Çıtlı body dediğim zıbın oluyomuşBol bol zıbın al.
Ohh afiyet olsun züber i ben de seviyorum ama bir tanesi bile çok kaloriliGünah challenge hadi bakalımm
Pis eda karam yerine şu züberleri al dedi eşim de gitmeden almış aklınızda olsun kızlar ama bugün edaya çok kızgınım o yüzden karam devam
Evet canım. İnsta da sitesi var veya internetten İpek Hanım Çiftliği yazarsan sitesi var orada mail adresi falan mevcut. Her ürünü muhteşem tavsiye ederim.İstanbul ile İzmirde dükkanı di mi? Tokat'ta tereyağı aldım 2 3 yerden doğal diye, hiç de doğal değil. İnceleyim bir kadının sitesi varsa.
Mümkünse eldiven ve şapka giydirmeme taraftariyim. Hatta çoğu doktir da öyle öneriyor özellikle emzirirken eldiven ve şapka kesinlikle takmayınKızlar şu kendiliginden eldivenli, patikli tulumlardan, uygun fiyatlı gören duyan oldu mu? Kollarda ek bir şey var, aşağı indirince eldiven gibi oluyor. Anlatabildim mi bilemedim
Carters’ta çok görüyorum ama fiyatları malum. Waikiki falan gören oldu mu hiç?
Aynen eldiven kullanmayın diyorlar. El becerilerini gelistiremiyorlarmis.Mümkünse eldiven ve şapka giydirmeme taraftariyim. Hatta çoğu doktir da öyle öneriyor özellikle emzirirken eldiven ve şapka kesinlikle takmayınzaten çok efor sarfediyolar iyice vücut sıcaklıkları artıyor .ben kızımda mecbur uzun bı sure eldiven kullandım çünkü göz kapaklarında doğuştan egzama vardı .sürekli eli gozundeydi kasimaya çalışıp yirtiyordu. Ama kardeşime hiç kullandirmadim .sadece dışarı çıktığında taktı . Hurafelere de inanmadigim için ilk haftadan tırnaklarını kesmistik .hiç yüzünü çizmedi
Sanada çok geçmiş olsun canım.Evet kaburga tarafındaydı.Zaten benimki oraya vuruyor bi de.Çok geçmiş olsun canım. Senin de kaburga da mı ağrı vardı?
ayy mamas papas kırmızı çizgiiim çok istiyodum bence verdikleri çek göz önünde bulundurulunca aşırı iyi fiyatttt ocarro bakıyodum 9 bine falan çıkmıştıııKızlar merhaba bizim burda Baby Mall açıldı cumartesi günü her 250tlye 100tl çek muabbeti vardı. Aynı kampanyayı e bebekte yapmış. Dün de e bebekte kampanya sondu Mamas Papas Strada bebek arabası aldık hiç araştıramadan. 5999tlye aldık 2400tl likte çek verdiler. Ne yapmalıyım sizce iade mi ediyim memnun olanınız varmı bu kadar yüksek fiyata değer bir ürün mü yani fiyat açısından pek içime sinmedi eşim alma taraftarıydı
Ayy Z zahrada yaayy mamas papas kırmızı çizgiiim çok istiyodum bence verdikleri çek göz önünde bulundurulunca aşırı iyi fiyatttt ocarro bakıyodum 9 bine falan çıkmıştııı
bebik sevmezse arabayı sus terbiyesiz de zorla bağlat oturt öyle bi araba
ocarro çok ağır ve büyüktü arkadaşta var da bizim araba honda jazz bagajına anca sığıyodu
Tmm teşekkür ediyorum inşallah iyi olur yaocarro çok ağır ve büyüktü arkadaşta var da bizim araba honda jazz bagajına anca sığıyoduseninki daha hafif v eküçüğüyse devam et bencee
Ay oyle miBenim ilk bebiş olacak bakalım normal sezeryan belli değil henüz
annem oğlumdayken bılmedıgım bır markadan almış ıkı tane pahalıydı demıstı a ama hayatımda bu kadar kullanıslı bırsey gormemıstm rengı yesıl oldugu ıcın kızımdada gıdırcem sımdı tas gıbıymıs hıc bıse olmamış bulabılıyosanız alın cunku o eldıvenler cıkıyo coxuk surtuyo bı yerlere fılan bız corap takıyoduk gevsek onun yerıne evdeykenKızlar şu kendiliginden eldivenli, patikli tulumlardan, uygun fiyatlı gören duyan oldu mu? Kollarda ek bir şey var, aşağı indirince eldiven gibi oluyor. Anlatabildim mi bilemedim
OlabilirAy oyle miben nedense senin hep 2.saniyordum. karistirdim galiba
Ay 25 ne ya bedava. Genellikle evden götürüyorum işe geçen götüremedim dışardan azcık kerevizle bi gıdım pilav söyledim 40 liraÇok sağol teyzesiben de ömürlük olsun istedim genç odasına dönüştüğü için rahat bir 10-15 sene gider diye düşünüyorum.
Valla orda bi yer var sadece istanbul içi çokta güzel ama fiyatı tuzluydu izmirde de yoktu. Bu ev yemeği yapan yere 4 çeşit yemek için 25 tl veriyorumüstelik dolu dolu porsiyon ertesi gün bile yersin. Diğer türlü dediğim gibi malzeme parası kaç katına çıkacak ayrıca o kadar enerjimde yok Ordan yemediğimiz zamanlar da dışarda yiyoruz
Ay sorma ben yazana kadar 5-10 sayfa daha birikmiştiBu kadar mesaji nasil yazdin helal sana
Mahalle arası bebek giyim dükkanlarına baktın mı hiç. Oralarda hiç ummadık şeyleri bulabiliyosun ve çok da uygun oluyo :)Kızlar şu kendiliginden eldivenli, patikli tulumlardan, uygun fiyatlı gören duyan oldu mu? Kollarda ek bir şey var, aşağı indirince eldiven gibi oluyor. Anlatabildim mi bilemedim
Mamas papas için fiyat iyi aslında ilerde satmak istersen de çok iyi fiyata satabilirsin ben hep o yönden bakıyorumKızlar merhaba bizim burda Baby Mall açıldı cumartesi günü her 250tlye 100tl çek muabbeti vardı. Aynı kampanyayı e bebekte yapmış. Dün de e bebekte kampanya sondu Mamas Papas Strada bebek arabası aldık hiç araştıramadan. 5999tlye aldık 2400tl likte çek verdiler. Ne yapmalıyım sizce iade mi ediyim memnun olanınız varmı bu kadar yüksek fiyata değer bir ürün mü yani fiyat açısından pek içime sinmedi eşim alma taraftarıydı
Alla alla gözlerim yanlış görüyor heralde dedim tekrar tekrar baktim yok doğru. Anacım hamilelik günlüğünde yazanlara bak koptumAy 25 ne ya bedava. Genellikle evden götürüyorum işe geçen götüremedim dışardan azcık kerevizle bi gıdım pilav söyledim 40 liraBeşiktaş Levazım'da iş yerim çok pahalı buralar.
Ay sorma ben yazana kadar 5-10 sayfa daha birikmişti
Mahalle arası bebek giyim dükkanlarına baktın mı hiç. Oralarda hiç ummadık şeyleri bulabiliyosun ve çok da uygun oluyo :)
Mamas papas için fiyat iyi aslında ilerde satmak istersen de çok iyi fiyata satabilirsin ben hep o yönden bakıyorum2400 çek de çok çok iyi neler alınır onunla. Çok mantıklı bi alışveriş olmuş gibi geldi bana
Benim de boyle bir liste yapmam lazim ya eksik icin haftasonu yapayim bari dicem de her haftasonu bir iş cikiyor evde duramiyorum. Yeterli gibi sanki.Kızlar bende olanlar şunlar;
Alt-üst takım
4 tane hastane çıkışı 1 i 10 lu 3 ü 5 li
6 tane 3 aylık
4 tane 6 aylık
6 tane önlük (4 ü hastane çıkışlarından 2 si ayrı)
4 tane şapka ve eldiven (hastane çıkışlarında var ayrıca yok)
11 tane çorap (2 si çıngıraklı)
1 yeni doğan tulum
4 tane 3 ay tulum + 1 tane polar tulum
2 tane 6 ay tulum + 1 tane polar tulum
8 tane 0-3 ay çıtlı body
9 tane 3-6 ay
3 tane 6 ay
2 tane şapkalı banyo havlusu
1 tane bornoz takımı
Sayamadığım kadar battaniye, yelek ve hırka ( annem sağolsun çok örmüş)
Bana eksik yok gibi görünüyor kıyafet olarak ama sizce? Yazmayı unuttum yok sanırım emin değilim
Ben aldim sarı bez :) severim böyle geleneksel şeyleri. Yegenime de yapmıştık. Hatta suyun icinde hurma bekletip dogunca 1 damla o sudan verdik sarilik olmasin diye :)Aynen eldiven kullanmayın diyorlar. El becerilerini gelistiremiyorlarmis.
Akşam annemle atmıştık bizde geneyok efendim bebeğin üstüne sarı tülbent koyacakmisiz sarılık olmasın diye. Ya diyorum inanma şöyle hurafelere, yok kırmızı kurdele yok bilmem. Yok ikna edemedim kadını. Delirtti beni
Carters cok gereksiz pahali. pound kuruna ragmen primark hala daha ucuza geliyor. Sinirleniyorum o yüzdenKızlar şu kendiliginden eldivenli, patikli tulumlardan, uygun fiyatlı gören duyan oldu mu? Kollarda ek bir şey var, aşağı indirince eldiven gibi oluyor. Anlatabildim mi bilemedim
Aman bendeki de yaptı o sarı tülbent olayını beşiğininkenarina koydum durdu öyle bı hafta sonra da kaldırdımAynen eldiven kullanmayın diyorlar. El becerilerini gelistiremiyorlarmis.
Akşam annemle atmıştık bizde geneyok efendim bebeğin üstüne sarı tülbent koyacakmisiz sarılık olmasın diye. Ya diyorum inanma şöyle hurafelere, yok kırmızı kurdele yok bilmem. Yok ikna edemedim kadını. Delirtti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?