2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İşte problem burada başlıyor bu kedi camdan çıkıp geri giriyor yarı evde yarı sokakta yaşıyor sadece acıkınca ve uyuyacaksa camdan giriyor
O zaman olmaz heryeri gezince patisi üstü başı batar kediler yikanmaz çok zararlıdır bilginiz olsun yalayarak kendini yıkamadan bile iyi temizler.. evde oyuncak alin oynasın ama siz çıkarınca gezsin dışarda patileri silip iceri alin mesela.ben alistirmadim kedimi birgün kaçmış üst komşunun kapıda beklemiş beni gitmek istemiyor alınmayınca..hep araba vs carpar ev kedisi sokağa alışkın olmaz kafası karışır ya koruyamaz kendini eve alışmış hayvanları sokağa atana işte en çok bundan kızıyorum ya alma yada terketme..sizin eviniz ayrı evinizde durun yani sevgilerimle

Parmaktan alırken jiletliyolar mı parmağı?

Ağzını yüzünü yicem maşallah nasıl da şekillenmiş büyümüş iyice

Parmaktan alırken jiletliyolar mı parmağı?
Yok kız ne jiletlemesi iğne batirirlar sadece. Hani kan grubuna bakmak için yapıyorlar ya onun gibidir.
Çok uygunmuş bakayım ona da
Bak bak. Amazonda 1899 şu an. Yarın bakalım kaça düşecek indirimde? Ay şöyle 1.5 falan olsa da alsak hemen
Aynen öyle gümüşe katılıyorum. Ev kedisi bu dışarda kalacaksa eve alma, evde kalacaksa dışarı alıştırma. Başına bir şey mi geldi diye insan surekli kafayı yer.

Bi keresinde neşterle çizmişti pis bi hemşire canımı öyle yaktı ki o gün bugündür travma oldu bende

Valla o fiyata düşse alırım da biraz inceleyeyim yorumlarına bakayım.

Benimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındann yerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-20-18-59-36-641_com.miui.gallery.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2021-11-20-18-59-34-977_com.miui.gallery.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_2021-11-20-18-59-33-091_com.miui.gallery.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 106
Bi keresinde neşterle çizmişti pis bi hemşire canımı öyle yaktı ki o gün bugündür travma oldu bende

Valla o fiyata düşse alırım da biraz inceleyeyim yorumlarına bakayım.
Ay o ne manyak bi hemşireymiş ya benim bildiğim iğne batırırlar onun aklı cerrahlıkta kaldı galiba
Benimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındann yerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee
Güzel duruyo canım güle güle kullansın Uraz bey

Fiyatı düşünülürse, hiiiiiç kötü gözükmüyor biliyor musun, ben daha dandik bekliyordum. Bence gayet iş görür dolabın içi nasıl? Ayy senin yerleştirip atmanı bekliyorum asıl

Kızlar şeker yükleme sonucum da sıkıntı yok, şekerim yokmuş. Genel kan falan da almıştı vitaminler vb, onlar da sıkıntı yok.

Amaaaa, idrar yolları enfeksiyonu devam idrarda kan çıktı hem de bu sefer idrar kültürü sonucu pazartesi cıkarmış, son yorum için onu bekleyelim dedi doktor ama canım cok sıkıldı.
Gecen sefer 84 olan bakteri oranı, bu sefer 351 çıkmış. İnanamadım. Hele kan da cıkınca iyice endişelendim. Agrı, sızı, yanma hiç bir belirtim de yok acıkcası.

Var mı bu durumu yaşayan?

Su içiminiz nasıl ?? Gunde 3 lt su icmek gerekiyor. Bol su için cok ise yarıyor.

Su içiminiz nasıl ?? Gunde 3 lt su icmek gerekiyor. Bol su için cok ise yarıyor.
Coook içiyorum. Gecen sefer enfeksiyon cıktıgında, kültür negatif cıkmıstı, ne olur ne olmaz suyu epey arttırdım. 3 litreyi buluyor hep. Bugun tum değerler çarpı 2 olmus, bir de kan gözükmüş. Şaştım kaldım valla

Hay maşallah benim tosunun yanına bi tosun paşa daha

bende de enfeksiyon var aşko bi de orta seviye bakteri yazmışlar da sayısı yazmıyo epitel hücre 25ti 12ye düşmüş bi de ph 8e çıkmış ama kültür sonucu ptesi çıkarmış benimde o zaman araşcaz doktorla
kanda da vitamni hariç her şey var daha çıkmadı mı anlamadım valla istemediyse b12 demir falan yuh dicem yuhh

Ay bu çok uygunmuş ne kadar güvenilir acaba ben de robot süpürge arayışındayım
Grundig vcr 2131 modeline baktım beğendim Fiyatı da uygun. Silme özelliği de var. Bakalım inşallah düşer de. Geçen hafta teknosada 1.5du almadım Çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…