2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Baktıkları bunlar ben kendime doktor bulamıcam heralde asla
Ben erdem hastanesi gidiyorum memnunum değiştirdim burası iyi
Canim banada en başta bir baktılar kan tahlili detaylı şimdi sağlık ocağı yaptı ama hamilelik boyunca vitamin herşey iceren D3 magnezyum hepsinden içiyorum sağlık ocağı test yapmasakda devam dedi

Kız bana aç karna iç dedi kabiz olursa değiştirelim dedi ishal oluyorum iki gündür başladım aç karna zarar verir mi ki
Canım asıl aç içmek güzel sen dogrusunu yapıyosun. Ama ben mümkün degil içemedim. Tüm gün sancı çektim aç içince, yoksa dr sabah ac vermişti. Şimdi gece içenler varmış ya, ben de akşama cekeyim. Gündüz üstüne yiyip içiyorum, herhalde fayda alamıycam bu şekilde

Kızlar şimdi sleppy baby turko goon bebe land bu markaların hangisini alalım birkac paket alıp koyalım en azından dolaba önümüzdeki ay ??

Şampuan pişik kremi bebeyagi vs bunları hangisinden aldınız??
Ben bı ara goon bulamamıştım bı paket sleepy almıştım ama o zamanlar mor paketi vardı . Çok fena pişik yapmıştı . Benim kendi alacagimi söyleyeyim . Goon 1 numaradan en az 5 paket alicam . Kardeşimin kızında daha yeni denemiş olduk .5 paket baya baya gider belki 6.-7. almak zorunda bile kalırız .ilk zamanlar çok fazla bez gidiyor .çünkü çiş takibi yapiyiruz doktorlar en az 5 viski bez istiyor . Yani en az 5 kere çiş yapmasini .e sayabil.ek için cisi görünce hmn değiştiriyoruz . Bı de bu ilk kaka var ya adını unuttum .onu da tamamen bitirene kadar çok kaka yapiyor yani kakası sarıya donenekadar . Bnm kızım sarı kakayi da çok yapardi.kardesimin kızı ise sürekli olarak ufacik ufacık kaka yapardı . Yani altını değiştir on beş dk sonra bak yi e parmak ucu kadar kaka oluyordu bezinde . Goon zaten kalıp olarak büyük olduğu için 5 paket rahatlıkla gider . Bu baby turko yu da açıkçası baya merak ediyorum . Islak mendili i kızım için aldım baya yumuşak ama Yenidoğan için uygun olmayabilir çünkü çok fazla sulu bırakılmış . Paketin ortasina gelince ıslak mendili kullanmadan önce suyunu sıkmak gerekiyor . Ama dokusu acayip güzel . O yüzden bezi de iyi olabilir diye düşünüyorum

Ben yıldım yani ağzımla istiyorum kontrol haklarım boşa gidiyo zaten leş ultrasonunda hiçbir şey göremedim de bundan da soğudum şu an
Aradin mi doktoru? Ben sizden bunları da istemiştim bakmadiniz mi ya da çıkmadı mı diye sor bir.

Ben de başta ac içiyordum. Doktor değişince tok iç dedi. Eczacı da tok için diyor. Hatta portakal suyu ile alın demiri dedi.

Hangi erdeme gidiyosun canım kardedimin doktiru Çamlıca erdemde .doğumda tanıştık doktorla ama acyip iyi kafa bı kadın . Ve sezeryan olucaktin galiba .kardeşim sezeryan oldu artık kadını elinden mıdır nedir hiç ağrı acı çekmedi . Hatta gaz sancısı bile olmadı

Benim doktorum da ilk zamanlar baya detaylı bir tahlil istemişti bi daha 24. Haftadan sonra bakarız dedi. Daha henüz demir ilacı falan kullanmıyorum. Sadece pregnacare kullanıyorum. Doğru bulmuyorum bu kadar ilaç ve vitamin takviyelerini diyor doktorum. Bebeğe hiçbir faydası yok annenin de bi tane yukarıda yazdığım gibi vitamin kullanması yeterli demişti. Magnezyum için bile her gün kullanma diyor. Böbreklere zarar verebiliyor ilk doğumumda öyle demişti başka bir doktor. Zaten normalde de kalp atışından sonra ve 6. Ayda genel taramalar yapılır. Bazı doktorlar vitamin konusunda çok ısrarcı ilk hamileliğimdeki doktorum da öyleydi bu doktoruma kalırsa hepsi gereksiz

Yazdım aşkın 1 saat önce mesaj at diyodu dönüş yok 3e kontrol randevusu oluşturmuştu bekliyorum bakalım ne zaman dönecek
Alla alla. Şansına niye böyle doktorlar geliyor sana? Ben kuzene sorayım bir iyi bildiği bir kadın dogumcu var mı acaba? Yedikulede göğüs cerrahisi de prof o. Vardır belki arkadaşı falan.

Bebek sömürüyor bizi vermemeleri de garip aslında. En nihayetinde su ile atılıyor vücuttan. Ben demir haoina rağmen bir türlü 30lari göremedim. Arkadaş kullanmadan 30 demiri hamile de değil

Alla alla. Şansına niye böyle doktorlar geliyor sana? Ben kuzene sorayım bir iyi bildiği bir kadın dogumcu var mı acaba? Yedikulede göğüs cerrahisi de prof o. Vardır belki arkadaşı falan.
Valla bende bi uğursuzluk var ama çözemedim neden zaten o gün hastaneden çıktık arabayı çekmişler ara allah ara yok çekici yok ceza bilmem ne belliydi bi halt olcağı

Baktıkları bunlar ben kendime doktor bulamıcam heralde asla
Vitaminlere ekstra bakılıyo demek ki tam kan sayımı yazıyor çünkü baktım bendekilerde öyle ama vitamin kısmı var bir de onun için bakılmamış olabilir sende Bırak bu doktorlar bi şeyden anlamıyo git özele de ben vitamin değerlerime baktırmak istiyorum en fazla 100 tl olsun baktır için rahat olsun. Başka aklıma bişey gelmiyor kuzu

Aşkım ben özel hastaneye gidiyorum zaten hiç devlete gitmedim ki hepsi özeldi hepsi ayrı halt çıktı

Ben de başta ac içiyordum. Doktor değişince tok iç dedi. Eczacı da tok için diyor. Hatta portakal suyu ile alın demiri dedi.
Ben de öyle yapıyorum c vitamini demirin daha iyi emilimini sağlıyor. Ha eğer çay içiyorsam da 2 saat sonra demiri içiyorum.

Aşkım ben özel hastaneye gidiyorum zaten hiç devlete gitmedim ki hepsi özeldi hepsi ayrı halt çıktı
Kendi paranla rezil oluyorsun bir gülmedi yüzün doktorlardan hastaneden yana. Olmazsa doktora özellikle söyle ben vitamin değerlerimi merak ediyorum ona göre yönlendirme yapsın kan alıp baksınlar. Çok saçma sistemleri çözemiyorum

Benimde bir kere kan ve idrar verdim o. Onda da tiroit cikti ilaca başlatti. Sonra bi tekrar kan verdim tiroit değerim düşmesine ragmen ilaca devam dedi hala iciyorum. Cumartesi şeker yüklemesine gittigimde sorcam yani bidaha hic bakilmicak mi sacma geliyo bana da. Hic bakmadan demir hapına, magnezyuma falan başladık.
Ben yıldım yani ağzımla istiyorum kontrol haklarım boşa gidiyo zaten leş ultrasonunda hiçbir şey göremedim de bundan da soğudum şu an
Kıyamam sana kuzu yaa benimki de özel ama benimki de oyle detaylı surekli bi kan ver bi bakalim olayı yok. Dayadi ilaclari vitaminleri iciyorum valahi

24+4 den selam kizlar . Fena çıktı karnın ya .kızımda bu kadar yoktu sanki . Ya da erkek olduğu için baya one doğru gidiyor kendimi zor taşıyorum şimdiden
Maşallah ne güzel büyüyo Erkek göbüşleri öne doğru sivriliyor kız göbüşleri daha yayvan oluyor benim bildiğim. Bir de erkek göbeği her halukarda çatlıyormuş ‍♀ İnş son dakka ortadan ikiye çatlamayız

Şeyde sıkıntı 2 hafta sonra şeker yükleriz dedik 2 hafta sonra hatun izinli bu kadar mı sallamıyosun 3 hafta de o zaman
Öyle dedim ne zamandır vitaminlere bakılmadı bir şey de kullanmıyorum merak ediyorum ne var ne yoksa bakalım aynen bu cümleyi kurdum

24+4 den selam kizlar . Fena çıktı karnın ya .kızımda bu kadar yoktu sanki . Ya da erkek olduğu için baya one doğru gidiyor kendimi zor taşıyorum şimdiden
Hadi senin ikinci çocuk. Benim ilk ve benimde boyle yarin 25 olcaz 7.5 kilo almışım. Kapıldık gidiyoruz ben 30 u görcem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…