2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
vardır vardır eksikler benim sonsuz listemi atayım sana yarın özeldenn
Maşallah size ben daha hic birsey alamadım. Yatak ve araba ve puset ve büyük ihtiyaclarin hepsi var kizimizdan kalan. Onlari cikarip yıkamam ütülemem lazim. Ama bir iki kiyafet almam gerekir.
Bez falan onlari doğunca da aliriz. Hastane de bizim burda bez veriyorlar. Sampuan krem yag bunlari ilk dört ay kullanmam sanırım.

Allah korusun erken dogmasin. Sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah

Tşk ederiz. İlk bebiş olunca aldık sanirim da, Z zahrada uçtu baya geline de alacak yakında o
Şimdi arkadaşın kız bebeği olacak komşum aralarında 1.5 ay var geçen emzik zincirinin yanında bilezik yollamışlar al kızına tak dedim kaynanası bilezik dizmeye başladı diyolar sjsjdjsksklsls ve cidden ona da almaya başladım benimki bitince

Ya senin hem bir minnak var neler gereksiz çok hakimsiiin hem sancılı süreç geçirdin dur dahaa acelesi de yok hemm bir anda alınır yeter ki para olsun

Son zamanlarda 1 gun bile cok geliyor benim ilk dogum 42+5 de olmustu. Artik dogurmayacak misim gibi geliyordu
Doğurmak istiyor dimi insan sona gelince yaşamadım ama bu duyguyu
Çarşamba gününe uçak bileti aldım ama içim huzursuz doktor gidebilirsin bi sorun olmaz dedi ama korkuyorum Ne yapsam bilemedim
Doktor demisse rahat olun birde çok ileri haftalarda sorun oluyor şuan değil bildiğim
Bunlar da bana ailem ve arkadaslarimdan hediye geldi. Cok sukur oda icin para harcamadik.
Öyle valla iyimis sıfır hediye hemde aile yine alır verirse arkadaş zor bu zamanda iyimis arkadaşlarınız

Doktorun izin verdiyse korkma hiç. Kotuyu cagrma
Uyku tutmadı hiç ya çok gerildim böyle olması gitmemden daha zarar çocuğa
Bende öyle okudum internette ama içim çok huzursuz gitmekten vazgeçicem galiba

kendimize aldığımız şeyler bile hamişlikle ilgili domestos setler indirime girmişti dün onu alırken bile düşündüm aman gerek var mı evde var diye çocuğa gelince aman o şampuanda olsn bu marka da olsnn on tane olsun eve bana eşime gelince hiççç gerek yokk :d
kız o değil de gözümü yıkamayı unuttum şampuşlaa

yaa sende nasıl oldu doktora gittin kontrole o mu yönlendirdi ayrı randevu mu aldın yükleme içiiin
Benim dün kontrolüm vardı zaten 10 gün içinde yapalım şeker yüklemesi yapalım dedi kontrol dönemi ya bi daha kayıt açmayalım diye bende yarın yapabilirsek iyi olur dedim tamam dedi dün kaydı yaptılar bu sabah geldim

Özelde mi yaptırdın devlette mi canım ?benimde şimdi devlette muane randevum vardı şeker yüklemesi için 15araliga gün verdi bakalım özelde ki doktor ne dicek

Özelde mi yaptırdın devlette mi canım ?benimde şimdi devlette muane randevum vardı şeker yüklemesi için 15araliga gün verdi bakalım özelde ki doktor ne dicek
Özelde yaptırdım canım muayene 150tl şeker yüklemesi ve başka testlerle beraber 80tl de ona verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…