2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay allahım seni buluyor bu tipler. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için geç ama, bu cumartesi veya sonraki cumartesi yapılmalı aslında, neden son ana bırakıyor ki
geç değil mi dediğimde 2 hafta sonra gel dedi yoksunuz dedim yokum dedi çözüm var mı yok öneri var mı yok

Ay allahım seni buluyor bu tipler. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için geç ama, bu cumartesi veya sonraki cumartesi yapılmalı aslında, neden son ana bırakıyor ki
28e kadar yapilabiliyormus.

Dünden beri kafamı çok taktım buna.Bizimki de feci hareketli ya.Ilki sezeryandi o da makat gelişti.Ama bunda erken sanki.
Hiç takma canım şimdiden ilk kızım da 28. Haftalarda makat gelişti sonra döndü Doktor bu şekilde idrar kesesine baskıyı çok hissedersin dedi ayaklarıyla sürekli teptiği için hareket konusu beni en çok zorlayan şeylerden. Bildiğin reflümü artırıp kalp ritmimi bozuyoo . Çok şükür tedirgin olmuyoruz sürekli hareket olunca ama biraz yoruyomuş insanı

Bende 30 haftalik olunca gidecegim. Insallah erken gelmez sancilarin . Hem sanciyi yasayip hem sezaryen olmak kotu olur. Hazirliklarini kacinci haftada tamamliyorsun peki ? Dogum cantasini filan ?

Kızlar burda hep beraber paylaş Kazan yapmaya ne dersiniz herkes kazanmış olur 50 kaydetmeye 50 TL kupon veriyor
Mantıklı :)

Bak bu videoyu izle canım :)

Offf ne olacak peki şimdi var mı aklında deneyebileceğin biri?
Canım sen neden doktor değiştirmek istiyosun memnundun sanki doktorundan.
Biz çamaşır deterjani bile kullanmadik. Rossmanda ceviz kabugu var yada ecoegg var hepsi burada da satiliyor onlari kullandım.
Ek gıdaya gecinceye kadar çamaşır pek kirlenmiyor.
AA sabun cevizi diye bi şey duymuştum aynı şey mi acaba. Instagramda pinoeatshealthy var onda görmüştüm.

geç değil mi dediğimde 2 hafta sonra gel dedi yoksunuz dedim yokum dedi çözüm var mı yok öneri var mı yok
Acaba asistanı mi cevap veriyor ya. Konuya hakim değil gibi... Bence de doktor cok cok önemli.. ilk anda o bağ kuruluyor bence sonradan olmuyor. Doktor guven verecek ki kayitsiz sartsiz teslim olalim.. zaten bisi bilmiyoruz yasayarak öğreniyoruz keske dememek icin isinin ehli ilgili bi doktor seçmek de hakkımız... Benim doktor cok bilgili gözümden anlıyor neyim var neyim yok. Ama hastane kıytırık bir iki öven var ama zor ya bilemiyorum emin ellerdemiyiz degilmiyiz....

Y yakisiklikadin hastaneden çekiniyorum sonucta bir tür ticarethane yada ben abartıyorum eda da olmazsa burasi olacak herhalde mecburen

Aa aynı bizim gibi.Idrar kesesinde aşırı baskı var.Ve çok haraketli yaramaz kiziim.Gece uyuyamıyorum bile.Ya abisini bile geçti artık.

bende böyle düşünüyorum

hastaneyle konuştum şimdi kontrol hakkımı başka doktorla kullanabilir miyim diye aynı doktor dedi peki kontrol hakkım 10 gün içinde kaç dedim 1 dedi, eda seninle ilgilenicem diye resmen zorla kontrol randevusu açtırdı bana emrivaki yaptı ve dün olanları biliyosunuz asla dönmedi 5te sistem bozuk dedi tüm gün bekletti. 10 gün içinde acil bişey olsa gitsem muayene hakkım gidecek onun yüzünden. kayıt açtırmadım sonuçta gelmedim desem online reçete yazdı aynı reçeteyi.

Tekrar yazıyorum inş bu sefer çıkar, geçen cuma bende bir kaos yaşadım son bir haftadır karnım ağrıyordu bende 6. aydayım artk genişlediği için ağrım oluyordur diye düşündüm, birde cidden okadar cok agrım sızım oluyorki artk tınmıyordum. Ben normalde zaten idrar yollarımdan ve böbreklerimen sıkıntılıyım 2015 de ve 2021 mart ayında taş düşürdüm, yılda ortalama 5-6 defa sistit olurum bu yzden hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu olmamam imkansızdı benm için.
Cuma günü bir gün öncesinde idrarımı yaparkn inanılmaz bi ağrım vardı sabah doktora yazdm sanrm yine idrar yolu enfeksiyonu oldm bana ilaç yazabilir misiniz diye munorol yazdı. Toz şase gece uyumadan içiyorsun 3-4 saat tuvalete cıkmaman gerek mesanende durmalı ki temzilesin. Kutunun içinde 2 şase var 3 er gün arayla kullanıyorsun. Neyse aradan 2 saat gecti wc ye gittim bir baktm kan inanılmaz korktum telas yaptm. Tuvaletten resmen ağlayarak cıktm bu arada iş yerindeym neyse koşarak hastaneye gittik bebek de sıkıntı yok her şey normal tahlil yaptı 7-8 eritrosit(kan) 4-5 lokosit çıktı. Doktor munorolun yanına birde antibyotik yazdı. eve gidip dinlenmemi söyledi. Kültür sonucumda da Allahtan üreme olmadı. eve gittiğimde 2 kere daha idrarımı yaparken kan geldi ve sonra kesildi. Şimdi yanma var ama ilk günkü gibi değil. Bugun munorol ün 2. şaseni kullanıcam inşAllah perşembe gibi yine doktoruma gideceğim. Bu arada 3. ayımda da olmştum yine idrar yolu enfeksiyonu ozaman 4-5 ertrosit, bol epitel lokosit çıkmştı o zamanda doktorum munoral yazmıştı ve geçmişti.

Doktor ne dedi en önemlisi kendini nasıl hissediyorsun kaç saat sürüyor uçakla bunlar önemli..eger çok sürmüyor ve kendini iyi hissediyorsan git enerji topla dön.esinin ailesini de seversin elbet ama kendi ailen gibisi yoktur.. bebek olunca kimseyi gözümüz gormuycek bende zaman zaman kiziyorum esimin ailesine ama boşver bebisler gelsin

Canım bendede idrardan sonra iki sefer oldu az geldi kan günlük ped kadar hemen durdu munurol bir kere içtim bende.. inşallah olmaz tekrar..Ekim ve kasimda birer kere oldu işte.

İnsanlar karnı burnunda Amerika'ya doğuma gidiyolar yahu boşuna stres yapıyosun bence şuradan şurası ne olacak sanki. Kötü şeyleri uzaklaştır aklından bin uçağına git hem o kadar bunaldıysan eminim çok da iyi gelecektir sana bu seyahat :)
Çok çok geçmiş olsun neyse ki bebişle ilgili bir sıkıntı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…