2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok sağol teyzesi ben de ömürlük olsun istedim genç odasına dönüştüğü için rahat bir 10-15 sene gider diye düşünüyorum.

Valla orda bi yer var sadece istanbul içi çokta güzel ama fiyatı tuzluydu izmirde de yoktu. Bu ev yemeği yapan yere 4 çeşit yemek için 25 tl veriyorum üstelik dolu dolu porsiyon ertesi gün bile yersin. Diğer türlü dediğim gibi malzeme parası kaç katına çıkacak ayrıca o kadar enerjimde yok Ordan yemediğimiz zamanlar da dışarda yiyoruz

Yaa öyle mi İşte öyle şeylere çok takıntılıyım bi çiftlik var alışveriş yaptığım daha öncede bahsetmiştim burda atalık tohumlar falan kullanıyorlar elimden geldiğince dikkat ediyorum. Marketten aldığım şeyler sınırlı ama tabi bu zamanda bunlara dikkat edebilmek hem maliyetli hem de ulaşması zor maalesef. İşte benim doktorum da benim kafamda. Takviye almaktansa beslenmeye dikkat edilmesi taraftarı.

İyi akşamlar kızlar. Sayfalar o kadar çok birikmiş ki okumam en az 2 saati bulur. Bu ara çok bakamadım memlekete gitmiştim herkes iyidir umarım. Bende şeker çıktı kontrol altındayım. Bu hafta boyunca günde 3 defa aç-tok olacak şekilde şeker ölçümü yapmaya başladım. Birde yaklaşık 1 haftadır sağ kaburgam ağrıyo göğsüme doğru alt kısımlar. Özellikle akşam saatlerinde başlıyo. Oturup yemek bile yiyemiyorum. İnternette baktım normal yazıyo rahim büyümesinden kaynaklı diye doktora dediğimde böbreklere bakmıştı ultrasonda sorun yok demişti. Ancak gittikçe şiddetlendi dünden beri gün içinde de ağrımaya başladı. Sola doğru uzaninca biraz hafifliyo başka da çok beter vuruyo. Böyle olup bir çözüm bulan var mı?

Aynen doğru sen aliyordun bir yerden. Adı neydi oranın ya? Kargo ile yolluyorlarsa ben de ordan alayım.

Aynen doğru sen aliyordun bir yerden. Adı neydi oranın ya? Kargo ile yolluyorlarsa ben de ordan alayım.
İpek hanımın çiftliği canım mail grupları var her pazar mail atıyor sen de ordan sipariş veriyosun. Ya da bi kaç dükkanı var. Ben önceden kargoyla alıyodum ama şimdi dükkanından alıyorum.

Bende sağ taraf ağrıyordu.Enfeksiyon cıktı.O da böbreklerde ağrıya neden oluyormuş.Saga yatınca çok ağrıyordu özellikle.Usutmusum bi de canım.

Benim de kolestrol sınırda benim doktor diyete gerek yok her gebelikte olur normal dedi ben de canım ne istiyorsa yiyorum işte evladım eksik kalmasın diye doğumdan sonra nasılsa verilecek boşver
Ben öyle takıntılı değilim verdiğim kadarını veririm evladım sağlıklı doğsun yeter bana.. doktorum demese sağlık ocağı diyet dedi düşün benim 290 çıkmıştı senin sınırda filan yazdın benim sınırdan da mı yüksek yoksa

Cnm sorma kayıplardayım eskiden foruma girip sessizde kalsam okur çıkardım bu ara çocuklarda evdeydi malum ara tatil biraz düzen altüst oldu bebeğimizin beşiğini kurcaz nasipse bugün bakalım sende ne var ne yok
Cocuklar evde olunca vakit olmuyor gercekten. Bende hafta sonu kayinvalidemdeydim. Cocuklar hastaydi . Bayagi karisik gecti . Kucuk bir tane sallanir besik aldim bebek icin. 3 lu tulum ve battaniye aldim. Kendime birsey alamadim
Kac haftan kaldi senin ? Gün aldin mi doktordan ?

Z zahrada canım kaçırdım mı yazısmalardan göremedim, idrar kültürü sonucun cıktı mı? Benim kültür temiz cıkmıs, negatif. Yine ilaç yazacakmış ama enfeksiyon için, gel al dedi de bugun gidemedik. Herhalde bu suyun içinde eriyen, tek kullanımlık şeyden verecek. Senin durum ne?

Vallahi sorma. Dün gece 4bin lira harcadım 3 kalem şeye. Allah'tan 1200unu falan arkadaş verecek de, zorlanmayacagiz. Bir de ocakta başlayacak ödemesi Hepsiburadadan aldım.
Artik 4 bin 400 tl gibi kolay harcanan birsey oldu. Benim ilk cocuk degil , bir cok esyam vardi . O yönu guzel

Zaman geciyor ev isleri cocuklar derken ilk cocukta boyle hizli gecmiyordu sanki ben hic goruntu almadim hamileliklerimde . doktor ayrintilida bir kafasini bir bacaginin resmini verdi bebek kiyafetleri cok hosuma gidiyor birseyler alasim geliyor senin normal dogum muydu ?

Bu kadar mesaji nasil yazdin helal sana

Üst sınır 260 canım aslında seninkide sınır sayılır

Benim ilk bebiş olacak bakalım normal sezeryan belli değil henüz

Benim sonuç çıkmış onda da bakteri üremedi diyo ama eda zıkkımıyla daha görüşemedim sistem bozukmuş haber ederim mutlakaa

Bebiş fotosuuuuu nihayet ayrıntılımızı yaptırdık, kızımızın gül yüzünü gördük. Genel olarak iyiyiz fakat kalbinde ufak bir parlaklık çıktı. Bunun yaygın olduğunu ve kendi kendine çoğu zaman düzeldiğini bildiğim için panik yapmadım. Doktor yapılı bir bebek diye yorum yaptı ama ağırlık 505 gram, boyu femur kemiğine göre hesaplayınca 26,6 cm. Boyu 1-2 cm az bile çıkıyor hamilelik uygulamalarına göre. Sat’a göre 5 gün ileride çıktı. Başını doğum kanalına vermişti, yani sefalik prezentasyondaydı. Dün biraz karın bölgemi zorladığım için mideme mideme vurmuştu zaten tekmeleri Kıpır kıpırdı sürekli eller, ayaklar, baş durmuyordu. Toplam bir saat sürdü ve epey basıldı, itildi karnımda ama acı duymadım. Karnım epey ısınmıştı sonunda. Vajinal ultrason da yapıldı, rahim ağzı normal servikal uzunluk 4,13 cm ona da normal dedi.

Kan değerlerime her ay sağlık ocağında baktırıyorum tiroidimin takip edilmesi de gerektiğinden. 96 ile başladığım ferritinim 76-61-39 şeklinde yokuş aşağı düşüyor. Multivitaminimde demir var, arada ocean microfer kendi inisiyatifimle alıyordum. Artık sürekliye bağlamayı düşünüyorum ne olacak bu böyle? Bu ay biraz bal kaymak fazla yedim ve LDL kolesterol iki katına fırlayarak 105 olmuş. İlk aylardaki iştahsızlık ve kontrollülükten sonra canım abur cubur istemeye başladı. Cipsler, pudingler... Zayıf görüntüm artık dolgunlaştı ama değerlerim bozulduğu için üzülüyorum. Neyse kızımı gördüm sonunda ve aynı bana benziyor

Eklentiler

• DAF65FE6-015B-49DF-9A95-B4155C607C8A.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 105
Günah challenge hadi bakalımm
Pis eda karam yerine şu züberleri al dedi eşim de gitmeden almış aklınızda olsun kızlar ama bugün edaya çok kızgınım o yüzden karam devam

Eklentiler

• IMG_20211122_193054.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20211122_192712.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 102
Ayyy sana mı benziyor o zaman prensessinizzz bu nasıl ballık maşallahhhhh kuzucuğaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…