Görüntü mü ekleyecektin canım yok çünküAlla alla gözlerim yanlış görüyor heralde dedim tekrar tekrar baktim yok doğru. Anacım hamilelik günlüğünde yazanlara bak koptum
O hiç belli olmaz son haftalara kadar. Daha çok erken karar vermek için . Hem son haftalarda makat geliş olsa da döndürmek için yoga hareketleri falan var izlersin YouTube dan :)Kızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.
Şampuan yerine bir alternatif kullanacak mısınız peki yoksa sadece suyla mı yıkamayı düşünüyosunuz. Ne kadar temiz içerikli dense de aslında ilk aylar hiçbir şey kullanmamak bana da mantıklı geliyor.Maşallah size ben daha hic birsey alamadım. Yatak ve araba ve puset ve büyük ihtiyaclarin hepsi var kizimizdan kalan. Onlari cikarip yıkamam ütülemem lazim. Ama bir iki kiyafet almam gerekir.
Bez falan onlari doğunca da aliriz. Hastane de bizim burda bez veriyorlar. Sampuan krem yag bunlari ilk dört ay kullanmam sanırım.
Son dakikasina kadar beklemek istediHay maaşallah. Geç doğum olmuş seninki
Nereye gidecektin ailen falan mı korkma kaç saat sürüyor azsaUyku tutmadı hiç ya çok gerildim böyle olması gitmemden daha zarar çocuğa
Bende öyle okudum internette ama içim çok huzursuz gitmekten vazgeçicem galiba
Doktorlar ilk şampuan onermiyorlar biraz geçince de bildiğim yıkaması kolay köpük şampuan siveno köpük yada baby me köpük şampuan alırım diyorumGörüntü mü ekleyecektin canım yok çünkü
O hiç belli olmaz son haftalara kadar. Daha çok erken karar vermek için . Hem son haftalarda makat geliş olsa da döndürmek için yoga hareketleri falan var izlersin YouTube dan :)
Şampuan yerine bir alternatif kullanacak mısınız peki yoksa sadece suyla mı yıkamayı düşünüyosunuz. Ne kadar temiz içerikli dense de aslında ilk aylar hiçbir şey kullanmamak bana da mantıklı geliyor.
Aman saglicakla gelsinlerdeBende şakasına diyorum bazen eşim kızdırınca 41 haftalık olunca gel oğlum 41 kere Maşallah diyelim diye
Amin canim ya , bende korkuyorum . Ama aklima getirmemeye calisiyorum. Sadece ruyama giriyor. Hazirlikli olayim diyorum.Allah korusun erken dogmasin. Sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah
Hemde nasil dogurmak istiyorDoğurmak istiyor dimi insan sona gelince yaşamadım ama bu duyguyu
Sigmadiginda o kadar fazla gezemez sanirimBu biraz fazla rahat ben 30 şu haftaları düşünüyorum
Canım benim 3 hafta önce detaylıda baş aşağıdaydı hatta kasıklarıma gömmüştü suratını görüntü alamamıştık. Dün gittiğimde makat geliştiKızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.
Bekliyorlar canım ben kızımı 39+4 te doğurdum tamO henuz belli olmaz ki canim. Benimki 39+4 de döndü . Turkiyede bekliyorlar mi o kadar bilgim yok ama
Bize de at aldıklarını ben de başlıyorum artıkVallahi kizlar eksik ne varsa almaya karar verdim an itibariyle. Yoksa her şeyin fiyatı uçacak. Zaten şimdiden bin lira zarara girdim
Yok kız senin hamilelik günlüğünde seksli bişeyler yazıyodu onu diyor herhalde D doakolikGörüntü mü ekleyecektin canım yok çünkü
O hiç belli olmaz son haftalara kadar. Daha çok erken karar vermek için . Hem son haftalarda makat geliş olsa da döndürmek için yoga hareketleri falan var izlersin YouTube dan :)
Şampuan yerine bir alternatif kullanacak mısınız peki yoksa sadece suyla mı yıkamayı düşünüyosunuz. Ne kadar temiz içerikli dense de aslında ilk aylar hiçbir şey kullanmamak bana da mantıklı geliyor.
Benim ki de şuan makat gelişli duruyor doktor döner dediKızlar benim kiz da makat gelişmiş.Yani ters görünüyor.Tabi dönmezse.Yani bu da sezeryan olacak galiba.
Ben de verdim 20 dk sonra gidip ikinci kanı vericem başka vermene gerek yok dediler toplamda 2 kere almış oluyolar 3 kere değil bende çok üstelemedim zaten beklemek zulüm gibi midem bulandı glikozdanŞeker yüklemesini de yaptırdım şimdi 1 saat bekleyip kan vericemİçecek elmalı soda gibiydi 75 lik olanla yaptırdı doktor
Ailemin yanına gidicem eşim fazla mesai yapıyor ben evde tekim hep çok sıkıldım kafam çok dolu rahatlarım bi gitsem gelsem o yüzden istiyordum. Uçak yolculuğunda risk ne sadece erken doğum mu yoksa başka riskler de var mıNereye gidecektin ailen falan mı korkma kaç saat sürüyor azsa
Doktorlar ilk şampuan onermiyorlar biraz geçince de bildiğim yıkaması kolay köpük şampuan siveno köpük yada baby me köpük şampuan alırım diyorum
Sağlıkla gelsin de ne zaman olursa artık hayırlısı olsunAman saglicakla gelsinlerdebenim dogum normalde haziran baslarindaydi . Esime dedim birgun sence ne zaman dogar ,20 haziran dedi. Yuh dedim o kadar beklemez ki . Mecbur alirlar yani son gunu nude geciyordu. Sonra doktor gec dollenme biraz daha zamani var dedi vee 20 haziranda dogdu
Bana 145 üzeri çıkarsa 1 saat daha bekleyip tekrar kan alırız demişti 137 çıktı gidebilirsin dediler sınırda sanırım birazBenim ki de şuan makat gelişli duruyor doktor döner dedi
Ben de verdim 20 dk sonra gidip ikinci kanı vericem başka vermene gerek yok dediler toplamda 2 kere almış oluyolar 3 kere değil bende çok üstelemedim zaten beklemek zulüm gibi midem bulandı glikozdan
Yok canim , dönmesini beklerler mi diyorum. Yoksa benim ilk kizim turkiyede dogdu biliyorum son ana kadar bekliyorlarBekliyorlar canım ben kızımı 39+4 te doğurdum tam40 hafta dolunca en fazla 1 hafta daha beklerim demişti doktorum
Hic birsey kullanmayacagim. Kızım da da öyle yapmistim. Biraz anne sütün den ekliyordum.Görüntü mü ekleyecektin canım yok çünkü
Haklısın canim. Enflesyon derdi cok olmayinda burda parayı kenara koyup hepsini bir günde bile aliyorsun yeterki sağlıkla sıhhatle doğsunYa senin hem bir minnak var neler gereksiz çok hakimsiiin hem sancılı süreç geçirdin dur dahaa acelesi de yok hemm bir anda alınır yeter ki para olsun
Uçağa binmek ileri aylarda raporla oluyor doktor onayı kağıdı istiyorlarsa sen kendini iyi hissetmiyorsan ailen gelsin derim endise yapacağına gitme bari takmissin baya dimiAilemin yanına gidicem eşim fazla mesai yapıyor ben evde tekim hep çok sıkıldım kafam çok dolu rahatlarım bi gitsem gelsem o yüzden istiyordum. Uçak yolculuğunda risk ne sadece erken doğum mu yoksa başka riskler de var mı
Sağlıkla gelsin de ne zaman olursa artık hayırlısı olsun
Bana 145 üzeri çıkarsa 1 saat daha bekleyip tekrar kan alırız demişti 137 çıktı gidebilirsin dediler sınırda sanırım biraz
Annemde uçakta bişey yok ama senin stresin daha zararlı diyor onlar gelemiyor çalıştıkları için izin sorun doğum zamanına zor ayarladılar izin işini bende çok bunaldım eşimin ailesinden de bunaldım tek kalmaktan da bunaldımUçağa binmek ileri aylarda raporla oluyor doktor onayı kağıdı istiyorlarsa sen kendini iyi hissetmiyorsan ailen gelsin derim endise yapacağına gitme bari takmissin baya dimi
Bir yolu atlatcaksın sonrası huzur ama kuzucum öyle düşün bunalmışsın bak değişikliğe ihtiyacın varAnnemde uçakta bişey yok ama senin stresin daha zararlı diyor onlar gelemiyor çalıştıkları için izin sorun doğum zamanına zor ayarladılar izin işini bende çok bunaldım eşimin ailesinden de bunaldım tek kalmaktan da bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?