2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Epitel bende de 12 yazıyor. Bakalım kültürler nası cıkacak ptesi.
Ahahaha yaa soguma eda’dan hemen, en kotu 2 hafta sonra gittiginde eksik gördüklerini istersin sen

tsh 0.84 lere inen ilaç kullanan var mı şekerler bu 1 lerde takılıyodu düşmüş bıraz da alt sınır 0.3 daha
Benimde o civardaydı normalde haşimato troid benimki bıraktırdı kadın doğumcu bi bırakalım öle bi bakalım dedi şimdi düşük seyrediyor benimki kalpten dolayı bozulmuştu şimdi bebekle düzeldi bakalım nereye kadar ilaç almıcam .her ayda düzenli kan tsh baktırıyorum yavrum

Ay bu çok uygunmuş ne kadar güvenilir acaba ben de robot süpürge arayışındayım
Bi keresinde neşterle çizmişti pis bi hemşire canımı öyle yaktı ki o gün bugündür travma oldu bende

Valla o fiyata düşse alırım da biraz inceleyeyim yorumlarına bakayım.

Valla yorumları baya iyi. Black fridayde kaça düşecek bakalım. Kotu diyen olmamış, sadece her defasında haritalama yaptırmak gerekiyormuş. Bir de silme modunu halı üzerindeyken kapatmak lazımmış o kadar.

Ben panik olurum herhalde telefona bakamam bide eşim işte olursa eyvah eyvah

Valla biz de sakin olacak olan ben olucam mecburen. 2 anne bir de eş panik atağa geçerler. El mahkum Sinem yani bendeniz sakin olacak
Arkadaş sanki onlar doğuruyor gibi davranıyorlar bir de. O gün kv, sen 1 doğurursun ben 10 doğururum dedi de. Ay amma abarttiniz dedim ya

Kızlar selam 6. Ayımdayım
Geceden beri sağ yanımda çok ağrım vardı titreme sık idrar falan.
Yüksek enfeksiyon çıktı Antibiyotiğe başlattılar. bu durumu yaşayan oldu mu korkuyorum bebeğe bir zarar verir mi erken doğum gibi

Bende okudum şimdiiiiKızlar 12.ay bittiminde bizde ikili sayılara düşeceğiz

Eğer annem henüz gelmemiş olursa ben kesin yalnız yakalanıcam aşırı gergin ama yine de bir an önce yaşamak istiyorum
Valla yorumları baya iyi. Black fridayde kaça düşecek bakalım. Kotu diyen olmamış, sadece her defasında haritalama yaptırmak gerekiyormuş. Bir de silme modunu halı üzerindeyken kapatmak lazımmış o kadar.
Ben mop 2in1 düşünüyorum black fridayde düşerse, çok ihtiyaç duyuyorum artık süpürge tutamıyorum ama bütçem buna müsaade edecek gibi

Ben bugün sağ kasığımda ağrı hissettim biraz, şimdi de batma oluyor sık sık. Normal karşılıyorum artık

Ph 8 cok yüksek çıkmış. Benim 5 cikinca doktor panik yapıyor hemen fitil veriyor. Cok dikkat etmek gerekiyor. Erken dogum riski yükseliyor.
Ph 4.4 yüksek olmamamisi gerekiyormus

Ph 8 cok yüksek çıkmış. Benim 5 cikinca doktor panik yapıyor hemen fitil veriyor. Cok dikkat etmek gerekiyor. Erken dogum riski yükseliyor.
Ph 4.4 yüksek olmamamisi gerekiyormus
aaa neden yükseldi acaba saat 11 falandı su içmemiştim daha onla alakası olabilir mi acaba

aaa neden yükseldi acaba saat 11 falandı su içmemiştim daha onla alakası olabilir mi acaba
Su ile alakası var mi bilmiyorum.
Ama yıkarken şampuan sabun dan uzak dur. cok az su kullan.
Vagina nin kendine ait florasi var Türkçesi asit mi diyorlar tam bilmiyorum. Bana doktor almancasi "milchsäure" fitili verdi. Türkçesi ne bilemedim şimdi. Vaginanin ph değerini düzeltiyormus. Haftada iki kez yatmadan önce kullan dedi.

Aynen vajinanın kendi phini korumak lazım. Vajinal duş alanlar var dünyada. Phi mahvediyor onlar.

Aynen vajinanın kendi phini korumak lazım. Vajinal duş alanlar var dünyada. Phi mahvediyor onlar.
ay bak neden böyle oldu taktım şimdiii
test öncesinde verdikleri dezenfektanı çok mu sürdüm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…