2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Lavi12 kızlar bunlar ayrıntılı ultrason da çıkmıyor mu bilgi verilir yol gösterilir ama geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın tekrar olucak kafasından çıkın lutfen olamz

Amin canım amin . İlk aylar çok güzeldi canım gram tatlı çekmiyodu son 2 aydır başladı tatlı krizleri ve benim kiloda ondan sonra fırladı. İnşallah şekerim yüksek çıkmaz
Sen mi ben öyle mi canım istiyor valla sağlık ocağına gittim kolesterol yüksek diyet dedi kadın doğum doktorum gerek yok normal dedi arada kaldım hamile diyet yapmaz dedi.7 kilo aldım herkez diyor karnın yok daha bol montla cikiyorum siyah öyle işte.. günlük çikolata yiyorum mutlak

Lavi12 kızlar bunlar ayrıntılı ultrason da çıkmıyor mu bilgi verilir yol gösterilir ama geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın tekrar olucak kafasından çıkın lutfen olamz
ayrıntılıda cıkıyor canım ama arkadaş ikinciye cesaret edememiş korkuları var ondan sormuş moral olur ona da bızde çıkmadı şükür

evet canim , lazer epilasyon yapiyorum. Cok yorucu olmuyor ama tansiyonum dusmeye basladi bu ara , zorlanmam insallah. Yardim icin birini ariyorum ama bulamadim henuz
Valla maşallah sana zormuş da işin
Bizim hamilelikten değil de taşındığımız için sekteye uğradı valla yol çok uzun hafta içi çok geç dönüyorum işten mecalim kalmıyo Hafta sonu eşimin mesaisi olmazsa haftada 1 işte Allah bereket versin Ama eşimin yaklaşımı çok hoşuma gidiyor ya geçen bi gecelik giyeyim dedim merak ettim tepkisini hani o göbekle de sexy bulacak mı acaba diye direkt aşkım göbeğin çok tatlı dedi hiç yadırgamadı çok hoşuma gitti
Benimki tam bir master chef, kızıyla sushi yapmalar falan mutfağı çok seviyor o yüzden ne olduğunu netleştirmesem de pişirmeyle ilgili bi şeyler alırım diye düşünüyorum İçmeyi de seviyor Bi kere şarap almıştık Bozcaada'dan dönerken çok mutlu olmuştu yine o tarz bir şey de olabilir bakalım
Benim 3 yakın arkadaşım Konak'ta 1 arkadaşım Akademi'de 1 tanesi de MP de doğum yaptı KOÜ mezunu olduğum için çok yakınım var İzmit'te. Hiçbirinin de bi şikayeti olmadı ama Konak kalabalık evet devletten farkı yok gibi. MP tertemiz cihazları falan çok iyi ve yeniymiş. Öğrenmek istediğim bir şey varsa sorabilirim kızlara :)
Ya ben bu ara çok düşünüyorum acaba nasıl bi anne olucam diye bebeğim mutlu olacak mı ben mutlu olucam mı kafam bunla meşgul
Ay bu kaygılar daha şimdiden başladı hepimizde ve bitmeyecek sanırım benim de çok aklımı kurcalıyor çocuğuma yetebilecek miyim sorusu Kaygılar kaygılar...
Canım odaya bayıldım, çok da sağlam duruyor ömürlük gibi güle güle kullansın Çınarinyo :)
Kızlar, reflüye ne iyi gelir diyordunuz? Birkaç gündür süründürüyor beni.
Canım soğuk süt, ekşi yeşil elma (organik bulabilirsen harika) bir de bir arkadaş karbonatlı su önermişti ama ben onu denemedim hiç.
Kızlar bir şey sorucam deterjan olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz ? Benim aklımda green clean vardı ama indirimi kaçırdım stok bitmişti şimdi çok pahalı fiyatı
Ben green mom's aldım güzel indirim vardı canım hala da devam ediyor bi bak istersen kokusuz olması hoşuma gitti hem de yerli üretim :)
Leke çıkarıcı ben sodasan düşünüyorum henüz almadım ama :) Prema Sundari'nin tavsiyesiydi o da :)
Soğuk süt ve yeşil elma denedin mi? Çok şiddetliyse ilaç yazdır istersen
Aman herkese en azını söyleyin 5 se 4.5 6ysa 5 gibi sonra darlıyorlar ne zaman doğuracaksın diye ahaha
Ya bunu doktorlar da öneriyor ben hep doğum ne zaman diyenlere Nisan başı diyorum Son son herkes yazacak çünkü doğurdun mu doğurdun mu diye çok sinir olurum ben
Duvar kağıdı harika Ben bebek odasında beyaz seviyorum ya
Canım normal pamuk kullanırsan parça kalır poposunda mutlaka pamuk kullanacaksan bebek pamuğu al o sıkıştırılmış olduğu için parça kalmaz. Ben yıkanabilir minik havlulardan almayı düşünüyorum bolca :)
Kızlar sizde de yaşlı gibi çiş kaçırma var mı ya, altımı bezlicem sonunda bu ne zaman gecer acaba, bi hafif öksürsem haydaa yine mi oluyorum. Bu hafta tuvalet haftası resmen
Çok sıkışıyorum ama kaçırma olmadı hiç. Uzun beklersem son dk yetişiyorum WC ye :) Aklıma geldikçe Kegel egzersizi yapıyorum hem normal doğum için de öneriliyor dünyanın en basit egzersizi tam benlik
Benim h çıkmış kahverengi çizgi görünce şasırdım birde ben pko’luydum o yüzden göbeğim biraz tüylü ( umarım karnım büyüdükçe onlarda dökülür
Ben de pko falan yok ama maalesef tüylüyüm ben de bi tenim beyaz tüyler siyah çok fena Tek yol ağda valla :)
Bende yarım var baktım da biliyosunuz her duyduğumu biraz yaşamayı severim göbek altından deliğe kadar var üstü yok hahahahah
Birebir aynısı
Öyle bi yer bulsam ömür boyu yemek yapmam ne şanslısın İstanbul'da çok pahalı. Neyse ki artık anneme yakınız da orda yiyoruz en güzeli :)
Yaa yerim seni Urazkoo
Canım bizim kız direkt kedili eve doğacak çok tüy döküyor bizimki de aşıları tamsa hiçbir sorun olmaz. Ama dışarı çıkıyormuş sanırım o olmaz işte Konuşun artık salmasın dışarı.
Ben de çıktım muayeneden kızlarr. Benim bebito 504 gram olmuş. Herşey yolundaymış. Kıpır kıpırdı esnedi daha açar açmaz kuzummm
Ya çok tatlı ama
Kız sen temizlik yaptım diye kanaman olmamış mıydı hala niye zorluyosun kendini yazık günah bırak bok götürsün isterse.
Ben armut.com dan memnun kaldım. Hem daha önce hizmet alanların yorumlarını da okuyabiliyosun
Baktıkları bunlar ben kendime doktor bulamıcam heralde asla
Kız saçmalama bunun için de değiştirilir mi konuşursun belki lab atlamıştır bakmayı.
Arkadaslar bir konu kafama takildi. Bebek dogduktan sonra uyku pozisyonu nasil olmali?
Kafa arkasinin duzlesmemesi icin. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mi? Yuz ustu yatirmak cok icime sinmediginden alternatif var mi merak ettim.
Amerikan pediatri derneğinin önerisi uyku pozisyonunun sırt üstü olması yönünde başını da sağa sola yatırmak gerekiyo mutlaka. Dönem dönem değiştirirsin hep aynı yöne yatırmazsın :)

Eskiden her şey doğaldı da insanların ihtiyacı yoktu. Şimdi her şey katkılı maalesef

Yavrum benim doktorda kan tahlili istemiyo hiç . Ben kendim sağlık ocağında tek tek söylüyorum bunlara bunlara bak eksiksiz diye Yoksa benim doktor zaten multibitamin kullanıyosun Demir falan gerek yok tahlile dedi . Ama ben kendim şu bu eksik diye diye ekletiyorum vitamin .b12 düşmüş hamilelikte önemli değil dedi .Nası ya dedim bebek önemli ben değil miyim dedim .yazdırdım b12 sen takip et doktora göster bakın sonuçlara göre düşük bu değer ne yapmak diye sen üstele

Evet 20. Haftada ayrınltılı ultrasonda bu teşhis kondu maalesef. Aminn evet bir daha denk gelmesi çok düşük bir ihtimalmiş, zaten 10binde 1 ihtimalle olan bir hastalık, Allahım kimseye yaşatmasın

Kızlar benim cimcime 800gr olmuş.5gun önden gdiiyor.Bende 3kg almışım.Hersey yolunda çok sukur.Bende demir eksikliği bi de enfeksiyon cıktı.Seker sonucu da ilk değer normal ama 2.değer biraz yüksek cıktı.Açlık ve tokluk kontrol edilecek her kontrolde.

Hemoglobin düşük ciktigi icin demir ilaci vermis. Izne ciktiginiz zaman saglok ocağında baktirin icinize sinmemisse ama d vit bakmiyor onlar.
Sonuçlara bakmadan ilaçları verdi sonuçlardan sonra ek ilaç olursa yazarım demişti
Bugün randevumuz vardı sistem bozukmuş yarın döncekmiş 1 den beri haber bekliyorum az önce yazdı daha izin alıp gitsem corttt

Ben kendime yeni doktor bulup yeni kan vereyim teşekkür ederim size dee

Aşkım onun için tahlil istiyorum doktor istemiyo ki ben diyorum yapın yapın diye istediklerimi söylüyorum ama sonuç bu yani kısmetsizlik
Sağlık ocağına izin alıp gitmem lazım işten ona da gidemiyorum öyle mesai saatimle çakışıyo yani

Hamile diyet yapabilir tabi destek alması gerek uzman birinden canım .zaten diyet aç kalmak değil yemelerini içmelerini füzene bindiriyo.bi yerde yanlış yaptığını şöle yaparsan ii olur diyo .ben baya baya araştırdım .diyetisyene bile gittim ama şuan gereksiz gördüler benim için .şu şeker yüklemesinde inş sıkıntı çıkmaz ama çıkarsa da ben gitmeyi düşünüyorum diyetisyene.sadece kilo için değil daha sağlıklı ilerlemek için .sende çikolatayı falan azalt bol su iç egzersiz yap hafif tempolu evde yürüyüş kolesterole ii gelir .tabi bi bilen birindende fikir alabilirsin

Canım benim çok duygulandım benim herşeyi çoktan hazir bazen rahatsizlandigimda neyine güvenip aldın diye soylendim doktora gidince acil olarak kanama suruntu dolayısıyla.. hâlbuki canim yanıyor ya korkuyorum kaybetmekten ondandi yoksa para pul gitsin.. şimdi iyiyim şükür burdaki hiçbir anne anne adayı üzülmesin tek dileğim şuan kalpten hissettim şuan yazdıklarınızı

Sağlık ocağınında öle derdi var evet sen izin al yavrum sabah kan ver öle git işe . 1-2 saatde idare etsinler seni

Eskiden her şey doğaldı da insanların ihtiyacı yoktu. Şimdi her şey katkılı maalesef
Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum katkılı şeylerden bugünkü nutellayı saymazsak tabi bi tık daha iyiydi eskilerin zamanı ama ben 33 yaşındayım o zaman da çok farklı değildi bence. Valla ben annemin bana hamile olduğu dönemden daha çok dikkat ediyorumdur kendime

Ay ne guzel goreceksin bakalim kac gr olmus . Buyudukleri hareketlerinden ne kadar belli oluyor ben artik ikili rakamlara düstüm . 99 gun kaldi gosteriyor.
Bende ikili rakamları görmeyi bekliyorum ya az kaldıkça kaygılar heyecanlar bi arada bi çok duygu oluyor Benim sıpa çok hareket ediyor eller yüzde hep görüntü alamadık malesef onun dışında her şeyi normal dedi çok şükür
Sarı paket alın diyolar genelde zaten mavi paket iyi değil diyolar
Zormuş öyle tek olması canım ya keşke sana haber verseymiş eşin uyurdun biraz olsun
Canım bende bi resim var sağlık ocağına gidiyorum doktor bunları istedi diyorum istemese bile yaptırıyorum ayda bir

Eklentiler

• Screenshot_20211122-171215_(1).webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
Aynı yastayiz :) ya biz istediğimiz kadar uzak kalmaya çalışsak da, eskiden olan şeyler gibi değil hiçbir şey. Domatesin tadı, kokusu olurdu eskiden. Şimdi odun gibi tadı. Gerçi Çernobil sağolsun bize denk gelmişti ama

Benim de kolestrol sınırda benim doktor diyete gerek yok her gebelikte olur normal dedi ben de canım ne istiyorsa yiyorum işte evladım eksik kalmasın diye doğumdan sonra nasılsa verilecek boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…