- 30 Aralık 2020
- 129
- 96
- 18
aaa yalnız değilmişim demekki inşAllah bundan sonra sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geciririz hepimizCanım bendede idrardan sonra iki sefer oldu az geldi kan günlük ped kadar hemen durdu munurol bir kere içtim bende.. inşallah olmaz tekrar..Ekim ve kasimda birer kere oldu işte.
valla etrafımdakiler kurbağa gibi olduğumu söylerler bilerek değil canım isteye isteye günde 3 lt den fazla su içiyorum. Allah bozmasın su ile aram cok iyidir. Bir de benm sağ böbrek sol böbrekten daha büyümüş geçen 23 haftalık kontrolde öyle demişti doktor normalde ağrın cok olur bu sebepten ama sen cok fazla su içtiğin için ağrın olmuyordur dedi.F Felicitafuturemom Suyla aran nasıl bu arada kaç lt içiyosun günde merak ettim.
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu munoral denilen ilacın ben çok faydası olduğunu düşünmüyorum belki çok başlangıç seviyedeki enfeksiyona etki ediyordur ama illa ki tekrar yeniliyor. Bende ilk munurol kullanmıştım geçmişti ama tekrar tahlil yaptırdığımda malesef yeniledi. Hatta daha şiddetli geçirdim. İkinciye antibiyotik yazdı onun sayesinde atlattım şimdi devamlı doktor kontrolündeyim.Tekrar yazıyorum inş bu sefer çıkar, geçen cuma bende bir kaos yaşadım son bir haftadır karnım ağrıyordu bende 6. aydayım artk genişlediği için ağrım oluyordur diye düşündüm, birde cidden okadar cok agrım sızım oluyorki artk tınmıyordum. Ben normalde zaten idrar yollarımdan ve böbreklerimen sıkıntılıyım 2015 de ve 2021 mart ayında taş düşürdüm, yılda ortalama 5-6 defa sistit olurum bu yzden hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu olmamam imkansızdı benm için.
Cuma günü bir gün öncesinde idrarımı yaparkn inanılmaz bi ağrım vardı sabah doktora yazdm sanrm yine idrar yolu enfeksiyonu oldm bana ilaç yazabilir misiniz diye munorol yazdı. Toz şase gece uyumadan içiyorsun 3-4 saat tuvalete cıkmaman gerek mesanende durmalı ki temzilesin. Kutunun içinde 2 şase var 3 er gün arayla kullanıyorsun. Neyse aradan 2 saat gecti wc ye gittim bir baktm kan inanılmaz korktum telas yaptm. Tuvaletten resmen ağlayarak cıktm bu arada iş yerindeym neyse koşarak hastaneye gittik bebek de sıkıntı yok her şey normal tahlil yaptı 7-8 eritrosit(kan) 4-5 lokosit çıktı. Doktor munorolun yanına birde antibyotik yazdı. eve gidip dinlenmemi söyledi. Kültür sonucumda da Allahtan üreme olmadı. eve gittiğimde 2 kere daha idrarımı yaparken kan geldi ve sonra kesildi. Şimdi yanma var ama ilk günkü gibi değil. Bugun munorol ün 2. şaseni kullanıcam inşAllah perşembe gibi yine doktoruma gideceğim. Bu arada 3. ayımda da olmştum yine idrar yolu enfeksiyonu ozaman 4-5 ertrosit, bol epitel lokosit çıkmştı o zamanda doktorum munoral yazmıştı ve geçmişti.I
evet öyle ben gebe değilken azosilin kullanırdım hep antbyotik ama gebeyken mecbur bire doktorum ılık sirkeli su önerdi 1,5 lt ye biraz sirke eklyrm onunla taharetlen demişti oranın ph'nı dengeliyormuş.Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Bu munoral denilen ilacın ben çok faydası olduğunu düşünmüyorum belki çok başlangıç seviyedeki enfeksiyona etki ediyordur ama illa ki tekrar yeniliyor. Bende ilk munurol kullanmıştım geçmişti ama tekrar tahlil yaptırdığımda malesef yeniledi. Hatta daha şiddetli geçirdim. İkinciye antibiyotik yazdı onun sayesinde atlattım şimdi devamlı doktor kontrolündeyim.
Canım ben de doktor gerekli görmezse yükleme yaptırmıycam. Şöyle ki arkadaşım perinatologa gidiyor, kan tahlili sonucuna, vücut kitle indexine vs bakarak yaptırmana gerek yok demiş. Ben de benim doktora danışacağım. Sende hangi tahlillere bakarak karar verdi? Açlık ve tokluk kan şekerine mi? Güvenilir işinin ehli bir doktorsa zaten onun dediğini yapmak istiyor insan.Selam Kızlar..
Cuma günü doktor kontrolüm vardı şeker için tahliler yaptık sonuçlar dün çıktı şeker yüklemesine gerek olmadığını söyldi doktor. Sizce yaptırmalımıyım ya emin olamıyorum
Canım sabun cevizi ben de kullandım, türkiyede rossmanda var mı acaba, ben ekolojik dönüşüm diye bir platformdan aldım. Bir ara ne güzel sırf onu kullanıyordum. Ama gömleklerdeki ter kokusunu çıkarmıyordu, rahatsız olunca yine deterjana döndümBiz çamaşır deterjani bile kullanmadik. Rossmanda ceviz kabugu var yada ecoegg var hepsi burada da satiliyor onlari kullandım.
Ek gıdaya gecinceye kadar çamaşır pek kirlenmiyor.
Canım tamamlayıcı sigortayla gidince hiç muayene ücreti vs vermiyor musun? Dogum için ekstra para ödemeyecek misin? Şundan soruyorum koç üniversitesi hastanesi de iyi bir hastane ve sigorta geciyor. Ne kadar fark olur verdiğin ücretler arası bilmiyorum. Bir göz at istersen doktorlarına.Ben ağzımla tahlil istemesem doktor tahlil istemiyor diye takmam sigortam var yenilenmeden merak ediyorum keyfim yani istiyorum doktor mu ödüyo parayı ben rahat tahlil takip yapayım diye sigorta yaptırdım talep ettiğim şeyi yapmaması sorun, h.içleri işten gidemiyorum h.sonu randevu yakalamış gitmişim her ctesimi buna mı harcayayım
yoksa çoğu doktor istemiyor zaten
Bu ihmaller yüzünden benim kalp hastalığım tanısı 30 yıl konmadı sonra karşıma geçip ölmeden nasıl yaşadın dediler hassas noktam yani tahliller takipler tansiyonum yüksek diye gittim zayıfsın ondan diye kaç doktor gönderdi bebekken yapılması gereken ameliyatı 30 yaşımda oldum ondan gülüp geçmem sevmiyorum sorumsuz insan hiçbir departmanda
Kaldı ki edadan tahlil istemedi ultrasonu kötü diye vazgeçmiyorum şu an dalga geçer gibi randevu ötelemesinden vazgeçiyorum ne diyim ya inş karşıma iyi bi doktor çıkar üzülüyorum bende şanssızlık odlu diye ilk doktorum çok iyiydi yani gitti çok uzakta
Canım gecmiş olsun, önceden plazada çalışırken, toplu tuvalet kullanımlarından sürekli sistittim. Bir türlü geçmezdi. İşyerinde 3 tuvalet 200 kişi kullanıyorTekrar yazıyorum inş bu sefer çıkar, geçen cuma bende bir kaos yaşadım son bir haftadır karnım ağrıyordu bende 6. aydayım artk genişlediği için ağrım oluyordur diye düşündüm, birde cidden okadar cok agrım sızım oluyorki artk tınmıyordum. Ben normalde zaten idrar yollarımdan ve böbreklerimen sıkıntılıyım 2015 de ve 2021 mart ayında taş düşürdüm, yılda ortalama 5-6 defa sistit olurum bu yzden hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu olmamam imkansızdı benm için.
Cuma günü bir gün öncesinde idrarımı yaparkn inanılmaz bi ağrım vardı sabah doktora yazdm sanrm yine idrar yolu enfeksiyonu oldm bana ilaç yazabilir misiniz diye munorol yazdı. Toz şase gece uyumadan içiyorsun 3-4 saat tuvalete cıkmaman gerek mesanende durmalı ki temzilesin. Kutunun içinde 2 şase var 3 er gün arayla kullanıyorsun. Neyse aradan 2 saat gecti wc ye gittim bir baktm kan inanılmaz korktum telas yaptm. Tuvaletten resmen ağlayarak cıktm bu arada iş yerindeym neyse koşarak hastaneye gittik bebek de sıkıntı yok her şey normal tahlil yaptı 7-8 eritrosit(kan) 4-5 lokosit çıktı. Doktor munorolun yanına birde antibyotik yazdı. eve gidip dinlenmemi söyledi. Kültür sonucumda da Allahtan üreme olmadı. eve gittiğimde 2 kere daha idrarımı yaparken kan geldi ve sonra kesildi. Şimdi yanma var ama ilk günkü gibi değil. Bugun munorol ün 2. şaseni kullanıcam inşAllah perşembe gibi yine doktoruma gideceğim. Bu arada 3. ayımda da olmştum yine idrar yolu enfeksiyonu ozaman 4-5 ertrosit, bol epitel lokosit çıkmştı o zamanda doktorum munoral yazmıştı ve geçmişti.
hiç para ödemiyorum tatlım doğuma da ödemicemm detaylıyı karşılamıyodu onu ödedim bi orda geçmiyor diye biliyorum ama bakayımCanım ben de doktor gerekli görmezse yükleme yaptırmıycam. Şöyle ki arkadaşım perinatologa gidiyor, kan tahlili sonucuna, vücut kitle indexine vs bakarak yaptırmana gerek yok demiş. Ben de benim doktora danışacağım. Sende hangi tahlillere bakarak karar verdi? Açlık ve tokluk kan şekerine mi? Güvenilir işinin ehli bir doktorsa zaten onun dediğini yapmak istiyor insan.
Canım sabun cevizi ben de kullandım, türkiyede rossmanda var mı acaba, ben ekolojik dönüşüm diye bir platformdan aldım. Bir ara ne güzel sırf onu kullanıyordum. Ama gömleklerdeki ter kokusunu çıkarmıyordu, rahatsız olunca yine deterjana döndüm
Sana şunu danışıcam, yeni aldığım kıyafetleri bu toplarla yıkasam yeterli olur değil mi? İyi aklıma düşürdün, evde var. Ben de onları kullanayım
Sen normal çamaşırlarınızı neyle yıkıyosun, bu toplarla mı? Belki yeniden gaza gelirim ben de
Canım tamamlayıcı sigortayla gidince hiç muayene ücreti vs vermiyor musun? Dogum için ekstra para ödemeyecek misin? Şundan soruyorum koç üniversitesi hastanesi de iyi bir hastane ve sigorta geciyor. Ne kadar fark olur verdiğin ücretler arası bilmiyorum. Bir göz at istersen doktorlarına.
Canım gecmiş olsun, önceden plazada çalışırken, toplu tuvalet kullanımlarından sürekli sistittim. Bir türlü geçmezdi. İşyerinde 3 tuvalet 200 kişi kullanıyorsenin de ofiste öyleyse, bilmiyorum nasıl önlem alırsın ama kimyasal barındırmayan ufak şişe sıvı arapsabunu götürüp girmeden bir temizlesen öi, çok da zor ama
Canım ya ben doktora çok güveniyorum açıklık tokluğa baktı kan değerlerine baktı bide idrar tahlili yaptı yaşında genç tahlillerinde gayet normal bence gerek yok şeker yüklemesine dedi bende tamam dedim ama işte sonra bi tedirgin oldum yaptırsamıydım diyeCanım ben de doktor gerekli görmezse yükleme yaptırmıycam. Şöyle ki arkadaşım perinatologa gidiyor, kan tahlili sonucuna, vücut kitle indexine vs bakarak yaptırmana gerek yok demiş. Ben de benim doktora danışacağım. Sende hangi tahlillere bakarak karar verdi? Açlık ve tokluk kan şekerine mi? Güvenilir işinin ehli bir doktorsa zaten onun dediğini yapmak istiyor insan.
Canım sabun cevizi ben de kullandım, türkiyede rossmanda var mı acaba, ben ekolojik dönüşüm diye bir platformdan aldım. Bir ara ne güzel sırf onu kullanıyordum. Ama gömleklerdeki ter kokusunu çıkarmıyordu, rahatsız olunca yine deterjana döndüm
Sana şunu danışıcam, yeni aldığım kıyafetleri bu toplarla yıkasam yeterli olur değil mi? İyi aklıma düşürdün, evde var. Ben de onları kullanayım
Sen normal çamaşırlarınızı neyle yıkıyosun, bu toplarla mı? Belki yeniden gaza gelirim ben de
Canım tamamlayıcı sigortayla gidince hiç muayene ücreti vs vermiyor musun? Dogum için ekstra para ödemeyecek misin? Şundan soruyorum koç üniversitesi hastanesi de iyi bir hastane ve sigorta geciyor. Ne kadar fark olur verdiğin ücretler arası bilmiyorum. Bir göz at istersen doktorlarına.
Canım gecmiş olsun, önceden plazada çalışırken, toplu tuvalet kullanımlarından sürekli sistittim. Bir türlü geçmezdi. İşyerinde 3 tuvalet 200 kişi kullanıyorsenin de ofiste öyleyse, bilmiyorum nasıl önlem alırsın ama kimyasal barındırmayan ufak şişe sıvı arapsabunu götürüp girmeden bir temizlesen öi, çok da zor ama
Evet tuvalet olayıda cok önemli ama bizde kadın erkek ayrı ve hepsinde ayrı ayrı klozet ve alaturka tuvalet mevcut, ben hep alaturkayı kullanıyrm kadın 6 kişiyiz zaten.Canım ben de doktor gerekli görmezse yükleme yaptırmıycam. Şöyle ki arkadaşım perinatologa gidiyor, kan tahlili sonucuna, vücut kitle indexine vs bakarak yaptırmana gerek yok demiş. Ben de benim doktora danışacağım. Sende hangi tahlillere bakarak karar verdi? Açlık ve tokluk kan şekerine mi? Güvenilir işinin ehli bir doktorsa zaten onun dediğini yapmak istiyor insan.
valla az önce bu çocuğu nasıl bir ülkede dünyaya getiricem diye ağladım bunun düzelmesi 30 yılı mı bulur artık nolur allah bilir sağlık eğitim nasıl olacak nasıl iş bulacak nasıl iyi bir eğitim alacak bizler nasıl geçineceğiz hepimizin allah yardımcısı olsun kalp dayanmıyor fiyatlar güncellenmeye başladı bile türk parası çöp oldu eridikçe eriyoruz vay halimizeKizlar dolar Euro aldı başını gidiyor tutabilene aşk olsunkenarda öylesine duran 59 dolarla 10 Euro vardı .10 gün önce hesapladigimda 677 lira yapıyordu .eşime niye boşuna kenarda duruyor bozdurda çocuğa biseyler alayım demiştim ama bozdurmamisti . Az önce hesapladım 876 lira yapıyor . 10 günde 200 lira eklendi paranın üstüne . Bunun etiketlere yansımasını düşünemiyorum .Çok zor zamanlar geliyor
Kac çıkmıştı bobreginizdeki genişlik 23.haftafavalla etrafımdakiler kurbağa gibi olduğumu söylerler bilerek değil canım isteye isteye günde 3 lt den fazla su içiyorum. Allah bozmasın su ile aram cok iyidir. Bir de benm sağ böbrek sol böbrekten daha büyümüş geçen 23 haftalık kontrolde öyle demişti doktor normalde ağrın cok olur bu sebepten ama sen cok fazla su içtiğin için ağrın olmuyordur dedi.
Birde benm Allahın iznyle planlı gebelikti mart ayında taş düşürdükten sonra gebelikte sıkıntı yaşamayayım diye gittim detaylı bir baktırdım böbrek ve idrar yollarıma (2019 da da gitmiştim çok sistim oluyorum diye yine bir şey çıkmamıştı). Neyse hiç birşey çıkmadı sadece doktor o zaman 28 yıllık hayatımda ilk kez duyduğum bir şey söyledi doğuştan böbreklerimin konumu diğerlerine göre açısal olarak farklılık gösteriyormuş ama bunun herhangi bir zararının olmadığını söyledi. Belki gebelikte sağın soldan fazla büyümesi bundandır diye düşündüm.
Ben bir yaşına yakin bu topu kullandım. Ama ek gıdaya başlayınca lekeleri cikaramadim.Canım ben de doktor gerekli görmezse yükleme yaptırmıycam. Şöyle ki arkadaşım perinatologa gidiyor, kan tahlili sonucuna, vücut kitle indexine vs bakarak yaptırmana gerek yok demiş. Ben de benim doktora danışacağım. Sende hangi tahlillere bakarak karar verdi? Açlık ve tokluk kan şekerine mi? Güvenilir işinin ehli bir doktorsa zaten onun dediğini yapmak istiyor insan.
Olabilir. Bizim burda rossmann da var.Mantıklı :)
Bak bu videoyu izle canım :)
Offf ne olacak peki şimdi var mı aklında deneyebileceğin biri?
Canım sen neden doktor değiştirmek istiyosun memnundun sanki doktorundan.
AA sabun cevizi diye bi şey duymuştum aynı şey mi acaba. Instagramda pinoeatshealthy var onda görmüştüm.
Bunu demesi icin cok erken değil mi?BUgun Dr gittim idrar ve kültür verdim.yarinda 75gr şeker yüklemesi olacak bakalım basimiza neler gelecekbebekler birinin başinin olduğu yerde ayaklar,diğerinin ayaklarinin olduğu yerde başı varmış kesinlikle sezeryan dedi.rahim uzunluğu 32mm dusmus şimdilik bu kadar.
Hiç para vermeyecek olman çok iyiymiş canım. Sen bu gece güzel bir uyu, sabah kalkıp önce sigorta geçen yerlerde hastane, sonra da dr olayını yeniden degerlendir. İlk dru sevmiştin ya sezeryan olacagı için belki uzak olması çok sorun olmaz. Sezeryanda daha rahat, biraz erken yatarsınhiç para ödemiyorum tatlım doğuma da ödemicemm detaylıyı karşılamıyodu onu ödedim bi orda geçmiyor diye biliyorum ama bakayım
edit: geçmiyormuş senin hastanede benim sigorta
Canım ben tetanoz olmadım, alerjim var diyeCanım ya ben doktora çok güveniyorum açıklık tokluğa baktı kan değerlerine baktı bide idrar tahlili yaptı yaşında genç tahlillerinde gayet normal bence gerek yok şeker yüklemesine dedi bende tamam dedim ama işte sonra bi tedirgin oldum yaptırsamıydım diye
Çok sagol canım bektim sıvı olarak aloe veralı, deniz mineralli vs var.Ben bir yaşına yakin bu topu kullandım. Ama ek gıdaya başlayınca lekeleri cikaramadim.
Simdi frosch marka kullanıyoruz. Doktorumuzda onu önerdi. Hayvansal icerigi yok. Alerji yapmiyor.
Az kullaninca bile camasirlar hem temiz hemde güzel kokuyor. Biz kendi camasirlarimiza da kullanıyoruz. Simdi baktim Türkiye de varmış.
Aynen aynen. Bnde iki çocukla nasıl olucak birine alsan biride ister. E herseyleri olsun istiyoruz nasıl yetisicex bunlara o u düşündüm . Yandık vallavalla az önce bu çocuğu nasıl bir ülkede dünyaya getiricem diye ağladım bunun düzelmesi 30 yılı mı bulur artık nolur allah bilir sağlık eğitim nasıl olacak nasıl iş bulacak nasıl iyi bir eğitim alacak bizler nasıl geçineceğiz hepimizin allah yardımcısı olsun kalp dayanmıyor fiyatlar güncellenmeye başladı bile türk parası çöp oldu eridikçe eriyoruz vay halimize
BUgun Dr gittim idrar ve kültür verdim.yarinda 75gr şeker yüklemesi olacak bakalım basimiza neler gelecekbebekler birinin başinin olduğu yerde ayaklar,diğerinin ayaklarinin olduğu yerde başı varmış kesinlikle sezeryan dedi.rahim uzunluğu 32mm dusmus şimdilik bu kadar.
öyle bir aralık vermedi doktor.Kac çıkmıştı bobreginizdeki genişlik 23.haftafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?