2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Spinalle, epiduralin farkını anlayan var mı ikisi de belden aşağı uyuşturma, degil mi?

ikisi de bel bölgesi ve altını uyuşturmak için omurilik alanından yapılır. Ancak epidural anestezide ilaç, omurilik etrafında bulunan 'dura' isimli zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zarı geçip içindeki sıvıya verilir.

Diyor google

Kızlar bebiş tam kaburga altıma vuruyor delik deşik etti beni çok yukarı çıkmış bu seferde bir günü bir gününü tutmuyor nefesimi kesti vallahi

Takmışlar alma da alma. Yahu biliyorum çabuk büyüdüğünü de, çocuk çıplak mi gezsin
Aynen alip getirseler neyse . Gcende kaynanam diyor cok alma hediye gelir . Vakalar da artti , 40 cikana kadar da kimse gelmiyor zaten. Birisi hediye getirecek diye mi bekleyecegiz. Benim annem aliyor birseyler ama gelebilecek mi henuz belli degil

Kızlar bebiş tam kaburga altıma vuruyor delik deşik etti beni çok yukarı çıkmış bu seferde bir günü bir gününü tutmuyor nefesimi kesti vallahi
2 gün önceydi yatıyodum ağzımdan çıkacaktı heralde kuduruk şişirmeleri de meşhur ittirdikçe ittirdi kalktım hemen azıcık yürüdüm de kaydı manyak

Spinalle, epiduralin farkını anlayan var mı ikisi de belden aşağı uyuşturma, degil mi?
Epidural normal doğum gibi, vajinadan çıkıyor bebek spinalde karından aliyorlar.

Epidural normal doğum gibi, vajinadan çıkıyor bebek spinalde karından aliyorlar.
aaa çok şaşırdım şu ann epidural sezaryen ne o zaman epidural normal değil mi dediğin yaa 4 cm açılma olunca epiduralı veriyolar fırtlatıyosun ama sezeryanda da var epidurall diye biliyomuşum

Aynen alip getirseler neyse . Gcende kaynanam diyor cok alma hediye gelir . Vakalar da artti , 40 cikana kadar da kimse gelmiyor zaten. Birisi hediye getirecek diye mi bekleyecegiz. Benim annem aliyor birseyler ama gelebilecek mi henuz belli degil
Aman gelmesin de boşver kimse. Valla ben valize koydurdum yollattim aldıklarını. Kv de Şubat başı gelecek. O da gelirken getirir de, o halde nasıl yıka, kurut, utule isi yapicam hiç bilmiyorum.
Annem de tutturmuş kv ne yaptır. Aman dedim gerek yok ben yaparım. Benim ütüyü kullanamıyor o

aaa çok şaşırdım şu ann epidural sezaryen ne o zaman epidural normal değil mi dediğin yaa 4 cm açılma olunca epiduralı veriyolar fırtlatıyosun ama sezeryanda da var epidurall diye biliyomuşum
İşte sezaryen epidural spinal diye geçiyor sanırım. Çünkü karnını açıp alıyorlar. Çati darsa epidural olmuyor sanırım. Ama emin değilim ondan. Sormak lazım doktorlara.

Kızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.
Ravzanin dediği gibi doner belki. Bazen doğumdan önce bile oynatıp döndürüyorlsr içinde. Baya acıtan bir işlemmiş o gerçi ama

Vallahi kizlar eksik ne varsa almaya karar verdim an itibariyle. Yoksa her şeyin fiyatı uçacak. Zaten şimdiden bin lira zarara girdim

Benim kargom yeni geldi. Daha kargo zor olur . Pahali oluyor Almanyaya kv burda ama dahaca birsey yapmadik onunla . Yalniz daha rahatim acikcasi. Diger turlu karisiklik oluyor. 30 haftalik olayim sonra bakacagim yavas yavas . Erken dogum yapmis goruyorum surekli ruyamda . Annemlede hep ayni zamanlarda benzer ruyalar goruyoruz korkumdan erkenn hazirlayayim diyorum . Yoksa kizlarim erken dogmadi

ayyy saldır aşkım fotoları da at nolur belki dururum böylece
Kız emzirme malzemeleri ile bezi, şampuanı bir de sling kaldı. Şampuanın tarihini sordum bakalım mustelanin pttavm en ucuz görünüyor 324lira normal olanı. Avokadolu almayacağım, göz yakiyormus. Sling de kararsızım. Pompayı da yarın arkadaşa sorucam o kullandığından memnundu. Geri kalan her şeyimiz hazır.
Bezi de bir paket 1 numara, 1 paket 2 numara Prima premium care ile goon alayım 1 paket diyorum.

vardır vardır eksikler benim sonsuz listemi atayım sana yarın özeldenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…