2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Alla alla gözlerim yanlış görüyor heralde dedim tekrar tekrar baktim yok doğru. Anacım hamilelik günlüğünde yazanlara bak koptum
Görüntü mü ekleyecektin canım yok çünkü
Kızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.
O hiç belli olmaz son haftalara kadar. Daha çok erken karar vermek için . Hem son haftalarda makat geliş olsa da döndürmek için yoga hareketleri falan var izlersin YouTube dan :)
Şampuan yerine bir alternatif kullanacak mısınız peki yoksa sadece suyla mı yıkamayı düşünüyosunuz. Ne kadar temiz içerikli dense de aslında ilk aylar hiçbir şey kullanmamak bana da mantıklı geliyor.

Uyku tutmadı hiç ya çok gerildim böyle olması gitmemden daha zarar çocuğa

Bende öyle okudum internette ama içim çok huzursuz gitmekten vazgeçicem galiba
Nereye gidecektin ailen falan mı korkma kaç saat sürüyor azsa
Doktorlar ilk şampuan onermiyorlar biraz geçince de bildiğim yıkaması kolay köpük şampuan siveno köpük yada baby me köpük şampuan alırım diyorum

Bende şakasına diyorum bazen eşim kızdırınca 41 haftalık olunca gel oğlum 41 kere Maşallah diyelim diye
Aman saglicakla gelsinlerde benim dogum normalde haziran baslarindaydi . Esime dedim birgun sence ne zaman dogar ,20 haziran dedi. Yuh dedim o kadar beklemez ki . Mecbur alirlar yani son gunu nude geciyordu. Sonra doktor gec dollenme biraz daha zamani var dedi vee 20 haziranda dogdu

Doğurmak istiyor dimi insan sona gelince yaşamadım ama bu duyguyu
Hemde nasil dogurmak istiyor beni hergun ariyorlardi daha dogmadi mi diye biede 40 haftayi gecince 2 gunde bir kontrol oluyor , beni asil zorlayan o oluyor cunku ikincide 41 haftalik dogdu. Ucuncu tam gununde dogdu 40 haftalik. O yuzden haftasini bilmek guzel gibi geliyor bana en onemlisi saglicakla zamaninda dogsunlarda, erken dogmalarindan iyidir tabi , küvez derdi olmuyr

Kızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.
Canım benim 3 hafta önce detaylıda baş aşağıdaydı hatta kasıklarıma gömmüştü suratını görüntü alamamıştık. Dün gittiğimde makat gelişti kıpırdak içerde dönüp duruyo zaten hissediyorum doktorum daha zamanımız var pozisyon değerlendirmek için erken dedi

Yok kız senin hamilelik günlüğünde seksli bişeyler yazıyodu onu diyor herhalde D doakolik

Benim ki de şuan makat gelişli duruyor doktor döner dedi
Şeker yüklemesini de yaptırdım şimdi 1 saat bekleyip kan vericem İçecek elmalı soda gibiydi 75 lik olanla yaptırdı doktor
Ben de verdim 20 dk sonra gidip ikinci kanı vericem başka vermene gerek yok dediler toplamda 2 kere almış oluyolar 3 kere değil bende çok üstelemedim zaten beklemek zulüm gibi midem bulandı glikozdan

Ailemin yanına gidicem eşim fazla mesai yapıyor ben evde tekim hep çok sıkıldım kafam çok dolu rahatlarım bi gitsem gelsem o yüzden istiyordum. Uçak yolculuğunda risk ne sadece erken doğum mu yoksa başka riskler de var mı
Sağlıkla gelsin de ne zaman olursa artık hayırlısı olsun
Bana 145 üzeri çıkarsa 1 saat daha bekleyip tekrar kan alırız demişti 137 çıktı gidebilirsin dediler sınırda sanırım biraz

Evet kizlar sadece sling ile göğüs pompası kaldı. Sling i almasam mi diye düşünüyorum bir süre. Nasılsa bir yere giderken arabasını kullanicaz, evdeyken de yatağı var. Göğüs pompasını da son ay kv gelecek ona mi kitlesem

Hic birsey kullanmayacagim. Kızım da da öyle yapmistim. Biraz anne sütün den ekliyordum.
Bebekler zaten mis gibi oluyorlar.
Doğar dogmaz cildini bozmamak hemen alistirmamak lazim.

Ya senin hem bir minnak var neler gereksiz çok hakimsiiin hem sancılı süreç geçirdin dur dahaa acelesi de yok hemm bir anda alınır yeter ki para olsun
Haklısın canim. Enflesyon derdi cok olmayinda burda parayı kenara koyup hepsini bir günde bile aliyorsun yeterki sağlıkla sıhhatle doğsun

Uçağa binmek ileri aylarda raporla oluyor doktor onayı kağıdı istiyorlarsa sen kendini iyi hissetmiyorsan ailen gelsin derim endise yapacağına gitme bari takmissin baya dimi

Uçağa binmek ileri aylarda raporla oluyor doktor onayı kağıdı istiyorlarsa sen kendini iyi hissetmiyorsan ailen gelsin derim endise yapacağına gitme bari takmissin baya dimi
Annemde uçakta bişey yok ama senin stresin daha zararlı diyor onlar gelemiyor çalıştıkları için izin sorun doğum zamanına zor ayarladılar izin işini bende çok bunaldım eşimin ailesinden de bunaldım tek kalmaktan da bunaldım

Bir yolu atlatcaksın sonrası huzur ama kuzucum öyle düşün bunalmışsın bak değişikliğe ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…