2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Spinalle, epiduralin farkını anlayan var mı ikisi de belden aşağı uyuşturma, degil mi?
Epiduralde katater takıp sürekli bir uyuşturma mevzusu var, spinalde sadece belli bir yere iğne yapıp lokal anestezi gibi uyuşturma yapılıyor diye biliyorum. Benim doktor spinal önermedi bana normalde sezaryende olursam epidural olucam sanırım çünkü sancılara dayanabileceğimi sanmıyorum:/

vardır vardır eksikler benim sonsuz listemi atayım sana yarın özeldenn
Yok kız liste var elimde. Ona göre aldım her şeyi 6 aydan sonrasını almicam zaten. Yurtdışı olayı olabilir çünkü her an

Spinalle, epiduralin farkını anlayan var mı ikisi de belden aşağı uyuşturma, degil mi?
İğnenin ulaştığı yerler farklı diye biliyorum . Bı de sezeryanlarda spinal epidural kombine yapılıyor galiba . Onun ne avantajı var bilmiyorum . Ama normal doğumda epidural aldığında hicbiyerin uyuşmuyor . Normal yürümeye hareket etmeye devam ediyorsun . Sadece ağrıyı hissetmiyisun

Çarşamba gününe uçak bileti aldım ama içim huzursuz doktor gidebilirsin bi sorun olmaz dedi ama korkuyorum Ne yapsam bilemedim

Bunlar da bana ailem ve arkadaslarimdan hediye geldi. Cok sukur oda icin para harcamadik.

Eklentiler

• Screenshot 2021-11-22 at 22.45.20.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot 2021-11-22 at 22.45.32.webp
    18 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot 2021-11-22 at 22.45.55.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot 2021-11-22 at 22.46.20.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…