2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hadi ya ya ben bu da çok üşengeç oldum iki gün yağ suruyosam üç gün sürmüyorum. Kızımda yanlardan ufacık bir iki çatlağın olmuştu sadece ki 22 kilo almıştım . Bunda da ona güveniyorum galiba

Hadi senin ikinci çocuk. Benim ilk ve benimde boyle yarin 25 olcaz 7.5 kilo almışım. Kapıldık gidiyoruz ben 30 u görcem heralde
Bnde yedi kilo aldım . Bundan sonra da insaflı olursa 10_11 kilo alsam yeter diyorum ama bakalım 18 kilo almaya razıyım ben 20 yi gecmim de boyumda kısa ve alınca acayip yanaklarım şişiyor .

Valla bende bi uğursuzluk var ama çözemedim neden zaten o gün hastaneden çıktık arabayı çekmişler ara allah ara yok çekici yok ceza bilmem ne belliydi bi halt olcağı
Şu kadına baksana bir. Yakın mi sana? Baya begenmisler.

3 ayda bir sağlık ocağı istiyor aslında.. Benim doktorum en son gittiğimde her ay tahlil istiyorum sağlık ocağında yaptır gel dedi. Başta değerime bakmadan kan ilacı vermişti tahlil sonuçlarımda demir çok yüksek çıkınca bıraktırdı

kuzum bende doğum sigortası var acıbademlerde falan geçmiyor ya
kolan derindere medikalparklar medicanalar medipoller bunlarda geçiyo

kuzum bende doğum sigortası var acıbademlerde falan geçmiyor ya
kolan derindere medikalparklar medicanalar medipoller bunlarda geçiyo
Hmm. Tamam öyle bakalım
Medicali ele direk. Paragozler

Hmm. Tamam öyle bakalım
Medicali ele direk. Paragozler
aynennn kalp ameliyatı zamanımda beni mezara sokmadıkları kaldı manyakların
tövbe yaa kaçarak uzaklaşmıştımm

ay acaba kızlar 10 gün kontrol randevusu hakkı var ya
1 tane kontrol bu kadın oluşturdu tahlili konuşmak için 10 gün içinde 2. kere aynı branş başka doktora kontrole gidebiliyor muyum acaba çok şey mi istiyorum yoksa karşı odasındaki ultrason güzeldi o kadına kaçsam kaçabilirsem

E bu gerizekalı kadın şeker sonucun çıktığında kontrol edip bakmayacak mı. Sen taa 1 haftada onun keyfini mi bekliceksin? Gerçi özel numarası varsa sonucu atarsın yine irtibata geçip ama yüzyüze kontrol daha iyi tabi. Şeker randevusu almış mıydın?

Kızlar bu gogus pompaları nasıl kullanılıyor acaba sanki uzay mekigiymiş gibi, gercekten hiç bir şey anlamadan inceliyorum hep hahahaha

Eklentiler

• 8FF60EC7-29A9-4F16-A865-42F9C704614A.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 53
  • F704ABEF-2969-4E34-983E-819E227D676E.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 30CCE374-354F-4F4A-8365-009701D2CE7C.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah Biz de inatçı bi öksürükle uğraştık çok şükür başka bi rahatsızlık olmadı ama öksürük hala geçmiş değil bu yıl hastalıklar da bi garip
Bana uykular haram olmaya başladıı şimdiden işin garibi gündüz de hareketli şimdi oynasınlar da çıkınca güzel güzel uyusunlar inşallah

yok yavrum 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yaparız dedi sadecee ona ayrı randevu mu alınıyooo hiç bilmezdim hiççç
hatta dedi ki şimdi mi yapsak e ben su falan içtim dedim tamam o zaman dedi

Ara sor bir. Belki verirler. Hiç gitmediğim için bilmiyorum onu

Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.

Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
Kafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.

Z zahrada ay şu çok hoşuma gitti deniz yildizli falan

Canim bende ac içiyorum düşündüm karnım az agriyor gibi oluyor ishal afedersin ama içiyorum mecbur
Canım bende camlica erdem kardeşinin doktoru kim acaba doğum nasıl oldu sezeryanla mi bende inşallah öyle iyi olurum acı olur belki ama inşallah çok olmaz

ayyyyyy asooooş
aşırı güzel aşırııı
Kendi istedigimizi yaptırabiliyor muyuz acaba ya? Kassandrali yaptıralım dedim ben eşim de Turalı var bir tane ona bayıldı. 2 set yaptiricam sanirim

yok yavrum 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yaparız dedi sadecee ona ayrı randevu mu alınıyooo hiç bilmezdim hiççç
hatta dedi ki şimdi mi yapsak e ben su falan içtim dedim tamam o zaman dedi
Ben onun için ayrıca randevu ayarlattım şeker bitince doktora uğrayıp kontrole de giricem ikisi aradan aynı gün çıkmış olcak

Kendi istedigimizi yaptırabiliyor muyuz acaba ya? Kassandrali yaptıralım dedim ben eşim de Turalı var bir tane ona bayıldı. 2 set yaptiricam sanirim
Benim bildiğim logoyu atman yeterli şekerr ben uğraşmadım da profilde beğendiğimin fotosunu attım isim şu model şu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…