2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
akıntı yok kötü koku yok yanma yok belirti de hiç olmamıştı he ptesi doktorla konuşayım bana da verir belki bişeyler

Ben sakin bi insanım normalde ama hamilelikte özellikle bebekle ilgili şeylerde hemen panik olabiliyorum
Eğer annem henüz gelmemiş olursa ben kesin yalnız yakalanıcam aşırı gergin ama yine de bir an önce yaşamak istiyorum
Benim en endişe ettiğim eşimin iş yeri ve ev arası 1.5 saat yol bide trafik olursa daha fazla sürer

Ağırlığı sağlamlığı nasıldı acaba? Hangisini aldın canım?
Hafif bi araba diye okudum denemedim direk. Prego 2032 solo kabin boy aldim canim. Benim icin kolay katlanmasi vs onemliydi pratiklik acisindan. Fiyati da 1900 gibi bi rakama geldi gecen indirimde kacirmadim öyle olunca. Casual 2400 e kadar dustu bildiğim kadarıyla

Yenidoğan için kabin tipi uygun oluyor mu canım? Açıkçası bn de hafif ve sağlam bir araba istiyorum

Ben sakin bi insanım normalde ama hamilelikte özellikle bebekle ilgili şeylerde hemen panik olabiliyorum

Benim en endişe ettiğim eşimin iş yeri ve ev arası 1.5 saat yol bide trafik olursa daha fazla sürer
Oy gerçekten uzakmış sizin. Ben çok doğum videosu izliyorum bu aralar, çok acil durumlar haricinde (nişanlı su gelmesi gibi) herkes doğum dalgalarının başladığını anladıktan 1 2 saat sonra hastaneye gidiyor gibi. Yani eşiniz o sürede de panik yapacak bi durum yok galiba (sadece izlediklerimden yola çıkarak yorumladım daha iyi bilen aydınlatırsa sevinirim)

Kızlar her pusette puset minderi mutlaka kullanılıyor mu bizim puset sanki çok geniş değil ve baya dolgulu gibi geliyor bana, hastaneden çıkarırken fln da sorun yaşamak istemiyorum alsam mı karar veremedim

kız geniş işte sen mi yatcan içineee ortopedik pedi vardır ondan öylediiir güzel güzelll hiç kafanı kurcalamasıııın

kız geniş işte sen mi yatcan içineee ortopedik pedi vardır ondan öylediiir güzel güzelll hiç kafanı kurcalamasıııın
Kfkfkfkf güldürdün beni gece gece. Bi de puset minderi koyunca ayrıca çocuk daralır mı diye düşündüm onu sormak istedim

Bakalım zamani gelince yaşayacağız hep beraber ben o zamanda yazarim kesin boyle boyle oldu diye

Evde kalsa haklısınız iste bizde bunu anlatamadik bir türlü

Kızlar Nexus marka ates ölçer alanlar evde deneme yaptı mı? Bana bozuk mu geldi anlamadım, az önce ateşimi 37,8 ölçtü, sonra 36,6 ;37 sürekli başka ölçtü 5 dk içerisinde. Baska tutarsızlık yaşayan oldu mu merak ettim

Öyle bir şey olursa ambulans çağırirsin. Daha çabuk gelir.

Aynen suyun gelmediyse, doktor sancin 5dk ya düşmeden gelme diyor. Gitsen de bir şey yapmayacaklar çünkü. Orda sanci cekeceksin.

ben 2 hafta sonra bunu tekrarlatayım bebikoya zararı ne acaba ya bi de vitamin mineral baktırayım lanet kadın istememiş kesin çıkardı yoksa
Unutmuştur kız deme öyle. Benim d vitaminine bakılması geçen mesela. İzin vermiyor sistem bazen bakılmasına. 1 ay geçmesi falan lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…