- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Hadi yaMaşallah ne güzel büyüyoErkek göbüşleri öne doğru sivriliyor kız göbüşleri daha yayvan oluyor benim bildiğim. Bir de erkek göbeği her halukarda çatlıyormuş ♀ İnş son dakka ortadan ikiye çatlamayız
Hadi senin ikinci çocuk. Benim ilk ve benimde boyle yarin 25 olcaz 7.5 kilo almışım. Kapıldık gidiyoruz ben 30 u görcem heralde
Valla bende bi uğursuzluk var ama çözemedim neden zaten o gün hastaneden çıktık arabayı çekmişler ara allah ara yok çekici yok ceza bilmem ne belliydi bi halt olcağı
3 ayda bir sağlık ocağı istiyor aslında.. Benim doktorum en son gittiğimde her ay tahlil istiyorum sağlık ocağında yaptır gel dedi. Başta değerime bakmadan kan ilacı vermişti tahlil sonuçlarımda demir çok yüksek çıkınca bıraktırdıCanım bu arada benim dr ilk basta, 1 aylıkken sadece troid, idrar kültür ve ferritin baktı. Bir daha hiç kan tahlili bakmadı. Hamilelikte rutin kontrolde yok mu acaba ama bakmadan vitaminleri yığdı yani. Nasılsa bebek tüketiyor diye herhalde, bakan doktor var mı acaba
kuzum bende doğum sigortası var acıbademlerde falan geçmiyor yaŞu kadına baksana bir. Yakın mi sana? Baya begenmisler.Prof. Dr. Meral Aban - Doktorsitesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum doktoru Prof. Dr. Meral Aban hakkında bilgi, hasta yorumları ve resimleri burada.www.doktorsitesi.com
Hmm. Tamam öyle bakalımkuzum bende doğum sigortası var acıbademlerde falan geçmiyor ya
kolan derindere medikalparklar medicanalar medipoller bunlarda geçiyo
aynennn kalp ameliyatı zamanımda beni mezara sokmadıkları kaldı manyaklarınHmm. Tamam öyle bakalım
Medicali ele direk. Paragozler
E bu gerizekalı kadın şeker sonucun çıktığında kontrol edip bakmayacak mı. Sen taa 1 haftada onun keyfini mi bekliceksin? Gerçi özel numarası varsa sonucu atarsın yine irtibata geçip ama yüzyüze kontrol daha iyi tabi. Şeker randevusu almış mıydın?Şeyde sıkıntı 2 hafta sonra şeker yükleriz dedik 2 hafta sonra hatun izinli bu kadar mı sallamıyosun 3 hafta de o zaman
Öyle dedim ne zamandır vitaminlere bakılmadı bir şey de kullanmıyorum merak ediyorum ne var ne yoksa bakalım aynen bu cümleyi kurdum
Çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallahBenim de ne hayallerim vardı gezicektik oğlumla ama okullar kapandı ertesi gün hasta oldu 1 haftamız öyle geçti. Ne güzel maşallah tadını çıkargeceleri benim de öyle kıpır kıpır dışardan da belli oluyor karnım bi aşağı bi yukarı miniğe de maşallah herşey yolundaymış
canım memorial hastanesini sormuşmuydun orada geçiyor muydu ?kuzum bende doğum sigortası var acıbademlerde falan geçmiyor ya
kolan derindere medikalparklar medicanalar medipoller bunlarda geçiyo
yok yavrum 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yaparız dedi sadecee ona ayrı randevu mu alınıyooo hiç bilmezdim hiçççE bu gerizekalı kadın şeker sonucun çıktığında kontrol edip bakmayacak mı. Sen taa 1 haftada onun keyfini mi bekliceksin? Gerçi özel numarası varsa sonucu atarsın yine irtibata geçip ama yüzyüze kontrol daha iyi tabi. Şeker randevusu almış mıydın?
Ara sor bir. Belki verirler. Hiç gitmediğim için bilmiyorum onuaynennn kalp ameliyatı zamanımda beni mezara sokmadıkları kaldı manyakların
tövbe yaa kaçarak uzaklaşmıştımm
ay acaba kızlar 10 gün kontrol randevusu hakkı var ya
1 tane kontrol bu kadın oluşturdu tahlili konuşmak için 10 gün içinde 2. kere aynı branş başka doktora kontrole gidebiliyor muyum acabaçok şey mi istiyorum yoksa karşı odasındaki ultrason güzeldi o kadına kaçsam kaçabilirsem
Kafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
ayyyyyy asooooşKafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.Eki Görüntüle 2957137
Z zahrada ay şu çok hoşuma gitti deniz yildizli falan
Eki Görüntüle 2957138
Canim bende ac içiyorum düşündüm karnım az agriyor gibi oluyor ishal afedersin ama içiyorum mecburCanım asıl aç içmek güzelsen dogrusunu yapıyosun. Ama ben mümkün degil içemedim. Tüm gün sancı çektim aç içince, yoksa dr sabah ac vermişti. Şimdi gece içenler varmış ya, ben de akşama cekeyim. Gündüz üstüne yiyip içiyorum, herhalde fayda alamıycam bu şekilde
Canım bende camlica erdem kardeşinin doktoru kim acaba doğum nasıl oldu sezeryanla mi bende inşallah öyle iyi olurum acı olur belki ama inşallah çok olmazHangi erdeme gidiyosun canım kardedimin doktiru Çamlıca erdemde .doğumda tanıştık doktorla ama acyip iyi kafa bı kadın . Ve sezeryan olucaktin galiba .kardeşim sezeryan oldu artık kadını elinden mıdır nedir hiç ağrı acı çekmedi . Hatta gaz sancısı bile olmadı
Kendi istedigimizi yaptırabiliyor muyuz acaba ya? Kassandrali yaptıralım dedim ben eşim de Turalı var bir tane ona bayıldı. 2 set yaptiricam sanirimayyyyyy asooooş
aşırı güzel aşırııı
Ben onun için ayrıca randevu ayarlattım şeker bitince doktora uğrayıp kontrole de giricem ikisi aradan aynı gün çıkmış olcakyok yavrum 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yaparız dedi sadecee ona ayrı randevu mu alınıyooo hiç bilmezdim hiççç
hatta dedi ki şimdi mi yapsak e ben su falan içtim dedim tamam o zaman dedi
Benim bildiğim logoyu atman yeterli şekerr ben uğraşmadım da profilde beğendiğimin fotosunu attım isim şu model şu dedimKendi istedigimizi yaptırabiliyor muyuz acaba ya? Kassandrali yaptıralım dedim ben eşim de Turalı var bir tane ona bayıldı. 2 set yaptiricam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?