Ya kesinlikle biz kadınlar artık bu normal sezeryan muhabbetini bırakmalıyız, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize de bebeğin çıktığı yer bana göre önemli değilAy canımnasıl birşey sezeryan hiç bilmiyorum ama bıraktım artık dogsunda nasıl olursa olsun sağlıkla inşallah senin ikinci iyimis benim ilk canım..benim kız bebek seninkiler
Hamile kadının evinde hasta yatılı bir yaşıma daha girdim gerçekten..ben kızdım resmen burdan benim yardıma ihtiyacım var şuan birak birini.. eşim sildi süpürdü toz aldı ben çamaşır katladim dün..birde yemek yaptım.alisverise gittik
söylemedi canım birdahaki kontrole aç gel şeker yükleme testi yapıcaz dediAynen akşam 12den sonra bir şey yiyip icmeyeceksin sanırım. Doktorun bir şey söylemedi mi?
Amin canım inşallah herkesin çocuğu anneliği bile farklı aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızdaYa kesinlikle biz kadınlar artık bu normal sezeryan muhabbetini bırakmalıyız, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize de bebeğin çıktığı yer bana göre önemli değilHem sezaryen de çocuğuna çıktığı yeri de gösterebiliyosun Şükürler olsun herşey güzel oldu ilk oğlumda, bunda da öyle olucak inşallah. Spinal sezeryan oldum bebek çıkar çıkmaz gördüm zaten , bir zorluğunu yaşamadım, her bünye farklı, her doktor her bebiş her doğum ekibi farklı, iyi düşünün iyi olsun
Merhabalar ben de 20. Haftada hipoplastik sol kalp sendromu sonucu bebeğimi kaybettim 5 ay oldu. İçimde korku kaldı, sanki hep bir üzüntü yaşayacakmışım sonraki gebeliğimde gibi hissediyorum. Siz böyle duygular yaşamış mıydınız? Ne kadar süre sonra gebe kaldınız?hipoplastik sol kalp sendromu vardı. Kalbin sol tarafı hiç gelişmemiş kalp 4 odalı değil 2 odacıklıymış ve aort damarı yok denmişti çok şükür şimdiki bebekte bu hastalık yokmuş başka birşey de yoktur inşallah sabırla detaylı ultrasonu beklıyoruz guzel dıleklrınız için teşekkür ederimm
Ooo aç kaldık deseneAynen akşam 12den sonra bir şey yiyip icmeyeceksin sanırım. Doktorun bir şey söylemedi mi?
Hahaha ben acıkınca su içiyorumOoo aç kaldık deseneaz önce tartılma gibi bi hata yaptım ve gözlerim faltaşı gibi açıldı 3 hafta önce 68dim şuan 70i gösteriyor tartı hayatımda ilk defa 60 üstüne çıktım bu satırları yazarken bile ağzım dolu yiyorum sürekli agksjsşakdl
Su içersem aç karnına midem bulanırHahaha ben acıkınca su içiyorum
Ben meyve yiyince iyice acikiyorum yaSu içersem aç karnına midem bulanıryemezsem çok agresif oluyorum ortası yok ki az önce meyveyle bastırayım dedim de olmadı o da arada kaçtı
Banada doktorum zeki beyi tabsiye etmisti yorumunuzdan sonra vazgectim valla iyiki yazdinizSelam bugün canımı çok sıkan bir muayene gerçekleştirdik. Resmen perinatlog 10 dakikada kendi kendine bir muayene gerçekleştirdi. Bana zerre bilgi vermeden. Bebeğin bırak yüzünü grmeyi kovid geçirdiğimi söylediğimde de bana doğru düzgün bilgi vermedi. Bebekle ilgili ben soru sormasam 10 dakika boyunca karanlık bir odada öylece sus pus ekranlarına baktı. Ben bunun için mi muayene oluyorum?
Bebekte sorun yokmuş çok şükür tabi ki. Ama bu mudur yani? Bebekle ilgili tek satır konuşulmaz mı ya?
Neye baktığını bile bilmediğim bir sürü şeye baktı bir tek beynini görebilmek için karnıma sıkıca bastırdı karnım çok acıdı o zaman da bana sıkıyorsunuz karnınızı göremiyorum diye bir de azar çekti.
Hayatımda böyle bir hizmet almadım. Sigortamız var diye Anadolu Sağlık Merkezinden perinatoloğa gittik. Kendi doktorumdan ne kadar memnunsam bu adamdan o kadar memnun değilim.
Arayıp müşteri hizmetlerine falan şikayette bulunacağım.
O kadar moralim bozuldu ki ne bir görüntü ne bir cümle tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Üstelik kovidden sonraki ilk muayenemdi endişeliyim haliyle.
Doktorun adı Zeki Şahinoğlu. Mesleğinde iyi olabilir ama İstanbulda yaşayanlara asla tavsiye etmiyorum.
Aaaa gercekten o kadar fark oldu mu yaSorma vallahi neler neler var? İlk baktığımda alsaydın çok pişmanım o zaman almadığıma. 1200liraydi. 1773e aldım şimdi. Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok :)
Cnm sorma kayıplardayım eskiden foruma girip sessizde kalsam okur çıkardım bu ara çocuklarda evdeydi malum ara tatil biraz düzen altüst oldu bebeğimizin beşiğini kurcaz nasipse bugün bakalım sende ne var ne yok
Merhaba canım çok geçmiş olsun Allah cennette kavuştursun evlatlarımıza. Ben sezeryanla kaybettiğim için 6-8 ay sonra kalabilirsin dedi doktor ama ben çok istememe rağmen hazır hissedemedim 11 ay sonra hamile kaldım. Şimdi çok şükür bir sorun yok ama insan o psikolojiden hamile kalsa bile hemen çıkamıyor. Ben 12-14 haftalara kadar hala ilk bebeğime ağlıyordum hiç hamile değilmişim gibi geliyordu aklım hep kaybettiğim kızımdaydı bu bebek içinse içimde hep sevinçle karışık korku vardı. Sonradan yavaş yavaş alıştım doktor bu bebekte hlhs yok dediğinde mutluluktan ağlamıştım. Detaylı ultrasonda da herşey iyi denince çok şükür biraz daha rahatladık. Korku hiç bitmiyor. Evlat kaybeden biriysen istesen de artık laylaylom mutlu olamıyorsun için bir yanın hep buruk ve ya bişey olursa diye korkuyor. Mutlulukların istesen de uçuş uçuş değil daha olgun ve sakin oluyor. Hislerin çok normal. Doktorun da uygun görüyorsa artık folik asite başla vitaminlere başla adapte et kendini bu yola yeniden çıkmak bile sana umut verebilir. Aradaki süreç ne kadar uzarsa korkular da o kadar bitmiyorMerhabalar ben de 20. Haftada hipoplastik sol kalp sendromu sonucu bebeğimi kaybettim 5 ay oldu. İçimde korku kaldı, sanki hep bir üzüntü yaşayacakmışım sonraki gebeliğimde gibi hissediyorum. Siz böyle duygular yaşamış mıydınız? Ne kadar süre sonra gebe kaldınız?
Vallahi sorma. Dün gece 4bin lira harcadım 3 kalem şeye. Allah'tan 1200unu falan arkadaş verecek de, zorlanmayacagiz. Bir de ocakta başlayacak ödemesi Hepsiburadadan aldım.Aaaa gercekten o kadar fark oldu mu yaherseyin fiyati cok garip bir sekilde artiyor. Sonu hayir olur insallah.
En başında yaptığı tahlilde bi sıkıntı görmediği için vermiyor. Pregnacare içerisinde demir var zaten karışım bi takviye sanırım onun için vermiyor. Hatta ben de her gittiğimde oram buram ağrıyo magnezyum,kalsiyum değerlerim mi düştü dedim yok canım daha neler dediBebek sömürüyor bizi vermemeleri de garip aslında. En nihayetinde su ile atılıyor vücuttan. Ben demir haoina rağmen bir türlü 30lari göremedim. Arkadaş kullanmadan 30 demiri hamile de değil
Çok sağol canım çok şükür iyi şimdiÇok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallahBiz de inatçı bi öksürükle uğraştık çok şükür başka bi rahatsızlık olmadı ama öksürük hala geçmiş değil bu yıl hastalıklar da bi garip
Bana uykular haram olmaya başladıı şimdidenişin garibi gündüz de hareketli şimdi oynasınlar da çıkınca güzel güzel uyusunlar inşallah
Doktorlar en güvenli uykunun sırtüstü olduğunu söylüyor. Yan yatırmayı sadece kusması için iyi diye düşünmeyin ani bebek ölümlerini önlemek için en güvenlisi sırtüstü. Düzleşmemesi için yastıklar var almıştım ben ama pek de faydası olmadı gibi. Çok da pahalıydı o zamanlar. Yenidoğan döneminde hiç yan yatırmadım tabi biraz düzleşmeye başlamıştı sonra biraz sağa biraz sola yatırdım düzeldi.Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
Ya ben de hayatımda hamileliklerim hariç 64 üzerini gören insan değilim ben de 70 oldum. 7,5-8 kg gibi aldım. Çıldırmak üzereyimOoo aç kaldık deseneaz önce tartılma gibi bi hata yaptım ve gözlerim faltaşı gibi açıldı 3 hafta önce 68dim şuan 70i gösteriyor tartı hayatımda ilk defa 60 üstüne çıktım bu satırları yazarken bile ağzım dolu yiyorum sürekli agksjsşakdl
Al işte ben de öyleyimBen meyve yiyince iyice acikiyorum ya
Nutella deme demeEn başında yaptığı tahlilde bi sıkıntı görmediği için vermiyor. Pregnacare içerisinde demir var zaten karışım bi takviye sanırım onun için vermiyor. Hatta ben de her gittiğimde oram buram ağrıyo magnezyum,kalsiyum değerlerim mi düştü dedim yok canım daha neler dedimagnezyum azalması olmaz vücudun dışardan alınan magnezyuma ihtiyacı yoktur kabızlığa ve bacak kramplarına iyi gelir dedi. Ben zorla siz yine de verin de dursun dedim bi gün iç bi gün içme onun yerine soda iç dedi. Kalsiyum ise o kadar çabuk azalan bişey değil dedi. Bana da mantıklı geliyor aslında eskiden insanlar ne içiyordu ki hamileyken
Çok sağol canım çok şükür iyi şimdiSize de geçmiş olsun. Benim de öyle oynadıkça hoşuma gidiyor oğlum da böyleydi hiç durmazdı doğduğunda da sağolsun hiç durmadı inşallah bu sefer güzel güzel uyuyan bir evladım olur
Doktorlar en güvenli uykunun sırtüstü olduğunu söylüyor. Yan yatırmayı sadece kusması için iyi diye düşünmeyin ani bebek ölümlerini önlemek için en güvenlisi sırtüstü. Düzleşmemesi için yastıklar var almıştım ben ama pek de faydası olmadı gibi. Çok da pahalıydı o zamanlar. Yenidoğan döneminde hiç yan yatırmadım tabi biraz düzleşmeye başlamıştı sonra biraz sağa biraz sola yatırdım düzeldi.
Ya ben de hayatımda hamileliklerim hariç 64 üzerini gören insan değilim ben de 70 oldum. 7,5-8 kg gibi aldım. Çıldırmak üzereyimaz önce nutellalı ekmek yiyodum mesajını okurken yıllardır ağzıma sürdüğüm yoktu halbuki.
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyimNutella deme demesabah kahvaltılarımın vazgeçilmezi geçen söylemesi ayıp sabahın 7sinde canım kruvasan çekti ama gerçek kruvasan burda Leone diye bir yer var mükemmel yapıyor açılır açılmaz gittim onca yolu orda kahvaltı yaptım bir de kocaman tanesi 2 tane yemişim eve de paket yaptırdım 2 gündür manyak gibi kahvaltı yapıyorum. Şimdi yine acıktım brokoli çorbası yapmıştım ondan yiyeyim çınarım vuruyo içerden yeeeğ yeeeeğ diye
Amin canım aminAllah sonumuzu hayır etsin ne diyimşifa olsun Çınar’a aslında şu ana kadar çok da kilo alıcak şeyler yemiyodum ama yine de aldım şimdi iştahım açıldı bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
Ilk gebelikte şeker çıkmıştı o yüzden direk 100luk yaptılar.Kirlenmemeye başlarsa kumaş yaptırdı annem onlara geçiş yaparım
Canım lazer ile olacak ya belki normal ameliyat kadar ağır olmaz kendini çok zorlamamaya çalış eşin izin alabiliyorsa izin alsın biraz annen toparlayana sen iyileşene kadar
Evet canım onu aç içmek gerekiyor içtikten sonra bi süre yemek yemiyorsun 1 saat kadar felan sanırım ben gece yatarken içiyorum demir ilacını
Neden 100 lük ile yaptılar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?