2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Akşam kudurmamı yaptım duvarına süsle halısını aldım bakayım nasıl uyacaklar
Bayıldım hem halıya hem süslere çooook tatlişkolar

Ravzanin dediği gibi doner belki. Bazen doğumdan önce bile oynatıp döndürüyorlsr içinde. Baya acıtan bir işlemmiş o gerçi ama
Onu hiçbir doktor önermiyor genelde çok riskli bir işlem dışardan müdahale. Bazı doğum koçları ve ebeler hala yapıyor ama ne yazık ki. Bi de hiç belli olmuyor 37. Haftada bile bir günde 2 defa döndüğünü biliyorum son ana kadar kendi dönebilir.
Benim doktorum uçak yolculuğu yapacaksan konuşalım demişti taa en başından bile. Manyetik alanlar biraz sıkıntılı diyordu ama ona kalsa avm de bile çok durma diyor. Bence içinden gelen sesi dinle oraya gitmek sana iyi gelecekse oku duanı gir havaalanına Ama ben ne zaman kendim bişeyleri çok irdelesem sonra başıma iş geliyor için rahat değilse bi daha düşün

3 kez alıcaklarmış canım bekliyorum şuan son kanımı vericem

Uçagi dertetme o zaman canim , ne guzel gezersin , rahat rahat kafa dagitirsin. Bebek dogana kadar kafani rahatlatmis olursun

Yok kız senin hamilelik günlüğünde seksli bişeyler yazıyodu onu diyor herhalde @doakolik
Ay hadi ya kaçırmışım ne yazıyodu acaba
Hic birsey kullanmayacagim. Kızım da da öyle yapmistim. Biraz anne sütün den ekliyordum.
Bebekler zaten mis gibi oluyorlar.
Doğar dogmaz cildini bozmamak hemen alistirmamak lazim.
Harikaymış ben de öyle yapayım hiç içime sinmiyodu minicik bebeğe en nihayetinde deterjan içerikli bir şey kullanmak

Kızlar burda hep beraber paylaş Kazan yapmaya ne dersiniz herkes kazanmış olur 50 kaydetmeye 50 TL kupon veriyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-23-10-40-28-82_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 36
epidural ve spinal anestezinin farkı konuşulmuş bildiğim kadarıyla bahsedeyim efsane yorumlar gelmiş en önemli farkı iğnenin yapılış yerleri. İkisinde de belden aşağısı uyuşuyor. Epidural iğne yapıldığından 15-20 dk sonra yavaş yavaş uyuşma başlıyor, spinal ise hemen. Spinaldeki doz epiduraldekine göre daha az ama yapıldığı yerden dolayı hemen uyuşma oluyor. Epidural alırsan ameliyat uzadı diyelim tekrar doz ilavesi yapılıyor ama spinalde katater çıkarıldığı için ilave doz diye birşey yok. Doğum sonrası Spinalde yapıldığı yerden kaynaklı baş ağrısı yapabiliyor. Normal doğumda epidural verilmesinin sebebi her an sezaryene geçiş yapılabiliyor olması ama spinal verilse geçiş yapılamıyor onun için normal doğumda sadece epidural uygulanıyor. Sezaryen doğumlarda ikisinin birlikte kullanıldığı zamanlar da oluyormuş ama neden gerek görülüyor bilmiyorum.

Bir yolu atlatcaksın sonrası huzur ama kuzucum öyle düşün bunalmışsın bak değişikliğe ihtiyacın var
Orası öyle ama çok stres yaptım açığa aldım biletleri Gitmek iyi gelecekti ama bu stres beni çok kötü etti midem ağrımaya başladı artık
Benim doktor bugün kesin olarak bir şey söylemek mümkün değil dedi iyice bunaldım açığa aldım biletleri yapıcak bişey yok gitsem bişey olsa ömür boyu vicdan azabı çekerim
3 kez alıcaklarmış canım bekliyorum şuan son kanımı vericem
Benim doktor iyiymiş o yönden o zaman sonucu söyledim 137 diye şekerin normal dedi çok kilo alınca kesin yapmamız lazım demişti ne bilsin su içsem bile kilo yaptığını

Bana doktorlar dönmez ama makat dogum yapabilirsin demisti . Cok psikolojim bozulmustu. Bir sezaryen bir makat dogum derken normal dogmustu . Bir kac hareket vardi onlari yapiyordum evde kendim arastirip bakmistim ama onemli olan stres yapmamak . Dönmezse sezaryen olursun , saglicakla dogsunlarda nasil oldugu onemli degil

Canim sezeryan epidural yapılınca bacaklar uyusuyor mu yoksa sadece acıyı mi hissetmiyisun . Normal doğum da uyuşmuyor çünkü .sadece acıyı hissetmiyisun . Bana epidural saat on bir gbi takıldı iki de kizim dünyaya geldi.Ufak bı kesi atılmıştı onu hissetmiştim birazcık. İlk dozdan sonra ikinci doz yapılmadığı için galiba hissettim . İkinci dozu da gece ağrı kesici iğne vuruyolardi . Bnde epidural var diye ağrı kesicimi ordan vermişlerdi

Epidural yapıldığında bacaklarını hissetsen bile yürüyemiyorsun. belki de doz ve süre farklılığı vardır açıklık olunca veriyolar ya normal doğumda, sezaryen de daha çok veriliyorsa ondan olabilir. Zaten normal doğumda epiduralin en büyük faydası dozun tekrar edilebiliyor olması.

benim doktorum xraylerden de geçebilirsin bir sıkıntı yok çok abartıyorlar demişti :) yüzyıllardır kadınlar hamile ve doğuruyor sakinlik en önemlisi

Kızlar bu gogus pompaları nasıl kullanılıyor acaba sanki uzay mekigiymiş gibi, gercekten hiç bir şey anlamadan inceliyorum hep hahahaha
Seninki benimkünün aynısı medela swing bende tekli var sadece, hiç bakmadım bile, bir calışıyo mu diye kontrol ettim youtubedan video buluruz, bunun için iyi çekiyor diyorlar kullananlar
Canım sırt üstü yatırıcaz ama başını mı çeviricez? Ben de bir yatak aldım coconababy, onda da o şekilde, avrupa pediatri onaylı, hatta hata mı ettim direkt yan yatıramam herhalde dedim. Ama yatagın olayı şuymuş çocuk zaten kafasını anne karnında gibi kendi de cevirebiliyomuş.
Sağ kaburgamda benim de ağrım oluyor,artık hiç saga yatamıyorum. Uykumdan uyandıran şiddetli bir ağrı oluyor. Hatta yatarken sütyen mi takmışım diye kontrol bile ettim sanki gögüs altında birsey var, batıyor gibi. Sütyenle ystınca olur ya, sadece sola yatabiliyorum. Sol tarafım uyuşuyor, kulagım acıyor artık tek yönlü yatıştan.
35.haftadan sonra hergun hurma yemek cok iyi geliyor simdiden fiyatlara bakabilirsin. Az az buzluga atabilirsin. Ben cok faydasini gordum
Hurma hamilelikte yemeyin diyorlardı. Dogumu kolaylastırıyor diye sonlara dogru mu yenmeli?
Bunlar da bana ailem ve arkadaslarimdan hediye geldi. Cok sukur oda icin para harcamadik.
Hayırlı olsun, çok güzeller ben de şifonyeri marangoza bu model yaptırıcam, klasik ikea model. Dünyanın her yerinde karşıma aynı dolap çıkıyor kullanışlı mı sence? Belki 1 kat fazla yaptırırım, eşyalar sığsın diye
Ben de LCW den small hamile külotu aldım. Çok rahat ama kalıbı güzel çıkmadı. Tam bir babaanne donu pentinin kalıbını sevdin mi?

Eda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
ctesi yazdınız ya bu ilaçları kullanmaya başladım dedim. cevap yok. 3 hafta sonra kontrole gelin dedi 24+2yiz şu an şeker yüklemesi için geç değil mi dedim.
2 hafta sonra gelin o zaman dedi. ama izindesiniz dedim evet izindeyim dedi.
mesela insan olsa bu ctesi gel kontrol süresince şeker yüklemesi yapalım der.

ph 8 olması sıkıntı mı endişelendim dedim bir problem yok dedi. enfeksiyon yok mu bakteri epitel hücreler vs daha önce bu değerlere ilaç kullandım dedim sorun yok dediğim gibi dedi

ve eda da elendi E Elflatunn

Dünden beri kafamı çok taktım buna.Bizimki de feci hareketli ya.Ilki sezeryandi o da makat gelişti.Ama bunda erken sanki.

Olabilir canım çünkü bana uygulandıktan sonra epidural ekibi sordu bacaklarinda uyuşma falan var mı diye yok dedim . Tamam bizde olmasını istemiyoruz zaten dedi . Sonra da normal kalktım koridorda gezdip durdum ben .sonra plates topu getirdiler onda zipladim . Yani bacaklarımda bı uyuşma olmadi gayet yürüyodum . Doz farkı vardır blki dediğin gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…