2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bisi dicem benim ayrintilida vajinal ultrason bakılmadı ama rapora baktım şimdi 37 yazıyo. Vajinal bakmadan hesaplanir mi bu? Bi de normal mi değerler kızlar. Bi ara konusuyodunuz ama unuttum aralığı

Bisi dicem benim ayrintilida vajinal ultrason bakılmadı ama rapora baktım şimdi 37 yazıyo. Vajinal bakmadan hesaplanir mi bu? Bi de normal mi değerler kızlar. Bi ara konusuyodunuz ama unuttum aralığı
hee benimde karından baktı kadın normal normal bende de 39du galiba kimisi vajinal ölçüyo nedenseee

hee benimde karından baktı kadın normal normal bende de 39du galiba kimisi vajinal ölçüyo nedenseee
Normal normal iki değer de ben takmıştım bu konuya hatırlarsanız, raporumda yazmıyor sinirliyim diye yazıyordum buraya bu cumartesi ölçtürdüm, hatta vajinal baktırdım net sonuc olsun diye zorla 48 cıktı benim de. Doktorun yorumu “ohoooo, biz sana sorun yok diyorduk rahatladın mı” oldu

Karından rahim ağzı uzunluğuna bakıldığında 1 2 cm yanılma payı oluyormuş ama doktorlara daha kolay geliyor karından bakmak. Eğer sınır bir değer çıkarsa vajinal kontrol yapıyorlar

Ravza maşallah sen benim görmek istediğim güne gelmişsin 100 altı kalınca iyi olcak

Artik 4 bin 400 tl gibi kolay harcanan birsey oldu. Benim ilk cocuk degil , bir cok esyam vardi . O yönu guzel
Vallahi dedigin gibi aynen. İnan kıyafetlere bir şey harcamadim. Toplasan 500lira etmez aldıklarım. Annem çok almış. Kv kuzeninin bebeğininkileri getirecek. Annem de her aradığında eksiği bitmiyor diyorum alma kıyafet diyor. Yahu diyorum eksik deyince niye aklınıza direk kıyafet geliyor? Ben kıyafet mi dedim, cildirtmayin beni diyorum

İpek hanımın çiftliği canım mail grupları var her pazar mail atıyor sen de ordan sipariş veriyosun. Ya da bi kaç dükkanı var. Ben önceden kargoyla alıyodum ama şimdi dükkanından alıyorum.
İstanbul ile İzmirde dükkanı di mi? Tokat'ta tereyağı aldım 2 3 yerden doğal diye, hiç de doğal değil. İnceleyim bir kadının sitesi varsa.

2.5ustu olması yeterli. Benimkini de ultrason cihazından ölçüyor. Vajinal bakmadi hiç. Cihaz iyiyse görünüyor. Ben de görüyorum her gittiğimde.

İstanbul ile İzmirde dükkanı di mi? Tokat'ta tereyağı aldım 2 3 yerden doğal diye, hiç de doğal değil. İnceleyim bir kadının sitesi varsa.

Ben peynir, zeytin, tereyağ türevlerini elif candar doğal besinlerden alıyorum. Kuru zeytinine bayılıyorum oranın. Bir incele istersen, her ürününden memnun kaldım ben

Kızlar bende olanlar şunlar;
Alt-üst takım
4 tane hastane çıkışı 1 i 10 lu 3 ü 5 li
6 tane 3 aylık
4 tane 6 aylık

6 tane önlük (4 ü hastane çıkışlarından 2 si ayrı)
4 tane şapka ve eldiven (hastane çıkışlarında var ayrıca yok)
11 tane çorap (2 si çıngıraklı)

1 yeni doğan tulum
4 tane 3 ay tulum + 1 tane polar tulum
2 tane 6 ay tulum + 1 tane polar tulum

8 tane 0-3 ay çıtlı body
9 tane 3-6 ay
3 tane 6 ay

2 tane şapkalı banyo havlusu
1 tane bornoz takımı

Sayamadığım kadar battaniye, yelek ve hırka ( annem sağolsun çok örmüş )

Bana eksik yok gibi görünüyor kıyafet olarak ama sizce? Yazmayı unuttum yok sanırım emin değilim

Ben peynir, zeytin, tereyağ türevlerini elif candar doğal besinlerden alıyorum. Kuru zeytinine bayılıyorum oranın. Bir incele istersen, her ürününden memnun kaldım ben
Az az almak lazım denemek icin. Güzele benziyor ürünleri.

Bol bol zıbın al.

Deterjana bakayım canım sağol. Yıkamakla uğraşamam çok büyük ihtimal bebek pamuğu alayım o zaman :) Aynen kuşum olmuştu 11 haftalıkken ama o gün sinirle ve hunharca yapmıştım bu sefer dinlene dinlene yaptım görümcem kv geliyor ev pis olunca gözüme batıyor bir de görümcemin çocukları oyun oynarken nerde toz var ortaya çıkartıyorlar iyice kimse gelmese bile ben rahat hissetmiyorum mecbur yaptım eşimin de beli kitlenince Bel ağrım azaldı ama çok şükürr

Kızlar şu kendiliginden eldivenli, patikli tulumlardan, uygun fiyatlı gören duyan oldu mu? Kollarda ek bir şey var, aşağı indirince eldiven gibi oluyor. Anlatabildim mi bilemedim
Carters’ta çok görüyorum ama fiyatları malum. Waikiki falan gören oldu mu hiç?

Az az almak lazım denemek icin. Güzele benziyor ürünleri.

Kuru sele zeytin, sade yağ, süzme yoğurt, keçi peyniri seviyorsan keçi peyniri, lor peyniri, sütlü biberi çok güzel sucukları filan da katkısız. Bir bakarsın içine sinerse bir denemeni tavsiye ederim

Ilk gebelikte şeker çıkmıştı o yüzden direk 100luk yaptılar.
Benim de ilk gebelik cikmisti. O yüzden ikinci bebeğe bosyere şeker yüklemesi yapmak istemedim. Simdi evde takip ediyorum. Hamd olsun hersey yolunda sekerim gayet norm da çıkıyor. Şeker cok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…