bende de enfeksiyon var aşko bi de orta seviye bakteri yazmışlar da sayısı yazmıyo epitel hücre 25ti 12ye düşmüş bi de ph 8e çıkmış ama kültür sonucu ptesi çıkarmış benimde o zaman araşcaz doktorla
kanda da vitamni hariç her şey var daha çıkmadı mı anlamadım valla istemediyse b12 demir falan yuh dicem yuhh
Epitel bende de 12 yazıyor. Bakalım kültürler nası cıkacak ptesi.
Ahahaha yaa soguma eda’dan hemen, en kotu 2 hafta sonra gittiginde eksik gördüklerini istersin sen
Ayyy kızlar Aralık annelerine denk geldim, biraz okudum. Doğumu başlamış olanlar var sanırım. Kasılmalarım var falan diye yazmış. Dakika tutuyo sayıyo vs. Ayy bizde o an burda yazabilcez mi acaba ben doğuma gidiyorummm diye
Benimde o civardaydı normalde haşimato troid benimki bıraktırdı kadın doğumcu bi bırakalım öle bi bakalım dedi şimdi düşük seyrediyor benimki kalpten dolayı bozulmuştu şimdi bebekle düzeldi bakalım nereye kadar ilaç almıcam .her ayda düzenli kan tsh baktırıyorum yavrum
Valla yorumları baya iyi. Black fridayde kaça düşecek bakalım. Kotu diyen olmamış, sadece her defasında haritalama yaptırmak gerekiyormuş. Bir de silme modunu halı üzerindeyken kapatmak lazımmış o kadar.
Ayyy kızlar Aralık annelerine denk geldim, biraz okudum. Doğumu başlamış olanlar var sanırım. Kasılmalarım var falan diye yazmış. Dakika tutuyo sayıyo vs. Ayy bizde o an burda yazabilcez mi acaba ben doğuma gidiyorummm diye
Valla biz de sakin olacak olan ben olucam mecburen. 2 anne bir de eş panik atağa geçerler. El mahkum Sinem yani bendeniz sakin olacak
Arkadaş sanki onlar doğuruyor gibi davranıyorlar bir de. O gün kv, sen 1 doğurursun ben 10 doğururum dedi de. Ay amma abarttiniz dedim ya
Kızlar selam 6. Ayımdayım
Geceden beri sağ yanımda çok ağrım vardı titreme sık idrar falan.
Yüksek enfeksiyon çıktı Antibiyotiğe başlattılar. bu durumu yaşayan oldu mu korkuyorum bebeğe bir zarar verir mi erken doğum gibi
Valla yorumları baya iyi. Black fridayde kaça düşecek bakalım. Kotu diyen olmamış, sadece her defasında haritalama yaptırmak gerekiyormuş. Bir de silme modunu halı üzerindeyken kapatmak lazımmış o kadar.
bende de enfeksiyon var aşko bi de orta seviye bakteri yazmışlar da sayısı yazmıyo epitel hücre 25ti 12ye düşmüş bi de ph 8e çıkmış ama kültür sonucu ptesi çıkarmış benimde o zaman araşcaz doktorla
kanda da vitamni hariç her şey var daha çıkmadı mı anlamadım valla istemediyse b12 demir falan yuh dicem yuhh
Ph 8 cok yüksek çıkmış. Benim 5 cikinca doktor panik yapıyor hemen fitil veriyor. Cok dikkat etmek gerekiyor. Erken dogum riski yükseliyor.
Ph 4.4 yüksek olmamamisi gerekiyormus
Ph 8 cok yüksek çıkmış. Benim 5 cikinca doktor panik yapıyor hemen fitil veriyor. Cok dikkat etmek gerekiyor. Erken dogum riski yükseliyor.
Ph 4.4 yüksek olmamamisi gerekiyormus
Su ile alakası var mi bilmiyorum.
Ama yıkarken şampuan sabun dan uzak dur. cok az su kullan.
Vagina nin kendine ait florasi var Türkçesi asit mi diyorlar tam bilmiyorum. Bana doktor almancasi "milchsäure" fitili verdi. Türkçesi ne bilemedim şimdi. Vaginanin ph değerini düzeltiyormus. Haftada iki kez yatmadan önce kullan dedi.
Vagina nin kendine ait florasi var Türkçesi asit mi diyorlar tam bilmiyorum. Bana doktor almancasi "milchsäure" fitili verdi. Türkçesi ne bilemedim şimdi. Vaginanin ph değerini düzeltiyormus. Haftada iki kez yatmadan önce kullan dedi.