2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kesinlikle biz kadınlar artık bu normal sezeryan muhabbetini bırakmalıyız, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize de bebeğin çıktığı yer bana göre önemli değilHem sezaryen de çocuğuna çıktığı yeri de gösterebiliyosunŞükürler olsun herşey güzel oldu ilk oğlumda, bunda da öyle olucak inşallah. Spinal sezeryan oldum bebek çıkar çıkmaz gördüm zaten , bir zorluğunu yaşamadım, her bünye farklı, her doktor her bebiş her doğum ekibi farklı, iyi düşünün iyi olsun

Amin canım inşallah herkesin çocuğu anneliği bile farklı aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızda

Merhabalar ben de 20. Haftada hipoplastik sol kalp sendromu sonucu bebeğimi kaybettim 5 ay oldu. İçimde korku kaldı, sanki hep bir üzüntü yaşayacakmışım sonraki gebeliğimde gibi hissediyorum. Siz böyle duygular yaşamış mıydınız? Ne kadar süre sonra gebe kaldınız?

Aynen akşam 12den sonra bir şey yiyip icmeyeceksin sanırım. Doktorun bir şey söylemedi mi?
Ooo aç kaldık desene az önce tartılma gibi bi hata yaptım ve gözlerim faltaşı gibi açıldı 3 hafta önce 68dim şuan 70i gösteriyor tartı hayatımda ilk defa 60 üstüne çıktım bu satırları yazarken bile ağzım dolu yiyorum sürekli agksjsşakdl

Hahaha ben acıkınca su içiyorum

Banada doktorum zeki beyi tabsiye etmisti yorumunuzdan sonra vazgectim valla iyiki yazdiniz

Sorma vallahi neler neler var? İlk baktığımda alsaydın çok pişmanım o zaman almadığıma. 1200liraydi. 1773e aldım şimdi. Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok :)
Aaaa gercekten o kadar fark oldu mu ya herseyin fiyati cok garip bir sekilde artiyor. Sonu hayir olur insallah.

Safiderun canim nasilsin ? Nerelerdesin
Cnm sorma kayıplardayım eskiden foruma girip sessizde kalsam okur çıkardım bu ara çocuklarda evdeydi malum ara tatil biraz düzen altüst oldu bebeğimizin beşiğini kurcaz nasipse bugün bakalım sende ne var ne yok

Merhaba canım çok geçmiş olsun Allah cennette kavuştursun evlatlarımıza. Ben sezeryanla kaybettiğim için 6-8 ay sonra kalabilirsin dedi doktor ama ben çok istememe rağmen hazır hissedemedim 11 ay sonra hamile kaldım. Şimdi çok şükür bir sorun yok ama insan o psikolojiden hamile kalsa bile hemen çıkamıyor. Ben 12-14 haftalara kadar hala ilk bebeğime ağlıyordum hiç hamile değilmişim gibi geliyordu aklım hep kaybettiğim kızımdaydı bu bebek içinse içimde hep sevinçle karışık korku vardı. Sonradan yavaş yavaş alıştım doktor bu bebekte hlhs yok dediğinde mutluluktan ağlamıştım. Detaylı ultrasonda da herşey iyi denince çok şükür biraz daha rahatladık. Korku hiç bitmiyor. Evlat kaybeden biriysen istesen de artık laylaylom mutlu olamıyorsun için bir yanın hep buruk ve ya bişey olursa diye korkuyor. Mutlulukların istesen de uçuş uçuş değil daha olgun ve sakin oluyor. Hislerin çok normal. Doktorun da uygun görüyorsa artık folik asite başla vitaminlere başla adapte et kendini bu yola yeniden çıkmak bile sana umut verebilir. Aradaki süreç ne kadar uzarsa korkular da o kadar bitmiyor

Aaaa gercekten o kadar fark oldu mu ya herseyin fiyati cok garip bir sekilde artiyor. Sonu hayir olur insallah.
Vallahi sorma. Dün gece 4bin lira harcadım 3 kalem şeye. Allah'tan 1200unu falan arkadaş verecek de, zorlanmayacagiz. Bir de ocakta başlayacak ödemesi Hepsiburadadan aldım.

Bebek sömürüyor bizi vermemeleri de garip aslında. En nihayetinde su ile atılıyor vücuttan. Ben demir haoina rağmen bir türlü 30lari göremedim. Arkadaş kullanmadan 30 demiri hamile de değil
En başında yaptığı tahlilde bi sıkıntı görmediği için vermiyor. Pregnacare içerisinde demir var zaten karışım bi takviye sanırım onun için vermiyor. Hatta ben de her gittiğimde oram buram ağrıyo magnezyum,kalsiyum değerlerim mi düştü dedim yok canım daha neler dedi magnezyum azalması olmaz vücudun dışardan alınan magnezyuma ihtiyacı yoktur kabızlığa ve bacak kramplarına iyi gelir dedi. Ben zorla siz yine de verin de dursun dedim bi gün iç bi gün içme onun yerine soda iç dedi. Kalsiyum ise o kadar çabuk azalan bişey değil dedi. Bana da mantıklı geliyor aslında eskiden insanlar ne içiyordu ki hamileyken
Çok sağol canım çok şükür iyi şimdi Size de geçmiş olsun. Benim de öyle oynadıkça hoşuma gidiyor oğlum da böyleydi hiç durmazdı doğduğunda da sağolsun hiç durmadı inşallah bu sefer güzel güzel uyuyan bir evladım olur
Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
Doktorlar en güvenli uykunun sırtüstü olduğunu söylüyor. Yan yatırmayı sadece kusması için iyi diye düşünmeyin ani bebek ölümlerini önlemek için en güvenlisi sırtüstü. Düzleşmemesi için yastıklar var almıştım ben ama pek de faydası olmadı gibi. Çok da pahalıydı o zamanlar. Yenidoğan döneminde hiç yan yatırmadım tabi biraz düzleşmeye başlamıştı sonra biraz sağa biraz sola yatırdım düzeldi.
Ya ben de hayatımda hamileliklerim hariç 64 üzerini gören insan değilim ben de 70 oldum. 7,5-8 kg gibi aldım. Çıldırmak üzereyim az önce nutellalı ekmek yiyodum mesajını okurken yıllardır ağzıma sürdüğüm yoktu halbuki.

Nutella deme deme sabah kahvaltılarımın vazgeçilmezi geçen söylemesi ayıp sabahın 7sinde canım kruvasan çekti ama gerçek kruvasan burda Leone diye bir yer var mükemmel yapıyor açılır açılmaz gittim onca yolu orda kahvaltı yaptım bir de kocaman tanesi 2 tane yemişim eve de paket yaptırdım 2 gündür manyak gibi kahvaltı yapıyorum. Şimdi yine acıktım brokoli çorbası yapmıştım ondan yiyeyim çınarım vuruyo içerden yeeeğ yeeeeğ diye

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim şifa olsun Çınar’a aslında şu ana kadar çok da kilo alıcak şeyler yemiyodum ama yine de aldım şimdi iştahım açıldı bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim şifa olsun Çınar’a aslında şu ana kadar çok da kilo alıcak şeyler yemiyodum ama yine de aldım şimdi iştahım açıldı bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
Amin canım amin . İlk aylar çok güzeldi canım gram tatlı çekmiyodu son 2 aydır başladı tatlı krizleri ve benim kiloda ondan sonra fırladı. İnşallah şekerim yüksek çıkmaz

Ilk gebelikte şeker çıkmıştı o yüzden direk 100luk yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…