2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
@chloen aşkım gecikmeli oldu ama anca yerleştirdim dolap içleri böyle
Çekmecelere organizer şartmışş onu anladım sır ahalı perde zıkkımlarında
Ooo masallah canim oda cok guzelmis. Hersey cok guzel gozukuyor Simdi daha cok anladim ne kadar cok alisveris yaptigini güzel gunlerinide goruruz insallah minik adamin

kııız ciddi misiin ne zaman gelcek ya öf odalara geçin nolur bana fikir olsun süs püs işleriiii uyum konusunda çok şeyim fakir fikir fakiri
Bizden birisi de aldı bizim odadan. Dur bulucam kim aldı

@chloen aşkım gecikmeli oldu ama anca yerleştirdim dolap içleri böyle
Çekmecelere organizer şartmışş onu anladım sır ahalı perde zıkkımlarında
Ba yıl dım çok güzel olmuş herşey eline koluna sağlık bide diyosun daha alcaklarım var kız o odadan 3 bebeye malzeme çıkar
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin kuzu maşallah

Ba yıl dım çok güzel olmuş herşey eline koluna sağlık bide diyosun daha alcaklarım var kız o odadan 3 bebeye malzeme çıkar
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin kuzu maşallah
5 biberonu sakladım annemler gelince şok geçircek kesin
benim eksik listesini biliyosun kanki bitmez asla bitmemek üzere tasarlanmış

5 biberonu sakladım annemler gelince şok geçircek kesin
benim eksik listesini biliyosun kanki bitmez asla bitmemek üzere tasarlanmış
Allah iyiliğini versin 5 biberon ne kız kıyafetleriyle takım mı yedircen kombin yaparsın artık agjsdh

Bu ara tuhaf şeyler oluyo önce ağzımın bıyık kenarlarında lekeler çıktı sonra çenemde çıktı ama farklı bir lekeydi daha sonra ellerim aşırı kurudu pul pul döküldü resmen derisi şimdide sağ el bileğim ağrıyo He bide 2 gün önce sabah sağ bacağıma giren kramp ile uyandım hala daha ağrısı devam ediyor

Çok tatlı tam yemelik karıın sorma artık fazla yemek yiyemiyorum direk şişiriyo ve karında gerginlik oluşuypr midemize yer kalmamış karnımızda onu anladım djfjjf
Ya doymuyorum doyamıyorum bi tane daha yiyeyim diyosun sonra bi bakıyosun miden ağzından çıkcak çatır çatır çatlıcak galiba karnım çünkü içerisi hiç geniş değil öyle olsa bu kadar şişip sertleşmezdi. Mide yukarı çıkınca bir lokma bişey yesen yine şişiyosun

Demek ki yeteri kadar nemli değil cildin. Ona dikkat et mutlaka kuru kaldıkça pul pul olup dökülür. Benim bacaklarımda oluyordu şimdi düzenli kremleniyorum kalmadı artık. Bu kramplar beni de sabah uyandırıyordu magnezyumu 2 tablete çıkardım düzeldi Ama kramp girdikçe içiyorum onun dışında multivitamine devam onunda içinde yeteri kadar var zaten.

Kızlarım bu ikisi arasındaki fark ne ya ben anlamadım birinde yenidogan yaziyo bu mu hangisini almalıyız. Ya da baska bir marka mı almalıyız. Artık şu son indirimde hepsini alıp bitirmek istiyroum ya daha bebemin beşigi yok gerçi de

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-21-23-44-12-643_trendyol.com.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2021-11-21-23-44-08-171_trendyol.com.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 75
Bütün gün 1849 lirayken robot süpürge almadım, 2199a çıktı gene. Bu hb yi vurmak lazım. Güya cumaya kadar sabit fiyatları. Delirdim, burun aspiratörü ile yatağı aldım valla. Daha da düşmez üstüne artar. Düşerse de iptal eder bir daha alırım nasılsa Perşembe verecekler kargoya

Krem sürüyorum ama gene oluyor anlamadım magnezyum yok bende ek olarak kullandığım yarın kontrolde sorucam bunu da normalde de olurdu ama 10 dk sonra bişey kalmazdı bu sefer geçmedi

Bugün e bebekten bunları aldım..dergisini begendim çok ucuz yanında 2 adet goon bebek bezi hediye denerim..
minies migros markası alt açma için iki paket aldım lazım olur diye.. şimdilik bunlar..

mühendisinoglu Instagram da minies bebek bezi iyi diyor sleppy baby turko bebe land goon hem fiyatı uygun hemde temiz icerik diyor..

şampuan sabun bebek deterjanı bez bunları alicam bugün kararsız kaldım siz hangi markaları aldınız..

o kartları da aldım çok istiyordum hoşuma gitti kalin kartlar dikkatini cekecek inşallah.
bugun ilk kez çok sert vurdu babasida duydu kızımı

Eklentiler

• IMG_20211122_002359.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20211122_002343.webp
    17 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20211122_002607.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2021-11-22-00-26-54-847_com.miui.gallery.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 55
Bizde goon almayı düşünüyoruz tek sorun bulmak zor olabiliyormuş öyle duymuş eşim

Krem sürüyorum ama gene oluyor anlamadım magnezyum yok bende ek olarak kullandığım yarın kontrolde sorucam bunu da normalde de olurdu ama 10 dk sonra bişey kalmazdı bu sefer geçmedi
Benim de öyle yüzüm. Ne kadar su içsem de kuruyor. Benim aylardır çene altımda var leke. Normalmiş ama hamilelikte. Doktorum gecer doğumdan sonra dedi. Magnezyum bu saatten sonra aşırı ihtiyaç. Kasılmalar olacak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…