Yaa maşallah sana çok yakismis cidden24+0 karın güncellememiizzz
Uraz bey annesini güzelleştiriyor gün gectikce24+0 karın güncellememiizzz
Canim sen hangi rengini almıştın??Hafif bi araba diye okudum denemedim direk. Prego 2032 solo kabin boy aldim canim. Benim icin kolay katlanmasi vs onemliydi pratiklik acisindan. Fiyati da 1900 gibi bi rakama geldi gecen indirimde kacirmadim öyle olunca. Casual 2400 e kadar dustu bildiğim kadarıyla
O zaman elimdekiler yeter yeni doğana ihtiyaca göre sekillendiricem. Yaa evet martta geliyo ben bissuru sey beğendim kışlık hepsiCanım ben ikinci oğlana hamileyim. Bizim bebekler mart ayında doğacağı için ilk üç ay giyeceği kıyafetler uzun kollu olur, sonrasında yazlık modumuza yavaş yavaş geçeriz muhtemelen. Ben birkaç takım 0-3/1-3 ay kıyafetin lazım olacağını düşünüyorum ama onun dışında 3-6 aylık kıyafetler yeterli olur. Benim oğlumdan kalan 4-5 takım yenidoğan, 10-12 takım da 3-6 ay var. Çıtçıtlı zıbınlar çok gerekli olacak bana göre, biraz büyükçe onlardan kullanırım. Yazın genellikle bir çıtçıtlıyla durur diye düşünüyorum.
Heves ettikçe belki bir iki takım daha alırım ama 3-6 ay alacağım ve belki de o kıyafetler küçülmeden yaz geleceği için ince şeyler giyiyor olacak. Tabi bebeğin yapısına bağlı. 3-6 ay arası yaza geliyor ama benim oğlum biraz iriydi o yüzden 4 aydan sonra her zaman ayından büyük giydirirdim.
Bendeki kıyafetler yarı yarıya alt üst takım ve tek parça uzun zıbınlardan oluşuyor. İçine çıtçıtlı zıbın giydirdikten sonra çok farklı olmayacaklarını düşünüyorum. Beli falan açıkta olmuyor ve giydirmede ekstradan bir zorluk yaşamamıştım. En azından benim deneyimim bu yöndeydi
ay Allahim ne kadar zayıfsın maşallah kız gibi böyle hamile.mi olur24+0 karın güncellememiizzz
Yaa çok güzel olmuş eşyalar girince daha çok hoşuma gidiyor odalar
yaa evet bir sürü zıbın var hepsi katlı üst üste hangisi ne renk göremiyorum organizerle daha net olur heralde her şeyy bi araştırmaya gireyiiim önerceğiniz şeyler olursa talibiimYaa çok güzel olmuş eşyalar girince daha çok hoşuma gidiyor odalarBence de çekmecelere organizer şart ben henüz almadım ama alıcam daha düzgün durur bence Bu arada bende hiç patik yok onu fark ettim sayende listeye ekliyorum hemen
Evet ilk aylardaki hevesimiz tek kat kıyafetle törpülenecek herhaldeO zaman elimdekiler yeter yeni doğana ihtiyaca göre sekillendiricem. Yaa evet martta geliyo ben bissuru sey beğendim kışlık hepsi6 aylık yaz ortasında giydircem sanki hahahah
kııız ciddi misiin ne zaman gelcek ya öf odalara geçin nolur bana fikir olsun süs püs işleriiiiBizimkiler organizatoe kendiliğinden var.
Bende araştırıyorum ama küçük kıyafetler olduğu için s ya da m olan boyutları yeter gibime geliyoryaa evet bir sürü zıbın var hepsi katlı üst üste hangisi ne renk göremiyorum organizerle daha net olur heralde her şeyy bi araştırmaya gireyiiim önerceğiniz şeyler olursa talibiim
Canım black silver diye gecen renk bizimki. Siyah üzerine simli gibi duruyo ama beni rahatsız etmedi ben süslü şeyleri severim. Senin kız mı erkek mi bebiş? Burdan bi arkadaş yazmıştı hatta baya simli gelcek senin oğlan kullanamazsın diye o da almış iade etmiş. Ama biz beğendik eşimle. Tamamen zevk meselesi ben sana fotolarını ekliyim.Canim sen hangi rengini almıştın??
Çok güzel canım, bizim burası yazın çok sıcak o yüzden siyah pek istemiyorum ama diğer renkleri de yok nerdeyseCanım black silver diye gecen renk bizimki. Siyah üzerine simli gibi duruyo ama beni rahatsız etmedi ben süslü şeyleri severim. Senin kız mı erkek mi bebiş? Burdan bi arkadaş yazmıştı hatta baya simli gelcek senin oğlan kullanamazsın diye o da almış iade etmiş. Ama biz beğendik eşimle. Tamamen zevk meselesi ben sana fotolarını ekliyim.
Kuzu evet hep siyah sanırım bu model. O zaman başka bişey bak kraftta falanda var kabin boylar sanırım. Kabin boy oluşu şöyle küçücük oluşu çok hosuma gitmisti benimÇok güzel canım, bizim burası yazın çok sıcak o yüzden siyah pek istemiyorum ama diğer renkleri de yok nerdeyse
Ben çok kararsız biriyimKuzu evet hep siyah sanırım bu model. O zaman başka bişey bak kraftta falanda var kabin boylar sanırım. Kabin boy oluşu şöyle küçücük oluşu çok hosuma gitmisti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?