncak alin oynasın ama siz çıkarınca gezsin dışarda patileri silip iceri alin mesela.ben alistirmadim kedimi birgün kaçmış üst komşunun kapıda beklemiş beni gitmek istemiyor alınmayınca..hep araba vs carpar ev kedisi sokağa alışkın olmaz kafası karışır ya koruyamaz kendini eve alışmış hayvanları sokağa atana işte en çok bundan kızıyorum ya alma yada terketme..sizin eviniz ayrı evinizde durun yani sevgilerimleİşte problem burada başlıyor bu kedi camdan çıkıp geri giriyor yarı evde yarı sokakta yaşıyor sadece acıkınca ve uyuyacaksa camdan giriyor
Haftaya cumartesi de ben gidicem kuzuSen ne zaman düşünüyosun balım gel beraber yaşayalım o heyecanı aynı tarihe alıp
Parmaktan alırken jiletliyolar mı parmağı?Şeker yüklemesi sürecim şöyle oluyor. Canlı canlı bildireyimAç susuz geldim.
İlk başta parmaktan bi kan şekeri ölçtüler, sonra koldan normal kan aldılar, 1 saat aralıklarla 2 kere daha kan alacaklarmış. Bu bekleme zamanlarında cok efor harcamadan oturun, dinlenerek bekleyin diyorlar. Yeme-içme yasak.
Glikoz iceceginin tadı kötü değil
Çok uygunmuş bakayım ona daGrundig vcr 2131 modeline baktım beğendim Fiyatı da uygun. Silme özelliği de var. Bakalım inşallah düşer de. Geçen hafta teknosada 1.5du almadım Çok pişmanım.
Ağzını yüzünü yicemAyy kızlar çıktım ultrason leştibenim şişkom 615 gram 31 cm miş hemen hemen
23+6 dedik işte uyumlu dedi sapmalar olması normal dedi
Göbek çevresi acısını sordum rahim büyüdüğü için normal dedi
Tahlilleri istedim demir d vitamini fln verdi regenesis devamm prilam devamm magnezyum kramp oldukça al dedi
Sonuçlar çıkınca ek bişey çıkarsa yazarmış
Amaaa ultrason kötü olmasına rağmen kadını sevdim içim ısındı doğururum burada eve de yakın dedimarada urazı görmek için iyi ultrasona giderim artık napıyım
Çok utangaç oğlun diyo
Oyyy maşallahBen de çıktım muayeneden kızlarr. Benim bebito 504 gram olmuş. Herşey yolundaymış. Kıpır kıpırdıesnedi daha açar açmaz kuzummm
Yok kız ne jiletlemesiParmaktan alırken jiletliyolar mı parmağı?
Bak bak. Amazonda 1899 şu an. Yarın bakalım kaça düşecek indirimde? Ay şöyle 1.5 falan olsa da alsak hemenÇok uygunmuş bakayım ona da
Aynen öyle gümüşe katılıyorum. Ev kedisi bu dışarda kalacaksa eve alma, evde kalacaksa dışarı alıştırma. Başına bir şey mi geldi diye insan surekli kafayı yer.O zaman olmaz heryeri gezince patisi üstü başı batar kediler yikanmaz çok zararlıdır bilginiz olsun yalayarak kendini yıkamadan bile iyi temizler.. evde oyuncak alin oynasın ama siz çıkarınca gezsin dışarda patileri silip iceri alin mesela.ben alistirmadim kedimi birgün kaçmış üst komşunun kapıda beklemiş beni gitmek istemiyor alınmayınca..hep araba vs carpar ev kedisi sokağa alışkın olmaz kafası karışır ya koruyamaz kendini eve alışmış hayvanları sokağa atana işte en çok bundan kızıyorum ya alma yada terketme..sizin eviniz ayrı evinizde durun yani sevgilerimle
Bi keresinde neşterle çizmişti pis bi hemşire canımı öyle yaktı ki o gün bugündür travma oldu bendeYok kız ne jiletlemesiiğne batirirlar sadece. Hani kan grubuna bakmak için yapıyorlar ya onun gibidir.
Bak bak. Amazonda 1899 şu an. Yarın bakalım kaça düşecek indirimde? Ay şöyle 1.5 falan olsa da alsak hemen
Aynen öyle gümüşe katılıyorum. Ev kedisi bu dışarda kalacaksa eve alma, evde kalacaksa dışarı alıştırma. Başına bir şey mi geldi diye insan surekli kafayı yer.
Çok güzel görünüyor kuzumBenimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındannyerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee
Ay o ne manyak bi hemşireymiş ya benim bildiğim iğne batırırlar onun aklı cerrahlıkta kaldı galibaBi keresinde neşterle çizmişti pis bi hemşire canımı öyle yaktı ki o gün bugündür travma oldu bende
Valla o fiyata düşse alırım da biraz inceleyeyim yorumlarına bakayım.
Güzel duruyo canım güle güle kullansın Uraz beyBenimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındannyerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee
Fiyatı düşünülürse, hiiiiiç kötü gözükmüyor biliyor musun, ben daha dandik bekliyordum. Bence gayet iş görürBenimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındannyerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee
Yaaa ben çok beğendim gayet güzel duruyorBenimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındannyerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee
Su içiminiz nasıl ?? Gunde 3 lt su icmek gerekiyor. Bol su için cok ise yarıyor.Kızlar şeker yükleme sonucum da sıkıntı yok, şekerim yokmuş. Genel kan falan da almıştı vitaminler vb, onlar da sıkıntı yok.
Amaaaa, idrar yolları enfeksiyonu devamidrarda kan çıktı hem de bu sefer idrar kültürü sonucu pazartesi cıkarmış, son yorum için onu bekleyelim dedi doktor ama canım cok sıkıldı.
Gecen sefer 84 olan bakteri oranı, bu sefer 351 çıkmış. İnanamadım. Hele kan da cıkınca iyice endişelendim. Agrı, sızı, yanma hiç bir belirtim de yok acıkcası.
Var mı bu durumu yaşayan?
Coook içiyorum. Gecen sefer enfeksiyon cıktıgında, kültür negatif cıkmıstı, ne olur ne olmaz suyu epey arttırdım. 3 litreyi buluyor hep. Bugun tum değerler çarpı 2 olmus, bir de kan gözükmüş. Şaştım kaldım vallaSu içiminiz nasıl ?? Gunde 3 lt su icmek gerekiyor. Bol su için cok ise yarıyor.
Hay maşallah benim tosunun yanına bi tosun paşa dahaAyy kızlar çıktım ultrason leştibenim şişkom 615 gram 31 cm miş hemen hemen
23+6 dedik işte uyumlu dedi sapmalar olması normal dedi
Göbek çevresi acısını sordum rahim büyüdüğü için normal dedi
Tahlilleri istedim demir d vitamini fln verdi regenesis devamm prilam devamm magnezyum kramp oldukça al dedi
Sonuçlar çıkınca ek bişey çıkarsa yazarmış
Amaaa ultrason kötü olmasına rağmen kadını sevdim içim ısındı doğururum burada eve de yakın dedimarada urazı görmek için iyi ultrasona giderim artık napıyım
Çok utangaç oğlun diyo
bende de enfeksiyon var aşko bi de orta seviye bakteri yazmışlar da sayısı yazmıyo epitel hücre 25ti 12ye düşmüş bi de ph 8e çıkmış ama kültür sonucu ptesi çıkarmış benimde o zaman araşcaz doktorlaKızlar şeker yükleme sonucum da sıkıntı yok, şekerim yokmuş. Genel kan falan da almıştı vitaminler vb, onlar da sıkıntı yok.
Amaaaa, idrar yolları enfeksiyonu devamidrarda kan çıktı hem de bu sefer idrar kültürü sonucu pazartesi cıkarmış, son yorum için onu bekleyelim dedi doktor ama canım cok sıkıldı.
Gecen sefer 84 olan bakteri oranı, bu sefer 351 çıkmış. İnanamadım. Hele kan da cıkınca iyice endişelendim. Agrı, sızı, yanma hiç bir belirtim de yok acıkcası.
Var mı bu durumu yaşayan?
Grundig vcr 2131 modeline baktım beğendim Fiyatı da uygun. Silme özelliği de var. Bakalım inşallah düşer de. Geçen hafta teknosada 1.5du almadım Çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?