2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Banada devamli fazla kiyafet alma deyip duruyorlar arkadaslar ile kiyafet alisverisi cok iyi oluyor. Cocuklar cok fazla yipratmiyor , eger kurutma makinasi yipratmazsa tabi buyuk esyalar daha cok para tutuyor gercekten. Kiyafet hem cok fazla giyemeden buyuyor hemde cok para tutmuyor zaten

Benim arkadaşım kullanıyor. Aşırı memnun. Ve hediye çeki ile baya uyguna gelmiş. Bence iade etme.

Takmışlar alma da alma. Yahu biliyorum çabuk büyüdüğünü de, çocuk çıplak mi gezsin

Benimde duyduğuma göre çok konforlu bir bebek arabasıymış çekide düşünürsek 3.500 a denk gelmiş size . Şuan en kötü araba malaseef ki 2.000 ₺. Çeki bildiğim kadarıyla 2 yıl içinde kullanabiliyorsun. Yani Diğer ihtiyaçlarından çok eksiği yoksa alıcağınız bezlerine bile yatırabilirsin önünde ki iki yıl

Kızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.

Aaa çeki 2yıl ve parça parça mı kullanabiliyorum. Bana görevlinin dediği 15gün içinde ve tek seferde kullanabilirsin dedi iyi oldu bunu söylediğin bi araştırayım cnm

Çok güzel görünüyorlar duvar süsünü nerden ve ne kadara aldın
kuş trendyoldan öylecesi 130 160lardaydı da düşmüş 30 lira 30 liradır dedim renk menk seçebiliyomuşsun isim yazdırıyomuşsun da ben yazdırmıcam renkler de böyle hoşuma gittiii

Benim de boyle bir liste yapmam lazim ya eksik icin haftasonu yapayim bari dicem de her haftasonu bir iş cikiyor evde duramiyorum. Yeterli gibi sanki.
Bende erteliyordum ama ne var ne yok görmem lazımdı çoğunu annemler aldılar ondan net sayıyı bilmiyordum iyi oldu neler lazım görmüş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…