Hepsiburada saatlik indirimden hatta 2700e Trendyoldan almıştı hepsiburada da 2400 olunca diğerini iptal edip tekrar aldıHangi siteden? Bn de takip edeyim
Fiyatı çok iyiymiş, hayrını görürsün inşallah2600 e aldım ben sanırım 2400 e kadar düştü ama daha düşer mi bilmiyorum parasını hak eden bir araba bence 2. Çocuğu da düşünüyoruz kısmet olursa, o yüzden almışken biraz sağlamını almak istedim
Canım böyle yazıyor benim raporda endişelendim şimdi doktoruma raporu wpden atmıştım gayet iyi yazmıştı kafama takıldı şuan umarım normal doğumu riske atmaz sende de böyle mi yazıyor
Süper valla, inşallah şu son friday indiriminde bı şeyler olurHepsiburada saatlik indirimden hatta 2700e Trendyoldan almıştı hepsiburada da 2400 olunca diğerini iptal edip tekrar aldı
N nursel2608 sağolun kızlar, benim çok farklı çıkıyor. Eşimi bugün bi 38 ölçtü, covid mi oldu diye yüregim hop etti, sonra 36,5 sonra 37, bayagı tutarsız ben iade edeyim. Baska satıcıdan alırım. Genelde yorumlar iyi zaten. Belki algılamıyor bir sıkıntı var.Kuzum bende cok fazla bir fark olmadı. Yani 36.3 ken 36.5 çıktı bir sonrakinde gibi. Ama hep aynı yerden ölçtüm mesela alnimda hep ayni yerden gibi. Kulakla alın arasinda fark var ama 1 derece kadar
Bir sıkıntı olduğu belli bende ki iyi sonuç veriyor çünkü ilk geldiğinde de sol kulağım ağrıyordu mesela sol 37,2 ölçtü sağ 36,5 arkasına grip oldum eşimin her iki kulağı da aynı sonucu veriyor sol 36,4 çıktıysa sağ 36,3 çıkıyor. İade et bence de. Sonuçta çocuk için çok önemliN nursel2608 sağolun kızlar, benim çok farklı çıkıyor. Eşimi bugün bi 38 ölçtü, covid mi oldu diye yüregim hop etti, sonra 36,5 sonra 37, bayagı tutarsız ben iade edeyim. Baska satıcıdan alırım. Genelde yorumlar iyi zaten. Belki algılamıyor bir sıkıntı var.
2600 e aldım ben sanırım 2400 e kadar düştü ama daha düşer mi bilmiyorum parasını hak eden bir araba bence 2. Çocuğu da düşünüyoruz kısmet olursa, o yüzden almışken biraz sağlamını almak istedim
Canım böyle yazıyor benim raporda endişelendim şimdi doktoruma raporu wpden atmıştım gayet iyi yazmıştı kafama takıldı şuan umarım normal doğumu riske atmaz sende de böyle mi yazıyor
İçimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederim 30 unda kontrolüm var doktoruma sorarım mutlaka zatenCanım doktorun sıkıntı yok dediyse hiç panik yapma. Benim de biraz aşağıda. 18 mm demişti perinatoloğum. 30. Haftadan sonra yavaş yavaş çıkar yukarı hiç kafana takma, normal doğumunu da etkilemez kontrol edilir zaten demişti.
Bence güzel olmuş hele de fiyatını düşünecek olursa çok çok iyi. Güzel güzel uyusun Uraz paşa içindeBenimki kurduu sonundaa 2 binlik kadar adi gelmedi ya salatalık gelmedi en azındannyerleştirip halı perde işi bitince atarım sizee
Nexus kullanmadım canım ama 5 dk da bu kadar farklı ölçüm yapmamalı, eşine de dene bi aynıysa iade et bence. Benim kendi kulak ölçümüm hep 37 üzeri çıkar braun kullanıyoruz genelde 37,3 falan çıkıyor ama oğluma eşime bakıyorum normal 36 çıkıyor. 1-2 kişi de dene bakalım.Kızlar Nexus marka ates ölçer alanlar evde deneme yaptı mı? Bana bozuk mu geldi anlamadım, az önce ateşimi 37,8 ölçtü, sonra 36,6 ;37 sürekli başka ölçtü 5 dk içerisinde. Baska tutarsızlık yaşayan oldu mu merak ettim
Canım sen ph ı yazınca baktım kendiminkine hamileliğin başında istemişti doktor ph 7 miş ama referans değeri 4.4-8 arasıymış doktor hiçbişey dememişti. Senin de referans aralığına bak bakalım bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Epitel hücre, lökosit vs gebeyken genelde bunlar hep yüksek oluyor zaten sıkıntı yapma hemen. Kültürde bişey çıkmazsa benim doktorum ilaç vermiyor. Ağrı, yanma, kasık ağrısı vs olmadıkç sorun yok diyor. Şu kan değerlerine, vitaminlerine de takıp durma lütfen benim de en başında bakıldı bi daha 4 aralıkta randevum var o zamanlar bakarız demişti doktorum. Benim doktor biliyosun acıbadem de bi de perinatolog yapılması gerekse hiç affetmez yazar o tahlilleri çatır çatır çok sık yaptırmaya gerek yokben 2 hafta sonra bunu tekrarlatayım bebikoya zararı ne acaba ya bi de vitamin mineral baktırayım lanet kadın istememiş kesin çıkardı yoksa
Yaa şekerr referans değeri max 7.2 diyorr tahlil şeyinde bence dezenfektanı fazla kaçırdımBence güzel olmuş hele de fiyatını düşünecek olursa çok çok iyi. Güzel güzel uyusun Uraz paşa içindebak yatağının kenarında alt açma yeri varmış senin bi daha almaya kalkma
Nexus kullanmadım canım ama 5 dk da bu kadar farklı ölçüm yapmamalı, eşine de dene bi aynıysa iade et bence. Benim kendi kulak ölçümüm hep 37 üzeri çıkar braun kullanıyoruz genelde 37,3 falan çıkıyor ama oğluma eşime bakıyorum normal 36 çıkıyor. 1-2 kişi de dene bakalım.
Canım sen ph ı yazınca baktım kendiminkine hamileliğin başında istemişti doktor ph 7 miş ama referans değeri 4.4-8 arasıymış doktor hiçbişey dememişti. Senin de referans aralığına bak bakalım bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Epitel hücre, lökosit vs gebeyken genelde bunlar hep yüksek oluyor zaten sıkıntı yapma hemen. Kültürde bişey çıkmazsa benim doktorum ilaç vermiyor. Ağrı, yanma, kasık ağrısı vs olmadıkç sorun yok diyor. Şu kan değerlerine, vitaminlerine de takıp durma lütfen benim de en başında bakıldı bi daha 4 aralıkta randevum var o zamanlar bakarız demişti doktorum. Benim doktor biliyosun acıbadem de bi de perinatolog yapılması gerekse hiç affetmez yazar o tahlilleri çatır çatır çok sık yaptırmaya gerek yokVücut kendini belli eder, bebiş gelişiyor zaten hiçbir sıkıntın yok boşa darlama kendini Gerçi sana diyorum ama ilk hamileliğimde ben de böyleydim
Canım bendekiyle bir karsilastiricam ama benim doktorum ayrıntılı ultrason a göre değil kendi görüşüne göre söyledi ikimizin ne bebek ne ultrason görüntüsü aynıdır bence karşılaştırma yapmak doğru değil..2600 e aldım ben sanırım 2400 e kadar düştü ama daha düşer mi bilmiyorum parasını hak eden bir araba bence 2. Çocuğu da düşünüyoruz kısmet olursa, o yüzden almışken biraz sağlamını almak istedim
Söylediyse unuttuğunu sanmiuorum. Muhtemelen çıkmamıştır haftasonu diye.Yaa şekerr referans değeri max 7.2 diyorr tahlil şeyinde bence dezenfektanı fazla kaçırdım
Ya ben tahlil vermeyi çok severim bebişten önce de böyleydii dahiliyeye gider dururdumçocukla çok alakası yokk jekekwkw bu kaçıncı doktor ağzımla söylüyorum istiyorum hala neden bakılmıyo çıldırıyoruuum valla küçük civciv savaş açıcakk yoksa ilaçları aldım sonunda demir d vitamini yazdırdııım kendi önceki tahlillere baktı demir ve d düşük neden vermemişler dedii şimdi yine bakarız fln diyoduu ama yok unutmuş veya ptesi çıkar inşş
Demirinize bakilmis zaten. Ferritin 0.53 demissiniz demir depolarınız boşalmış. Demir II sulfat formlu bir ilac icmeniz lazim. sabah aksam alın dedi mi? Demir ilacini alirken mutlaka c vit yerine geçecek birseyle alın portakal suyu gibi ve öncesi sonrasi 2 saat kalsiyumlu besin almayın.Yaa şekerr referans değeri max 7.2 diyorr tahlil şeyinde bence dezenfektanı fazla kaçırdım
Ya ben tahlil vermeyi çok severim bebişten önce de böyleydii dahiliyeye gider dururdumçocukla çok alakası yokk jekekwkw bu kaçıncı doktor ağzımla söylüyorum istiyorum hala neden bakılmıyo çıldırıyoruuum valla küçük civciv savaş açıcakk yoksa ilaçları aldım sonunda demir d vitamini yazdırdııım kendi önceki tahlillere baktı demir ve d düşük neden vermemişler dedii şimdi yine bakarız fln diyoduu ama yok unutmuş veya ptesi çıkar inşş
bizimkide öyle yaptı.dreame mop 9 aldık aşırı memnunuz.Bizimki robot süpürgeyi kendi aldı geçen indirimde. İsyan ediyodu artık her pazar ev supuruyo diye
Sabah 1 tame Ferro sanol dedi, 3 damla dvit dedi, magnezyum ağrın oldukça devam, regenesis devam dedi tahlil sonuçlarına göre ek ilaç lazım olursa yazarız dediiDemirinize bakilmis zaten. Ferritin 0.53 demissiniz demir depolarınız boşalmış. Demir II sulfat formlu bir ilac icmeniz lazim. sabah aksam alın dedi mi? Demir ilacini alirken mutlaka c vit yerine geçecek birseyle alın portakal suyu gibi ve öncesi sonrasi 2 saat kalsiyumlu besin almayın.
Sehir hastanesi degilse d vitamini hemen çıkmıyor tahlillerde.
Günaydın ben de dun annem görsün diye konusup dokunup hareket ettiriyordum sonunda baya ciddi vurunca biraktim :))Kızlar günaydınnnbenim bebitoya güncelleme geldi dün akşam. Asla ama asla durmuyo, sürekli dayak yiyorum sabahları çat çat uyandırıyor. Dün doktor çok dürtükledi keşkül dürter gibi onun intikamını alıyo galiba
Bende öyleydim gitmediğim bölüm kalmamıştır heralde hastanedeki tüm doktorları tanırdımYaa şekerr referans değeri max 7.2 diyorr tahlil şeyinde bence dezenfektanı fazla kaçırdım
Tabiki aynı olamaz canım. Benim de kanamam olmuştu 11. Hafta da ama doktora gittiğim de ağır iş yaptığım için olduğunu söylemiştiCanım bendekiyle bir karsilastiricam ama benim doktorum ayrıntılı ultrason a göre değil kendi görüşüne göre söyledi ikimizin ne bebek ne ultrason görüntüsü aynıdır bence karşılaştırma yapmak doğru değil..
Benim iki kere kanamam oldu suruntu gibide olsa..ben stres oldum.. buda farklı birşey kanama nedenine baktı anliycagin
Çay, süt, kahve vs almayacaksin 2 saat önce ve sonra demiri içince. Yoksa vücut direk atıyor.Sabah 1 tame Ferro sanol dedi, 3 damla dvit dedi, magnezyum ağrın oldukça devam, regenesis devam dedi tahlil sonuçlarına göre ek ilaç lazım olursa yazarız dedii
Ay teşekkür ederiiim portakal suyu ısmarlarım kendime sabahlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?