Çok sağol teyzesiValla maşallah sana zormuş da işin
Bizim hamilelikten değil de taşındığımız için sekteye uğradı valla yol çok uzun hafta içi çok geç dönüyorum işten mecalim kalmıyoHafta sonu eşimin mesaisi olmazsa haftada 1 işte Allah bereket versin Ama eşimin yaklaşımı çok hoşuma gidiyor ya geçen bi gecelik giyeyim dedim merak ettim tepkisini hani o göbekle de sexy bulacak mı acaba diye direkt aşkım göbeğin çok tatlı dedi hiç yadırgamadı çok hoşuma gitti
Benimki tam bir master chef, kızıyla sushi yapmalar falan mutfağı çok seviyor o yüzden ne olduğunu netleştirmesem de pişirmeyle ilgili bi şeyler alırım diye düşünüyorumİçmeyi de seviyor Bi kere şarap almıştık Bozcaada'dan dönerken çok mutlu olmuştu yine o tarz bir şey de olabilir bakalım
Benim 3 yakın arkadaşım Konak'ta 1 arkadaşım Akademi'de 1 tanesi de MP de doğum yaptıKOÜ mezunu olduğum için çok yakınım var İzmit'te. Hiçbirinin de bi şikayeti olmadı ama Konak kalabalık evet devletten farkı yok gibi. MP tertemiz cihazları falan çok iyi ve yeniymiş. Öğrenmek istediğim bir şey varsa sorabilirim kızlara :)
Ay bu kaygılar daha şimdiden başladı hepimizde ve bitmeyecek sanırım benim de çok aklımı kurcalıyor çocuğuma yetebilecek miyim sorusuKaygılar kaygılar...
Canım odaya bayıldım, çok da sağlam duruyor ömürlük gibi güle güle kullansın Çınarinyo :)
Canım soğuk süt, ekşi yeşil elma (organik bulabilirsen harika) bir de bir arkadaş karbonatlı su önermişti ama ben onu denemedim hiç.
Ben green mom's aldım güzel indirim vardı canım hala da devam ediyor bi bak istersen kokusuz olması hoşuma gitti hem de yerli üretim :)
Leke çıkarıcı ben sodasan düşünüyorum henüz almadım ama :) Prema Sundari'nin tavsiyesiydi o da :)
Soğuk süt ve yeşil elma denedin mi? Çok şiddetliyse ilaç yazdır istersen
Ya bunu doktorlar da öneriyor ben hep doğum ne zaman diyenlere Nisan başı diyorumSon son herkes yazacak çünkü doğurdun mu doğurdun mu diye çok sinir olurum ben
Duvar kağıdı harikaBen bebek odasında beyaz seviyorum ya
Canım normal pamuk kullanırsan parça kalır poposunda mutlaka pamuk kullanacaksan bebek pamuğu al o sıkıştırılmış olduğu için parça kalmaz. Ben yıkanabilir minik havlulardan almayı düşünüyorum bolca :)
Çok sıkışıyorum ama kaçırma olmadı hiç. Uzun beklersem son dk yetişiyorum WC ye :) Aklıma geldikçe Kegel egzersizi yapıyorum hem normal doğum için de öneriliyor dünyanın en basit egzersizi tam benlik
Ben de pko falan yok ama maalesef tüylüyüm ben de bi tenim beyaz tüyler siyah çok fenaTek yol ağda valla :)
Birebir aynısı
Öyle bi yer bulsam ömür boyu yemek yapmam ne şanslısın İstanbul'da çok pahalı. Neyse ki artık anneme yakınız da orda yiyoruz en güzeli :)
Yaa yerim seni Urazkoo
Canım bizim kız direkt kedili eve doğacak çok tüy döküyor bizimki de aşıları tamsa hiçbir sorun olmaz. Ama dışarı çıkıyormuş sanırım o olmaz işteKonuşun artık salmasın dışarı.
Ya çok tatlı ama
Kız sen temizlik yaptım diye kanaman olmamış mıydı hala niye zorluyosun kendini yazık günah bırak bok götürsün isterse.
Ben armut.com dan memnun kaldım. Hem daha önce hizmet alanların yorumlarını da okuyabiliyosun
Kız saçmalama bunun için de değiştirilir mi konuşursun belki lab atlamıştır bakmayı.
Amerikan pediatri derneğinin önerisi uyku pozisyonunun sırt üstü olması yönünde başını da sağa sola yatırmak gerekiyo mutlaka. Dönem dönem değiştirirsin hep aynı yöne yatırmazsın :)
Yaa öyle miAynı yastayiz :) ya biz istediğimiz kadar uzak kalmaya çalışsak da, eskiden olan şeyler gibi değil hiçbir şey. Domatesin tadı, kokusu olurdu eskiden. Şimdi odun gibi tadı. Gerçi Çernobil sağolsun bize denk gelmişti ama
Aynen doğru sen aliyordun bir yerden. Adı neydi oranın ya? Kargo ile yolluyorlarsa ben de ordan alayım.Yaa öyle miİşte öyle şeylere çok takıntılıyım bi çiftlik var alışveriş yaptığım daha öncede bahsetmiştim burda atalık tohumlar falan kullanıyorlar elimden geldiğince dikkat ediyorum. Marketten aldığım şeyler sınırlı ama tabi bu zamanda bunlara dikkat edebilmek hem maliyetli hem de ulaşması zor maalesef. İşte benim doktorum da benim kafamda. Takviye almaktansa beslenmeye dikkat edilmesi taraftarı.
İpek hanımın çiftliği canım mail grupları var her pazar mail atıyor sen de ordan sipariş veriyosun. Ya da bi kaç dükkanı var. Ben önceden kargoyla alıyodum ama şimdi dükkanından alıyorum.Aynen doğru sen aliyordun bir yerden. Adı neydi oranın ya? Kargo ile yolluyorlarsa ben de ordan alayım.
Bende sağ taraf ağrıyordu.Enfeksiyon cıktı.O da böbreklerde ağrıya neden oluyormuş.Saga yatınca çok ağrıyordu özellikle.Usutmusum bi de canım.İyi akşamlar kızlar. Sayfalar o kadar çok birikmiş ki okumam en az 2 saati bulur. Bu ara çok bakamadım memlekete gitmiştim herkes iyidir umarım. Bende şeker çıktı kontrol altındayım. Bu hafta boyunca günde 3 defa aç-tok olacak şekilde şeker ölçümü yapmaya başladım. Birde yaklaşık 1 haftadır sağ kaburgam ağrıyo göğsüme doğru alt kısımlar. Özellikle akşam saatlerinde başlıyo. Oturup yemek bile yiyemiyorum. İnternette baktım normal yazıyo rahim büyümesinden kaynaklı diye doktora dediğimde böbreklere bakmıştı ultrasonda sorun yok demişti. Ancak gittikçe şiddetlendi dünden beri gün içinde de ağrımaya başladı. Sola doğru uzaninca biraz hafifliyo başka da çok beter vuruyo. Böyle olup bir çözüm bulan var mı?
Ben öyle takıntılı değilim verdiğim kadarını veririm evladım sağlıklı doğsun yeter bana.. doktorum demese sağlık ocağı diyet dedi düşün benim 290 çıkmıştı senin sınırda filan yazdın benim sınırdan da mı yüksek yoksaBenim de kolestrol sınırda benim doktor diyete gerek yok her gebelikte olur normal dediben de canım ne istiyorsa yiyorum işte evladım eksik kalmasın diye doğumdan sonra nasılsa verilecek boşver
Cocuklar evde olunca vakit olmuyor gercekten. Bende hafta sonu kayinvalidemdeydim. Cocuklar hastaydi . Bayagi karisik gecti . Kucuk bir tane sallanir besik aldim bebek icin. 3 lu tulum ve battaniye aldim. Kendime birsey alamadimCnm sorma kayıplardayım eskiden foruma girip sessizde kalsam okur çıkardım bu ara çocuklarda evdeydi malum ara tatil biraz düzen altüst oldu bebeğimizin beşiğini kurcaz nasipse bugün bakalım sende ne var ne yok
Artik 4 bin 400 tl gibi kolay harcanan birsey oldu. Benim ilk cocuk degil , bir cok esyam vardi . O yönu guzelVallahi sorma. Dün gece 4bin lira harcadım 3 kalem şeye. Allah'tan 1200unu falan arkadaş verecek de, zorlanmayacagiz. Bir de ocakta başlayacak ödemesi Hepsiburadadan aldım.
Zaman geciyor ev isleri cocuklar derkenBende ikili rakamları görmeyi bekliyorum ya az kaldıkça kaygılar heyecanlar bi arada bi çok duygu oluyorBenim sıpa çok hareket ediyor eller yüzde hep görüntü alamadık malesef onun dışında her şeyi normal dedi çok şükür
Bu kadar mesaji nasil yazdin helal sanaValla maşallah sana zormuş da işin
Bizim hamilelikten değil de taşındığımız için sekteye uğradı valla yol çok uzun hafta içi çok geç dönüyorum işten mecalim kalmıyoHafta sonu eşimin mesaisi olmazsa haftada 1 işte Allah bereket versin Ama eşimin yaklaşımı çok hoşuma gidiyor ya geçen bi gecelik giyeyim dedim merak ettim tepkisini hani o göbekle de sexy bulacak mı acaba diye direkt aşkım göbeğin çok tatlı dedi hiç yadırgamadı çok hoşuma gitti
Benimki tam bir master chef, kızıyla sushi yapmalar falan mutfağı çok seviyor o yüzden ne olduğunu netleştirmesem de pişirmeyle ilgili bi şeyler alırım diye düşünüyorumİçmeyi de seviyor Bi kere şarap almıştık Bozcaada'dan dönerken çok mutlu olmuştu yine o tarz bir şey de olabilir bakalım
Benim 3 yakın arkadaşım Konak'ta 1 arkadaşım Akademi'de 1 tanesi de MP de doğum yaptıKOÜ mezunu olduğum için çok yakınım var İzmit'te. Hiçbirinin de bi şikayeti olmadı ama Konak kalabalık evet devletten farkı yok gibi. MP tertemiz cihazları falan çok iyi ve yeniymiş. Öğrenmek istediğim bir şey varsa sorabilirim kızlara :)
Ay bu kaygılar daha şimdiden başladı hepimizde ve bitmeyecek sanırım benim de çok aklımı kurcalıyor çocuğuma yetebilecek miyim sorusuKaygılar kaygılar...
Canım odaya bayıldım, çok da sağlam duruyor ömürlük gibi güle güle kullansın Çınarinyo :)
Canım soğuk süt, ekşi yeşil elma (organik bulabilirsen harika) bir de bir arkadaş karbonatlı su önermişti ama ben onu denemedim hiç.
Ben green mom's aldım güzel indirim vardı canım hala da devam ediyor bi bak istersen kokusuz olması hoşuma gitti hem de yerli üretim :)
Leke çıkarıcı ben sodasan düşünüyorum henüz almadım ama :) Prema Sundari'nin tavsiyesiydi o da :)
Soğuk süt ve yeşil elma denedin mi? Çok şiddetliyse ilaç yazdır istersen
Ya bunu doktorlar da öneriyor ben hep doğum ne zaman diyenlere Nisan başı diyorumSon son herkes yazacak çünkü doğurdun mu doğurdun mu diye çok sinir olurum ben
Duvar kağıdı harikaBen bebek odasında beyaz seviyorum ya
Canım normal pamuk kullanırsan parça kalır poposunda mutlaka pamuk kullanacaksan bebek pamuğu al o sıkıştırılmış olduğu için parça kalmaz. Ben yıkanabilir minik havlulardan almayı düşünüyorum bolca :)
Çok sıkışıyorum ama kaçırma olmadı hiç. Uzun beklersem son dk yetişiyorum WC ye :) Aklıma geldikçe Kegel egzersizi yapıyorum hem normal doğum için de öneriliyor dünyanın en basit egzersizi tam benlik
Ben de pko falan yok ama maalesef tüylüyüm ben de bi tenim beyaz tüyler siyah çok fenaTek yol ağda valla :)
Birebir aynısı
Öyle bi yer bulsam ömür boyu yemek yapmam ne şanslısın İstanbul'da çok pahalı. Neyse ki artık anneme yakınız da orda yiyoruz en güzeli :)
Yaa yerim seni Urazkoo
Canım bizim kız direkt kedili eve doğacak çok tüy döküyor bizimki de aşıları tamsa hiçbir sorun olmaz. Ama dışarı çıkıyormuş sanırım o olmaz işteKonuşun artık salmasın dışarı.
Ya çok tatlı ama
Kız sen temizlik yaptım diye kanaman olmamış mıydı hala niye zorluyosun kendini yazık günah bırak bok götürsün isterse.
Ben armut.com dan memnun kaldım. Hem daha önce hizmet alanların yorumlarını da okuyabiliyosun
Kız saçmalama bunun için de değiştirilir mi konuşursun belki lab atlamıştır bakmayı.
Amerikan pediatri derneğinin önerisi uyku pozisyonunun sırt üstü olması yönünde başını da sağa sola yatırmak gerekiyo mutlaka. Dönem dönem değiştirirsin hep aynı yöne yatırmazsın :)
Üst sınır 260 canım aslında seninkide sınır sayılırBen öyle takıntılı değilim verdiğim kadarını veririm evladım sağlıklı doğsun yeter bana.. doktorum demese sağlık ocağı diyet dedi düşün benim 290 çıkmıştı senin sınırda filan yazdın benim sınırdan da mı yüksek yoksa
Benim ilk bebiş olacak bakalım normal sezeryan belli değil henüzZaman geciyor ev isleri cocuklar derkenilk cocukta boyle hizli gecmiyordu sanki ben hic goruntu almadim hamileliklerimde . doktor ayrintilida bir kafasini bir bacaginin resmini verdi bebek kiyafetleri cok hosuma gidiyor birseyler alasim geliyor senin normal dogum muydu ?
Benim sonuç çıkmış onda da bakteri üremedi diyo ama eda zıkkımıyla daha görüşemedim sistem bozukmuş
Ayyy sana mı benziyor o zaman prensessinizzz bu nasıl ballık maşallahhhhh kuzucuğaaBebiş fotosuuuuunihayet ayrıntılımızı yaptırdık, kızımızın gül yüzünü gördük. Genel olarak iyiyiz fakat kalbinde ufak bir parlaklık çıktı. Bunun yaygın olduğunu ve kendi kendine çoğu zaman düzeldiğini bildiğim için panik yapmadım. Doktor yapılı bir bebek diye yorum yaptı ama ağırlık 505 gram, boyu femur kemiğine göre hesaplayınca 26,6 cm. Boyu 1-2 cm az bile çıkıyor hamilelik uygulamalarına göre. Sat’a göre 5 gün ileride çıktı. Başını doğum kanalına vermişti, yani sefalik prezentasyondaydı. Dün biraz karın bölgemi zorladığım için mideme mideme vurmuştu zaten tekmeleri Kıpır kıpırdı sürekli eller, ayaklar, baş durmuyordu. Toplam bir saat sürdü ve epey basıldı, itildi karnımda ama acı duymadım. Karnım epey ısınmıştı sonunda. Vajinal ultrason da yapıldı, rahim ağzı normal servikal uzunluk 4,13 cm ona da normal dedi.
Kan değerlerime her ay sağlık ocağında baktırıyorum tiroidimin takip edilmesi de gerektiğinden. 96 ile başladığım ferritinim 76-61-39 şeklinde yokuş aşağı düşüyor. Multivitaminimde demir var, arada ocean microfer kendi inisiyatifimle alıyordum. Artık sürekliye bağlamayı düşünüyorum ne olacak bu böyle? Bu ay biraz bal kaymak fazla yedim ve LDL kolesterol iki katına fırlayarak 105 olmuş. İlk aylardaki iştahsızlık ve kontrollülükten sonra canım abur cubur istemeye başladı. Cipsler, pudingler... Zayıf görüntüm artık dolgunlaştı ama değerlerim bozulduğu için üzülüyorum. Neyse kızımı gördüm sonunda ve aynı bana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?