Bende öyle okudum genelde hemen doğum olmuyormuş sürüyormuş suyun gelmesi sancısı vs bide genelde doktorlar ortalama şu gün doğar diye tahminde bulunuyormuşOy gerçekten uzakmış sizin. Ben çok doğum videosu izliyorum bu aralar, çok acil durumlar haricinde (nişanlı su gelmesi gibi) herkes doğum dalgalarının başladığını anladıktan 1 2 saat sonra hastaneye gidiyor gibi. Yani eşiniz o sürede de panik yapacak bi durum yok galiba (sadece izlediklerimden yola çıkarak yorumladım daha iyi bilen aydınlatırsa sevinirim)
Sevdiğim bi komşum var yaşıt ona sordum yardımcı olur musunuz diye oluruz dediÖyle bir şey olursa ambulans çağırirsin. Daha çabuk gelir.
Canım hiç kasma kendini telaşta yapma sürekli gitmene gerek yok bence, ben doktorum ne zaman çağırırsa hep o zaman gittim. Benim detaylı raporda plasenta hafif aşağı konumlu yazıyor acaba normal doğuma engel olur mu ? Kafama takıldı şimdi 10 gün sonra kontrolüm var doktoruma sorayımN nursel2608 Canım bende şu suruntum geldi ya ikinci kez doktora öyle sık gidiyorum ki her gittiğimde ücretdoktor bebekte birşey yok dedi hatta bir hafta önde dedi plesenta aşağıda imiş biraz ondan suruntu oluyor korkulacak birşey yok ama yinede igne yapalım progestan a devam et dedi içim rahat olsun diye işte
dogum şekli plesenta aşağıda olduğu için sezeryan dedi.
Seker yüklemesi hemen yapmaya gerek yok açlık tokluk şekerine baktir sorun çıkarsa yaparız dedi öyle işte..bende bir açlık tokluk baktircam bakalım nasıl çıkacak
Canım benim hamilelik başlangıcında TSH 3 e yakın mıydı neydi ilaç kullanıyorum hala en son 0,99 idi bir ara 0,77 oldu ama ilacı hiç bıraktırmadılar doktorum doğuma kadar devam edeceksin muhtemelen dedi 25 lik olandan her gün yarım kullanıyorumtsh 0.84 lere inen ilaç kullanan var mı şekerler bu 1 lerde takılıyodu düşmüş bıraz da alt sınır 0.3 daha
Casual markasından görümcem çok memnun o 5 sene önce almış ağır bir araba ama taş gibi dedi bende trona modeline bakmıştım ama ne biliyim içime sinmedi Kraft lima aldım iyi ki almışım diyorumKizlarr causal Cadillac alanınız var mı acaba?
Canım benimki normal ölçüyor sana gelen mi bozuk acaba ? Ben gribim ateşim genelde 37,5 çıkıyor eşimi ölçüyorum 36 çıkıyor 5 er dakika bekleyip mi ölçtün ? Çünkü ben 5 er dk beklenmesi gerekiyor diye biliyorum ama ben seri olarak ölçüm yaptığımda da hep doğru sonuç verdi nesne ölçer özelliğinde bile peteği ölçtük 40° yanıyor petek 39° çıkıyordu. Bozuk olabilir bence iade et bana gelen çok iyi çünküKızlar Nexus marka ates ölçer alanlar evde deneme yaptı mı? Bana bozuk mu geldi anlamadım, az önce ateşimi 37,8 ölçtü, sonra 36,6 ;37 sürekli başka ölçtü 5 dk içerisinde. Baska tutarsızlık yaşayan oldu mu merak ettim
Ağrı sızı hicbirsey yok ama sarı bazen beyaz akıntı idrara çok sık cikma vs oluyor.baslangic dedi munurol verdi.. ikinci kere kan geldi benden hemen durdu ama anlayamadım..o gün idrar yapamadım çok az geldi acıma yanma yine yok.plesenta aşağıda biraz dedi ondan dolayı sezeryanla olur dedi..ve aşağıda olmasından dolayı kanama olabilir.. iğne yaptı progestan devam işte..bazen akıntı çok sarı oluyor..hele az su içeyim bittim o gün.. akşamları çok şiş patliycak gibiyim yuruyemiyorum sanki benim gibi olan var mı?Kızlar şeker yükleme sonucum da sıkıntı yok, şekerim yokmuş. Genel kan falan da almıştı vitaminler vb, onlar da sıkıntı yok.
Amaaaa, idrar yolları enfeksiyonu devamidrarda kan çıktı hem de bu sefer idrar kültürü sonucu pazartesi cıkarmış, son yorum için onu bekleyelim dedi doktor ama canım cok sıkıldı.
Gecen sefer 84 olan bakteri oranı, bu sefer 351 çıkmış. İnanamadım. Hele kan da cıkınca iyice endişelendim. Agrı, sızı, yanma hiç bir belirtim de yok acıkcası.
Var mı bu durumu yaşayan?
kız benim en son 2 ay önce falan bakılmış o da sadece demirrUnutmuştur kız deme öyle. Benim d vitaminine bakılması geçen mesela. İzin vermiyor sistem bazen bakılmasına. 1 ay geçmesi falan lazımmış.
Kraft Lima yı bn de Cook beğendim ama pahalı geldi birazCanım hiç kasma kendini telaşta yapma sürekli gitmene gerek yok bence, ben doktorum ne zaman çağırırsa hep o zaman gittim. Benim detaylı raporda plasenta hafif aşağı konumlu yazıyor acaba normal doğuma engel olur mu ? Kafama takıldı şimdi 10 gün sonra kontrolüm var doktoruma sorayım
Canım benim hamilelik başlangıcında TSH 3 e yakın mıydı neydi ilaç kullanıyorum hala en son 0,99 idi bir ara 0,77 oldu ama ilacı hiç bıraktırmadılar doktorum doğuma kadar devam edeceksin muhtemelen dedi 25 lik olandan her gün yarım kullanıyorum
Casual markasından görümcem çok memnun o 5 sene önce almış ağır bir araba ama taş gibi dedi bende trona modeline bakmıştım ama ne biliyim içime sinmedi Kraft lima aldım iyi ki almışım diyorum
Canım benimki normal ölçüyor sana gelen mi bozuk acaba ? Ben gribim ateşim genelde 37,5 çıkıyor eşimi ölçüyorum 36 çıkıyor 5 er dakika bekleyip mi ölçtün ? Çünkü ben 5 er dk beklenmesi gerekiyor diye biliyorum ama ben seri olarak ölçüm yaptığımda da hep doğru sonuç verdi nesne ölçer özelliğinde bile peteği ölçtük 40° yanıyor petek 39° çıkıyordu. Bozuk olabilir bence iade et bana gelen çok iyi çünkü
Alla alla, acaba istedi de çıkmadı mı sonuçlar daha? Cumartesi lab yarım gün çalışıyor ya, pazartesi sor bakalım arayınca. Kaç tüp kan verdin? Ben her gittiğimde 4 tüp veriyorumkız benim en son 2 ay önce falan bakılmış o da sadece demirr
özellikle istedim demir b12 kalsiyum malsiyum ajhsdak sigortam var ne var ne yoksa ekleyin dedim rezalett
Sanki alsan daha mı iyi olur yenidoğan yaKızlar her pusette puset minderi mutlaka kullanılıyor mu bizim puset sanki çok geniş değil ve baya dolgulu gibi geliyor bana, hastaneden çıkarırken fln da sorun yaşamak istemiyorum alsam mı karar veremedim
Eki Görüntüle 2956262
3 Tüp kan 2 şey de çiş 4 sayfa sonuç var hiç vitsmin yok Ferittin var bi 0.53Alla alla, acaba istedi de çıkmadı mı sonuçlar daha? Cumartesi lab yarım gün çalışıyor ya, pazartesi sor bakalım arayınca. Kaç tüp kan verdin? Ben her gittiğimde 4 tüp veriyorum
Çol zamlanmış ya geçen hafta bin tl daha uygundu yine indirime girerler inşKraft Lima yı bn de Cook beğendim ama pahalı geldi biraz
1000 TL kadar düşmüş muydu yaaÇol zamlanmış ya geçen hafta bin tl daha uygundu yine indirime girerler inş
Kuzum bende cok fazla bir fark olmadı. Yani 36.3 ken 36.5 çıktı bir sonrakinde gibi. Ama hep aynı yerden ölçtüm mesela alnimda hep ayni yerden gibi. Kulakla alın arasinda fark var ama 1 derece kadarKızlar Nexus marka ates ölçer alanlar evde deneme yaptı mı? Bana bozuk mu geldi anlamadım, az önce ateşimi 37,8 ölçtü, sonra 36,6 ;37 sürekli başka ölçtü 5 dk içerisinde. Baska tutarsızlık yaşayan oldu mu merak ettim
2400e aldı geçen hafta arkadaşıım sabah 3500dü fiyatı maa her an değişiyo gerçi1000 TL kadar düşmüş muydu yaa
Belki daha çıkmamıştır sonuç ptesi bi daha kontrol edersin olmadı.3 Tüp kan 2 şey de çiş 4 sayfa sonuç var hiç vitsmin yok Ferittin var bi 0.53
Hangi siteden? Bn de takip edeyim2400e aldı geçen hafta arkadaşıım sabah 3500dü fiyatı maa her an değişiyo gerçi
Aynen bende dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum o anEvet evet oluyormuş hamilelerdeböyle kramp girse daha iyi tam kramp gibide değil ama düşünmemeye çalıştığın vakitler biraz daha rahatlıyorsun
Maşallah canım çok tatlı görünüyor kuzuAyy kızlar çıktım ultrason leştibenim şişkom 615 gram 31 cm miş hemen hemen
23+6 dedik işte uyumlu dedi sapmalar olması normal dedi
Göbek çevresi acısını sordum rahim büyüdüğü için normal dedi
Tahlilleri istedim demir d vitamini fln verdi regenesis devamm prilam devamm magnezyum kramp oldukça al dedi
Sonuçlar çıkınca ek bişey çıkarsa yazarmış
Amaaa ultrason kötü olmasına rağmen kadını sevdim içim ısındı doğururum burada eve de yakın dedimarada urazı görmek için iyi ultrasona giderim artık napıyım
Çok utangaç oğlun diyo
Maşallah çok tatlı kuzuBen de çıktım muayeneden kızlarr. Benim bebito 504 gram olmuş. Herşey yolundaymış. Kıpır kıpırdıesnedi daha açar açmaz kuzummm
2600 e aldım ben sanırım 2400 e kadar düştü ama daha düşer mi bilmiyorum parasını hak eden bir araba bence 2. Çocuğu da düşünüyoruz kısmet olursa, o yüzden almışken biraz sağlamını almak istedimKraft Lima yı bn de Cook beğendim ama pahalı geldi biraz
Canım böyle yazıyor benim raporda endişelendim şimdi doktoruma raporu wpden atmıştım gayet iyi yazmıştı kafama takıldı şuan umarım normal doğumu riske atmaz sende de böyle mi yazıyorN nursel2608
Canım plesenta posterior ve plesenta Grade 1 böyle yazıyor sende de böyle mi?
Baktım netten rahmin arka duvarına yerleşmesi vs yazıyor
Cok güzeller güle güle giysin kuzucukYumuşacıkkk beklemezdim böyle olsunn battaniyeye sarındım eşim bakıyo suratıma napıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?