Su ile alakası var mi bilmiyorum.
Ama yıkarken şampuan sabun dan uzak dur. cok az su kullan.
Vagina nin kendine ait florasi var Türkçesi asit mi diyorlar tam bilmiyorum. Bana doktor almancasi "milchsäure" fitili verdi. Türkçesi ne bilemedim şimdi. Vaginanin ph değerini düzeltiyormus. Haftada iki kez yatmadan önce kullan dedi.
Valla biz de sakin olacak olan ben olucam mecburen. 2 anne bir de eş panik atağa geçerler. El mahkum Sinem yani bendeniz sakin olacak
Arkadaş sanki onlar doğuruyor gibi davranıyorlar bir de. O gün kv, sen 1 doğurursun ben 10 doğururum dedi de. Ay amma abarttiniz dedim ya
Hafif bi araba diye okudum denemedim direk. Prego 2032 solo kabin boy aldim canim. Benim icin kolay katlanmasi vs onemliydi pratiklik acisindan. Fiyati da 1900 gibi bi rakama geldi gecen indirimde kacirmadim öyle olunca. Casual 2400 e kadar dustu bildiğim kadarıyla
Hafif bi araba diye okudum denemedim direk. Prego 2032 solo kabin boy aldim canim. Benim icin kolay katlanmasi vs onemliydi pratiklik acisindan. Fiyati da 1900 gibi bi rakama geldi gecen indirimde kacirmadim öyle olunca. Casual 2400 e kadar dustu bildiğim kadarıyla
Oy gerçekten uzakmış sizin. Ben çok doğum videosu izliyorum bu aralar, çok acil durumlar haricinde (nişanlı su gelmesi gibi) herkes doğum dalgalarının başladığını anladıktan 1 2 saat sonra hastaneye gidiyor gibi. Yani eşiniz o sürede de panik yapacak bi durum yok galiba (sadece izlediklerimden yola çıkarak yorumladım daha iyi bilen aydınlatırsa sevinirim)
Kızlar her pusette puset minderi mutlaka kullanılıyor mu bizim puset sanki çok geniş değil ve baya dolgulu gibi geliyor bana, hastaneden çıkarırken fln da sorun yaşamak istemiyorum alsam mı karar veremedim
Kızlar her pusette puset minderi mutlaka kullanılıyor mu bizim puset sanki çok geniş değil ve baya dolgulu gibi geliyor bana, hastaneden çıkarırken fln da sorun yaşamak istemiyorum alsam mı karar veremedim Eki Görüntüle 2956262
Senin hamile iken bile yaklasman sıkıntı. Kimbilir nerelere girip çıkıyor. Aşılı da olsa dışarı salinmamasi lazım kedinin. Ben kassandrayi bir kere dışarı çıkarmadım, veterinere gitmelerimiz hariç.
Bakalım götürmediginizi görünce ne tepki verecek? Allah yardımcınız olsun zor bir durum.
O zaman olmaz heryeri gezince patisi üstü başı batar kediler yikanmaz çok zararlıdır bilginiz olsun yalayarak kendini yıkamadan bile iyi temizler.. evde oyuncak alin oynasın ama siz çıkarınca gezsin dışarda patileri silip iceri alin mesela.ben alistirmadim kedimi birgün kaçmış üst komşunun kapıda beklemiş beni gitmek istemiyor alınmayınca..hep araba vs carpar ev kedisi sokağa alışkın olmaz kafası karışır ya koruyamaz kendini eve alışmış hayvanları sokağa atana işte en çok bundan kızıyorum ya alma yada terketme..sizin eviniz ayrı evinizde durun yani sevgilerimle
Kızlar Nexus marka ates ölçer alanlar evde deneme yaptı mı? Bana bozuk mu geldi anlamadım, az önce ateşimi 37,8 ölçtü, sonra 36,6 ;37 sürekli başka ölçtü 5 dk içerisinde. Baska tutarsızlık yaşayan oldu mu merak ettim
Oy gerçekten uzakmış sizin. Ben çok doğum videosu izliyorum bu aralar, çok acil durumlar haricinde (nişanlı su gelmesi gibi) herkes doğum dalgalarının başladığını anladıktan 1 2 saat sonra hastaneye gidiyor gibi. Yani eşiniz o sürede de panik yapacak bi durum yok galiba (sadece izlediklerimden yola çıkarak yorumladım daha iyi bilen aydınlatırsa sevinirim)