geç değil mi dediğimde 2 hafta sonra gel dedi yoksunuz dedim yokum dedi çözüm var mı yok öneri var mı yokAy allahım seni buluyor bu tipler. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için geç ama, bu cumartesi veya sonraki cumartesi yapılmalı aslında, neden son ana bırakıyor ki
28e kadar yapilabiliyormus.Ay allahım seni buluyor bu tipler. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için geç ama, bu cumartesi veya sonraki cumartesi yapılmalı aslında, neden son ana bırakıyor ki
26+6 dayken gel dedi sonra geç dedi28e kadar yapilabiliyormus.
Hiç takma canım şimdiden ilk kızım da 28. Haftalarda makat gelişti sonra döndüDünden beri kafamı çok taktım buna.Bizimki de feci hareketli ya.Ilki sezeryandi o da makat gelişti.Ama bunda erken sanki.
Ben 35.haftadan sonra hergun yenmeli diye biliyorum. Dogumu kolaylastiriyormus. Ben yemistim ondan mi bilmiyorum ama kolaydi benim dogumlarim. Suanda da ara ara yiyorum sevdigimdenHurma hamilelikte yemeyin diyorlardı. Dogumu kolaylastırıyor diye sonlara dogru mu yenmeli?
Bende 30 haftalik olunca gidecegim. Insallah erken gelmez sancilarin . Hem sanciyi yasayip hem sezaryen olmak kotu olur. Hazirliklarini kacinci haftada tamamliyorsun peki ? Dogum cantasini filan ?Ben bu bebeğimde hiç doktora gitmiyorum nerdeyse direkt tahlile yolluyorlar hastanede yatmak istemiyorum kör topal bitmeye yakın gidicem ama tahminen 10-12 arası kaldı galiba gün almadım benım çocukların hepsi 37 de geldi hiç tahmin edilen zamanda doğmamıştı bahsetmiştim normal doğum sancısı çekmeye başlayınca acil sezeryana alındım hep bunda nasıl olucak bakalım bende merakla bekliyorum 30 haftalık olunca bi giderim
Insallah boyle sıkıntilar yaşanmaz tabi , herkes guzel guzel dogumlar yaparOndan şüpheliyim iştebana beklemezler gibi geliyo 38e kadar döndü döndü
Mantıklı :)Kızlar burda hep beraber paylaş Kazan yapmaya ne dersinizherkes kazanmış olur 50 kaydetmeye 50 TL kupon veriyor
Seninki benimkünün aynısı medela swingbende tekli var sadece, hiç bakmadım bile, bir calışıyo mu diye kontrol ettim youtubedan video buluruz, bunun için iyi çekiyor diyorlar kullananlar
Canım sırt üstü yatırıcaz ama başını mı çeviricez? Ben de bir yatak aldım coconababy, onda da o şekilde, avrupa pediatri onaylı, hatta hata mı ettim direkt yan yatıramam herhalde dedim. Ama yatagın olayı şuymuş çocuk zaten kafasını anne karnında gibi kendi de cevirebiliyomuş.
Sağ kaburgamda benim de ağrım oluyor,artık hiç saga yatamıyorum. Uykumdan uyandıran şiddetli bir ağrı oluyor. Hatta yatarken sütyen mi takmışım diye kontrol bile ettimsanki gögüs altında birsey var, batıyor gibi. Sütyenle ystınca olur ya, sadece sola yatabiliyorum. Sol tarafım uyuşuyor, kulagım acıyor artık tek yönlü yatıştan.
Hurma hamilelikte yemeyin diyorlardı. Dogumu kolaylastırıyor diye sonlara dogru mu yenmeli?
Hayırlı olsun, çok güzellerben de şifonyeri marangoza bu model yaptırıcam, klasik ikea model. Dünyanın her yerinde karşıma aynı dolap çıkıyor kullanışlı mı sence? Belki 1 kat fazla yaptırırım, eşyalar sığsın diye
Ben de LCW den small hamile külotu aldım. Çok rahat ama kalıbı güzel çıkmadı. Tam bir babaanne donupentinin kalıbını sevdin mi?
Offf ne olacak peki şimdi var mı aklında deneyebileceğin biri?Eda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
ctesi yazdınız ya bu ilaçları kullanmaya başladım dedim. cevap yok. 3 hafta sonra kontrole gelin dedi 24+2yiz şu an şeker yüklemesi için geç değil mi dedim.
2 hafta sonra gelin o zaman dedi. ama izindesiniz dedim evet izindeyim dedi.
mesela insan olsa bu ctesi gel kontrol süresince şeker yüklemesi yapalım der.
ph 8 olması sıkıntı mı endişelendim dedim bir problem yok dedi. enfeksiyon yok mu bakteri epitel hücreler vs daha önce bu değerlere ilaç kullandım dedim sorun yok dediğim gibi dedi
ve eda da elendi E Elflatunn
Canım sen neden doktor değiştirmek istiyosun memnundun sanki doktorundan.Hadi ya... Aynende savsaklamis cnm haklisin... Daha yeni izinden gelmedi mi bu kadın dogum zamanida orda olur mu olmaz mi Allah a emanet... Zati o popülerlikte bir hastanenin oyle ultrason cihazi olmasi da ofsaytmis...Bizde gelecek ay randevusunu ondan almaya karar vermistik bilemiyorum. Eşim ille o hastaneye bakalim diyor ama kadinin tutumunu begenmezsem bedava olsa gitmem bende...
AA sabun cevizi diye bi şey duymuştum aynı şey mi acaba. Instagramda pinoeatshealthy var onda görmüştüm.Biz çamaşır deterjani bile kullanmadik. Rossmanda ceviz kabugu var yada ecoegg var hepsi burada da satiliyor onlari kullandım.
Ek gıdaya gecinceye kadar çamaşır pek kirlenmiyor.
Acaba asistanı mi cevap veriyor ya. Konuya hakim değil gibi... Bence de doktor cok cok önemli.. ilk anda o bağ kuruluyor bence sonradan olmuyor. Doktor guven verecek ki kayitsiz sartsiz teslim olalim.. zaten bisi bilmiyoruz yasayarak öğreniyoruz keske dememek icin isinin ehli ilgili bi doktor seçmek de hakkımız... Benim doktor cok bilgili gözümden anlıyor neyim var neyim yok. Ama hastane kıytırık bir iki öven var ama zor ya bilemiyorum emin ellerdemiyiz degilmiyiz....geç değil mi dediğimde 2 hafta sonra gel dedi yoksunuz dedim yokum dedi çözüm var mı yok öneri var mı yok
Eda bana anca dönüş yaptı bir problem yok hafif kansızlık var magnezyum, demir, d vitamini yazdım reçete no şu onları alın dedi.
ctesi yazdınız ya bu ilaçları kullanmaya başladım dedim. cevap yok. 3 hafta sonra kontrole gelin dedi 24+2yiz şu an şeker yüklemesi için geç değil mi dedim.
2 hafta sonra gelin o zaman dedi. ama izindesiniz dedim evet izindeyim dedi.
mesela insan olsa bu ctesi gel kontrol süresince şeker yüklemesi yapalım der.
ph 8 olması sıkıntı mı endişelendim dedim bir problem yok dedi. enfeksiyon yok mu bakteri epitel hücreler vs daha önce bu değerlere ilaç kullandım dedim sorun yok dediğim gibi dedi
ve eda da elendi E Elflatunn
benim doktorum glikoz tolerans testi için 24-28 hafta arası yapılıyor bu aralıkta bir tarih belirleriz demişti. Bu hafta inş belirliceğizgeç değil mi dediğimde 2 hafta sonra gel dedi yoksunuz dedim yokum dedi çözüm var mı yok öneri var mı yok
Aa aynı bizim gibi.Idrar kesesinde aşırı baskı var.Ve çok haraketli yaramaz kiziim.Gece uyuyamıyorum bile.Ya abisini bile geçti artık.Hiç takma canım şimdiden ilk kızım da 28. Haftalarda makat gelişti sonra döndüDoktor bu şekilde idrar kesesine baskıyı çok hissedersin dedi ayaklarıyla sürekli teptiği için hareket konusu beni en çok zorlayan şeylerden. Bildiğin reflümü artırıp kalp ritmimi bozuyoo . Çok şükür tedirgin olmuyoruz sürekli hareket olunca ama biraz yoruyomuş insanı
bende böyle düşünüyorumAcaba asistanı mi cevap veriyor ya. Konuya hakim değil gibi... Bence de doktor cok cok önemli.. ilk anda o bağ kuruluyor bence sonradan olmuyor. Doktor guven verecek ki kayitsiz sartsiz teslim olalim.. zaten bisi bilmiyoruz yasayarak öğreniyoruz keske dememek icin isinin ehli ilgili bi doktor seçmek de hakkımız... Benim doktor cok bilgili gözümden anlıyor neyim var neyim yok. Ama hastane kıytırık bir iki öven var ama zor ya bilemiyorum emin ellerdemiyiz degilmiyiz....
Y yakisiklikadin hastaneden çekiniyorum sonucta bir tür ticarethaneyada ben abartıyorum eda da olmazsa burasi olacak herhalde mecburen
bende heyecanla bekliyodum ahhahaayy o kadar yazdım nasıl çıkmamış ya
Doktor ne dedi en önemlisi kendini nasıl hissediyorsun kaç saat sürüyor uçakla bunlar önemli..eger çok sürmüyor ve kendini iyi hissediyorsan git enerji topla dön.esinin ailesini de seversin elbet ama kendi ailen gibisi yoktur.. bebek olunca kimseyi gözümüz gormuycek bende zaman zaman kiziyorum esimin ailesine ama boşver bebisler gelsinAnnemde uçakta bişey yok ama senin stresin daha zararlı diyor onlar gelemiyor çalıştıkları için izin sorun doğum zamanına zor ayarladılar izin işini bende çok bunaldım eşimin ailesinden de bunaldım tek kalmaktan da bunaldım
Canım bendede idrardan sonra iki sefer oldu az geldi kan günlük ped kadar hemen durdu munurol bir kere içtim bende.. inşallah olmaz tekrar..Ekim ve kasimda birer kere oldu işte.Tekrar yazıyorum inş bu sefer çıkar, geçen cuma bende bir kaos yaşadım son bir haftadır karnım ağrıyordu bende 6. aydayım artk genişlediği için ağrım oluyordur diye düşündüm, birde cidden okadar cok agrım sızım oluyorki artk tınmıyordum. Ben normalde zaten idrar yollarımdan ve böbreklerimen sıkıntılıyım 2015 de ve 2021 mart ayında taş düşürdüm, yılda ortalama 5-6 defa sistit olurum bu yzden hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu olmamam imkansızdı benm için.
Cuma günü bir gün öncesinde idrarımı yaparkn inanılmaz bi ağrım vardı sabah doktora yazdm sanrm yine idrar yolu enfeksiyonu oldm bana ilaç yazabilir misiniz diye munorol yazdı. Toz şase gece uyumadan içiyorsun 3-4 saat tuvalete cıkmaman gerek mesanende durmalı ki temzilesin. Kutunun içinde 2 şase var 3 er gün arayla kullanıyorsun. Neyse aradan 2 saat gecti wc ye gittim bir baktm kan inanılmaz korktum telas yaptm. Tuvaletten resmen ağlayarak cıktm bu arada iş yerindeym neyse koşarak hastaneye gittik bebek de sıkıntı yok her şey normal tahlil yaptı 7-8 eritrosit(kan) 4-5 lokosit çıktı. Doktor munorolun yanına birde antibyotik yazdı. eve gidip dinlenmemi söyledi. Kültür sonucumda da Allahtan üreme olmadı. eve gittiğimde 2 kere daha idrarımı yaparken kan geldi ve sonra kesildi. Şimdi yanma var ama ilk günkü gibi değil. Bugun munorol ün 2. şaseni kullanıcam inşAllah perşembe gibi yine doktoruma gideceğim. Bu arada 3. ayımda da olmştum yine idrar yolu enfeksiyonu ozaman 4-5 ertrosit, bol epitel lokosit çıkmştı o zamanda doktorum munoral yazmıştı ve geçmişti.
İnsanlar karnı burnunda Amerika'ya doğuma gidiyolar yahu boşuna stres yapıyosun bence şuradan şurası ne olacak sanki. Kötü şeyleri uzaklaştır aklından bin uçağına git hem o kadar bunaldıysan eminim çok da iyi gelecektir sana bu seyahat :)Annemde uçakta bişey yok ama senin stresin daha zararlı diyor onlar gelemiyor çalıştıkları için izin sorun doğum zamanına zor ayarladılar izin işini bende çok bunaldım eşimin ailesinden de bunaldım tek kalmaktan da bunaldım
Çok çok geçmiş olsun neyse ki bebişle ilgili bir sıkıntı yokmuşTekrar yazıyorum inş bu sefer çıkar, geçen cuma bende bir kaos yaşadım son bir haftadır karnım ağrıyordu bende 6. aydayım artk genişlediği için ağrım oluyordur diye düşündüm, birde cidden okadar cok agrım sızım oluyorki artk tınmıyordum. Ben normalde zaten idrar yollarımdan ve böbreklerimen sıkıntılıyım 2015 de ve 2021 mart ayında taş düşürdüm, yılda ortalama 5-6 defa sistit olurum bu yzden hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu olmamam imkansızdı benm için.
Cuma günü bir gün öncesinde idrarımı yaparkn inanılmaz bi ağrım vardı sabah doktora yazdm sanrm yine idrar yolu enfeksiyonu oldm bana ilaç yazabilir misiniz diye munorol yazdı. Toz şase gece uyumadan içiyorsun 3-4 saat tuvalete cıkmaman gerek mesanende durmalı ki temzilesin. Kutunun içinde 2 şase var 3 er gün arayla kullanıyorsun. Neyse aradan 2 saat gecti wc ye gittim bir baktm kan inanılmaz korktum telas yaptm. Tuvaletten resmen ağlayarak cıktm bu arada iş yerindeym neyse koşarak hastaneye gittik bebek de sıkıntı yok her şey normal tahlil yaptı 7-8 eritrosit(kan) 4-5 lokosit çıktı. Doktor munorolun yanına birde antibyotik yazdı. eve gidip dinlenmemi söyledi. Kültür sonucumda da Allahtan üreme olmadı. eve gittiğimde 2 kere daha idrarımı yaparken kan geldi ve sonra kesildi. Şimdi yanma var ama ilk günkü gibi değil. Bugun munorol ün 2. şaseni kullanıcam inşAllah perşembe gibi yine doktoruma gideceğim. Bu arada 3. ayımda da olmştum yine idrar yolu enfeksiyonu ozaman 4-5 ertrosit, bol epitel lokosit çıkmştı o zamanda doktorum munoral yazmıştı ve geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?