Yenidoğan kafa yastıkları var özel ortası çukur onlar olabilir onun dışında bu yastıklı reflu yatakları var yan yatırılıyor o da olabilir. Düz yatırmayı tavsiye etmiyorlar kusmasından dolayıArkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
Yok kız yıkar mıyım doğuma kadar bin kere tozlanır onu ocak sonu yapıcam heralde anca biterZ zahrada ay ne güzel yerleştirmişsin, simdi gördüm ben resimleriniiiyıkamadın ama hemen degil mi? Yıkama ve son tur yerleştirme için sanki daha erken gibi geliyor bana.
Bu arada sifonyer düzenleme için ben şunlardan aldım, bebişimin henuz sifonyeri olmadıgı için yerleştirmedim ama kendi iç çamaşırı ve corap cekmeceme kullandım 2 tanesini, epey beğendimbebek odasında kullanıcam diğerlerini çekmece iclerinde
Ben ocak 15 gibi düşünüyorum, anca yaparım ocak sonuna kadar yavas yavas. Planım, subatta hiç bir iş yapmadan prenses gibi beklemek ahahahaYok kız yıkar mıyım doğuma kadar bin kere tozlanır onu ocak sonu yapıcam heralde anca biteray bakayım bi ama şifonyerin iç uzunluğuna bakayım da bunlar büyük gelmesinn
Aynılarından aldım ben de 4small 4medium 1 tane large aldmZ zahrada ay ne güzel yerleştirmişsin, simdi gördüm ben resimleriniiiyıkamadın ama hemen degil mi? Yıkama ve son tur yerleştirme için sanki daha erken gibi geliyor bana.
Bu arada sifonyer düzenleme için ben şunlardan aldım, bebişimin henuz sifonyeri olmadıgı için yerleştirmedim ama kendi iç çamaşırı ve corap cekmeceme kullandım 2 tanesini, epey beğendimbebek odasında kullanıcam diğerlerini çekmece iclerinde
Yaaa o yataktan mı aldın çok güzel pahalıdır dimiKafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.Eki Görüntüle 2957137
Z zahrada ay şu çok hoşuma gitti deniz yildizli falan
Eki Görüntüle 2957138
Dedim de biz bu model yok diyor.Benim bildiğim logoyu atman yeterli şekerr ben uğraşmadım da profilde beğendiğimin fotosunu attım isim şu model şu dedim
Ahhahaha aldım valla
Bende Şubat'ta hiç bir iş yapmiycam..ocakta kiyafet vs yıka utule yapicam.bittiBen ocak 15 gibi düşünüyorum, anca yaparım ocak sonuna kadar yavas yavas. Planım, subatta hiç bir iş yapmadan prenses gibi beklemek ahahahatabi o günleri sorunsuz görelim de bir
Vefa Yılmazer . Yeni gelmiş galiba afiyet hastanesinden . Kardeşimin doktiru o hastanede Fatma doktirdu ama tam doğuma yakın rahatsızlandı. Doğumuna vefa girdi . Genel anestezi oldu . Narkozu atana kadar açıyor diyirdu ama narkozu atınca baya kndi e gelmişti . Doktorun ilgisi i tüm aile çok beğendik biz kardeşimle çok memnundu . Çok sıcak kanlı bı doktor . Bn eyupte oturuyorum ilki normal olduğu için ikincide bı aksilik olmazsa normal bekliyoruz . Yolda falan dogururum korkusu olduğu için ona gelemiyorum malum trafik. Ama sezeryan olucak olsam çoktan doktorumu değiştirip ona gitmiştim .doğumu da Bnm hastane göre gayet uygun .2000 lira verdi .ayrıca hastanenin bebek hemşireleri acayip ilgiliydi . Emme konusu da sıkıntı yaşadığı için bebeği hmn hepsini gormusuzdur . Normal hemşirelere çok iyiydi .Canim bende ac içiyorum düşündüm karnım az agriyor gibi oluyor ishal afedersin ama içiyorum mecbur
Canım bende camlica erdem kardeşinin doktoru kim acaba doğum nasıl oldu sezeryanla mi bende inşallah öyle iyi olurum acı olur belki ama inşallah çok olmaz
Bunlar yapamayacak kassandraliyi. Okudu cevap vermedi dahaBenim bildiğim logoyu atman yeterli şekerr ben uğraşmadım da profilde beğendiğimin fotosunu attım isim şu model şu dedim
Aaaa aldin mi yataginiKafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.Eki Görüntüle 2957137
Eki Görüntüle 2957138
Benim de spinal sezaryendi. İkincisi nasıl olur henüz belli değil ama.Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Kafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.Eki Görüntüle 2957137
Eki Görüntüle 2957138
Bu aldığım yatağın ustundeki çift taraflı. 1gun sola, 1 gün saga yatiricam.Benim de spinal sezaryendi. İkincisi nasıl olur henüz belli değil ama.
Bebeğimi yan yatırmayı düşünüyorum ama her zaman aynı yöne yatırmamak gerekiyor. Yoksa hem hep yattığı taraf düzleşiyor hem de o taraftaki boyun kasları diğer tarafa göre kısa kalıyor. Bir hafta bir tarafa diğer hafta diğer tarafa yatırmayı düşünüyorum.
Sırt üstü de yatırılabilir ama ben yan yatınca kusmuğunun daha kolay dışarı çıktığını düşünüyorum.
Sorma vallahi neler neler var? İlk baktığımda alsaydın çok pişmanım o zaman almadığıma. 1200liraydi. 1773e aldım şimdi. Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok :)Aaaa aldin mi yataginicok begenmistim ilk paylastiginda da . Hastane cikisi da cok hoş insan arastirip baktikca işin icinden cikilmiyor
Yatak çok güzelmiş sağlıkla kullan canım linki varsa atar mısın ben de bakayımKafasını yan yatırmak lazimmis. Ben o yüzden özel yatak aldım. Kundakli, donemeyecek hep yan yatacak şekilde.Eki Görüntüle 2957137
Eki Görüntüle 2957138
https://www.hepsiburada.com/kokonan...IAZ?magaza=Beowell&url_src=and-product-detailYatak çok güzelmiş sağlıkla kullan canım linki varsa atar mısın ben de bakayım
Aynen akşam 12den sonra bir şey yiyip icmeyeceksin sanırım. Doktorun bir şey söylemedi mi?Kızlar şeker yükleme testinde sabahtan aç karnına da mı su içmek yasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?