2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günah challenge hadi bakalımm
Pis eda karam yerine şu züberleri al dedi eşim de gitmeden almış aklınızda olsun kızlar ama bugün edaya çok kızgınım o yüzden karam devam
Ohh afiyet olsun züber i ben de seviyorum ama bir tanesi bile çok kalorili sen kilo almadın bol bol yiyebilirsin
İstanbul ile İzmirde dükkanı di mi? Tokat'ta tereyağı aldım 2 3 yerden doğal diye, hiç de doğal değil. İnceleyim bir kadının sitesi varsa.
Evet canım. İnsta da sitesi var veya internetten İpek Hanım Çiftliği yazarsan sitesi var orada mail adresi falan mevcut. Her ürünü muhteşem tavsiye ederim.

Mümkünse eldiven ve şapka giydirmeme taraftariyim. Hatta çoğu doktir da öyle öneriyor özellikle emzirirken eldiven ve şapka kesinlikle takmayın zaten çok efor sarfediyolar iyice vücut sıcaklıkları artıyor .ben kızımda mecbur uzun bı sure eldiven kullandım çünkü göz kapaklarında doğuştan egzama vardı .sürekli eli gozundeydi kasimaya çalışıp yirtiyordu. Ama kardeşime hiç kullandirmadim .sadece dışarı çıktığında taktı . Hurafelere de inanmadigim için ilk haftadan tırnaklarını kesmistik .hiç yüzünü çizmedi

Aynen eldiven kullanmayın diyorlar. El becerilerini gelistiremiyorlarmis.

Akşam annemle atmıştık bizde gene yok efendim bebeğin üstüne sarı tülbent koyacakmisiz sarılık olmasın diye. Ya diyorum inanma şöyle hurafelere, yok kırmızı kurdele yok bilmem. Yok ikna edemedim kadını. Delirtti beni

Kızlar merhaba bizim burda Baby Mall açıldı cumartesi günü her 250tlye 100tl çek muabbeti vardı. Aynı kampanyayı e bebekte yapmış. Dün de e bebekte kampanya sondu Mamas Papas Strada bebek arabası aldık hiç araştıramadan. 5999tlye aldık 2400tl likte çek verdiler. Ne yapmalıyım sizce iade mi ediyim memnun olanınız varmı bu kadar yüksek fiyata değer bir ürün mü yani fiyat açısından pek içime sinmedi eşim alma taraftarıydı

ayy mamas papas kırmızı çizgiiim çok istiyodum bence verdikleri çek göz önünde bulundurulunca aşırı iyi fiyatttt ocarro bakıyodum 9 bine falan çıkmıştııı
bebik sevmezse arabayı sus terbiyesiz de zorla bağlat oturt öyle bi araba

Ayy Z zahrada ya ocarro ile arasında ki fark sanırım bi tık daha hafifmiş katlanıncada daha küçükmüş öyle mi acaba yada ocarro mu alayım oda 6200dü sanırım arada çok fark yok

Ayy Z zahrada ya ocarro ile arasında ki fark sanırım bi tık daha hafifmiş katlanıncada daha küçükmüş öyle mi acaba yada ocarro mu alayım oda 6200dü sanırım arada çok fark yok
ocarro çok ağır ve büyüktü arkadaşta var da bizim araba honda jazz bagajına anca sığıyodu seninki daha hafif v eküçüğüyse devam et bencee

Bu arada kızlar kaç gündür kendime gelemiyorum çok üzgünüm.. Duymuşsunuzdur belki haberlerde felan sma hastası Muzaffer bebeğin annesi intihar etti. Kampanya çok yavaş ilerliyor diye bebeğin Sesini duyurabilmek adına kendi canına kıydı anne Hani der ya annelerimiz kurban olayım sana die kadın tamda bunu yaptı.. Ve çocuğun durumu ağır yoğun bakımda. Gönüllüler grubuna katıldım. Çok etkilendim çevremde herkese duyurmaya çalışıyorum. Sizlerde bağış desteğinde olmak isterseniz sayfalarınızda paylaşmak istersiniz belki muzaffere umut ol Instagram hesabı.

annem oğlumdayken bılmedıgım bır markadan almış ıkı tane pahalıydı demıstı a ama hayatımda bu kadar kullanıslı bırsey gormemıstm rengı yesıl oldugu ıcın kızımdada gıdırcem sımdı tas gıbıymıs hıc bıse olmamış bulabılıyosanız alın cunku o eldıvenler cıkıyo coxuk surtuyo bı yerlere fılan bız corap takıyoduk gevsek onun yerıne evdeykenama o tulumlar bır harika

Ay 25 ne ya bedava. Genellikle evden götürüyorum işe geçen götüremedim dışardan azcık kerevizle bi gıdım pilav söyledim 40 lira Beşiktaş Levazım'da iş yerim çok pahalı buralar.
Bu kadar mesaji nasil yazdin helal sana
Ay sorma ben yazana kadar 5-10 sayfa daha birikmişti
Mahalle arası bebek giyim dükkanlarına baktın mı hiç. Oralarda hiç ummadık şeyleri bulabiliyosun ve çok da uygun oluyo :)
Mamas papas için fiyat iyi aslında ilerde satmak istersen de çok iyi fiyata satabilirsin ben hep o yönden bakıyorum 2400 çek de çok çok iyi neler alınır onunla. Çok mantıklı bi alışveriş olmuş gibi geldi bana

Alla alla gözlerim yanlış görüyor heralde dedim tekrar tekrar baktim yok doğru. Anacım hamilelik günlüğünde yazanlara bak koptum

Benim de boyle bir liste yapmam lazim ya eksik icin haftasonu yapayim bari dicem de her haftasonu bir iş cikiyor evde duramiyorum. Yeterli gibi sanki.

Ben aldim sarı bez :) severim böyle geleneksel şeyleri. Yegenime de yapmıştık. Hatta suyun icinde hurma bekletip dogunca 1 damla o sudan verdik sarilik olmasin diye :)

Carters cok gereksiz pahali. pound kuruna ragmen primark hala daha ucuza geliyor. Sinirleniyorum o yüzden

Aman bendeki de yaptı o sarı tülbent olayını beşiğininkenarina koydum durdu öyle bı hafta sonra da kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…