2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
Yenidoğan kafa yastıkları var özel ortası çukur onlar olabilir onun dışında bu yastıklı reflu yatakları var yan yatırılıyor o da olabilir. Düz yatırmayı tavsiye etmiyorlar kusmasından dolayı

Z zahrada ay ne güzel yerleştirmişsin, simdi gördüm ben resimleriniii yıkamadın ama hemen degil mi? Yıkama ve son tur yerleştirme için sanki daha erken gibi geliyor bana.
Bu arada sifonyer düzenleme için ben şunlardan aldım, bebişimin henuz sifonyeri olmadıgı için yerleştirmedim ama kendi iç çamaşırı ve corap cekmeceme kullandım 2 tanesini, epey beğendim bebek odasında kullanıcam diğerlerini çekmece iclerinde

Eklentiler

• E0E94194-4037-4C04-B0DD-C00BD9B67722.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 64
Yok kız yıkar mıyım doğuma kadar bin kere tozlanır onu ocak sonu yapıcam heralde anca biter ay bakayım bi ama şifonyerin iç uzunluğuna bakayım da bunlar büyük gelmesinn

Yok kız yıkar mıyım doğuma kadar bin kere tozlanır onu ocak sonu yapıcam heralde anca biter ay bakayım bi ama şifonyerin iç uzunluğuna bakayım da bunlar büyük gelmesinn
Ben ocak 15 gibi düşünüyorum, anca yaparım ocak sonuna kadar yavas yavas. Planım, subatta hiç bir iş yapmadan prenses gibi beklemek ahahaha tabi o günleri sorunsuz görelim de bir

Aynılarından aldım ben de 4small 4medium 1 tane large aldm

Benim bildiğim logoyu atman yeterli şekerr ben uğraşmadım da profilde beğendiğimin fotosunu attım isim şu model şu dedim
Dedim de biz bu model yok diyor. Benim kedim tabi olmaz diyecektim

Vefa Yılmazer . Yeni gelmiş galiba afiyet hastanesinden . Kardeşimin doktiru o hastanede Fatma doktirdu ama tam doğuma yakın rahatsızlandı. Doğumuna vefa girdi . Genel anestezi oldu . Narkozu atana kadar açıyor diyirdu ama narkozu atınca baya kndi e gelmişti . Doktorun ilgisi i tüm aile çok beğendik biz kardeşimle çok memnundu . Çok sıcak kanlı bı doktor . Bn eyupte oturuyorum ilki normal olduğu için ikincide bı aksilik olmazsa normal bekliyoruz . Yolda falan dogururum korkusu olduğu için ona gelemiyorum malum trafik. Ama sezeryan olucak olsam çoktan doktorumu değiştirip ona gitmiştim .doğumu da Bnm hastane göre gayet uygun .2000 lira verdi .ayrıca hastanenin bebek hemşireleri acayip ilgiliydi . Emme konusu da sıkıntı yaşadığı için bebeği hmn hepsini gormusuzdur . Normal hemşirelere çok iyiydi .

Benim bildiğim logoyu atman yeterli şekerr ben uğraşmadım da profilde beğendiğimin fotosunu attım isim şu model şu dedim
Bunlar yapamayacak kassandraliyi. Okudu cevap vermedi daha başka yerlere de bakiim ben en iyisi
Yok yapamiyorlsrmis. Baskı alti astarı ya

Bu arada benim gibi kimler sezeryan olucak?
Daha önce sezeryanla doğum yapan var mı
Benim de spinal sezaryendi. İkincisi nasıl olur henüz belli değil ama.

Bebeğimi yan yatırmayı düşünüyorum ama her zaman aynı yöne yatırmamak gerekiyor. Yoksa hem hep yattığı taraf düzleşiyor hem de o taraftaki boyun kasları diğer tarafa göre kısa kalıyor. Bir hafta bir tarafa diğer hafta diğer tarafa yatırmayı düşünüyorum.

Sırt üstü de yatırılabilir ama ben yan yatınca kusmuğunun daha kolay dışarı çıktığını düşünüyorum.

Bu aldığım yatağın ustundeki çift taraflı. 1gun sola, 1 gün saga yatiricam.
Aaaa aldin mi yatagini cok begenmistim ilk paylastiginda da . Hastane cikisi da cok hoş insan arastirip baktikca işin icinden cikilmiyor
Sorma vallahi neler neler var? İlk baktığımda alsaydın çok pişmanım o zaman almadığıma. 1200liraydi. 1773e aldım şimdi. Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok :)

Kızlar selaaam, geçen hafta AÖF sınavlarım vardı hiç giremedim o kadar çok sayfa birikmiş ki ipin ucunu kaçırdım anca bitirdim Cumartesi detaylımız vardı her şey olması gerektiği gibiymiş çok şükür. Suyu iyiymiş, rahim ağzı kapalıymış, plasenta sırta doğru bebişim de öndeymiş o yüzden çok net hissedersin dedi. Dudaklarından, rahmine kadar her yerine tek tek baktı toplam 1 saat :) 529 Gr 28 cm çıktı kuzum. Ben de son 3 haftada 3 kg almışım Toplam 5 kg almışım, kilo alımı normal ama sağlıklı içeriklerden alman önemli dedi ben biraz abur cuburdan aldım galiba ona dikkat etmem lazım. Fotoğrafını da ekliyorum miniğimin. Şimdi sıra fi tarihinden beri alıntıladığım mesajlarda epey uzun olacak hazırlıklı olun

Eklentiler

• IMG_20211122_114442.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar şeker yükleme testinde sabahtan aç karnına da mı su içmek yasak?
Aynen akşam 12den sonra bir şey yiyip icmeyeceksin sanırım. Doktorun bir şey söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…