Ben bu bebeğimde hiç doktora gitmiyorum nerdeyse direkt tahlile yolluyorlar hastanede yatmak istemiyorum kör topal bitmeye yakın gidicem ama tahminen 10-12 arası kaldı galiba gün almadım benım çocukların hepsi 37 de geldi hiç tahmin edilen zamanda doğmamıştı bahsetmiştim normal doğum sancısı çekmeye başlayınca acil sezeryana alındım hep bunda nasıl olucak bakalım bende merakla bekliyorum 30 haftalık olunca bi giderimCocuklar evde olunca vakit olmuyor gercekten. Bende hafta sonu kayinvalidemdeydim. Cocuklar hastaydi . Bayagi karisik gecti . Kucuk bir tane sallanir besik aldim bebek icin. 3 lu tulum ve battaniye aldim. Kendime birsey alamadim
Kac haftan kaldi senin ? Gün aldin mi doktordan ?
Evet çok memnunum güler yüzlü ve kırıcı olmadan acıklıyor herseyi. Ben de sebepsiz olarak gittim herseym temzdi aşılama yaptırmak istedik biz yaptı ama cok ümit baglmayın aşılamada tutma oranı genel olarak düşük dedi ki zatende tutmadı sonrasnda benm kötü oldugumu görünce tatlı dille tüp bebeği anlattı cok şükür ki ilk denemede tuttu Rabbime şükürler olsun ki bu şeklde yaniAbdullah göymen den memnun musunuz ? İnfertilite üzerine uzman diye duydum sanırım. Özelden de yazabilirsiniz. Doktor arayışındayım. En başarılı doktor a ihtiyacımız var
Bunun abilisı yok mu ya çok tatlikızlar internette Bi yer buldum kızıma da bunu yaptırıyorum oğlum can da kızım patlıcan mı
Hadi ya... Aynende savsaklamis cnm haklisin... Daha yeni izinden gelmedi mi bu kadın dogum zamanida orda olur mu olmaz mi Allah a emanet... Zati o popülerlikte bir hastanenin oyle ultrason cihazi olmasi da ofsaytmis...Bizde gelecek ay randevusunu ondan almaya karar vermistik bilemiyorum. Eşim ille o hastaneye bakalim diyor ama kadinin tutumunu begenmezsem bedava olsa gitmem bende...Eda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
ctesi yazdınız ya bu ilaçları kullanmaya başladım dedim. cevap yok. 3 hafta sonra kontrole gelin dedi 24+2yiz şu an şeker yüklemesi için geç değil mi dedim.
2 hafta sonra gelin o zaman dedi. ama izindesiniz dedim evet izindeyim dedi.
mesela insan olsa bu ctesi gel kontrol süresince şeker yüklemesi yapalım der.
ph 8 olması sıkıntı mı endişelendim dedim bir problem yok dedi. enfeksiyon yok mu bakteri epitel hücreler vs daha önce bu değerlere ilaç kullandım dedim sorun yok dediğim gibi dedi
ve eda da elendi E Elflatunn
bir de sen bak bakalım inş memnun kalırsınn yani bunları yapmasa yine düşünürdüm de yok 3 hafta sonra gel 2 ahfta sonra gel aa ama izindeyim falan onla mı uğraşcam aynen yeni geldi izinden o hafta yokmuşşHadi ya... Aynende savsaklamis cnm haklisin... Daha yeni izinden gelmedi mi bu kadın dogum zamanida orda olur mu olmaz mi Allah a emanet... Zati o popülerlikte bir hastanenin oyle ultrason cihazi olmasi da ofsaytmis...Bizde gelecek ay randevusunu ondan almaya karar vermistik bilemiyorum. Eşim ille o hastaneye bakalim diyor ama kadinin tutumunu begenmezsem bedava olsa gitmem bende...
Ahahahha hemen aksam gozunu yikar misin lutfen ona göre alcam indirimler bitmedenkendimize aldığımız şeyler bile hamişlikle ilgili domestos setler indirime girmişti dün onu alırken bile düşündüm aman gerek var mı evde var diye çocuğa gelince aman o şampuanda olsn bu marka da olsnn on tane olsun eve bana eşime gelince hiççç gerek yokk :d
kız o değil de gözümü yıkamayı unuttum şampuşlaa
Askitom aynen yaa seks hamilelikte önemli kocanız cekiniyo olabilir ama onu ikna edin gibi bisiler yaziyodu koptum. bugün değişmiş
Minnoşum daha bugün aldim vala daha gelmedi.22 tl ye düşünce dedim bu fiyata bulamam. Pentinin taytlarından falan çok memnun kaldım. Umarım iyidir.Seninki benimkünün aynısı medela swingbende tekli var sadece, hiç bakmadım bile, bir calışıyo mu diye kontrol ettim youtubedan video buluruz, bunun için iyi çekiyor diyorlar kullananlar
Canım sırt üstü yatırıcaz ama başını mı çeviricez? Ben de bir yatak aldım coconababy, onda da o şekilde, avrupa pediatri onaylı, hatta hata mı ettim direkt yan yatıramam herhalde dedim. Ama yatagın olayı şuymuş çocuk zaten kafasını anne karnında gibi kendi de cevirebiliyomuş.
Sağ kaburgamda benim de ağrım oluyor,artık hiç saga yatamıyorum. Uykumdan uyandıran şiddetli bir ağrı oluyor. Hatta yatarken sütyen mi takmışım diye kontrol bile ettimsanki gögüs altında birsey var, batıyor gibi. Sütyenle ystınca olur ya, sadece sola yatabiliyorum. Sol tarafım uyuşuyor, kulagım acıyor artık tek yönlü yatıştan.
Hurma hamilelikte yemeyin diyorlardı. Dogumu kolaylastırıyor diye sonlara dogru mu yenmeli?
Hayırlı olsun, çok güzellerben de şifonyeri marangoza bu model yaptırıcam, klasik ikea model. Dünyanın her yerinde karşıma aynı dolap çıkıyor kullanışlı mı sence? Belki 1 kat fazla yaptırırım, eşyalar sığsın diye
Ben de LCW den small hamile külotu aldım. Çok rahat ama kalıbı güzel çıkmadı. Tam bir babaanne donupentinin kalıbını sevdin mi?
Aşkım bebeğim sen napcann ya kuzum vala doguracaz sen daha gönlüne göre birini bulamadın ya üzülüyorumEda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
ctesi yazdınız ya bu ilaçları kullanmaya başladım dedim. cevap yok. 3 hafta sonra kontrole gelin dedi 24+2yiz şu an şeker yüklemesi için geç değil mi dedim.
ph 8 olması sıkıntı mı endişelendim dedim bir problem yok dedi. enfeksiyon yok mu bakteri epitel hücreler vs daha önce bu değerlere ilaç kullandım dedim sorun yok dediğim gibi dedi
vardır muhakkak bakmak lazım:)Bunun abilisı yok mu ya çok tatli
Ayyy ben de hoslasmadim şimdi. Abi ne sorunlu insanlar var? Keşke burda olsaydın da seni benimkine goturseydim. Bayılırdın adama.bir de sen bak bakalım inş memnun kalırsınn yani bunları yapmasa yine düşünürdüm de yok 3 hafta sonra gel 2 ahfta sonra gel aa ama izindeyim falan onla mı uğraşcam aynen yeni geldi izinden o hafta yokmuşş
bu ctesi gittim ya şeker mi yüklesek diyo e dedim su içtim ben nasıl olcak yasak diyolar evet yasak diyo
zahrada kuzum neticede doktorlarda insan Bi kaç seans gidip aranızda hasta doktor bağından fazlasını ilgisini kurabilirsin bu şekilde kendini yoruyorsun üzüyorsun kuruyorsun bak doğuma 3 ay kaldı şurada kendine Bi doktor sabitle güzel anneEda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
Biz çamaşır deterjani bile kullanmadik. Rossmanda ceviz kabugu var yada ecoegg var hepsi burada da satiliyor onlari kullandım.Ay hadi ya kaçırmışım ne yazıyodu acaba
Harikaymış ben de öyle yapayım hiç içime sinmiyodu minicik bebeğe en nihayetinde deterjan içerikli bir şey kullanmak
bulsam sabitlicem kuzuzahrada kuzum neticede doktorlarda insan Bi kaç seans gidip aranızda hasta doktor bağından fazlasını ilgisini kurabilirsin bu şekilde kendini yoruyorsun üzüyorsun kuruyorsun bak doğuma 3 ay kaldı şurada kendine Bi doktor sabitle güzel anne
yok canım yok illaki Bi tutarsızlıgi olmuş ben senin için diyorum ilk cocuk ilk heyecan da oluyor mesela ben en son tahlili ne zaman yaptırdığımı hatırlamıyorum bile . inan bana gelecek zamanda bunlarida yaptık deyip guleceksinbulsam sabitlicem kuzu
2-3 seanstan sonra doğum geliyo zaten bunla nasıl harcayayım tahlilde d vitamini falan yok nerden anladınız düşük olduğunu bile demedim yani istediğim şeyleri istememesinin konusunu dahi açmadım
ya dalgınlık yoğunluk olabilir hiçbir lafım yok ama 3 gündür yazdığı ilaçları kullanıyorum, hiç mi görmüyosun sistemden ne yazmışım napmışız aynı reçeteyi bi daha yazmak nedir.
hadi olabilir diyim şeker yüklemesi vakti geçiyo bana gel diyo hatırlatınca 1 hafta önce gel diyo yoksunuz diyorum yokum diyo normal mi geliyo bunlar normalse devam edeyim doktora
Ben ağzımla tahlil istemesem doktor tahlil istemiyor diye takmam sigortam var yenilenmeden merak ediyorum keyfim yani istiyorum doktor mu ödüyo parayı ben rahat tahlil takip yapayım diye sigorta yaptırdım talep ettiğim şeyi yapmaması sorun, h.içleri işten gidemiyorum h.sonu randevu yakalamış gitmişim her ctesimi buna mı harcayayımyok canım yok illaki Bi tutarsızlıgi olmuş ben senin için diyorum ilk cocuk ilk heyecan da oluyor mesela ben en son tahlili ne zaman yaptırdığımı hatırlamıyorum bile . inan bana gelecek zamanda bunlarida yaptık deyip guleceksin
İnşallah canım ya. Vallahi baya şanssız oldun sen bu konudaBen ağzımla tahlil istemesem doktor tahlil istemiyor diye takmam sigortam var yenilenmeden merak ediyorum keyfim yani istiyorum doktor mu ödüyo parayı ben rahat tahlil takip yapayım diye sigorta yaptırdım talep ettiğim şeyi yapmaması sorun, h.içleri işten gidemiyorum h.sonu randevu yakalamış gitmişim her ctesimi buna mı harcayayım
yoksa çoğu doktor istemiyor zaten
Bu ihmaller yüzünden benim kalp hastalığım tanısı 30 yıl konmadı sonra karşıma geçip ölmeden nasıl yaşadın dediler hassas noktam yani tahliller takipler tansiyonum yüksek diye gittim zayıfsın ondan diye kaç doktor gönderdi bebekken yapılması gereken ameliyatı 30 yaşımda oldum ondan gülüp geçmem sevmiyorum sorumsuz insan hiçbir departmanda
Kaldı ki edadan tahlil istemedi ultrasonu kötü diye vazgeçmiyorum şu an dalga geçer gibi randevu ötelemesinden vazgeçiyorum ne diyim ya inş karşıma iyi bi doktor çıkar
eşim görevde olsa ben toplu taşımayla gitsem 5 vesayet öyle söyliyimİnşallah canım ya. Vallahi baya şanssız oldun sen bu konudatek tek doktor geziyorsun resmen. Keşke ilk doktorun başka hastaneye gitmeseydi. Ne kadar uzak size?
Bu arada kizlar, arkadaşım mutlaka alt değiştirme örtüsü alın. Aşırı gerekiyor o dedi.
Ayyy baya uzakmiseşim görevde olsa ben toplu taşımayla gitsem 5 vesayet öyle söyliyim
ayy onlardan 30 tane almışım kullan atlardan
Ay allahım seni buluyor bu tipler. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için geç ama, bu cumartesi veya sonraki cumartesi yapılmalı aslında, neden son ana bırakıyor kiEda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?